Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Allah kabul etsin canım benim. ....
günaydın kızlar
dün
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek yedim
öğlen kırmızı et ızgara bir bardak ayran bol salata
akşam bir kase çorba
2 lt su
spor olarakta halımla koltuğumu sildim
Güzel menün canım. Sporda iyiymiş bir taşta iki kuş:))))

kızlarr günaydın cuma günü kaçıncı oldu takım giremedim de
6.OLMUŞUZ baby:))))
Benim 4/5 senedir böyle, test yaptım yok cnm bebiş : (

çok sağol canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Amiiin. Darisi isteyen herkese olsun insallah

benim eşim maalesef gelmek isteyenlere hiçbir zaman yok diyemez benim çevrem de alınır yani mecbur kalıyoruz bir bakıma . anlayışlılarsa en güzeli biraz kafa dinlemek

Anlayisli degil tabi herkes ama kimse icin kendini paraladigina degmiyor. Degen insanlar da izzet ikram beklemiyor aksine gelip yardim ediyor. O yuzden hayir diyoruz alinan alinsin hic umrumda olmuyor :))

Allah kabul etsin canım benim. ....
Güzel menün canım. Sporda iyiymiş bir taşta iki kuş:))))

6.OLMUŞUZ baby:))))
Benim 4/5 senedir böyle, test yaptım yok cnm bebiş : (

Canim kilo verdikce duzene giriyor aslinda insallah seninki de cabucak duzene girer. Bazen sana grupca bebis icin mahalle baskisi yapiyoruz gibi hissediyorum. Hani sey gibi baski degil de seni strese surukleyecek bir beklenti gibi. Uef anlatamadim

Lohusalıkta sen, sen olmuyosun canım. Mesela ben ilk doğumumdan sonra kafayı çaydanlığa ve koltuklara takmıştım. Günde 2 kere çaydanlığı cifliyordum yani her kullanımdan sonra bir de eşime haber vermeden yeni koltuk almayı kafaya koymuştum ama bebekle icraata dökemefim :)) ikinci doğumdan sonra da her gün evi silip süpürmeye başladım ama hep aynı yerler ve her gün yeniden. Titiz biri de değilim aslında çalıştığım için ama lohusalık çok acayip gerçekten :))

Evet canım düzene giriyor öyle demişlerdi ama hala düzelmedi 67lere düştüm demekki daha az olmak lazım. Aslında sorunum yok hormon testlerim iyi adet düzensizliğine pek birşey bulamıyorlar. Neyse takılmıyorum zaten
Canım sorun yok aksine mutlu oluyorum ne güzel dualar:)))))) stresi bazen eşimle yaşıyorum aksine o çok istiyor bana bişey dediği yokta ben rahatsız oluyorum onun cokkkkk istemesini hissetmekten.
Buradaki konuşmalar sevdiğim arkadaşlarımdan hiç alınmam, seviliyorsunuz.

Kızlar ben bi şey sormak istiyorum. Şimdi hepimizin göbeği var hemen hemen. Sizce mekik çekmeli miyiz? Ya da ne Zaman başlamalıyız? Önceden fitnesa gittiğimde oradaki spor hocası bana sadece koşu bandı ve bisiklet çalıştırıyordu. İdeal kiloya gelmeden başka hareket yapmıycaksın demişti. Siz neler yapıyorsunuz.

dünkü menüm
08:00 1 haşl yumurta, 40 gr peynir
12:30 tatlı-ekşi soslu tavuk, 1 çubuk galeta
15:30 sade nescafe, 10 badem
18:00 2 adet yumurta,maydanoz ve 40 gr kaşarpeyniri ile yapılmış omlet, yeşil çay
20:30 1 kase yoğurt, tarçınlı
su:3 lt
spor: 20 dk kadar yürüyüş

Çok güzel menün kuzum diyetisyen menüsü dimi?
Şu gramlarla en sonunda bana mutfak tartısı aldıracaksın toktorcummmm

İnşaAllah bebem zaten eşim en kısa zamanda bir sperm testi yaptıracak bakalım. Nedir ne değildir bir arastirmadayiz.
çok iyi canım en azından bir sorun varsa belli olur benim eşimde yaptırmıştı ilk bebeğimizden önce ameliyat oldu .

Benim herif ideal kiloya gelmeden mekik cektiriyo bana hem kilo verirp hem sikilasirsin diyo

Çok güzel menün kuzum diyetisyen menüsü dimi?
Şu gramlarla en sonunda bana mutfak tartısı aldıracaksın toktorcummmm
yok canım diyetisyen görse çok kızar sebze yok ekmek yok diye.. ben pazar günü kaçırdığım için cezalıyım birkaç gün protein ağırlıklı yapıyorum onun haberi yoook..
tartıya gelinceeee sadece düşük kh diyeti yaparken kullanıyorum 50 gr civarı karbonhidrat aldığımı anlayayyım diye ..

Gilisemik indeksini Zayıflamak isteyen herkesin bilmesi gerekiyomus mesela düşük orta yüksek seviyeli oluyormuş besin tablosu örn beyaz ekmek toz şeker bunların gi yüksek besinler cavdarli tam buğdaylı ekmek tavuk et balık vs bunların gi düşük besinler bu şekilde ayarlamak gerekiyor . Acken gi yüksek besinler alınca kan şekerinin ani yükselmesi oluyor buda fazladan kilo olarak karşımıza çıkıyor . Buna göre dengeleyip beslenmek gerekiyor.

Benim herif ideal kiloya gelmeden mekik cektiriyo bana hem kilo verirp hem sikilasirsin diyo
Evet canim mekik cekmek karin kaslarini calistirica icin gobek yaglarinin erimesine yardim eder tabi duzenli beslenmeyle esime sordum bu arada niye mekik cektirmediklerini ne kadar yavas kilo veerirsen o kadar uzun spor salonuna gitmen gerekirmis tamamiyle aidat icin mekik cektirmiyolarmis

ooooo ammmaaann tanrımmm şok oldum.. yaa insanlar neleri düşünüyor böyle..
ben de eksik ilaç yazıcam artık bi daha gelsinler diye .. şaka şaka gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…