Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ahh ahh sorma 37 ye kadar calismam gerekuyor is yerinde. Oyle konustuk. Isten ayrilacagim dedim oyle bir son buldu. Nasil oldu anlamadim hala ) hatta dogumdan sonra ayrilacagimi anladilar mi ondan bile emin degilim. Daha 5 hafta var. 37de yeniden konusacagim

Bikini projesi diye bir blog var. Ona bakabilirsin bu konuyla ilgili guzel yazilari var. Karatay diyeti yapanlards genel olarak gi ye dikkat ediyorlar. Pirinc beyaz un vs de hizli yukseltiyor sekeri.

Gerçekten insanın hayat kalitesini gülüm bir hastalık. Sende duyma eksikliği oldu mu?Benim kulaklarda çınlama çok oluyor.Hiç durmuyor bazen şiddetleniyor,bazen azalıyor.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Güzel haberi bize de verirsin.

Ne güzel sen atlatmışsın.Bir ara mo tignac yaptık,onda şekeri düzene girmişti.Bugün başladık.İşin kötüsü sabaha beşte eve geliyor.Organlar dopal olarak dinlenemiyor.Randevu aldım dahiliyeye ve diyabetik bölümüne yönlendiriyormuş.Belki ilacını da düzenlerler.

Allah kolaylık versin.İnşallah kolay atlatırsın.Çok zorlanırsan da söyle önceden birini ayarlasınlar.Sen ve bebeğin önce gelirsiniz.

Bikini projesi diye bir blog var. Ona bakabilirsin bu konuyla ilgili guzel yazilari var. Karatay diyeti yapanlards genel olarak gi ye dikkat ediyorlar. Pirinc beyaz un vs de hizli yukseltiyor sekeri.
Bikini projesini önceden incelemiştim.Tekrar bakayım ama öğrenilmeyecek bir diyet değil.Bugün listemiz hazır.Kilo veremeyen ve az veren arkadaşlar denemeli bence.

Şu sıra kahve çok içtim.Tuz çok az kullanıyorum ama onuda kullanmayayım.Acaba zıplamak tetikler mi bu hastalığı ispanyol?
hımmm araştırmak lazım.. ama trombolinle zıplama falan veriliyordu denge sağlamak için sormam lazım bunu

Kizlar az once saracoglu nun maydanoz kurunu okudum.uygulayan oldu mu aranizda.etkisi elbtte olmustur ama ben sizlerdeki sonucu da gormek istiyorum
Ben zamanında denemistim canim ödem atmada cok faydasi var
Benimde malesef bu diyet hakinda bilgim yok acil şifalar canimcim
Allah saglikli ve hayirli bi bebiş kucagina verir insallah

Kizlar bir arkadaşım la beraber dukan yapmaya karar verdik bugun ilk günüm onumuzde birkac kisi mum gibi eriyen onlardan ilham aldik insallah iradeli oluruz bana dua edin

Bu arada sabah tartildim malesef +400 dum
Bu karari almama buda nedwn oldu bana disiplin şart oyle her istedigimden yiyince kilo veremiyorum

sağol canım benim hayırlısıyla . hiç sorma çınlama beni mahfediyor hiç geçmedi bi kulağımın duyma yetisi düşüyor kulak kireçlenme yapmış dediler şu tediler bitsin çınar yaprağı kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum hiç bir ilaç fayda etmedi

Bikini projesini önceden incelemiştim.Tekrar bakayım ama öğrenilmeyecek bir diyet değil.Bugün listemiz hazır.Kilo veremeyen ve az veren arkadaşlar denemeli bence.
canım ip atlıyormusun geçen bende katılayım atlayayım dedim ertesi gün tüm gün döndü başım dr bırak dedi sen öyle şeyler yapamazsın dedi benim kulak kristallerim kanal değiştiriyor bide ani hareketlerde

Yasal sınır 37. Hafta canım ama sebebi doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarmak için çalışmıştım bende. Çok zor oluyor gerçekten. Sen işi bırakacaksan zorlama kendini bence. Bol bol dinlen sonra bebiş insanı yoruyor biraz. Allah yardımcın olsun.

Canim ya birakip birakamayacagim da mechul. Ben birakma sinyali veriyorum ama onlar evden takip edersin bir sure, toplantilara gelmezsin vs diyorlar. Bende durumu gormeden bisey diyemiyorum. Isi birakmak psikolojik olarak mahalle baskisi olusturur mu acaba uzerimde diye de endisem var. Normalde takilmam ama o ruh haliyle biri niye isi biraktin bilmem ne derse sinirlenjrim gibi geliyor. Ama birakmadim evden calisiyorum dusuncesi hem guzel hem maas devam edecek biraz dusse bile o da gzuzel. Sgk kesilmiyor o da ayri guzel. Ne yapacagim bilmiyorum.bebekle evden takip edebilir miyim onu bile bilmiyorum. Daha gerceklesmemis bir durum icin ne yorumu yapabilirim ki

Her şeyin hayırlısı öncelikle. İkinizde sağlıklı olun. Bebeğin ilk bir kaç ayı biraz zor oluyo. Alışana kadar. Sonrası hayatın en güzel şeyi

Her şeyin hayırlısı öncelikle. İkinizde sağlıklı olun. Bebeğin ilk bir kaç ayı biraz zor oluyo. Alışana kadar. Sonrası hayatın en güzel şeyi
Amiiin. Dedigin gibi her seyin basi saglik.

gulfuren canim gunduz tel.den pek yazamadim ama birisi demisti ip atlayinca oluyor diye. Sende de tetiklemjs olabilir. Bir doktor ya da diyetisyen esliginde yapsan guzle olur hem saglik hem de kilo da verirsin bence dikkat edince

Oh ne güzel vallahi.Senin işin neydi dagatesi? Bebişin ile uğraşırken çalışabilecek misin? Yakınında yardım edecek kimse var mı?

İp ve trambolinden kaynaklandı.Benimde kulak kristalinde de sıkıntı var.Zıplamayı bırakayım tam bir şeyleri düzene sokuyorum,bir hastalık çıkıyor.Neyse bunda da bir hayır var.

Beybiler napıyorsunuz?
Kitap okuyoruz büyük oğlum ile , sen nasılsın? Keyfin nasıl oldu? Sen çok geç yatıyorsun,erken uyanıyorsun.Bir zamanlar bende vücudumu çok yıprattım bak şimdi devamlı tekliyor.Kendine dikkat lütfen kardeşim.

Sen hangi şehirdesin? Facebookta meniere grubu var.Melisa çayı iyi geliyormuş.Birde ginko globa.Ginko biloba işe yaradı eskisi gibi son ses bağırmıyor.Ama tüp tedavisinde kullanılır mı bilmiyorum.Çınar suyunu nerden öğrendin?

Kac aylim oldu bebek

Amin hava kapali o enerjiye benim de ihtiyacim var

Masallh cnm
13 aylık oldu canım . Emzirdigim için diyet yapamadım şimdiye kadar .
Bu arada bugünku yediklerim sabah tam buğday ekmeginin iki dilimiyle peynirli tost yeşil çay ara hastanedeydim üç tane ikram bisküvi öğlen sebze yemeği yoğurt ara bir elma akşam 200 gram tavuk göğsünü baharatla harmanlayip fırın ızgarada pişirdim (tadı nefisti) bir kase bulgur çorbasi tekrar yeşil çay iki litre su akşam yemeğinden sonra dayanamadım bir adet küçük gofret yedim ve yarım elma . Birde reglim çok düzenli olurdu bir hafta önce oldum bugün . Pilates dans çok yüklendim galiba biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…