Allah kabul etsin canimBugun niyetliyim hani lar gunler iyice uzamadan kazalarimi tutayim dedim
Ev hanimlarinin en büyük sporu bu bencegünaydın kızlar
dün
1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek yedim
öğlen kırmızı et ızgara bir bardak ayran bol salata
akşam bir kase çorba
2 lt su
spor olarakta halımla koltuğumu sildim
Spor konusuna en yakn zamanda bi çare düşünüyorumIdari isler muduruyum ozel bi sirkette. Bebekle kimse ilgilenecek kimse yok maalesef. Ilk zamanlar illa ki gelen birileri olur ama genel anlamda yok. Nasil olacak fikrim de yok acikcasi. Simdilik dusunmuyorum bebis dogum o zamanlar gelince baktim olmuyor birakirim
Canim proteinlenmissin cok guzel ondan acikmamissin. Spor icin ise yeni mi basladin bilmiyorum ama yag yakimi 20 dkdan sonra olur. Sporunu 45 dk yaparsan daha guzel olur
Allah kabul etsin canim. Bende bu kis epey tutacaktim niyetim vardi ama hic tutamadim
Canim tedavi goruyorsun sanirm. Allah kolaylik versin cok zor. Gonlunce olsun insallah
Takmissinki buradasin tatlimKizlar 10.30 da guzellik uzmaniyla randevum var sut peeling yaptircm.
Ay su yuzumu onemsedigim kadar kilomu da taksam ya kafama ne iyi olurdu
Benim diyetisyende gunde 1 saat yürüyüş tavsiye etmişti ama bana göre nekadar hareket okadar iyiKızlar ben bi şey sormak istiyorum. Şimdi hepimizin göbeği var hemen hemen. Sizce mekik çekmeli miyiz? Ya da ne Zaman başlamalıyız? Önceden fitnesa gittiğimde oradaki spor hocası bana sadece koşu bandı ve bisiklet çalıştırıyordu. İdeal kiloya gelmeden başka hareket yapmıycaksın demişti. Siz neler yapıyorsunuz.
Gunaydiiin kizlar. Bakalim benim mesaj kac tane gidecek :)))
sevilay canim gecen hafta kac kiloydun. Verdin mi aldin mi anlayamadim.
canımmmm gel geeeelll çok özlediiik..gördüm yavru kuşunuuuuuuu.. maaşşallah kırkbir kere .. çoookkkk tatlı tam yemeliiikkGeldim ben tontisim bi oglum var ispanyolcum nasil ama daha tombistik de mamayi kestik yavastan ek gidaya basladik arrik yogurt elma armut puresi sebze puresi az az basladik bakalim.. Hastayim bi atlatsam gelicem artik moralim cok bozuk sut olsun diye ne duyduysam yaptim 5 kilo aldim cok cirkin goruniyorum kendime bir an evvel toparlamam lazim kendime yeni bi ben lazim :)
Gunaydin hanimlar 30 dk hizli yuruyus yaptim.ama sabah bi tartildim 75
Regl oldu olcm ondan boyle bilmiyorum.
Uzun suredir artan kilomu yazarken bu kadar rahat degildim ilk kez sitressiz bi sekilde yaziyorum.
hahhaaaaa cümle alem duyduuuuuuKac tane gitmis mesaj ya gorMeyen kalmaz artik 75 oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?