- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Tatlım senin menülerinde neden sabah kahvaltısı yok?Dün hasta ziyaretine gittik.
Öğle 14.00
Yarım simit
İki parmak peynir
2 dilim domates
Çay
Akşam 19.00
Yarım karışık tost
1 bardak ayran
Ara 21.30
1 mandalina
2 litre su
500 ipsiz zıplama
Evet benimde dikkatimi çekti ama sormak istemedimTatlım senin menülerinde neden sabah kahvaltısı yok?
Neden ki? Sor canım herkes herkese istediğini sorabilirEvet benimde dikkatimi çekti ama sormak istemedim
Ben yapı olarak kimseyi karışmayı sevmem kaptanım.belki rahatsızlık veririm diye ondan sormadi mNeden ki? Sor canım herkes herkese istediğini sorabiliryorum serbest
Olsun sen yinede sor ki öğrenelim öğretelim birbirimize herşeyi, rahat ol hepimiz burada arkadaşız sorun olmazBen yapı olarak kimseyi karışmayı sevmem kaptanım.belki rahatsızlık veririm diye ondan sormadi m
He heee yok olmadım ama benim herzaman böyle bazen 3 ayda bir oluyorumKaptanım adet oldinmuApriL_2007
Belki bebis vardır sen yinede ağır spor falan yapma kaptanimOlsun sen yinede sor ki öğrenelim öğretelim birbirimize herşeyi, rahat ol hepimiz burada arkadaşız sorun olmaz
He heee yok olmadım ama benim herzaman böyle bazen 3 ayda bir oluyorum
Senin dillerin neler söylüyor öyleBelki bebis vardır sen yinede ağır spor falan yapma kaptanim
Tatlım senin menülerinde neden sabah kahvaltısı yok?
Sabahları çocukları okula bıraktıktan sonra uyuyorum. Küçük oğlumu öğlen okuldan alıp gelince kahvaltı yapıyorum. Günlerdir uykudan çok kalktığım için kendimi toparlayamıyorum kızlar. Bu yüzden iki öğün ,ara öğün şekilde yiyorum.Evet benimde dikkatimi çekti ama sormak istemedim
Sabahları çocukları okula bıraktıktan sonra uyuyorum. Küçük oğlumu öğlen okuldan alıp gelince kahvaltı yapıyorum. Günlerdir uykudan çok kalktığım için kendimi toparlayamıyorum kızlar. Bu yüzden iki öğün ,ara öğün şekilde yiyorum.
Canim sende bebis yokmu ? Yoksa eger hayirlisiyla olur insallahSenin dillerin neler söylüyor öyleahhhh kuzum herşeyin hayırlısı ama sanmam benim hep geçiyor ya. Çok tsk ederim tabi yinede dikkatliyim herzaman ben ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?