Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menun guzel canim gel tabi bu hafta listeye

Beybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlik şuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
Geçmiş olsun,mis kokulu evinde huzurla otur canım.
Bu bile çok iyi bir hareket erkekler için.Baş dönmelerinden beri eşim de bulaşık makinasını boşaltmayı ve doldurmayı öğrendi.Geçen şehriye çorbası yaptı ama çocuklar yiyemedi.Olsun alışsın yavaş yavaş.

Deadline sende benim gibisin ama avantıjın çabuk kilo veriyorsun.Haydi canım sık biraz liste seni bekler.Kitaptan paylaşımlarını bekliyorum.Hepsini okudum.Emeğine sağlık.

Oglen eve donerken de 30 dk yuricem ins.
Bi de eve gidince leslie yaparsam ohhhhhh ins yapcm bugunku hedefime koydum.cuma gununu en azv72.9 ile karsinizda olmk istiyorum .

Aman ca

Canım dur yapma kaçamak
bende dört tane petibor bisküvi yedimm
Güneşi gordum
Temizlik yapıyorum çam sildm perde yikanoyo
Sizin orda hava sıcaktır
Profilindeki Küba mescidi mi
Bisküvi yemesek daha iyi olur kuzum daha güzel vitaminli ara öğünler varken:)))))

Ben sokaktaydim butun gun ohh mis temizlikler bitmis
Bizde haftaya gezeriz gezenti seniii hııhhh
Eşine maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Ben iki iş yaptı mı mutlu oluyorum,camları silse ne yaparım bilemedim şimdi.
Ayy nerdee keşke camları silse ! Ama tek onu yapmaz.

Oglen eve donerken de 30 dk yuricem ins.
Bi de eve gidince leslie yaparsam ohhhhhh ins yapcm bugunku hedefime koydum.cuma gununu en azv72.9 ile karsinizda olmk istiyorum .
Bekleriz cumaya düşündüklerini uygula ve eksilerle gel bakalım

Günaydınnnnn kızlar kilom 65.3 +0.2 püffff okadar da temizlik yaptım

öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leri

öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leri
Sen nerde oturuyorsun? Çalışıyormusun canım?

günaydın kızlarr :)
yazamadım dün bugün telafi edicem

dünki menüm

sabah
3 kaşık sucuklu yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tb ekmek
zeytin ve söğüş salata

öğle kahve

akşam tantuni yememem gerekliydi

gün içinde 2 fincan form çayı

kilo 77.6

Dunki menumi giriyorum

Sabah 2 dilim koy ekmegi
9 zeytin
1 kk peynir
dpmates salatalik
Yesillik
Oglen 1 tavuk baget
Salata
Ara10 bitkili cay
Aksam 18
2 kase mercimek corbasi salata
Su 2.5 lt
Spor yok

Aslında menüye bakınca çok iyi. Devam et kuzum inatçı kilolar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…