Buna annelik deniyor işte :))Sagol canm evet bazen kizsam da uyutunca hemen ozluyorum tek bi gulusu yeter kuzumun varsin ev isi utu yemek yapilmasin valla :)
bu arada hoşgeldin canım takıma gerçi baya olmuş ama ben yeni geldim izindeydim de geçmiş paylaşımların falan çok güzel deneyimlerinle de baya yardımcı oluyorsun takımaGünaydın mutlu pazarlar
Gece sarzim bitince menumu yazmadan cikmak zorunda kaldim :)
Şimdi yazayim
Sabah yok
Karnim agriyodu yiyemedim
Öğle 15
1kase ayran corbasi
1yumurta
Aksam 19
Tantuni yağsız kendi yaptigim krep azcik sogn salata
Ayran
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Hoş buldum tatlimbu arada hoşgeldin canım takıma gerçi baya olmuş ama ben yeni geldim izindeydim de geçmiş paylaşımların falan çok güzel deneyimlerinle de baya yardımcı oluyorsun takıma
Canım dur yapma kaçamakE tabi sizler simdi gezmelerdesiniz:)
Huhuuuu beni duyan yokmu iki lafin belini kiralim yoksa kacamak yapicamsanki icimde herseyi yemeye hazir bi canavar varr
En iyisi biyesil çay yapip içeyim
Ay kizarmis ekmek ozledim valla guzel menun canmbugünkü menüm
kahvaltı 11.00 1 yumurtalı maydanozlu omlet köy peyniri 7 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek biraz bal taze maydanoz
ara 15.30 1 bardak süt 1 kase yulaf ezmesi nar
17.00 1 az şekerli türk kahvesi
akşam 18.30 1 orta boy patlıcanla fırında karnıyarık salata 1 kase yoğurt 1 ince dilim kızarmış ekmek
Aynen ben de kocayi bulmusken yaptim valla temozligi sagolsun o camlari siliverdi sonra minik sipayi yikadik uyutuyorum ve aciktim :)Beybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlikşuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
Ohhh valla iyisin camları sildirememde diğer işlerde yardım ediyor benim de eşim. Bugün tozları aldı ,evde tamir edilecek birtakım şeyler vardı onları yaptı, bulaşık makinesini boşalttı. Yoruldu bıraktı.Aynen ben de kocayi bulmusken yaptim valla temozligi sagolsun o camlari siliverdi sonra minik sipayi yikadik uyutuyorum ve aciktim :)
teşekkür ederim afrodittAy kizarmis ekmek ozledim valla guzel menun canm
İsteklisin kuzum bence girersin olmazsa öbür hafta girersin. Kaçla izne çıkmışsın bi bakarız sonra, yarın tartıl bakalım varmı şansın ozaman belli olurteşekkür ederim afroditt
ApriL_2007 bende tüm gün temizlik yaptım hem evi hem kişisel temizlik bende yorgunluktan ölüyorum ha birde ütü yaptım birikmiş yine birsürü bu arada cumaya listeye girebilirmyim acaba denemesi yapıyorum gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum yarın bir tartılayım yazayım listeye girme ihtimalime bakarız artıkın
görüşürüz aprillİsteklisin kuzum bence girersin olmazsa öbür hafta girersin. Kaçla izne çıkmışsın bi bakarız sonra, yarın tartıl bakalım varmı şansın ozaman belli olur
Sende bayaaa yorulmuşsun kuzum bende öyle. Neyse sonuç misssduş almaya gidiyorum sonra grsrz yinee...
İşte tamda ben onu dediydim61.3 le izne ayrılmışım sanırım bu hafat listeye giremem ya gerçi kilomu bilmiyorum ama en son bıraktığımda 63 tü sankineyse bakayım yarın kaç kiloyum haftaya girerim bende o halde ama belki çalışırsam bu hafat girerrim ben çalışayımda ne olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?