Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku mnm
Kahvlti 1 domates 1 dilim cbdr az peynir
Ara 1kucuk dilim borek
Ogle 3 ksk yogurt.avuc ici kadar tavuk sinitzel 2-3 patates
Ara 1 brdk tarcinli sut.yarim portakal
Aksm 3 ksk menemn.3 ksk yogirt 2 dilm ekmk
Ara 1 cy brd sut
2 lt su
Spor yok

Kac aylim oldu bebek
Günaydın günümüz bol hareketli bir gün olsun
Amin hava kapali o enerjiye benim de ihtiyacim var

Dunki menü
Sabah
Saat 12
1yumurya peynir maydanoz domates 2 dl ekmek

Öğle 16
Bir büyük kase yayla corbasi 3 icli köfte

Aksam 19
Yayla corbasi
Biraz ay cekirdegi

Spor ciktim yurudum 40 dk faln
Su 2lt
Masallh cnm

Günaydın bayanlar.
kekler falan ne oluyor? Yememen lazım kuzum

bişey olmadı nedensiz yorgunum sadece !
Belki soğuk algınlığı olabilir. Aman dikkat bol bol dinlen canım yoksa geçmez. Geçmiş olsunnnn Çokkk hemencecik geçsin.
Havalardan bir soğuk,bir sıcak.Ailece yorgunuz ve çevremizdeki insanlarda aynı.Enerji verecek bir şeyler ye canım.
Hoş geldin.Bebeğini sağlıkla büyüt.Kaç aylık? Sen emziriyorsun saat dokuz gibi yarçınlı süt iç benim fikrime göre.

Günaydın günümüz bol hareketli bir gün olsun

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Benide akşamlari zorluyo ama zafere giden yol bu yoldan geçiyor

Bence guzel canim liste halinde yazarsan daha iyi olur
Günaydın ve teşekkür ediyorum.

Günaydın hamile anne.Ne zaman izine ayrılacaksın? Şu an vücudun ödem yapıyor tartılırken bunu unutma lütfen.

Kızlar bugün başım hala dönüyor.Ben menier hastasıyım.İnşallah şiddetlenmez. İki, üç gündür çok geldim aslında.Diyet fikri beni daha da yemeye itiyor. Dün saat 3.30 da uyudum.Glisemik indeks diyetini araştırdım. Eşimde şeker hastası sabahları yarım ilaç kullanıyor.Özellikle şeker hastalarının yapması gereken bir beslenme şekliymiş. Bunu yapan oldu mu aranızda. Bugün eşimle başlayacağız.Bakalım nereye kadar gideceğiz? Dün sporcuların sitelerinde dolaştım.Gİ yüksek belin aldığımız anda insülin yükseliyormuş,buda yağların depolanmasına sebep oluyormuş. Eşim son zamanlarda abartı yemediği halde çok kilo aldı.87 kilodan 92-93 arası gidip geliyor.Yemek yedikten sonra hep canı tatlı istiyor.Hemen ağzına küçük bir çikolata, bisküvi ne varsa ondan yiyiyor.Demekki insülini bu şekilde tavan yapıyor ve koca bir göbeği var şu an.Mesela gi yüksek bir şey yediğiniz zaman yanında,gi düşük besin yediğinizde gi orta oluyormuş.Bu şekilde dengelemek gerekiyormuş.Bizim sitede yapanlar hiç yok.Ben bulamadım.

günaydınnn kızlarrrr
mutlu bir gün geçirin inş.
dün
1 yum 1 dilim kepekli 4 zeytin bir dilim peynir
ara öğün yoğundum hiç aklıma gelmedi
öğlen 3 kaşık bulgur piilavı bol acı eşliğinde ve bir bardak ayran
araöğün yine yok
aksam bir kase corba bir ızgara balık bol yeşillik
2 lt su yürüyüşte 40 dk kadar

geömiş olsun canım bende o hastalıktan muzdaribim Allah kimseye vermesin.
diğer konu hakkında bişey bilmiyorum sadece bi tablo vardı yiyeceklerin seker oranı yazıyordu düşük ve ortalardan yiyince düzene giriyordu diye hatırlıyordum ama emin değilim Allah kolaylık versin

Canım çok geçmiş olsun. Eşine de sanada.
Hiç bir fikrim yok o diyet hakkında, deneyin bakalım internette de biraz araştır. Neymiş ne değilmiş bak bakalım.
Sağlık çok önemli drunuza da danışmak lazım tabi .

Kizlar az once saracoglu nun maydanoz kurunu okudum.uygulayan oldu mu aranizda.etkisi elbtte olmustur ama ben sizlerdeki sonucu da gormek istiyorum

Babam seker hastasi canim oda diyet yapiyor seker hastaligi metabolik bi hastalik doktor kontrolunde yapsin diyetini bence

CANIMM GEÇMİŞ OLSUN KAFEİNİ VE TUZU AZALT MUTLAKA
Gİ DİYETİ : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gi-diyeti.535340/
Günaydın doktorcuğum
Nasılsın?
MUCKS İYİYİM KUŞUMMM

Sağol canım ya.İki gündür balım sersem ve ayağa kalkınca başıö dönüyor.Artmasından korkuyorum.Üç ay şiddetli baş dönmesi çektim.Çok kötüydü.Sana da geçmiş olsun ilaç kullanıyor musun,?

İyice araştırdım.Karataya benziyor.

Babam seker hastasi canim oda diyet yapiyor seker hastaligi metabolik bi hastalik doktor kontrolunde yapsin diyetini bence
Çok araştırdım.Kitapcıklar indirdim.Zaten şeker hastalarının beslenme şekliymiş.Karatay da gi düşük beslenmeyi tavsiye ediyormuş ama onda yağ alımı buna göre fazla.Ama biz light olan bir ürün kullanmıyoruz.Sağlıklı da bulmuyorum.
CANIMM GEÇMİŞ OLSUN KAFEİNİ VE TUZU AZALT MUTLAKA
Gİ DİYETİ : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gi-diyeti.535340/

MUCKS İYİYİM KUŞUMMM
Şu sıra kahve çok içtim.Tuz çok az kullanıyorum ama onuda kullanmayayım.Acaba zıplamak tetikler mi bu hastalığı ispanyol?

tüp bebek tedavisinde olduğum için ilacı bırakmak zorunda kaldım 2005 den beri çekiyorum bu hastalığı menevra yaptırıyorum,turşu sigara kafein den uzak duruyorum daha iyi sayılırım ama korkmuyorda değilim atak geçirmekten

Canım telden yazması zor oluyor ama şöyle söyliyim. Mesela 1 meyve yedin yanında 1 çay bardağı süt, yoğurt gibi şeyler olmalı. Ya da hiç bulamadın şu sunta krakerler var ya. Mesela patates, havuç gibi sebzeler de çok şekerlidir. Eşin önce diyetine uymalı ve diyabet beslenmesini öğrenmeli. Bende şeker ilacı kullandım yıllarca. Aç kalmamalı ama ne yediği ve miktarı önemli. Mesela 1 kuru incir 4 yaş incire denk geliyo. Ara öğünde diyelim kuru meyve yedin bunun yanında mutlaka protein ya da kuru yemiş olmalı. Bir de spor yapıp normal kilosuna dönerse şeker ilacını Dr bıraktırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…