Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım mantığa bakar mısın? Valla şaşırdım. Oysa o dönem ben 1 yıllık peşin ödemiştim ama insanın hevesi kırılıyor işte. Çünkü benim evde de koşu bandı var niye onca yol gidiyim diyosun.sonra da gitmez olmyştum zaten

Sende haklısın.Bende çalışırken ekim iken çıkarılmıştı. Sabahın üçüne kadar onu dinliyordum. 4-5 saat uyku ile işe gidiyordum. İle uyukluyordum.
Bugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Allah kabul etsin canım.
malatyadayım canım şu tedaviden sonr başlıyayım dediklerine. çınar yaprağı nı kaynatıp içiyomuşsun saraçoğlu söyledi
Sizin memlekette geldim. Tam kayısı zamanıydı.Tazecik,dalından koparıp yemiştik.Hiç unutmam.Aslında ben profesöre gittim ama onu yapma, bunu yapma demedi.Araştırma hastanesine gideceğim. Bugün temizliğe bayan geldi.İki gündür başım kötü diyorum ya,sabahtan beri de çok yoruldum,terliği eğilip aldım tam düzeldim,başım dönmeye başladı.Ama nasıl bir dönme hiç böyle olmamıştım. Ayaklarım resmen kilitlendi, duvara zor tutundum. Kıza seslendim duvara tutundum.Yere oturdum,eşim odaya kucaklayıp getirdi. Midem çok bulandı. Şimdi uzanıyorum.Başım çok sersem ve uyuşuk.
İnşaAllah bebem zaten eşim en kısa zamanda bir sperm testi yaptıracak bakalım. Nedir ne değildir bir arastirmadayiz.
Bende bu konularda çok soru v sormak istemiyorum. Hassas bir konu ve seni seviyorum kırmak istemem.Ama herkes şahit olsun.Benim hislerim kuvvetlidir. Burada bebek haberini paylaşacaksın inşallah.

Bende iyice araştırdım.Gerçekten kilo verememenin en önemli noktasıymış.Hızlı yemek ve sıcak yemek gi yükseltiyormuş.Patates salatası yağıldığında soğuk olması gerekiyormuş,makarna 4 dakikadam fazla pişince gi yükseliyormuş.

Kizlar 10.30 da guzellik uzmaniyla randevum var sut peeling yaptircm.
Ay su yuzumu onemsedigim kadar kilomu da taksam ya kafama ne iyi olurdu
Memnun kalırsan bizede bilgi verir misin hocam?
Aman gelmeyelim toktur hanim insanlar iste sahte diyetisyende vardiya burda
Herkes cakal olmus bende sasirdim
O diyetisyeni bende takip ediyordum.Dukan v.s deyince tahmin etmiştim. Birde sayfalara yönlendiriyor.Blog açıyorlar ve sayfaları bu şekilde ekliyorlar.O sayfayı ne kadar çok tıklayan olursa google üst soralara çıkıyorlar ve sonra para kazanmaya başlıyorlar. Onun da amacı bu olabilir.

canim surekli diyorlar lohusa kafasi farkli diye o yuzden bende cok keskin seyler demiyorum cunku nasil bir kafada olacagim Allahbilir. Umarim guzelce gecer.

Canim belki zaman aliyordur duzelmesi. Stres vs de cok etkiliyor. Olamadim diye strese girdikce iyice stres olurdum ben :)) kirilmiyor olmana sevindim. Insallah senin de bebis haberin gelir burada 3 hamile takiliriz :d

Aaa sacmaligin daniskasi. Keten demis ama ben de soylemek istiyorum. Ben bir ara kiloluydum 88 fln ve 44 beden giyiyordum. Yani bormalde 88 gibi durmuyordum. Cok fazla yuruyordum ve kas vacak mekik calisiyordum. Bacaklarim tas gibiydi. Simdi o sıkılıga gelse 34 beden cop.gibi olurum. Ama su bir gercek dize cok yuklenmeyecek sporlar yapmak lazim Squat gibi mesela. Mekik ve yer egzersizleri ve yurtuyus ya da yuzme gibi bir kardiyo ile desteklemek lazim ip atlamak vs kiloluyken dize cok yuk bindiriyor o yuzden dikkatli olmak lazim.

Cook cok gecmis olsun dikkat et. Ay cok fena olmus. Bir an once duzene girer insallah. Patatesi ne yapmamak lazimmis orayi anlayamadim.

Selam beybiler ne güzel konuşmuşsunuz,iş yoğunluğundan dönmek ne mümkün okuyacağım birazdan.
Bende şimdi eve geldim henüz bacağım ağrıyor şöyle bir uzandım . Nedenini bilmiyorum. Yemek yapacaktım geçerse yolculuk mutfak. Ama geçmezse yatış

Evettt bugün koyu sohbet vardı. Sen yoktun kaptanım. Yorulmuşsun kıyamam.
Bu arada bildirim gelmiş bu gece 23:00 / 06:00 arası sitede bakım çalışması varmış kızlar giremezsiniz meraklanmayın bilginize
Bilgilendirme için teşekkürler.

yaa @ deadline nerelerde hiç sesi soluğu çıkmıyor.. bir de sosyestetik de hiç uğramıyor meraklardayım.. A afrodit26 ne yaptı acaba doğum yaptı mı kii
Geldim ben tontisim bi oglum var ispanyolcum nasil ama daha tombistik de mamayi kestik yavastan ek gidaya basladik arrik yogurt elma armut puresi sebze puresi az az basladik bakalim.. Hastayim bi atlatsam gelicem artik moralim cok bozuk sut olsun diye ne duyduysam yaptim 5 kilo aldim cok cirkin goruniyorum kendime bir an evvel toparlamam lazim kendime yeni bi ben lazim :)

İyi geceler bugünkü yediklerim :yeşil cay kahvaltı 11:30 iki haşlanmış yumurta bir dilim kepekli ekmek yarım salatalık ara öğün iki incir iki forum çikolatalı bisküvi öğlen yemedim kahvaltiyi geç yaptığım için saat yetismedi . Akşam bir porsiyon zeytinyaginda ıspanak yoğurt turp saat 10 da daha üç adet forum bisküvi bir bardak çay ve iki litre su bir saat dans 20 mekik 30 dakika yürüyüş . İki gündür aksamlari zorlanmiyorum diyet bisküvi yada bir elma yiyorum o yüzden sanırım bide mide gittikçe alisiyor . Tartimida yazayım sabah aç karnına 72 600 geliyorum c.tesi başladım diyete 76 geliyordum 3.5 kilo vermiş gözüküyorum ama su kaybida olabilir

Allah kabul etsin canim
günaydın kızlar
dün
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek yedim
öğlen kırmızı et ızgara bir bardak ayran bol salata
akşam bir kase çorba
2 lt su
spor olarakta halımla koltuğumu sildim
Ev hanimlarinin en büyük sporu bu bence
Spor konusuna en yakn zamanda bi çare düşünüyorum
Takmissinki buradasin tatlim
Sihhatler olsun
Benim diyetisyende gunde 1 saat yürüyüş tavsiye etmişti ama bana göre nekadar hareket okadar iyi

Allah kabul etsin canim
günaydın kızlar
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
Sihhatler olsun
Benim diyetisyende gunde 1 saat yürüyüş tavsiye etmişti ama bana göre nekadar hareket okadar iyi

Allah kabul etsin canim
günaydın kızlar
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
Sihhatler olsun

Allah kabul etsin canim
günaydın kızlar
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
Sihhatler olsun

Allah kabul etsin canim
günaydın kızlar
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
Sihhatler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…