Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba bayanlar.Bugün reglimin ikinci günü 56.7 kg geldim. Eşimle bugün karatay şeklinde beslenmeye başladık.Oda tartıldı 91 kg.
eşli daha iyi oluyor. yaa. benimki sigarayı bıraktı , manyak gibi yiyor.beni de ortak etmeye çalışıyor bi de
İspanyol birkeresinde demiştiki en iyisi karatay. Hadi size uğur getirsin İnşaAllah amacınıza ulaşırsınız:)))
hahaahhaa kız ilahi... İspanyol bir keresinde şok diyet yapmayın da demişti ama kendisi yapmıştı 2 verip 4 almıştı.. İspanyol der ki karatay iyidir iyyiiii. ama dukan kötüdür kolesterol yükseltiiiirrr
bende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)
harikasın arkadaşımmm

Bak kararlı bir şekilde devam edince nasılda gidiyor. Tebrikler bebemmm.

tesekkur ederim canlar bakalım kararlılıgım daim olabilcekmi

öyle deme tatlım bak bende hormon ilaçlarına başladım vermem çok öok yavaşlayacak ama olsun en azından sağlıklı besleniyoruz ve inanıyorum göreceksin bu hafta 55 leri
İnşallah canım.Arada git gellerim oluyor.Burada birbirimize karşı sorumluluklarımız var.Cuma günü listede kilo veren arkadaşların emeğini boşa girsin istemiyorum.Neyse büyük sıkıntı olmuyor al verlerim neyseki.Kaptanım da gitme dedi yolda devam.

Hoş geldin canım.

haftasonu annemler geldi , gerisini tahmin edersiniz tartılmadım o yüzden, yarın sabah tartılcamm
Ohhh afiyettt olsun.Boşver anneli zamanların tadını çıkarmak lazım.

Pazartsi tartiliyomuyduk unuttum ben ama merak edip tartildmdi zaten :) 100 gr daha gitmis 69.8
Ben diyorum sen biraz dikkat etmeye başla,patır patır vereceksin kiloları. Bebişini emziriyorsun değil mi? Senin metabolizma yanıyor şimdi.

Kutlarım arkadaşım.

İspanyol birkeresinde demiştiki en iyisi karatay. Hadi size uğur getirsin İnşaAllah amacınıza ulaşırsınız:)))
Gİ diyetine benziyorOndan çavdar ekmeği yeniyor,karatayda ekmeğin her türlüsü yasak.Diyetisyen ile de çalıştım iyi bir verin alamadım biliyorsunuz.Light ürünler sayesinde kolestrolümde yükseldi.Çarşamba günü tahlil de yaptıracağım bakalım zararı olacak mı?

Sen iyi diyorsan sıkıntı yok.Gönül rahatlığı ile yolda devam.Kahvaltıdan sonra hiç acımadık.Bakalım bu nasıl sonuçlanacak.

bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
Adımsayarı aldın mı? Sen yaparsım on bin adım ama bir kereden on bin yapma bence.Önce 5000 adımla başla herhün üzerine 500 yada 1000 adım ekleyerek devam et doktorcuğum.
Sana koenzim 10 tablet soracaktım.Karatay yapanlar balık hapı ile birlikte kullanıyormuş.Kullanılmalı mı ve güne 30 mg olanlar yeterli mi,? 100 mg olanlar 85 tl çok pahalı geldi.

Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.

Takimda devam edecek olmana ayri sevindim esinin destek olup beraber karatay yapacak olmaniza ayri bu habere ayri guzelce verip forma gireceksin insallah

bugun hic giremedim. Daha alinti yapacagim upuzuuuun bir pcden girebilirsem opeyrum hepinizii

bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
Süpersin toktorcummmm işte buu ! Yaza hazırlanıyoruz biz bizi kim tutar? Eşinden de uzak dur yanii yemek yerken
tesekkur ederim canlar bakalım kararlılıgım daim olabilcekmi
Neden olmasın olacak kuşummm yaz geliyor heyooo
Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Güle güle kullan beybiii amanda aman bak bide vazgeçiyorum diyordu dün bu hatun çok sevindim yeniden yeni başlangıçlara harikasın kuşummm

Heppp bekliyoruz ki seni gellllll beybi yine gel

şimdiden 9000 adım oldu
Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.

Kızlar kilo verme sürecinde tatlı yeme isteğinizi nasıl yok ediyorsunuz? Ben başa çıkamıyorum bir türlü. Yıllardır da başa çıkamadım. Evet her şey kafada bitiyor. Mesela tarçınlı süt falan içsem bile bu tatlı yeme düşüncesini atamıyorum kafamdan. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Hiç tatlı yemeden kendimi çok mutsuz ve eksik hissediyorum ne yazık ki.

Oooo kimler gelmiş sen nerelerdesin bakim ??
Kaptancım ben hep burdayım ama az önce yazdığım tatlı sorunuyla baş edemiyorum bir türlü. Mesela yemek olarak çok güzel uyuyorum diyete. Günde 45 dk koşu bandında yürüyorum ama gel gör ki tatlı yediğim için menümü yazmaya utanıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…