Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugunkü menüm
10: 1 haş. yumurta, 1 domates, 2 d. tam bug.ekmegi, zeytin
13: 2 d. kek
ara bıtkı cayı
18.30: 2 kepce corba, 2kepce bezelye, 1 d.ekmek
3 lt su
1 bucuk saat yuruyuş

bugunkü menüm
10: 1 haş. yumurta, 1 domates, 2 d. tam bug.ekmegi, zeytin
13: 2 d. kek
ara bıtkı cayı
18.30: 2 kepce corba, 2kepce bezelye, 1 d.ekmek
3 lt su
1 bucuk saat yuruyuş
kekler falan ne oluyor? Yememen lazım kuzum

Neden keyifsizsin? Bir şey mi oldu?

Ben hastayım kızlar.Sırtımın sol tarafı ağrıyor ve ara ara kalbime sancı giriyor. Halsizlik ve hafif baş dönmem başladı. Bütün gün hastaydım.
bişey olmadı nedensiz yorgunum sadece !
Belki soğuk algınlığı olabilir. Aman dikkat bol bol dinlen canım yoksa geçmez. Geçmiş olsunnnn Çokkk hemencecik geçsin.

Çok iyi yapmışsın, bu dediklerini yaparsan eğer 2.5 ay sonra hedefine gelirsin en geç canım. Daha önce takımlarda yarıştınmı?
İnş canım ya açlık çok zorluyo beni saat 7 den sonra bişey yemiyorum normalde sürekli atistiran biriyim . Aksamlari zor oluyor . Bide çok çabuk kilo vermek istiyorum haftada iki üç kilo gitse ne güzel olur . Yok canım hiç yarışmadim daha önce zaten hiç diye yapmadım bu ilk . Evlenmeden 53 kiloydum doğum kilosu kaldı veremedim bu arada hala emziriyorum

Bugün sabah domates biberli Menemen Yeşilçay öğlen kabak yemeği altı kaşık makarna yoğurt ara öğün incir bi kaç tane akşam tekrar kabak yemeği mercimek çorbası iki dilim tam bugday ekmegi Yeşilçay bir elma iki litre su içtim kırk dakika dans ettim biraz pilates mekik çektim

Neden keyifsizsin? Bir şey mi oldu?

Ben hastayım kızlar.Sırtımın sol tarafı ağrıyor ve ara ara kalbime sancı giriyor. Halsizlik ve hafif baş dönmem başladı. Bütün gün hastaydım.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Benide akşamlari zorluyo ama zafere giden yol bu yoldan geçiyor
Bence guzel canim liste halinde yazarsan daha iyi olur

Dunki menü
Sabah
Saat 12
1yumurya peynir maydanoz domates 2 dl ekmek

Öğle 16
Bir büyük kase yayla corbasi 3 icli köfte

Aksam 19
Yayla corbasi
Biraz ay cekirdegi

Spor ciktim yurudum 40 dk faln
Su 2lt

Dunki menü
Sabah
Saat 12
1yumurya peynir maydanoz domates 2 dl ekmek

Öğle 16
Bir büyük kase yayla corbasi 3 icli köfte

Aksam 19
Yayla corbasi
Biraz ay cekirdegi

Spor ciktim yurudum 40 dk faln
Su 2lt
Süper canım menün çok iyi devam devam

Akşamları Saat 21 De Şimdilik Bir Ara Öğün Yap Kuzum. zamanla hepsi gidecek sen yeter ki iste burada kal kurallara uy hepsi püffff diye uçacak:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…