Günaydın bayanlar.
Havalardan bir soğuk,bir sıcak.Ailece yorgunuz ve çevremizdeki insanlarda aynı.Enerji verecek bir şeyler ye canım.
Hoş geldin.Bebeğini sağlıkla büyüt.Kaç aylık? Sen emziriyorsun saat dokuz gibi yarçınlı süt iç benim fikrime göre.
Günaydın ve teşekkür ediyorum.
Günaydın hamile anne.Ne zaman izine ayrılacaksın? Şu an vücudun ödem yapıyor tartılırken bunu unutma lütfen.
Kızlar bugün başım hala dönüyor.Ben menier hastasıyım.İnşallah şiddetlenmez. İki, üç gündür çok geldim aslında.Diyet fikri beni daha da yemeye itiyor. Dün saat 3.30 da uyudum.Glisemik indeks diyetini araştırdım. Eşimde şeker hastası sabahları yarım ilaç kullanıyor.Özellikle şeker hastalarının yapması gereken bir beslenme şekliymiş. Bunu yapan oldu mu aranızda. Bugün eşimle başlayacağız.Bakalım nereye kadar gideceğiz? Dün sporcuların sitelerinde dolaştım.Gİ yüksek belin aldığımız anda insülin yükseliyormuş,buda yağların depolanmasına sebep oluyormuş. Eşim son zamanlarda abartı yemediği halde çok kilo aldı.87 kilodan 92-93 arası gidip geliyor.Yemek yedikten sonra hep canı tatlı istiyor.Hemen ağzına küçük bir çikolata, bisküvi ne varsa ondan yiyiyor.Demekki insülini bu şekilde tavan yapıyor ve koca bir göbeği var şu an.Mesela gi yüksek bir şey yediğiniz zaman yanında,gi düşük besin yediğinizde gi orta oluyormuş.Bu şekilde dengelemek gerekiyormuş.Bizim sitede yapanlar hiç yok.Ben bulamadım.
Gerçekten insanın hayat kalitesini gülüm bir hastalık. Sende duyma eksikliği oldu mu?Benim kulaklarda çınlama çok oluyor.Hiç durmuyor bazen şiddetleniyor,bazen azalıyor.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Güzel haberi bize de verirsin.tüp bebek tedavisinde olduğum için ilacı bırakmak zorunda kaldım 2005 den beri çekiyorum bu hastalığı menevra yaptırıyorum,turşu sigara kafein den uzak duruyorum daha iyi sayılırım ama korkmuyorda değilim atak geçirmekten
Ne güzel sen atlatmışsın.Bir ara mo tignac yaptık,onda şekeri düzene girmişti.Bugün başladık.İşin kötüsü sabaha beşte eve geliyor.Organlar dopal olarak dinlenemiyor.Randevu aldım dahiliyeye ve diyabetik bölümüne yönlendiriyormuş.Belki ilacını da düzenlerler.Canım telden yazması zor oluyor ama şöyle söyliyim. Mesela 1 meyve yedin yanında 1 çay bardağı süt, yoğurt gibi şeyler olmalı. Ya da hiç bulamadın şu sunta krakerler var ya. Mesela patates, havuç gibi sebzeler de çok şekerlidir. Eşin önce diyetine uymalı ve diyabet beslenmesini öğrenmeli. Bende şeker ilacı kullandım yıllarca. Aç kalmamalı ama ne yediği ve miktarı önemli. Mesela 1 kuru incir 4 yaş incire denk geliyo. Ara öğünde diyelim kuru meyve yedin bunun yanında mutlaka protein ya da kuru yemiş olmalı. Bir de spor yapıp normal kilosuna dönerse şeker ilacını Dr bıraktırıyo
Allah kolaylık versin.İnşallah kolay atlatırsın.Çok zorlanırsan da söyle önceden birini ayarlasınlar.Sen ve bebeğin önce gelirsiniz.Ahh ahh sorma 37 ye kadar calismam gerekuyor is yerinde. Oyle konustuk. Isten ayrilacagim dedim oyle bir son buldu. Nasil oldu anlamadim hala) hatta dogumdan sonra ayrilacagimi anladilar mi ondan bile emin degilim. Daha 5 hafta var. 37de yeniden konusacagim
Bikini projesini önceden incelemiştim.Tekrar bakayım ama öğrenilmeyecek bir diyet değil.Bugün listemiz hazır.Kilo veremeyen ve az veren arkadaşlar denemeli bence.Bikini projesi diye bir blog var. Ona bakabilirsin bu konuyla ilgili guzel yazilari var. Karatay diyeti yapanlards genel olarak gi ye dikkat ediyorlar. Pirinc beyaz un vs de hizli yukseltiyor sekeri.
hımmm araştırmak lazım.. ama trombolinle zıplama falan veriliyordu denge sağlamak için sormam lazım bunuŞu sıra kahve çok içtim.Tuz çok az kullanıyorum ama onuda kullanmayayım.Acaba zıplamak tetikler mi bu hastalığı ispanyol?
Ben zamanında denemistim canim ödem atmada cok faydasi varKizlar az once saracoglu nun maydanoz kurunu okudum.uygulayan oldu mu aranizda.etkisi elbtte olmustur ama ben sizlerdeki sonucu da gormek istiyorum
Benimde malesef bu diyet hakinda bilgim yok acil şifalar canimcimSağol canım ya.İki gündür balım sersem ve ayağa kalkınca başıö dönüyor.Artmasından korkuyorum.Üç ay şiddetli baş dönmesi çektim.Çok kötüydü.Sana da geçmiş olsun ilaç kullanıyor musun,?
İyice araştırdım.Karataya benziyor.
Çok araştırdım.Kitapcıklar indirdim.Zaten şeker hastalarının beslenme şekliymiş.Karatay da gi düşük beslenmeyi tavsiye ediyormuş ama onda yağ alımı buna göre fazla.Ama biz light olan bir ürün kullanmıyoruz.Sağlıklı da bulmuyorum.
Şu sıra kahve çok içtim.Tuz çok az kullanıyorum ama onuda kullanmayayım.Acaba zıplamak tetikler mi bu hastalığı ispanyol?
Allah saglikli ve hayirli bi bebiş kucagina verir insallahtüp bebek tedavisinde olduğum için ilacı bırakmak zorunda kaldım 2005 den beri çekiyorum bu hastalığı menevra yaptırıyorum,turşu sigara kafein den uzak duruyorum daha iyi sayılırım ama korkmuyorda değilim atak geçirmekten
canım benim çok sağol :)Ben zamanında denemistim canim ödem atmada cok faydasi var
Benimde malesef bu diyet hakinda bilgim yok acil şifalar canimcim
Allah saglikli ve hayirli bi bebiş kucagina verir insallah
canım benim çok sağol :)
sağol canım benim hayırlısıyla . hiç sorma çınlama beni mahfediyor hiç geçmedi bi kulağımın duyma yetisi düşüyor kulak kireçlenme yapmış dediler şu tediler bitsin çınar yaprağı kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum hiç bir ilaç fayda etmediGerçekten insanın hayat kalitesini gülüm bir hastalık. Sende duyma eksikliği oldu mu?Benim kulaklarda çınlama çok oluyor.Hiç durmuyor bazen şiddetleniyor,bazen azalıyor.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Güzel haberi bize de verirsin.
Ne güzel sen atlatmışsın.Bir ara mo tignac yaptık,onda şekeri düzene girmişti.Bugün başladık.İşin kötüsü sabaha beşte eve geliyor.Organlar dopal olarak dinlenemiyor.Randevu aldım dahiliyeye ve diyabetik bölümüne yönlendiriyormuş.Belki ilacını da düzenlerler.
Allah kolaylık versin.İnşallah kolay atlatırsın.Çok zorlanırsan da söyle önceden birini ayarlasınlar.Sen ve bebeğin önce gelirsiniz.
canım ip atlıyormusun geçen bende katılayım atlayayım dedim ertesi gün tüm gün döndü başım dr bırak dedi sen öyle şeyler yapamazsın dedi benim kulak kristallerim kanal değiştiriyor bide ani hareketlerdeBikini projesini önceden incelemiştim.Tekrar bakayım ama öğrenilmeyecek bir diyet değil.Bugün listemiz hazır.Kilo veremeyen ve az veren arkadaşlar denemeli bence.
Yasal sınır 37. Hafta canım ama sebebi doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarmak için çalışmıştım bende. Çok zor oluyor gerçekten. Sen işi bırakacaksan zorlama kendini bence. Bol bol dinlen sonra bebiş insanı yoruyor biraz. Allah yardımcın olsun.Ahh ahh sorma 37 ye kadar calismam gerekuyor is yerinde. Oyle konustuk. Isten ayrilacagim dedim oyle bir son buldu. Nasil oldu anlamadim hala) hatta dogumdan sonra ayrilacagimi anladilar mi ondan bile emin degilim. Daha 5 hafta var. 37de yeniden konusacagim
Yasal sınır 37. Hafta canım ama sebebi doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarmak için çalışmıştım bende. Çok zor oluyor gerçekten. Sen işi bırakacaksan zorlama kendini bence. Bol bol dinlen sonra bebiş insanı yoruyor biraz. Allah yardımcın olsun.
Her şeyin hayırlısı öncelikle. İkinizde sağlıklı olun. Bebeğin ilk bir kaç ayı biraz zor oluyo. Alışana kadar. Sonrası hayatın en güzel şeyiCanim ya birakip birakamayacagim da mechul. Ben birakma sinyali veriyorum ama onlar evden takip edersin bir sure, toplantilara gelmezsin vs diyorlar. Bende durumu gormeden bisey diyemiyorum. Isi birakmak psikolojik olarak mahalle baskisi olusturur mu acaba uzerimde diye de endisem var. Normalde takilmam ama o ruh haliyle biri niye isi biraktin bilmem ne derse sinirlenjrim gibi geliyor. Ama birakmadim evden calisiyorum dusuncesi hem guzel hem maas devam edecek biraz dusse bile o da gzuzel. Sgk kesilmiyor o da ayri guzel. Ne yapacagim bilmiyorum.bebekle evden takip edebilir miyim onu bile bilmiyorum. Daha gerceklesmemis bir durum icin ne yorumu yapabilirim ki
Amiiin. Dedigin gibi her seyin basi saglik.Her şeyin hayırlısı öncelikle. İkinizde sağlıklı olun. Bebeğin ilk bir kaç ayı biraz zor oluyo. Alışana kadar. Sonrası hayatın en güzel şeyi
Oh ne güzel vallahi.Senin işin neydi dagatesi? Bebişin ile uğraşırken çalışabilecek misin? Yakınında yardım edecek kimse var mı?Canim ya birakip birakamayacagim da mechul. Ben birakma sinyali veriyorum ama onlar evden takip edersin bir sure, toplantilara gelmezsin vs diyorlar. Bende durumu gormeden bisey diyemiyorum. Isi birakmak psikolojik olarak mahalle baskisi olusturur mu acaba uzerimde diye de endisem var. Normalde takilmam ama o ruh haliyle biri niye isi biraktin bilmem ne derse sinirlenjrim gibi geliyor. Ama birakmadim evden calisiyorum dusuncesi hem guzel hem maas devam edecek biraz dusse bile o da gzuzel. Sgk kesilmiyor o da ayri guzel. Ne yapacagim bilmiyorum.bebekle evden takip edebilir miyim onu bile bilmiyorum. Daha gerceklesmemis bir durum icin ne yorumu yapabilirim ki
İp ve trambolinden kaynaklandı.Benimde kulak kristalinde de sıkıntı var.Zıplamayı bırakayım tam bir şeyleri düzene sokuyorum,bir hastalık çıkıyor.Neyse bunda da bir hayır var.Amiiin. Dedigin gibi her seyin basi saglik.
gulfuren canim gunduz tel.den pek yazamadim ama birisi demisti ip atlayinca oluyor diye. Sende de tetiklemjs olabilir. Bir doktor ya da diyetisyen esliginde yapsan guzle olur hem saglik hem de kilo da verirsin bence dikkat edince
Kitap okuyoruz büyük oğlum ile , sen nasılsın? Keyfin nasıl oldu? Sen çok geç yatıyorsun,erken uyanıyorsun.Bir zamanlar bende vücudumu çok yıprattım bak şimdi devamlı tekliyor.Kendine dikkat lütfen kardeşim.Beybiler napıyorsunuz?
Sen hangi şehirdesin? Facebookta meniere grubu var.Melisa çayı iyi geliyormuş.Birde ginko globa.Ginko biloba işe yaradı eskisi gibi son ses bağırmıyor.Ama tüp tedavisinde kullanılır mı bilmiyorum.Çınar suyunu nerden öğrendin?canım ip atlıyormusun geçen bende katılayım atlayayım dedim ertesi gün tüm gün döndü başım dr bırak dedi sen öyle şeyler yapamazsın dedi benim kulak kristallerim kanal değiştiriyor bide ani hareketlerde
13 aylık oldu canım . Emzirdigim için diyet yapamadım şimdiye kadar .Kac aylim oldu bebek
Amin hava kapali o enerjiye benim de ihtiyacim var
Masallh cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?