Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen ben bende çok ugrasiyrm ama artık alistim mesela bi iki kask pekmez ye tam tatlı istedigin zaman
Yada ben şöyle yapıyorum iki uç cevizle bi lı kaşığı bal yiyorum iyi oluyo

dagatesi duysa kızabilir ama ben şu nesfitler varya ondan yiyorum bazen bu tatlı krizi gelince özellikle çikolatalı olan var bende onu yiyorum canım çekince sıkıldım tarçın süt falan yeni değişiklik yada süt nar yiyorum yada elma rendeleyip tarçın döküp ceviz kırıp ocakta karıştır elmalı pasta içi gibi onu yiyorum o da çok güzel

Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Evet canm emziriyorum ama bilmiuoum benm meta ne yapiyor:)
Nerden aldin canm ben de bakiyorum uzun suredir ama karar veremedim esim alirsin kenarda bekler diyor
Canm hic tatli yemeden olmaz ki ama mesela hafta boyunca yap diyetini sporunu bi gun kendine bi odul ver kucuk bi porsiuon tatli ben oyle yapiyorum diger turlu tatliya elimi uzatirken vocdan azabi cekiyorum resmen

Son düzenleme:

canim.seker yedikce yenesi gelen bisey o yuzden bir sure hic seker yemezsen vucut alisiyor. Ben regl donemlerinde tatli krizzine girerdim ama.bir sure sonra alisti vucudum. Hatta soyle ki bitterlerin aci gelmesinin sebebi cok yukselmis seker duygusu. Yani ne kadar cokmyersen seker esigin o kadar yukselmis oluyor ve bitterler aci geliyor. O yuzden bir sure kendini kuru meyvelerle avut. Ben cok dayanamazsam hurma yiyorum o da epey kesiyor.0

hahahah ay benim hic biseye kizacak halim kalmadi :))

bu arada tatlı krizi demişken afrodit doğru söylüyor jilllian bunun için bir kural önermiş 80 e 20 kuralı diye tüm gün yediklerin yüzde 20 si şekerli yada karbonhidrat ağırlıklı kaçamak yaptıysan o yediğin miktarı dengelemek için geri kalan öğünlerde yüzde 80 protein ağırlı beslenin demiş yani kaçamağı ona göre yapın falan gibi dengelemek önemli demiş yazayım dedim aklıma geldi

ama haklısın bitterler bana çok acıgelirdi şimdi bitter tatlı geliyor şeker eşiğimi geri düşürdüm galiba

Tatlıdan kastın ne? Yaz bakalım hergün menünü uyarmak bize kalsın, uygulamak sana canım :)))) yanlışlarla doğruları bulacaksın merak etme.
Bende bugün sabit çıktım
Yoğun temizlik işlerim var boya badana falan ugrayamiyrm
Kolay gelsin gelelim mi yardıma? Ohh işlere başlanmış bahar bitmeden ev hazır yaza
Aynen ben bende çok ugrasiyrm ama artık alistim mesela bi iki kask pekmez ye tam tatlı istedigin zaman
Yada ben şöyle yapıyorum iki uç cevizle bi lı kaşığı bal yiyorum iyi oluyo
Çok güzel fikirler hiç aklıma gelmemişti teşekkürler baby
Senin tariflerde müthiş! Güzel
Hadi yaaaa bilmiyordum. Demekki artık bitter o yüzden bana acı tsk baby

Buradaki enerjiyi seviyorum.Bir kaç kere daha bırakacaktım ama Aprilin ve sizlerin motive etmesi insanı toparlıyor.Tamam sen bilirsin denilebilecek yerde motive edici konuşmalar insana iyi geliyor.Takımımızı seviyorum.

Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak ki bugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya
Ohhh iyi maşallah .Cumaya o sayı iyice iner,ödem de vardır.

Sayenizde kuzummm.

Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.
Bende on bin adımı tutturamazdım.İlk aldığımda taktığımda bütün gün 1500-2000 adım attığımı gördüm.O zaman yeni doğum yapmıştım.O zamanlar oturduğum evde küçüktü,bebekte küçük dışarı çıkamıyordum.Zaten bütün gece uyımayan bir bebekti. Gündüz de memede uyusun bayılıyordu.Baktım olmayacak her saat başı alarmı kurup,evin içinde bir ileri bir geri koşa koşa 5000 adım yapıyordum.

Tatlı derken sütlü mü akıtlı mı yiyiyorsun.Bak diete uygun browni,tatlı tarifleri var,onlardan yapıp yersen moralinde bozulmaz.İnstagramda bir sürü tarif var.Karatay keki bile varmış,tarifine bakmadım.Bir hafta kaçamaksız geçirirsen de kendine küçük ödül koy.

Koşu bandı vardı , çok sesli ,benimde kulak rahatsızlığımdan dolayı bana ses 3 kat geliyor.Bir de onda sıkılıyorum.Aşağıya depoya indirdim.Sahibinden birde telefona inen letto diye alışveriş yapılan yerden aldım.Kadının eşi almış kullanmamış.Arkadşımın eşi antrenör o bana tavsiye etti. Sen hangi şehirdesin? Voit marka sessiz oluyor ama manyetik alacaksın.Sen dediğim yerlerden araştır.Almadan önce bana sor,çünkü bir senedir bakıyorum uzman oldum bu konuda.Bizim sitede eliptik kullananların topiği var incele istersen.

Ben ilk zamanlar bitteri yiyemiyordum, çok acı geliyordu Millet nasıl bunu yiyiyor diyordum.Şimdi tatlı bile geliyor.Dagatesi her gün bir şey öğreniyoruz sağol tatlım.

Eskisehirdeyim .ordan baktim canm da guvenemedim neyse bakalim bulduklarimi sorarim sana

Son düzenleme:
Kızlar durum şöyle ki mesela bugün annemlerde şu küçük paketlerde kek var ya ondan yedim. Kabak tatlısı vardı onu da yedim. Niye yedin diyceksiniz. Baştan direndim sonra yedim işte. Mesela evde de böyle çikolata falan varsa onu yemediğim Zaman çok mutsuz oluyorum. Aklım kalıyo onda. Eve alma diyceksiniz eşim çocuk ister diye alıyo bu sefer ona aldıklarını yiyorum. Ne biliim işte.
Saat 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Yazdığım tatlıları yedim
Saat 15:30
Tavuklu salata
Saat 18:00
2 köfte
4 lt su ve bugün ne yazık ki sadece 30 dk koşu bandı

Öğle 14.30
Yumurtalı menemen
4 ceviz
Yarım salatalık
İnce dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Çay

Akşam 19.45
Tavuk suyuna,yumurtalı yoğurtlu terbiye
3 kaşık bulgur pilavı
Sarımsaklı yoğurtlu atom marul,roka,havuç
1 türk kahvesi

2 litre su,5 i bir arada çay

Tek kelimeyle süper

Anladım canım belki zamanla düzelir aslında menün süper hele o suya bittim. sen hergün hepsini yaz yorumu bize bırak korkma bişey yapmayız

Benim dediğim tarifle yap bakalım bu isteğinin önüne geçebilecek mi?

Tek kelimeyle süper
Teşekkür ediyorum kaptanım.

Cnm anladigim kadRiyla kriz degil seninki.eger tatli krizi degilse coooooookkkk iyi anliyorum seni.ben de ayniyim.ne kadar tok olsam da eger evde tatli varsa hayir diyemiyorum.bazen sinir koyup sinirli yiyorum.bazen misafirden artan tatli pastalari komsulara dagitiyorum.eger tatli dolaptaysa uyku dahi tutmuyo.kriz degil bu psikolojik.ben careyi. Gormemeye calismakta buldum.allah yardimcimiz olsun zor durum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…