tam gaz devaaaammmmmmmmmmmmmmmmmtatlım listeye girebiliyorsun ne dersin ? devam mı?
Belli olmaz kaptanım bebisin ne Zaman gelecegiSenin dillerin neler söylüyor öyleahhhh kuzum herşeyin hayırlısı ama sanmam benim hep geçiyor ya. Çok tsk ederim tabi yinede dikkatliyim herzaman ben ne olur ne olmaz
Güzel hsonunu eksiyle kapatmışsın bende sabitim aynı gram gitmemiş.Kimsecikler pazartesi tartisini yazmamış
İlk ben yazayım
79.7 dim
79.5 im
Hoşgeldin Tatlım, öncelikle başarılar dilerim. Hedef kilon nedir?Selam ben 168 boyundayum 74 kiloyu üç gundr diyet yapiyrm bende katilmak istiyorum
Hoşgeldin canimSelam ben 168 boyundayum 74 kiloyu üç gundr diyet yapiyrm bende katilmak istiyorum
Hosbuldum hedef kilo 63 canım . sabah aç karnına 74 geliyorum üç gün oldu başlayalı . ekmeği hamur işini şekeri kestim sebze ağırlıklı besleniyorum günde 3 litre su içiyorum dans pilates yapıyorum yeşil çay içiyorum inş gider kilolar çok kararliyimHoşgeldin Tatlım, öncelikle başarılar dilerim. Hedef kilon nedir?
Hosbuldum canımHoşgeldin canim
hoşgeldiiinnnSelam ben 168 boyundayum 74 kiloyu üç gundr diyet yapiyrm bende katilmak istiyorum
uhhuuuuu harikasın beybiiiKimsecikler pazartesi tartisini yazmamış
İlk ben yazayım
79.7 dim
79.5 im
pazartesi günü sabit olmak da bir başarı bence..Güzel hsonunu eksiyle kapatmışsın bende sabitim aynı gram gitmemiş.
Evt kızlar hadi bildirimler gelsin kaç çıktınız?
süpppersinnnnve sabahhhhhh 55.4 çıktım kızlar :)
Yok ben 3. Olmustum iplide bu haftada 2. Olmusum ipli atlamada bendaha hic 1. Olamadim malesefGeçen günde sen birinci olmuştun dimi?gulfuren tebrikler bebem
Teşekkür ederim kızlar.Geçen günde sen birinci olmuştun dimi?gulfuren tebrikler bebem
Ben nSuan yeşil yayimi yudumlamaktayim :)
Bugün pek işim yok nette dolaşıyorum
Forumda tek öğünle kilo verme diye bi yazi okudum biraz şaşırdım hayir yani ömür boyu bu şekilde beslenilmezki
Ben emin adimlarla kendimi yormadan ilerlwmek istiyorum insallah ayda 5 kilo hedefim
Çok iyi yapmışsın, bu dediklerini yaparsan eğer 2.5 ay sonra hedefine gelirsin en geç canım. Daha önce takımlarda yarıştınmı?Hosbuldum hedef kilo 63 canım . sabah aç karnına 74 geliyorum üç gün oldu başlayalı . ekmeği hamur işini şekeri kestim sebze ağırlıklı besleniyorum günde 3 litre su içiyorum dans pilates yapıyorum yeşil çay içiyorum inş gider kilolar çok kararliyim
Öyle sağlıksız diyetlerle zaman harcamaya değmez sen en doğru yoldasın canım benimSuan yeşil yayimi yudumlamaktayim :)
Bugün pek işim yok nette dolaşıyorum
Forumda tek öğünle kilo verme diye bi yazi okudum biraz şaşırdım hayir yani ömür boyu bu şekilde beslenilmezki
Ben emin adimlarla kendimi yormadan ilerlwmek istiyorum insallah ayda 5 kilo hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?