Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşamları Saat 21 De Şimdilik Bir Ara Öğün Yap Kuzum. zamanla hepsi gidecek sen yeter ki iste burada kal kurallara uy hepsi püffff diye uçacak:))))))))
İnş canım ya güzel moral verdin . Bugün öyle yaptım akşam yemekten sonra elma yedim zaten bugün pek acikmadim proteinli yiyecekler tok tutuyor tavuk et balık vs

Günaydın kizlar
Dun ki menüm ū yazayim ilk defa hic acikmadim:)

Sabah 11.30
2 yumurta
Bir bardak ayran
Arada
Yeşil çay kahve
Aksam19.30
Et sote ayran krep
Yatmadan süt

Spor 30 dk.yürüyüş
Su3lt

Canım gecmiş olsun . Menün güzel yalnız aburcubur yeme ağzına sürme bence zayıflamak için bu şart.

Günaydın kizlar

Sabah 11.30
2 yumurta
Bir bardak ayran
Arada
Yeşil çay kahve
Aksam19.30
Et sote ayran krep
Yatmadan süt

Spor 30 dk.yürüyüş
Su3lt
Bünye alışmaya başladı desene, protein de olunca işin içinde daha kolay oluyor tabii

Kalk kalk hadi sabah oldu hemde sen 1 saat ileridesinGünaydın
Ahahahaaa doğru söylüyorsun ama çocukları okula yolladiktan sonra tembellik yapmayi seviyorum
Günaydın fıstıklar, bugün gün aydı bana mutluyum demek ki sabahlarmış bazı günlerdeki sendrom
Senin adina sevindim hep böyle mutlu ol
Canım gecmiş olsun . Menün güzel yalnız aburcubur yeme ağzına sürme bence zayıflamak için bu şart.

Bünye alışmaya başladı desene, protein de olunca işin içinde daha kolay oluyor tabii
Aynen canim cok umutluyum

Canımmm hayırlı olsun günlüğün her fırsatta oradayım görüşürüz bebeğim.

Biraz daha iyiyim, he heee evet geç yatıyorum ama napim eşim geç geliyor sohbet muhabbet derken zaman çabuk geçiyor. Mesela dun gece 00:45 de uyudum sabah 06:00 uyandım yetmiyor ama işe gidince böyle oluyor dikkat ederim ablammmmm tsk ederim.

malatyadayım canım şu tedaviden sonr başlıyayım dediklerine. çınar yaprağı nı kaynatıp içiyomuşsun saraçoğlu söyledi

günaydın kızlar
dün
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek yedim
öğlen kırmızı et ızgara bir bardak ayran bol salata
akşam bir kase çorba
2 lt su
spor olarakta halımla koltuğumu sildim

cnm ilk zamanlar coook zor olur çalışmak sizde nasıl bilmiyorum ama bana 6 ay misafir geldi hala arada tek tük gelen oluyor bir ara psikolojim bozuldu hergün temizlik yap pasta yap bebekle bile bazen ilgilenemiyordum düşün üstüne bir de çalışmak imkansız gibi bir şey

Idari isler muduruyum ozel bi sirkette. Bebekle kimse ilgilenecek kimse yok maalesef. Ilk zamanlar illa ki gelen birileri olur ama genel anlamda yok. Nasil olacak fikrim de yok acikcasi. Simdilik dusunmuyorum bebis dogum o zamanlar gelince baktim olmuyor birakirim

Günaydın kizlar

Sabah 11.30
2 yumurta
Bir bardak ayran
Arada
Yeşil çay kahve
Aksam19.30
Et sote ayran krep
Yatmadan süt

Spor 30 dk.yürüyüş
Su3lt

Canim proteinlenmissin cok guzel ondan acikmamissin. Spor icin ise yeni mi basladin bilmiyorum ama yag yakimi 20 dkdan sonra olur. Sporunu 45 dk yaparsan daha guzel olur

Bugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Allah kabul etsin canim. Bende bu kis epey tutacaktim niyetim vardi ama hic tutamadim

malatyadayım canım şu tedaviden sonr başlıyayım dediklerine. çınar yaprağı nı kaynatıp içiyomuşsun saraçoğlu söyledi

Canim tedavi goruyorsun sanirm. Allah kolaylik versin cok zor. Gonlunce olsun insallah

Canim bir sure misafir kabul etmeyecegiz oyle konustuk. 40inda gormek isteyenleri cagirip sonrasinda biraz yalniz kalacagiz bebis az buyuyune kadar. Insallah yapabiliriz fikrimiz bu bir de ben biraz rahat biriyim. Oyle aa yemek yokmus temizlik eksik kalmis fln takilmiyprum tabi o kafayla ne hale gelirim bilmiyorum ama :)) suanda da gelmek isteyenler oluyor hayir diyoruz ya da gelenler ev cok derli toplu olmasa bile cekinmeyeceklerimjz oluyor. Yoksa dedigin gibi hepsi birden cok zor

çok sağol canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

ayyy o ne öyle iyiki dün bana ikram edilen poaçaları simitleri geri çevirmişim . ama yufkalı böreğe yok diyemedim

Olsun sen yinede sor ki öğrenelim öğretelim birbirimize herşeyi, rahat ol hepimiz burada arkadaşız sorun olmaz

He heee yok olmadım ama benim herzaman böyle bazen 3 ayda bir oluyorum
ne kadar uzunmuş aralığın canım ben 26 günde bir olurum ve cok yoruyor bitiriyor beni bir hafta yoğun o yüzden hep kansızım halsizim . senin için avantaj mı dezavantaj mı bilemedim. inşallah bebiş geliyordur

benim eşim maalesef gelmek isteyenlere hiçbir zaman yok diyemez benim çevrem de alınır yani mecbur kalıyoruz bir bakıma . anlayışlılarsa en güzeli biraz kafa dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…