Canım mantığa bakar mısın? Valla şaşırdım. Oysa o dönem ben 1 yıllık peşin ödemiştim ama insanın hevesi kırılıyor işte. Çünkü benim evde de koşu bandı var niye onca yol gidiyim diyosun.sonra da gitmez olmyştum zatenEvet canim mekik cekmek karin kaslarini calistirica icin gobek yaglarinin erimesine yardim eder tabi duzenli beslenmeyle esime sordum bu arada niye mekik cektirmediklerini ne kadar yavas kilo veerirsen o kadar uzun spor salonuna gitmen gerekirmis tamamiyle aidat icin mekik cektirmiyolarmis
Sende haklısın.Bende çalışırken ekim iken çıkarılmıştı. Sabahın üçüne kadar onu dinliyordum. 4-5 saat uyku ile işe gidiyordum. İle uyukluyordum.Canımmm hayırlı olsun günlüğünher fırsatta oradayım görüşürüz bebeğim.
Biraz daha iyiyim, he heee evet geç yatıyorum ama napim eşim geç geliyor sohbet muhabbet derken zaman çabuk geçiyor. Mesela dun gece 00:45 de uyudum sabah 06:00 uyandım yetmiyor ama işe gidince böyle oluyordikkat ederim ablammmmm tsk ederim.
Allah kabul etsin canım.Bugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Sizin memlekette geldim. Tam kayısı zamanıydı.Tazecik,dalından koparıp yemiştik.Hiç unutmam.Aslında ben profesöre gittim ama onu yapma, bunu yapma demedi.Araştırma hastanesine gideceğim. Bugün temizliğe bayan geldi.İki gündür başım kötü diyorum ya,sabahtan beri de çok yoruldum,terliği eğilip aldım tam düzeldim,başım dönmeye başladı.Ama nasıl bir dönme hiç böyle olmamıştım. Ayaklarım resmen kilitlendi, duvara zor tutundum. Kıza seslendim duvara tutundum.Yere oturdum,eşim odaya kucaklayıp getirdi. Midem çok bulandı. Şimdi uzanıyorum.Başım çok sersem ve uyuşuk.malatyadayım canım şu tedaviden sonr başlıyayım dediklerine. çınar yaprağı nı kaynatıp içiyomuşsun saraçoğlu söyledi
Bende bu konularda çok soru v sormak istemiyorum. Hassas bir konu ve seni seviyorum kırmak istemem.Ama herkes şahit olsun.Benim hislerim kuvvetlidir. Burada bebek haberini paylaşacaksın inşallah.İnşaAllah bebem zaten eşim en kısa zamanda bir sperm testi yaptıracak bakalım. Nedir ne değildir bir arastirmadayiz.
Bende iyice araştırdım.Gerçekten kilo verememenin en önemli noktasıymış.Hızlı yemek ve sıcak yemek gi yükseltiyormuş.Patates salatası yağıldığında soğuk olması gerekiyormuş,makarna 4 dakikadam fazla pişince gi yükseliyormuş.Gilisemik indeksini Zayıflamak isteyen herkesin bilmesi gerekiyomus mesela düşük orta yüksek seviyeli oluyormuş besin tablosu örn beyaz ekmek toz şeker bunların gi yüksek besinler cavdarli tam buğdaylı ekmek tavuk et balık vs bunların gi düşük besinler bu şekilde ayarlamak gerekiyor . Acken gi yüksek besinler alınca kan şekerinin ani yükselmesi oluyor buda fazladan kilo olarak karşımıza çıkıyor . Buna göre dengeleyip beslenmek gerekiyor.
Memnun kalırsan bizede bilgi verir misin hocam?Kizlar 10.30 da guzellik uzmaniyla randevum var sut peeling yaptircm.
Ay su yuzumu onemsedigim kadar kilomu da taksam ya kafama ne iyi olurdu
O diyetisyeni bende takip ediyordum.Dukan v.s deyince tahmin etmiştim. Birde sayfalara yönlendiriyor.Blog açıyorlar ve sayfaları bu şekilde ekliyorlar.O sayfayı ne kadar çok tıklayan olursa google üst soralara çıkıyorlar ve sonra para kazanmaya başlıyorlar. Onun da amacı bu olabilir.Aman gelmeyelim toktur hanim insanlar iste sahte diyetisyende vardiya burda
Herkes cakal olmus bende sasirdim
Lohusalıkta sen, sen olmuyosun canım. Mesela ben ilk doğumumdan sonra kafayı çaydanlığa ve koltuklara takmıştım. Günde 2 kere çaydanlığı cifliyordum yani her kullanımdan sonra bir de eşime haber vermeden yeni koltuk almayı kafaya koymuştum ama bebekle icraata dökemefim :)) ikinci doğumdan sonra da her gün evi silip süpürmeye başladım ama hep aynı yerler ve her gün yeniden. Titiz biri de değilim aslında çalıştığım için ama lohusalık çok acayip gerçekten :))
Evet canım düzene giriyor öyle demişlerdi ama hala düzelmedi 67lere düştüm demekki daha az olmak lazım. Aslında sorunum yok hormon testlerim iyi adet düzensizliğine pek birşey bulamıyorlar. Neyse takılmıyorum zaten
Canım sorun yok aksine mutlu oluyorum ne güzel dualar:)))))) stresi bazen eşimle yaşıyorum aksine o çok istiyor bana bişey dediği yokta ben rahatsız oluyorum onun cokkkkk istemesini hissetmekten.
Buradaki konuşmalar sevdiğim arkadaşlarımdan hiç alınmam, seviliyorsunuz.
Kızlar ben bi şey sormak istiyorum. Şimdi hepimizin göbeği var hemen hemen. Sizce mekik çekmeli miyiz? Ya da ne Zaman başlamalıyız? Önceden fitnesa gittiğimde oradaki spor hocası bana sadece koşu bandı ve bisiklet çalıştırıyordu. İdeal kiloya gelmeden başka hareket yapmıycaksın demişti. Siz neler yapıyorsunuz.
Sende haklısın.Bende çalışırken ekim iken çıkarılmıştı. Sabahın üçüne kadar onu dinliyordum. 4-5 saat uyku ile işe gidiyordum. İle uyukluyordum.
Allah kabul etsin canım.
Sizin memlekette geldim. Tam kayısı zamanıydı.Tazecik,dalından koparıp yemiştik.Hiç unutmam.Aslında ben profesöre gittim ama onu yapma, bunu yapma demedi.Araştırma hastanesine gideceğim. Bugün temizliğe bayan geldi.İki gündür başım kötü diyorum ya,sabahtan beri de çok yoruldum,terliği eğilip aldım tam düzeldim,başım dönmeye başladı.Ama nasıl bir dönme hiç böyle olmamıştım. Ayaklarım resmen kilitlendi, duvara zor tutundum. Kıza seslendim duvara tutundum.Yere oturdum,eşim odaya kucaklayıp getirdi. Midem çok bulandı. Şimdi uzanıyorum.Başım çok sersem ve uyuşuk.
Bende bu konularda çok soru v sormak istemiyorum. Hassas bir konu ve seni seviyorum kırmak istemem.Ama herkes şahit olsun.Benim hislerim kuvvetlidir. Burada bebek haberini paylaşacaksın inşallah.
Bende iyice araştırdım.Gerçekten kilo verememenin en önemli noktasıymış.Hızlı yemek ve sıcak yemek gi yükseltiyormuş.Patates salatası yağıldığında soğuk olması gerekiyormuş,makarna 4 dakikadam fazla pişince gi yükseliyormuş.
Evettt bugün koyu sohbet vardı. Sen yoktun kaptanım. Yorulmuşsun kıyamam.Selam beybiler ne güzel konuşmuşsunuz,iş yoğunluğundan dönmek ne mümkünokuyacağım birazdan.
Bende şimdi eve geldim henüz bacağım ağrıyor şöyle bir uzandım . Nedenini bilmiyorum. Yemek yapacaktım geçerse yolculuk mutfak. Ama geçmezse yatış
Bilgilendirme için teşekkürler.Bu arada bildirim gelmiş bu gece 23:00 / 06:00 arası sitede bakım çalışması varmış kızlar giremezsiniz meraklanmayın bilginize
Güzel canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?Iyi geceler bugunku menum
9.30. 2 börek. cay
13 elma, bitki cayı
18.30. 1 Balik, salata, 1d. ekmek
21. 1 avuc fistik, cay
3 lt su
spor olarak sadece 50 mekik 50 ip atladim
Geldim ben tontisim bi oglum var ispanyolcum nasil ama daha tombistik de mamayi kestik yavastan ek gidaya basladik arrik yogurt elma armut puresi sebze puresi az az basladik bakalim.. Hastayim bi atlatsam gelicem artik moralim cok bozuk sut olsun diye ne duyduysam yaptim 5 kilo aldim cok cirkin goruniyorum kendime bir an evvel toparlamam lazim kendime yeni bi ben lazim :)yaa @ deadline nerelerde hiç sesi soluğu çıkmıyor.. bir desosyestetik de hiç uğramıyor meraklardayım.. A afrodit26 ne yaptı acaba doğum yaptı mı kii
Allah kabul etsin canimBugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Ev hanimlarinin en büyük sporu bu bencegünaydın kızlar
dün
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek yedim
öğlen kırmızı et ızgara bir bardak ayran bol salata
akşam bir kase çorba
2 lt su
spor olarakta halımla koltuğumu sildim
Spor konusuna en yakn zamanda bi çare düşünüyorumIdari isler muduruyum ozel bi sirkette. Bebekle kimse ilgilenecek kimse yok maalesef. Ilk zamanlar illa ki gelen birileri olur ama genel anlamda yok. Nasil olacak fikrim de yok acikcasi. Simdilik dusunmuyorum bebis dogum o zamanlar gelince baktim olmuyor birakirim
Canim proteinlenmissin cok guzel ondan acikmamissin. Spor icin ise yeni mi basladin bilmiyorum ama yag yakimi 20 dkdan sonra olur. Sporunu 45 dk yaparsan daha guzel olur
Allah kabul etsin canim. Bende bu kis epey tutacaktim niyetim vardi ama hic tutamadim
Canim tedavi goruyorsun sanirm. Allah kolaylik versin cok zor. Gonlunce olsun insallah
Takmissinki buradasin tatlimKizlar 10.30 da guzellik uzmaniyla randevum var sut peeling yaptircm.
Benim diyetisyende gunde 1 saat yürüyüş tavsiye etmişti ama bana göre nekadar hareket okadar iyiKızlar ben bi şey sormak istiyorum. Şimdi hepimizin göbeği var hemen hemen. Sizce mekik çekmeli miyiz? Ya da ne Zaman başlamalıyız? Önceden fitnesa gittiğimde oradaki spor hocası bana sadece koşu bandı ve bisiklet çalıştırıyordu. İdeal kiloya gelmeden başka hareket yapmıycaksın demişti. Siz neler yapıyorsunuz.
Allah kabul etsin canimBugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
Spor konusuna en yakn zamanda bi çare düşünüyorumIdari isler muduruyum ozel bi sirkette. Bebekle kimse ilgilenecek kimse yok maalesef. Ilk zamanlar illa ki gelen birileri olur ama genel anlamda yok. Nasil olacak fikrim de yok acikcasi. Simdilik dusunmuyorum bebis dogum o zamanlar gelince baktim olmuyor birakirim
Canim proteinlenmissin cok guzel ondan acikmamissin. Spor icin ise yeni mi basladin bilmiyorum ama yag yakimi 20 dkdan sonra olur. Sporunu 45 dk yaparsan daha guzel olur
Allah kabul etsin canim. Bende bu kis epey tutacaktim niyetim vardi ama hic tutamadim
Canim tedavi goruyorsun sanirm. Allah kolaylik versin cok zor. Gonlunce olsun insallah
Takmissinki buradasin tatlimKizlar 10.30 da guzellik uzmaniyla randevum var sut peeling yaptircm.
Benim diyetisyende gunde 1 saat yürüyüş tavsiye etmişti ama bana göre nekadar hareket okadar iyiKızlar ben bi şey sormak istiyorum. Şimdi hepimizin göbeği var hemen hemen. Sizce mekik çekmeli miyiz? Ya da ne Zaman başlamalıyız? Önceden fitnesa gittiğimde oradaki spor hocası bana sadece koşu bandı ve bisiklet çalıştırıyordu. İdeal kiloya gelmeden başka hareket yapmıycaksın demişti. Siz neler yapıyorsunuz.
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
dün
akşam bir kase çorba
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?