- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Azimli hatun gidiyor bir iki iştee:)))))süüüpperrsiiinnnn
İspanyol birkeresinde demiştiki en iyisi karatay. Hadi size uğur getirsin İnşaAllah amacınıza ulaşırsınız:)))Merhaba bayanlar.Bugün reglimin ikinci günü 56.7 kg geldim. Eşimle bugün karatay şeklinde beslenmeye başladık.Oda tartıldı 91 kg.
Bak kararlı bir şekilde devam edince nasılda gidiyor. Tebrikler bebemmm.bende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)
eşli daha iyi oluyor. yaa. benimki sigarayı bıraktı , manyak gibi yiyor.beni de ortak etmeye çalışıyor bi deMerhaba bayanlar.Bugün reglimin ikinci günü 56.7 kg geldim. Eşimle bugün karatay şeklinde beslenmeye başladık.Oda tartıldı 91 kg.
hahaahhaa kız ilahi... İspanyol bir keresinde şok diyet yapmayın da demişti ama kendisi yapmıştı 2 verip 4 almıştı.. İspanyol der ki karatay iyidir iyyiiii. ama dukan kötüdür kolesterol yükseltiiiirrrİspanyol birkeresinde demiştiki en iyisi karatay. Hadi size uğur getirsin İnşaAllah amacınıza ulaşırsınız:)))
harikasın arkadaşımmmbende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)
Bak kararlı bir şekilde devam edince nasılda gidiyor. Tebrikler bebemmm.
tesekkur ederim canlareşli daha iyi oluyor. yaa. benimki sigarayı bıraktı , manyak gibi yiyor.beni de ortak etmeye çalışıyor bi de
hahaahhaa kız ilahi... İspanyol bir keresinde şok diyet yapmayın da demişti ama kendisi yapmıştı 2 verip 4 almıştı.. İspanyol der ki karatay iyidir iyyiiii. ama dukan kötüdür kolesterol yükseltiiiirrr
harikasın arkadaşımmm
cok ıyı inşallah ulaşırsın hedefinebugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
İnşallah canım.Arada git gellerim oluyor.Burada birbirimize karşı sorumluluklarımız var.Cuma günü listede kilo veren arkadaşların emeğini boşa girsin istemiyorum.Neyse büyük sıkıntı olmuyor al verlerim neyseki.Kaptanım da gitme dedi yolda devam.öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leri
Hoş geldin canım.günaydın kızlarr :)
yazamadım dün bugün telafi edicem
dünki menüm
sabah
3 kaşık sucuklu yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tb ekmek
zeytin ve söğüş salata
öğle kahve
akşam tantuniyememem gerekliydi
gün içinde 2 fincan form çayı
kilo 77.6
Ohhh afiyettt olsun.Boşver anneli zamanların tadını çıkarmak lazım.haftasonu annemler geldi , gerisini tahmin edersiniz tartılmadım o yüzden, yarın sabah tartılcamm
Ben diyorum sen biraz dikkat etmeye başla,patır patır vereceksin kiloları. Bebişini emziriyorsun değil mi? Senin metabolizma yanıyor şimdi.Pazartsi tartiliyomuyduk unuttum ben ama merak edip tartildmdi zaten :) 100 gr daha gitmis 69.8
Kutlarım arkadaşım.Evvettt -600
Gİ diyetine benziyorOndan çavdar ekmeği yeniyor,karatayda ekmeğin her türlüsü yasak.Diyetisyen ile de çalıştım iyi bir verin alamadım biliyorsunuz.Light ürünler sayesinde kolestrolümde yükseldi.Çarşamba günü tahlil de yaptıracağım bakalım zararı olacak mı?İspanyol birkeresinde demiştiki en iyisi karatay. Hadi size uğur getirsin İnşaAllah amacınıza ulaşırsınız:)))
Sen iyi diyorsan sıkıntı yok.Gönül rahatlığı ile yolda devam.Kahvaltıdan sonra hiç acımadık.Bakalım bu nasıl sonuçlanacak.eşli daha iyi oluyor. yaa. benimki sigarayı bıraktı , manyak gibi yiyor.beni de ortak etmeye çalışıyor bi de
hahaahhaa kız ilahi... İspanyol bir keresinde şok diyet yapmayın da demişti ama kendisi yapmıştı 2 verip 4 almıştı.. İspanyol der ki karatay iyidir iyyiiii. ama dukan kötüdür kolesterol yükseltiiiirrr
harikasın arkadaşımmm
Adımsayarı aldın mı? Sen yaparsım on bin adım ama bir kereden on bin yapma bence.Önce 5000 adımla başla herhün üzerine 500 yada 1000 adım ekleyerek devam et doktorcuğum.bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Biz fazlayı baz alalım ne olur ne olmaz.(62.8)Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak kibugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya
Süpersin toktorcummmmbugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
Neden olmasın olacak kuşummmtesekkur ederim canlarbakalım kararlılıgım daim olabilcekmi
Güle güle kullan beybiiiKızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Heppp bekliyoruz ki seni gellllll beybi yine gelTakimda devam edecek olmana ayri sevindim esinin destek olup beraber karatay yapacak olmaniza ayri bu habere ayriguzelce verip forma gireceksin insallah
bugun hic giremedim. Daha alinti yapacagim upuzuuuun bir pcden girebilirsemopeyrum hepinizii
Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.
Kaptancım ben hep burdayım ama az önce yazdığım tatlı sorunuyla baş edemiyorum bir türlü. Mesela yemek olarak çok güzel uyuyorum diyete. Günde 45 dk koşu bandında yürüyorum ama gel gör ki tatlı yediğim için menümü yazmaya utanıyorumOooo kimler gelmiş sen nerelerdesin bakim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?