- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Ben sokaktaydim butun gun ohh mis temizlikler bitmisBeybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlikşuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
Menun guzel canim gel tabi bu hafta listeyebugünkü menüm
kahvaltı 11.00 1 yumurtalı maydanozlu omlet köy peyniri 7 zeytin 2 dilim kızarmış ekmek biraz bal taze maydanoz
ara 15.30 1 bardak süt 1 kase yulaf ezmesi nar
17.00 1 az şekerli türk kahvesi
akşam 18.30 1 orta boy patlıcanla fırında karnıyarık salata 1 kase yoğurt 1 ince dilim kızarmış ekmek
Geçmiş olsun,mis kokulu evinde huzurla otur canım.Beybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlikşuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
Bu bile çok iyi bir hareket erkekler için.Baş dönmelerinden beri eşim de bulaşık makinasını boşaltmayı ve doldurmayı öğrendi.Geçen şehriye çorbası yaptı ama çocuklar yiyemedi.Ohhh valla iyisin camları sildirememde diğer işlerde yardım ediyor benim de eşim. Bugün tozları aldı ,evde tamir edilecek birtakım şeyler vardı onları yaptı, bulaşık makinesini boşalttı. Yoruldu bıraktı.
Deadline sende benim gibisin ama avantıjın çabuk kilo veriyorsun.Haydi canım sık biraz liste seni bekler.Kitaptan paylaşımlarını bekliyorum.Hepsini okudum.Emeğine sağlık.61.3 le izne ayrılmışım sanırım bu hafat listeye giremem ya gerçi kilomu bilmiyorum ama en son bıraktığımda 63 tü sankineyse bakayım yarın kaç kiloyum haftaya girerim bende o halde ama belki çalışırsam bu hafat girerrim ben çalışayımda ne olursa artık
Eşine maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Ben iki iş yaptı mı mutlu oluyorum,camları silse ne yaparım bilemedim şimdi.Aynen ben de kocayi bulmusken yaptim valla temozligi sagolsun o camlari siliverdi sonra minik sipayi yikadik uyutuyorum ve aciktim :)
Tesekkur ederim ilgin icin kizim 11 mart ta 1 yas olck ins.zaten sutum yok denecek kadar az.yine de son damlaya kadar gunde bikac damla olsada emziriyorumCanım sen emziriyon miydun
Emziriyosan maydonoz fazla tüketme sütünü azaltabilir
Gercekten cok guzelYaramaz mı? İsmi de çok güzel kim koydu?
Ohhhhh ne guzel hepimiz haftasonu temuzlik yapmisizBeybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlikşuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
Bisküvi yemesek daha iyi olur kuzumAman ca
Canım dur yapma kaçamak
bende dört tane petibor bisküvi yedimm
Güneşi gordum
Temizlik yapıyorum çam sildm perde yikanoyo
Sizin orda hava sıcaktır
Profilindeki Küba mescidi mi
Bizde haftaya gezeriz gezenti seniii hııhhhBen sokaktaydim butun gun ohh mis temizlikler bitmis
Ayy nerdee keşke camları silse ! Ama tek onu yapmaz.Eşine maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Ben iki iş yaptı mı mutlu oluyorum,camları silse ne yaparım bilemedim şimdi.
Bekleriz cumayaOglen eve donerken de 30 dk yuricem ins.
Bi de eve gidince leslie yaparsam ohhhhhh ins yapcm bugunku hedefime koydum.cuma gununu en azv72.9 ile karsinizda olmk istiyorum .
öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leriOlsun canım almamışsın ne güzel vermişsin.Seni kutluyorum.
Bu haftada 55 lere inemezsem gruptan ayrılacağım.Kaç aydır buradayım,demek ki bu kilonun altına inecek azim ve iradem yok.Zorlamanın da anlamı yok.
Şöyle 54.5 gibi bir denge de olsa fena olmaz dimii?55,5 çıktım ay bi dengede dursa iyi olucak :)
Sen nerde oturuyorsun? Çalışıyormusun canım?öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leri
Dunki menumi giriyorum
Sabah 2 dilim koy ekmegi
9 zeytin
1 kk peynir
dpmates salatalik
Yesillik
Oglen 1 tavuk baget
Salata
Ara10 bitkili cay
Aksam 18
2 kase mercimek corbasi salata
Su 2.5 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?