- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
günaydın kızlarr :)
yazamadım dün bugün telafi edicem
dünki menüm
sabah
3 kaşık sucuklu yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tb ekmek
zeytin ve söğüş salata
öğle kahve
akşam tantuniyememem gerekliydi
gün içinde 2 fincan form çayı
kilo 77.6
Hos geldin canimgünaydın kızlarr :)
yazamadım dün bugün telafi edicem
dünki menüm
sabah
3 kaşık sucuklu yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tb ekmek
zeytin ve söğüş salata
öğle kahve
akşam tantuniyememem gerekliydi
gün içinde 2 fincan form çayı
kilo 77.6
evet yaaa fit olalım artııııkkkÇıkarmazsın, bak görürsün.7kilo çok iyi son iki ayı boşver sen tadını çıkart hamileliğin. Sen bilinçli fit hamilesin kuzum
Gitmem gitmemOyyyyy onlar gibi olmak kim ister Mazallah sen bize uy takıl gidecek o kilolar bak yaz geliyor elimizi sıkı tutalım onlarda çatlasın
yaa kuzum sen takma teyzeleri falan iyi bişey dediklerini sanıyor aonlar.. sen çok az kilo aldın artık düşünme tadını çıkar biraz . doğumdan 2 ay sonra eski haline dönersin merak etmeAy evet aprile takilalim ispanyolcugum bizi de beraberinde mezun etsin) yaz geliyor fit fit gezeliiim
aprilim bir de yurdum teyzwlerine sor. Her gorduklerinde kilo almissin bilmem ne. Dovesim geliyor :)) kendi gobuslerinize baksaniza ya siiiiz dememek icin kendimi zor tutuyorum)
canıııımmmmm döndün niahyeeeetttt.. hadi başlayalım beraberce mezun olalim..ApriL_2007 ispanyol @dagatesi bende diyorum kulaklarımda ne zamandır cinlamiyor kimse dedikodumu yapmıyor diye hah tam üstüne oldu ayrıca benimle dalga geçmeyin bakayım gayet kaplumbağa olsamda ara versemde öyle birsürü kilo almadım şimdiye kadar 1 2 kilo aralığında dolaşıyorum o kadar da kotu degil ama bu aralar böyle abur cubur tatlı ciko falan çok şımardim itirafa geldim Tamam çok yaramazlık yaptım ve hiçbir bahanem yok neyse artık ben sahalara geri doneyim bence pazartesi de tartılayim acı gerçekle yuzleseyim listeye ne zaman girerim tabi allah bilir bu arada April bana yetişmiş neredeyse onu bekliyor gibi oldum
süpersin tatlım aynıyız senle.. yaza kadar fıstık olursun seeennn69.9 ciktim 600gr daha gitmis meersem :)
Mart 9da yedinci aya gircez tatlim ..
Valla onceki hedefim 53 idi ama oncr bi 60 a inmek istiyorum sonra hizla 53e devam.. Yaza tatile giderken fit degilse de fitimsi olayim
Canim son 8-10 haftan kalmis sen de maksimum on oniki kilo alirsin onlar da dogumda gidiyo zaten onemli olan dogumdan sonra cevreni dinleyip sut olcak diye herseyi yeme ben oyle yaptim bes kilo ekledim kendime hic yoktan megerse benm sutum oluyomus
kuşuuummm maaşallah sanaaaaİlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
hoşgeldiiinnnMerhaba kızlar Ben Emine
buraya zayıflamak için geldim çünkü hayatımda ilk defa tartıda 77 yi gördüm ..
ne yapacağımı şaşırmış haldeyim boğazıma dur diyemiyorum ..
masabaşı iş yaptığım içinde hareketsizm ve aldıkça aldım kiloları ve yaza şurda kaldı 3 ay .. ben kışın dışarı çıkmak istemiyorken yazın o sıcakta bu kilolarla nasıl çıkabilirim bilmiyorum.
umarım burda sizlerle güzel kilolar verebilirim...
kilo 77
boy 1.60
ilk hedef 65
ikinci hedef 59
ve son hedef 52
ohhh ohhh ne de güzelolmuşşEvet canım oldu öyle şeyler malesef. Biliyorum dedikodu yaptığını, kendi bilir. Üzgün yazmasının nedeni site yönetimi tarafından banlanmış canım ondan öyle yazıyor. Girişi engellenmiş bir süre demek
Hoşgelmişler:)))) gerisini pek tahmin edesim yok amahaftasonu annemler geldi , gerisini tahmin edersiniz tartılmadım o yüzden, yarın sabah tartılcamm
Valla sagolsun hamileyken silmeye basladi ben de yuksekten korkuyorun diye sidide sildirmrz banaEşine maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Ben iki iş yaptı mı mutlu oluyorum,camları silse ne yaparım bilemedim şimdi.
Dicek bisi yok aprilim guzelDünkü menüm
Kahvaltı 13:00
İki dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım biber
Bir avuç omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak süt
Yemek 18:00
7 kaşık nohut
Bir kase yoğurt
Ara 21:00
2 mandalina
1 bardak ayran
2.5 lt su
spor yok ev temizligi var:))))
Evet canım ptesi kontrol tartisi var, daha dikkatli başlamak adına haftayaPazartsi tartiliyomuyduk unuttum ben ama merak edip tartildmdi zaten :) 100 gr daha gitmis 69.8
Güzel emziren anne menüsü olarak çok iyi gidiyorsun bebemmm mm.Dunku menum
Sabah iki yumurta
Bir dilim ekmek
Kk peynir
Sekersz cay
Aksam 19.00
İki dilim ekmek
Kucuk kase domates suyu
Kozleme biber bes tane
Yesillik
Ara
İki bardak cay
Bitanecik cokomel :)))))
İki tane grissini
Su iki lt olmustur
Spor yok temizlik var :)
Busecim harikasın !Evvettt -600
Sorun yok sen cumaya kadar halledersin artiyi eksiye bile dusersinGünaydınnnnn kızlar kilom 65.3 +0.2 püffff okadar da temizlik yaptım
Pzt kilo bildirim 73.7
Kizlar artimisiniz eksimiGunaydin fistiklar ben buralarda cakili kaldim 69 kiloyum
Teşekkür ler kuzumBusecim harikasın !
Gerçekten çok isterimSorun yok sen cumaya kadar halledersin artiyi eksiye bile dusersin
Hep diyorum ama nerdeeeeKizlar artimisiniz eksimi
Ben kendi kilomun gramlarini bile unutuyorum sizde arti veya eksi yazsaniz
süüüpperrsiiinnnnEvvettt -600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?