Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese günaydınnnn kızlarr
hafta sonu bol sebze ağırlıklı beslendim
suyu fazla içemedim
ama misafirim olduğu için çok koşturdum spor gibi oldu
listeyede girmişim durmak yok devam :)

Ya ben yine unuttum pazartesi tartisini kahvaltida etmis bulunmaktayim yarin tartilayim en iyisi

Hoşgeldin Tatlım, öncelikle başarılar dilerim. Hedef kilon nedir?
Hosbuldum hedef kilo 63 canım . sabah aç karnına 74 geliyorum üç gün oldu başlayalı . ekmeği hamur işini şekeri kestim sebze ağırlıklı besleniyorum günde 3 litre su içiyorum dans pilates yapıyorum yeşil çay içiyorum inş gider kilolar çok kararliyim

Selam ben 168 boyundayum 74 kiloyu üç gundr diyet yapiyrm bende katilmak istiyorum
hoşgeldiiinnn
Kimsecikler pazartesi tartisini yazmamış
İlk ben yazayım
79.7 dim
79.5 im
uhhuuuuu harikasın beybiii
Güzel hsonunu eksiyle kapatmışsın bende sabitim aynı gram gitmemiş.
Evt kızlar hadi bildirimler gelsin kaç çıktınız?
pazartesi günü sabit olmak da bir başarı bence..
ben pazar günleri manyadığım için genelde ; pazartesileri artıda çıkıyorum o yüzden salı tartılıyorum olur di mi..
ve sabahhhhhh 55.4 çıktım kızlar :)
süpppersinnnn

Suan yeşil yayimi yudumlamaktayim :)

Bugün pek işim yok nette dolaşıyorum
Forumda tek öğünle kilo verme diye bi yazi okudum biraz şaşırdım hayir yani ömür boyu bu şekilde beslenilmezki
Ben emin adimlarla kendimi yormadan ilerlwmek istiyorum insallah ayda 5 kilo hedefim

Ben n

Çok iyi yapmışsın, bu dediklerini yaparsan eğer 2.5 ay sonra hedefine gelirsin en geç canım. Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Öyle sağlıksız diyetlerle zaman harcamaya değmez sen en doğru yoldasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…