Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın mutlu pazarlar
Gece sarzim bitince menumu yazmadan cikmak zorunda kaldim :)
Şimdi yazayim

Sabah yok
Karnim agriyodu yiyemedim

Öğle 15
1kase ayran corbasi
1yumurta

Aksam 19
Tantuni yağsız kendi yaptigim krep azcik sogn salata
Ayran
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş

bu arada hoşgeldin canım takıma gerçi baya olmuş ama ben yeni geldim izindeydim de geçmiş paylaşımların falan çok güzel deneyimlerinle de baya yardımcı oluyorsun takıma

Tunaydin kizlar dunku menum
Sabah yagsiz yumurta sahanda domatesli
İki dilim ekmek
Sekersiz cay
Biraz peynir

Oglen yarim durum Cigkofte icinde cigkofteden cok yesillik vardi:)

Aksam bi porsiyon peynirli makarna
İki lt su
Sporum simdilik yok

bu arada hoşgeldin canım takıma gerçi baya olmuş ama ben yeni geldim izindeydim de geçmiş paylaşımların falan çok güzel deneyimlerinle de baya yardımcı oluyorsun takıma
Hoş buldum tatlim
Sende hoşgeldin elimden geldigince yardimci olmaya hazirim burada hepimizin birbirimize ihtiyaci var takm ruhu bunu gerektirir..

Aman ca
E tabi sizler simdi gezmelerdesiniz:)
Huhuuuu beni duyan yokmu iki lafin belini kiralim yoksa kacamak yapicam sanki icimde herseyi yemeye hazir bi canavar varr
En iyisi biyesil çay yapip içeyim
Canım dur yapma kaçamak
bende dört tane petibor bisküvi yedimm
Güneşi gordum
Temizlik yapıyorum çam sildm perde yikanoyo
Sizin orda hava sıcaktır
Profilindeki Küba mescidi mi

bugünkü menüm
kahvaltı 11.00 1 yumurtalı maydanozlu omlet köy peyniri 7 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek biraz bal taze maydanoz
ara 15.30 1 bardak süt 1 kase yulaf ezmesi nar
17.00 1 az şekerli türk kahvesi
akşam 18.30 1 orta boy patlıcanla fırında karnıyarık salata 1 kase yoğurt 1 ince dilim kızarmış ekmek

Ay kizarmis ekmek ozledim valla guzel menun canm

Aynen ben de kocayi bulmusken yaptim valla temozligi sagolsun o camlari siliverdi sonra minik sipayi yikadik uyutuyorum ve aciktim :)
Ohhh valla iyisin camları sildirememde diğer işlerde yardım ediyor benim de eşim. Bugün tozları aldı ,evde tamir edilecek birtakım şeyler vardı onları yaptı, bulaşık makinesini boşalttı. Yoruldu bıraktı.

Ay kizarmis ekmek ozledim valla guzel menun canm
teşekkür ederim afroditt
ApriL_2007 bende tüm gün temizlik yaptım hem evi hem kişisel temizlik bende yorgunluktan ölüyorum ha birde ütü yaptım birikmiş yine birsürü bu arada cumaya listeye girebilirmyim acaba denemesi yapıyorum gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum yarın bir tartılayım yazayım listeye girme ihtimalime bakarız artıkın

61.3 le izne ayrılmışım sanırım bu hafat listeye giremem ya gerçi kilomu bilmiyorum ama en son bıraktığımda 63 tü sanki neyse bakayım yarın kaç kiloyum haftaya girerim bende o halde ama belki çalışırsam bu hafat girerrim ben çalışayımda ne olursa artık

İsteklisin kuzum bence girersin olmazsa öbür hafta girersin. Kaçla izne çıkmışsın bi bakarız sonra, yarın tartıl bakalım varmı şansın ozaman belli olur

Sende bayaaa yorulmuşsun kuzum bende öyle. Neyse sonuç misss duş almaya gidiyorum sonra grsrz yinee...

görüşürüz aprill

İşte tamda ben onu dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…