Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menünü daha açık yazarsan sevinirim. Mesela kaç kaşık?kaç avuç?kaç kepçe gibi...birde saatleri belirterek hımm bidee su ve spor miktarını da ekleyerek.

Menün güzel gözüküyor :)))))

Dünkü menüm

Kahvaltı 13:00
İki dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım biber
Bir avuç omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Bir bardak süt

Yemek 18:00
7 kaşık nohut
Bir kase yoğurt

Ara 21:00
2 mandalina
1 bardak ayran

2.5 lt su
spor yok ev temizligi var:))))

evet yaaa fit olalım artııııkkk
yaa kuzum sen takma teyzeleri falan iyi bişey dediklerini sanıyor aonlar.. sen çok az kilo aldın artık düşünme tadını çıkar biraz . doğumdan 2 ay sonra eski haline dönersin merak etme
canıııımmmmm döndün niahyeeeetttt.. hadi başlayalım beraberce mezun olalim..
süpersin tatlım aynıyız senle.. yaza kadar fıstık olursun seeennn
İlgaz beyden anlik bi foto teyzeleri:)
kuşuuummm maaşallah sanaaaa
hoşgeldiiinnn
ohhh ohhh ne de güzelolmuşş

haftasonu annemler geldi , gerisini tahmin edersiniz tartılmadım o yüzden, yarın sabah tartılcamm

Dunku menum
Sabah iki yumurta
Bir dilim ekmek
Kk peynir
Sekersz cay

Aksam 19.00
İki dilim ekmek
Kucuk kase domates suyu
Kozleme biber bes tane
Yesillik

Ara
İki bardak cay
Bitanecik cokomel :)))))
İki tane grissini

Su iki lt olmustur
Spor yok temizlik var :)

Eşine maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Ben iki iş yaptı mı mutlu oluyorum,camları silse ne yaparım bilemedim şimdi.
Valla sagolsun hamileyken silmeye basladi ben de yuksekten korkuyorun diye sidide sildirmrz bana
Dicek bisi yok aprilim guzel

Pazartsi tartiliyomuyduk unuttum ben ama merak edip tartildmdi zaten :) 100 gr daha gitmis 69.8
Evet canım ptesi kontrol tartisi var, daha dikkatli başlamak adına haftaya Ohhh gitsin gitsin süper:))))))

Güzel emziren anne menüsü olarak çok iyi gidiyorsun bebemmm mm.

Kizlar herkesin menüsü cok güzel kişi kendini bilir zaten neyin yarayip yaramadigini ona gore onlemini alir
Ben dun döner yedim yagsiz olmasi icin bizzat tembihledim evde yaptigim krepin arasina koyup yedim ohh misss

Sabah
12.1 yumurta peynir domates roka

Öğle 16.30..kucuk kase yogurt corba

Akşam19.20.. döner salata ayran

Su.2lt
Spor yapamadim ama evde hareket halindeydim hp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…