Kontrollü yemeye çalışıyorum April bir defter tutuyurum ona yazıyorum yediklerimi ki ilk takıma geldiğimde de bunu yapardım hatırlarsan unutuyorum ne yediğini o nedenle yazmak iyi oluyorBak bak hala kilo alırsam diyor:))))) ben seni beklerim kuşummm mezun olana dek sen ona emin ol.
Canım çok az gibi ama yettiyse sorun yok. Menün iyi
Güzel canım menün devam devam hergün yaz bakalım cıslaraaa bakarız:))))
Yamuk olmasalar iyiydi ama düzeltemedimjilliandan bilgiler jillian Karatayla çok iyi anlasir valla hep organik tam organik 4×4 dediği De 4 saatte bir yeme yani en az öğünler arası 4 saat olmasını savunuyor ama ara öğün önermiyor pek sık yemedense ana öğün yiyip doya kadar yemeyi öneriyor ki bu insanda oluşturduğu tatmin duygusu içinde önemliymış bu arada bu jillianin diğer kitabı Zayıflamak için vaktiniz var mı kitabın adı
Evvet hatırlıyorum tabiki bak daha iyi yapmışsın, anında müdahale de olur senin için. Ayy maziyi hatırladım bomba gibi düşmüştünüz dagatesi ve sen takıma:)))))Kontrollü yemeye çalışıyorum April bir defter tutuyurum ona yazıyorum yediklerimi ki ilk takıma geldiğimde de bunu yapardım hatırlarsan unutuyorum ne yediğini o nedenle yazmak iyi oluyor
yok 3 ana öğün yeter diyor ama çok acıkırsanız akşam ve öğle arası öğleden sonra 3 saat sonra bir ara öğün yapablirsiniz diyor ara öğün olarakta ana öğüne göre kalori olarak 200 kaloriyi geçmeyecek şeyleri öneriyor işte kuruyemiş falan ama kendi önerileri bize uyan şeyler değil örnek vermişte ananas badem falan diye işte bize de elma ceviz süt badem falan işte olabilir ama öğle ve sabah arası ara öğün hiç önermiyorÇok güzel bilgiler teşekkürler bunları bilmiyordumnasıl yapmalı yani buna göre 4 öğün mü yemeliyiz. ? Çok olmazmı? Ben zaten günde 3 öğün yiyorum bazende 1 ara 2 ara şeklinde devam ediyor. Aslında bunuda kilo verme süreci duran arkadaşlar deneyebilir. geç kalkanlar varsa eğer 3 öğünde yetebilir diye düşünüyorum.
Evvet hatırlıyorum tabiki bak daha iyi yapmışsın, anında müdahale de olur senin için. Ayy maziyi hatırladım bomba gibi düşmüştünüz dagatesi ve sen takıma:)))))
Kizlar ben de basliyim artik menuleri yazmaya bana hic cekinmeden cis diyebilirsiniz :)
Sabah
Yarim dilim ekmek
İki kasik tahin
Bir bardak sekersiz cay
Oglen
Bes kasik bulgur pilavi
sutlu kahve ictim
Aksam bir dilim ekmek
Yarim porsiyon bezelye yemegi
Uc kofte
İki kasik pilav
Bir bardak da ayva hosafi ictim ogluma sut olsun diye :)
Karisik salata biraz da :)
Sporum oglum ama eksta bisi yapocam en kisa zamanda bi eliptik bisiklet aliyorum :)
İki lt su
Anladım canım aslında zaten sabahla öğlen arasına gerek yok bencede ara öğüne. Yine benziyor benim menulerime biraz tŞkyok 3 ana öğün yeter diyor ama çok acıkırsanız akşam ve öğle arası öğleden sonra 3 saat sonra bir ara öğün yapablirsiniz diyor ara öğün olarakta ana öğüne göre kalori olarak 200 kaloriyi geçmeyecek şeyleri öneriyor işte kuruyemiş falan ama kendi önerileri bize uyan şeyler değil örnek vermişte ananas badem falan diye işte bize de elma ceviz süt badem falan işte olabilir ama öğle ve sabah arası ara öğün hiç önermiyor
bomba olan sensin aprilim ya baksana bir
Valla canm dolabi actim baktiim baktiiim hicbisey canm iatemedi aldim yaim ekmegi tahine bandirip yedim sabahlari hicbisey istemiuo canm cogu zaman zaten ilgaz hazirlatmiyo bile ayak ustu oluyoHoşgeldin aramıza tekrardan başarılar dilerim Canımmm. Yaz tabi hergun yaz.
Menün güzel zamanla daha da iyi olur. Mesela sabah ki kalori bombası tahin yerine yumurta ve peynir yesen daha vitaminli olacakmış
Anladım canım aslında zaten sabahla öğlen arasına gerek yok bencede ara öğüne. Yine benziyor benim menulerime biraz tŞk
Yaramaz mı? İsmi de çok güzel kim koydu?Valla canm dolabi actim baktiim baktiiim hicbisey canm iatemedi aldim yaim ekmegi tahine bandirip yedim sabahlari hicbisey istemiuo canm cogu zaman zaten ilgaz hazirlatmiyo bile ayak ustu oluyo
Bizim sorunumuz yaramazlik degil de herseyden cok cabuk sikiliyo biseyle oyalayamiyorun hemn kucak istiyo o da zor oluyo 8.5 kilo oldu artij kol tasimiyo..Yaramaz mı? İsmi de çok güzel kim koydu?
Kucağa alışmış nazlıBizim sorunumuz yaramazlik degil de herseyden cok cabuk sikiliyo biseyle oyalayamiyorun hemn kucak istiyo o da zor oluyo 8.5 kilo oldu artij kol tasimiyo..
Babamiz daghan ddi ben ilgaz dedim cevrede de herkes ilgazi begenince benm dedigum oldu kizim olursa ilgin koyacaktk erkek de ilgaz olsun dedim :)
iyi geceler dagetesim iyi dinlenmen lazım müsait olunca gelirsinn senAy kizlar ne guzel sohbetler edilmis. Hepsine cevap vermek istiyorum ama su an cok yorgunum yarin da erken kalkmam lazim o yuzden artik ne zaman cevaplayabilirim bilmiyoruum. Herkese iyi geceleeer
Teşekkür ederim tatlımkendimi kıyaslamayacagım öyle insanlarlaoti ya hiç ugramıyorsun ugrasana daha sık
masallah bu hafta menülerin de sporunda harikaydı canım. haftaya güzel gider diye düşünüyorum
Önce ben başka takıma gideyim o zaman diyen sizsiniz, üstüne gayet kibarca söylenmiş bir seye kovar gibi demeniz cok garip.
gecmiş gitmiş uzamasın diyecektim aprilim ama dayanamadım ya. diyecek cok lafım var ama neyse!!!
süt krep acaba nedir nedir ?
ayy ne güzel bir sevgi buben cok ev tasıdıgımdan mıdır nedir, hiç sevmiyorum. paketlemek neyse de yerleştirmek hiç zevkli gelmiyor.
ne kadar oldu ılgaz afrodit ?
amiin. inşallah cabucak iyi olursun, kendini toparlarsın. baş dönmesi cok zor
ay ay o ne biçim bir laf. ayrılacagım falan. o zamandeadline ve ben ölelim bu yavas ve uzun bir süreç. vermeden sabit kalmak da bir basarı. saglıklı menüleri hayat stili haline getirmeye calısıyoruz. bazen durma duraklama ya da böyle moral bozuklugu dönemleri oluyor. önemli olan atlatmak ve yola devam etmek
geçmiş olsun inşallah mühim bişi değildir.
@keten prenses @denizzeynepbuse8 @kanikey kızlar sizi de tebrik ediyorum. buse masallah cok guzel vermişssin
hedefini düşürme planın var mı aprilimcok az kalmıs.
kamplumbaga hzı olsun ama kalıcı olsun önemli olan hızlı vermek değil az az bile olsa düzenli vermek
sabah daha iyi cıkarsınsüper olmus. hedefin kactı
Teşekkür ederim kaptancim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasinNe güzel bak hissettirmeden gitmişsen giderken kaç kiloydun?
Saoll kuşum haftayada senden bekliyorum
Evet yaaa neyse yinede tebrikleren azından sonuncu olmadık ama nota'yı kaptık.
Teşekkürler canım sende çok iyi vermişsinsanada tebrikler
Haftaya BİRİNCİYİZ
İspanyolcum çok teşekkürler darısı sana bebemmm
Evet canım vermişim hiçte anlamadım kosturmacadan oldu sanırım iyide olmuş yaniioku bakalım
Canımsın sen kardeşimmm.İyi yapmışsın kuzum, dediğim gibi ne zaman uygunsa senin için ozaman gel. Geldiğinde korkma listeye girmek istersen girersin burada zorlama yok ki:)))) stres yapmayın! Asıl amaç tabiki hedef ama kiloda almamak iyi sonuç bence .Seni özlüyoruz yaa ondan hep gel gel demeler babyyy:)))))) hakikatten kaptan da kayıp
Oyyyyy Maşallahçok tatlı bu yaa ! Yerimmm.
Rabbim seni hep korusun, güzel melek.
Aynen öyle gerginlik sevmeyen takımız bizsadece sevgi saygı olacak okadar kilolar verilir alınır mühim olan insanlık kaybedilmesin.
Takımı bırakma fikrin ise pek hoşuma gitmiyor. Takıma zararın yok hissettiğimde zaten söylerim bensana bunu biz burada eğleniyoruz amaç bu lütfen stres yapma kuzum.
Ama sen ben böyle iyiyim, kilo vermeyeceğim dersen sağlığınada zararı varsa eğer tabi saygı duyarız ablammm. Sadece takım listesinden çıkarsın, ama buraları bırakmazsın sensiz olmaz ki. Karar senin düşün taşın acelesi yok canını sıkma canımmmm
Hoş geldin.Aramızda çok azimli bayanlarımız var,onlarla sende de kilo verme isteği uyanır.Merhaba kızlar Ben Emine
buraya zayıflamak için geldim çünkü hayatımda ilk defa tartıda 77 yi gördüm ..
ne yapacağımı şaşırmış haldeyim boğazıma dur diyemiyorum ..
masabaşı iş yaptığım içinde hareketsizm ve aldıkça aldım kiloları ve yaza şurda kaldı 3 ay .. ben kışın dışarı çıkmak istemiyorken yazın o sıcakta bu kilolarla nasıl çıkabilirim bilmiyorum.
umarım burda sizlerle güzel kilolar verebilirim...
kilo 77
boy 1.60
ilk hedef 65
ikinci hedef 59
ve son hedef 52
Akşamı her gece böyle az yiyerek mi geçirdin? Bu hafta çok iyi kilo verdin maşallah.Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Öğle 12
İki köfte
Bir icli kofte
Bir ayran
Salata
Akşam 19
5 kaşık menemen
Ara 21
Bir elma
10 fındık
3.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
Deadline hoş geldinnn aramıza.Paylaşımların hepsini okudum.Gerçekten Jillian ile Canan hoca bir araya gelse iyi sohbet ederler.Yamuk olmasalar iyiydi ama düzeltemedimjilliandan bilgiler jillian Karatayla çok iyi anlasir valla hep organik tam organik 4×4 dediği De 4 saatte bir yeme yani en az öğünler arası 4 saat olmasını savunuyor ama ara öğün önermiyor pek sık yemedense ana öğün yiyip doya kadar yemeyi öneriyor ki bu insanda oluşturduğu tatmin duygusu içinde önemliymış bu arada bu jillianin diğer kitabı Zayıflamak için vaktiniz var mı kitabın adı
İsmi ile sağlıklı yaşasın.Kucağa alışan çocuklar zor oluyor ama tadını çıkar.Büyüdüjlerinde istesende kucağına alamazsın.Bizim sorunumuz yaramazlik degil de herseyden cok cabuk sikiliyo biseyle oyalayamiyorun hemn kucak istiyo o da zor oluyo 8.5 kilo oldu artij kol tasimiyo..
Babamiz daghan ddi ben ilgaz dedim cevrede de herkes ilgazi begenince benm dedigum oldu kizim olursa ilgin koyacaktk erkek de ilgaz olsun dedim :)
Dinlennn kuzum,bebeğinde dinlensin. İyi uykular.Ay kizlar ne guzel sohbetler edilmis. Hepsine cevap vermek istiyorum ama su an cok yorgunum yarin da erken kalkmam lazim o yuzden artik ne zaman cevaplayabilirim bilmiyoruum. Herkese iyi geceleeer
İyi geceler doktorcuğum.iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Sende mi dukkan yapıyorsun?Ben daha yeni geldim ama kimseler kalmamış burda. Bende menümü yazayım
Saat 09:30
2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek, 2 yumurtadan pırasalı omlet, 1 küçük sosis, peynir, zeytin
Saat 12:30
Oğlumun toplantısı vardı orda bir tatlı bir tuzlu ikram vardı onları yedim
Saat 16:00
2 lahmacun, 1 bardak ayran
Birazda abur cubur yedim ne yazık ki o nedenle 17:30 dan sonra bi şey yemedim.
Bu arada hafta sonu böyle düzensiz olduğu için dukan diyetinin saf protein gününü her pazar yapmaya karar verdim. Geçen pazar yaptım bayaa iyi oldu tartıda. Benden bu kadar.
1 nisana kadar 5 kilo vermek istiyorum. Kardeşimin düğünü var hiç değilse biraz daha normal bir görüntüye kavuşmayı ümit ediyorum
Mantıklı en azından böbreklerini de yormamış olursun.Haftayıda dengelemiş oluyorsun.Gulfuren Canım ben daha önceden dukan diyeti yapmıştım ve çok güzel kilo vermiştim ama ne yazık ki bizim kültürümüze pek uymuyo ve yulaf kepeğini ne yaptımsa sevemedim o nedenle diyet devam etmedi. Şimdi ise dediğim gibi sadece pazar günü sadece protein yiyorum. Hem kolay oluyor evde olduğum için. Hemde hafta sonunun düzensizliğiyle vicdan azabı çekmiyorum. Geçen pazar iyi geçmişti. Yarında iyi geçer inşallah
Canm insallah hedefine ulasirsin istedigin gibi abur cubur ve tatli tuzlu ikramlar olmasaymis iyiymis ama ben olsam lahmacunu da yemezdim en azindan birini :)Ben daha yeni geldim ama kimseler kalmamış burda. Bende menümü yazayım
Saat 09:30
2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek, 2 yumurtadan pırasalı omlet, 1 küçük sosis, peynir, zeytin
Saat 12:30
Oğlumun toplantısı vardı orda bir tatlı bir tuzlu ikram vardı onları yedim
Saat 16:00
2 lahmacun, 1 bardak ayran
Birazda abur cubur yedim ne yazık ki o nedenle 17:30 dan sonra bi şey yemedim.
Bu arada hafta sonu böyle düzensiz olduğu için dukan diyetinin saf protein gününü her pazar yapmaya karar verdim. Geçen pazar yaptım bayaa iyi oldu tartıda. Benden bu kadar.
1 nisana kadar 5 kilo vermek istiyorum. Kardeşimin düğünü var hiç değilse biraz daha normal bir görüntüye kavuşmayı ümit ediyorum
Sagol canm evet bazen kizsam da uyutunca hemen ozluyorum tek bi gulusu yeter kuzumun varsin ev isi utu yemek yapilmasin valla :)Canımsın sen kardeşimmm.Zararım olmasın,ben takıldım kaldım bu kilodan.Buraya sıkıcı deselerde ben aramızdaki diyalogları seviyorum.Aramızdaki enerji yeter.Biraz daha gideyim,bakalım zaman ne gösterecek,?
Hoş geldin.Aramızda çok azimli bayanlarımız var,onlarla sende de kilo verme isteği uyanır.
Akşamı her gece böyle az yiyerek mi geçirdin? Bu hafta çok iyi kilo verdin maşallah.
Deadline hoş geldinnn aramıza.Paylaşımların hepsini okudum.Gerçekten Jillian ile Canan hoca bir araya gelse iyi sohbet ederler.
İsmi ile sağlıklı yaşasın.Kucağa alışan çocuklar zor oluyor ama tadını çıkar.Büyüdüjlerinde istesende kucağına alamazsın.
Dinlennn kuzum,bebeğinde dinlensin. İyi uykular.
İyi geceler doktorcuğum.
Sende mi dukkan yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?