- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Aynen ben bende çok ugrasiyrm ama artık alistim mesela bi iki kask pekmez ye tam tatlı istedigin zamanKaptancım ben hep burdayım ama az önce yazdığım tatlı sorunuyla baş edemiyorum bir türlü. Mesela yemek olarak çok güzel uyuyorum diyete. Günde 45 dk koşu bandında yürüyorum ama gel gör ki tatlı yediğim için menümü yazmaya utanıyorum((
dagatesi duysa kızabilir ama ben şu nesfitler varya ondan yiyorum bazen bu tatlı krizi gelince özellikle çikolatalı olan var bende onu yiyorum canım çekince sıkıldım tarçın süt falan yeni değişiklikKızlar kilo verme sürecinde tatlı yeme isteğinizi nasıl yok ediyorsunuz? Ben başa çıkamıyorum bir türlü. Yıllardır da başa çıkamadım. Evet her şey kafada bitiyor. Mesela tarçınlı süt falan içsem bile bu tatlı yeme düşüncesini atamıyorum kafamdan. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Hiç tatlı yemeden kendimi çok mutsuz ve eksik hissediyorum ne yazık ki.
evet 62.8 iyidir neyse 63.5 görmüştüm bir ara ben valla sevindim ne yalan söyleyimBiz fazlayı baz alalım ne olur ne olmaz.(62.8)Oooo regl olman süper bir haber dostummmmm !!
İnşallah canım.Arada git gellerim oluyor.Burada birbirimize karşı sorumluluklarımız var.Cuma günü listede kilo veren arkadaşların emeğini boşa girsin istemiyorum.Neyse büyük sıkıntı olmuyor al verlerim neyseki.Kaptanım da gitme dedi yolda devam.
Hoş geldin canım.
Ohhh afiyettt olsun.Boşver anneli zamanların tadını çıkarmak lazım.
Ben diyorum sen biraz dikkat etmeye başla,patır patır vereceksin kiloları. Bebişini emziriyorsun değil mi? Senin metabolizma yanıyor şimdi.
Kutlarım arkadaşım.
Gİ diyetine benziyorOndan çavdar ekmeği yeniyor,karatayda ekmeğin her türlüsü yasak.Diyetisyen ile de çalıştım iyi bir verin alamadım biliyorsunuz.Light ürünler sayesinde kolestrolümde yükseldi.Çarşamba günü tahlil de yaptıracağım bakalım zararı olacak mı?
Sen iyi diyorsan sıkıntı yok.Gönül rahatlığı ile yolda devam.Kahvaltıdan sonra hiç acımadık.Bakalım bu nasıl sonuçlanacak.
Adımsayarı aldın mı? Sen yaparsım on bin adım ama bir kereden on bin yapma bence.Önce 5000 adımla başla herhün üzerine 500 yada 1000 adım ekleyerek devam et doktorcuğum.
Sana koenzim 10 tablet soracaktım.Karatay yapanlar balık hapı ile birlikte kullanıyormuş.Kullanılmalı mı ve güne 30 mg olanlar yeterli mi,? 100 mg olanlar 85 tl çok pahalı geldi.
Evet canm emziriyorum ama bilmiuoum benm meta ne yapiyor:)Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Canm hic tatli yemeden olmaz ki ama mesela hafta boyunca yap diyetini sporunu bi gun kendine bi odul ver kucuk bi porsiuon tatli ben oyle yapiyorum diger turlu tatliya elimi uzatirken vocdan azabi cekiyorum resmenKızlar kilo verme sürecinde tatlı yeme isteğinizi nasıl yok ediyorsunuz? Ben başa çıkamıyorum bir türlü. Yıllardır da başa çıkamadım. Evet her şey kafada bitiyor. Mesela tarçınlı süt falan içsem bile bu tatlı yeme düşüncesini atamıyorum kafamdan. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Hiç tatlı yemeden kendimi çok mutsuz ve eksik hissediyorum ne yazık ki.
Kızlar kilo verme sürecinde tatlı yeme isteğinizi nasıl yok ediyorsunuz? Ben başa çıkamıyorum bir türlü. Yıllardır da başa çıkamadım. Evet her şey kafada bitiyor. Mesela tarçınlı süt falan içsem bile bu tatlı yeme düşüncesini atamıyorum kafamdan. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Hiç tatlı yemeden kendimi çok mutsuz ve eksik hissediyorum ne yazık ki.
dagatesi duysa kızabilir ama ben şu nesfitler varya ondan yiyorum bazen bu tatlı krizi gelince özellikle çikolatalı olan var bende onu yiyorum canım çekince sıkıldım tarçın süt falan yeni değişiklikyada süt nar yiyorum yada elma rendeleyip tarçın döküp ceviz kırıp ocakta karıştır elmalı pasta içi gibi onu yiyorum o da çok güzel
canim.seker yedikce yenesi gelen bisey o yuzden bir sure hic seker yemezsen vucut alisiyor. Ben regl donemlerinde tatli krizzine girerdim ama.bir sure sonra alisti vucudum. Hatta soyle ki bitterlerin aci gelmesinin sebebi cok yukselmis seker duygusu. Yani ne kadar cokmyersen seker esigin o kadar yukselmis oluyor ve bitterler aci geliyor. O yuzden bir sure kendini kuru meyvelerle avut. Ben cok dayanamazsam hurma yiyorum o da epey kesiyor.0
hahahah ay benim hic biseye kizacak halim kalmadi :))
Tatlıdan kastın ne? Yaz bakalım hergün menünü uyarmak bize kalsın, uygulamak sana canım :)))) yanlışlarla doğruları bulacaksın merak etme.Kaptancım ben hep burdayım ama az önce yazdığım tatlı sorunuyla baş edemiyorum bir türlü. Mesela yemek olarak çok güzel uyuyorum diyete. Günde 45 dk koşu bandında yürüyorum ama gel gör ki tatlı yediğim için menümü yazmaya utanıyorum((
Kolay gelsin gelelim mi yardıma? Ohh işlere başlanmış bahar bitmeden ev hazır yazaBende bugün sabit çıktım
Yoğun temizlik işlerim var boya badana falan ugrayamiyrm
Çok güzel fikirler hiç aklıma gelmemişti teşekkürler babyAynen ben bende çok ugrasiyrm ama artık alistim mesela bi iki kask pekmez ye tam tatlı istedigin zaman
Yada ben şöyle yapıyorum iki uç cevizle bi lı kaşığı bal yiyorum iyi oluyo
Senin tariflerde müthiş! Güzeldagatesi duysa kızabilir ama ben şu nesfitler varya ondan yiyorum bazen bu tatlı krizi gelince özellikle çikolatalı olan var bende onu yiyorum canım çekince sıkıldım tarçın süt falan yeni değişiklikyada süt nar yiyorum yada elma rendeleyip tarçın döküp ceviz kırıp ocakta karıştır elmalı pasta içi gibi onu yiyorum o da çok güzel
Hadi yaaaa bilmiyordum. Demekki artık bitter o yüzden bana acıcanim.seker yedikce yenesi gelen bisey o yuzden bir sure hic seker yemezsen vucut alisiyor. Ben regl donemlerinde tatli krizzine girerdim ama.bir sure sonra alisti vucudum. Hatta soyle ki bitterlerin aci gelmesinin sebebi cok yukselmis seker duygusu. Yani ne kadar cokmyersen seker esigin o kadar yukselmis oluyor ve bitterler aci geliyor. O yuzden bir sure kendini kuru meyvelerle avut. Ben cok dayanamazsam hurma yiyorum o da epey kesiyor.0
Buradaki enerjiyi seviyorum.Bir kaç kere daha bırakacaktım ama Aprilin ve sizlerin motive etmesi insanı toparlıyor.Tamam sen bilirsin denilebilecek yerde motive edici konuşmalar insana iyi geliyor.Takımımızı seviyorum.Takimda devam edecek olmana ayri sevindim esinin destek olup beraber karatay yapacak olmaniza ayri bu habere ayriguzelce verip forma gireceksin insallah
bugun hic giremedim. Daha alinti yapacagim upuzuuuun bir pcden girebilirsemopeyrum hepinizii
Ohhh iyi maşallah .Cumaya o sayı iyice iner,ödem de vardır.Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak kibugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya
Sayenizde kuzummm.Süpersin toktorcummmmişte buu ! Yaza hazırlanıyoruz biz bizi kim tutar? Eşinden de uzak dur yanii yemek yerken
Neden olmasın olacak kuşummmyaz geliyor heyooo
Güle güle kullan beybiiiamanda aman bak bide vazgeçiyorum diyordu dün bu hatun çok sevindim yeniden yeni başlangıçlara harikasın kuşummm
Heppp bekliyoruz ki seni gellllll beybi yine gel
Bende on bin adımı tutturamazdım.İlk aldığımda taktığımda bütün gün 1500-2000 adım attığımı gördüm.O zaman yeni doğum yapmıştım.O zamanlar oturduğum evde küçüktü,bebekte küçük dışarı çıkamıyordum.Zaten bütün gece uyımayan bir bebekti. Gündüz de memede uyusun bayılıyordu.Baktım olmayacak her saat başı alarmı kurup,evin içinde bir ileri bir geri koşa koşa 5000 adım yapıyordum.Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.
Tatlı derken sütlü mü akıtlı mı yiyiyorsun.Bak diete uygun browni,tatlı tarifleri var,onlardan yapıp yersen moralinde bozulmaz.İnstagramda bir sürü tarif var.Karatay keki bile varmış,tarifine bakmadım.Kızlar kilo verme sürecinde tatlı yeme isteğinizi nasıl yok ediyorsunuz? Ben başa çıkamıyorum bir türlü. Yıllardır da başa çıkamadım. Evet her şey kafada bitiyor. Mesela tarçınlı süt falan içsem bile bu tatlı yeme düşüncesini atamıyorum kafamdan. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Hiç tatlı yemeden kendimi çok mutsuz ve eksik hissediyorum ne yazık ki.
Koşu bandı vardı , çok sesli ,benimde kulak rahatsızlığımdan dolayı bana ses 3 kat geliyor.Bir de onda sıkılıyorum.Aşağıya depoya indirdim.Sahibinden birde telefona inen letto diye alışveriş yapılan yerden aldım.Kadının eşi almış kullanmamış.Arkadşımın eşi antrenör o bana tavsiye etti. Sen hangi şehirdesin? Voit marka sessiz oluyor ama manyetik alacaksın.Sen dediğim yerlerden araştır.Almadan önce bana sor,çünkü bir senedir bakıyorum uzman oldum bu konuda.Bizim sitede eliptik kullananların topiği var incele istersen.Evet canm emziriyorum ama bilmiuoum benm meta ne yapiyor:)
Nerden aldin canm ben de bakiyorum uzun suredir ama karar veremedim esim alirsin kenarda bekler diyor
Canm hic tatli yemeden olmaz ki ama mesela hafta boyunca yap diyetini sporunu bi gun kendine bi odul ver kucuk bi porsiuon tatli ben oyle yapiyorum diger turlu tatliya elimi uzatirken vocdan azabi cekiyorum resmen
Ben ilk zamanlar bitteri yiyemiyordum, çok acı geliyordu Millet nasıl bunu yiyiyor diyordum.Şimdi tatlı bile geliyor.Dagatesi her gün bir şey öğreniyoruz sağol tatlım.canim.seker yedikce yenesi gelen bisey o yuzden bir sure hic seker yemezsen vucut alisiyor. Ben regl donemlerinde tatli krizzine girerdim ama.bir sure sonra alisti vucudum. Hatta soyle ki bitterlerin aci gelmesinin sebebi cok yukselmis seker duygusu. Yani ne kadar cokmyersen seker esigin o kadar yukselmis oluyor ve bitterler aci geliyor. O yuzden bir sure kendini kuru meyvelerle avut. Ben cok dayanamazsam hurma yiyorum o da epey kesiyor.0
Eskisehirdeyim .ordan baktim canm da guvenemedim neyse bakalim bulduklarimi sorarim sanaBuradaki enerjiyi seviyorum.Bir kaç kere daha bırakacaktım ama Aprilin ve sizlerin motive etmesi insanı toparlıyor.Tamam sen bilirsin denilebilecek yerde motive edici konuşmalar insana iyi geliyor.Takımımızı seviyorum.
Ohhh iyi maşallah .Cumaya o sayı iyice iner,ödem de vardır.
Sayenizde kuzummm.
Bende on bin adımı tutturamazdım.İlk aldığımda taktığımda bütün gün 1500-2000 adım attığımı gördüm.O zaman yeni doğum yapmıştım.O zamanlar oturduğum evde küçüktü,bebekte küçük dışarı çıkamıyordum.Zaten bütün gece uyımayan bir bebekti. Gündüz de memede uyusun bayılıyordu.Baktım olmayacak her saat başı alarmı kurup,evin içinde bir ileri bir geri koşa koşa 5000 adım yapıyordum.
Tatlı derken sütlü mü akıtlı mı yiyiyorsun.Bak diete uygun browni,tatlı tarifleri var,onlardan yapıp yersen moralinde bozulmaz.İnstagramda bir sürü tarif var.Karatay keki bile varmış,tarifine bakmadım.Bir hafta kaçamaksız geçirirsen de kendine küçük ödül koy.
Koşu bandı vardı , çok sesli ,benimde kulak rahatsızlığımdan dolayı bana ses 3 kat geliyor.Bir de onda sıkılıyorum.Aşağıya depoya indirdim.Sahibinden birde telefona inen letto diye alışveriş yapılan yerden aldım.Kadının eşi almış kullanmamış.Arkadşımın eşi antrenör o bana tavsiye etti. Sen hangi şehirdesin? Voit marka sessiz oluyor ama manyetik alacaksın.Sen dediğim yerlerden araştır.Almadan önce bana sor,çünkü bir senedir bakıyorum uzman oldum bu konuda.Bizim sitede eliptik kullananların topiği var incele istersen.
Ben ilk zamanlar bitteri yiyemiyordum, çok acı geliyordu Millet nasıl bunu yiyiyor diyordum.Şimdi tatlı bile geliyor.Dagatesi her gün bir şey öğreniyoruz sağol tatlım.
Vayyy benim memleketimdesin.Liseden kankam orada yaşıyor. Çok ucuz şehriniz.Bende bakıp özelden messaj atarım.Eskisehirdeyim .ordan baktim canm da guvenemedim neyse bakalim bulduklarimi sorarim sana
Tek kelimeyle süperÖğle 14.30
Yumurtalı menemen
4 ceviz
Yarım salatalık
İnce dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Çay
Akşam 19.45
Tavuk suyuna,yumurtalı yoğurtlu terbiye
3 kaşık bulgur pilavı
Sarımsaklı yoğurtlu atom marul,roka,havuç
1 türk kahvesi
2 litre su,5 i bir arada çay
Anladım canım belki zamanla düzelir aslında menün süper hele o suya bittim.Kızlar durum şöyle ki mesela bugün annemlerde şu küçük paketlerde kek var ya ondan yedim. Kabak tatlısı vardı onu da yedim. Niye yedin diyceksiniz. Baştan direndim sonra yedim işte. Mesela evde de böyle çikolata falan varsa onu yemediğim Zaman çok mutsuz oluyorum. Aklım kalıyo onda. Eve alma diyceksiniz eşim çocuk ister diye alıyo bu sefer ona aldıklarını yiyorum. Ne biliim işte.
Saat 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Yazdığım tatlıları yedim
Saat 15:30
Tavuklu salata
Saat 18:00
2 köfte
4 lt su ve bugün ne yazık ki sadece 30 dk koşu bandı
Kaptancım emzirdiğim için bu kadar çok içiyorum. Gece emzirdikçe bile su içiyorum :)))Anladım canım belki zamanla düzelir aslında menün süper hele o suya bittim.sen hergün hepsini yaz yorumu bize bırak korkma bişey yapmayız
Oyle mii :) ay tesekkur ederim canm :)Vayyy benim memleketimdesin.Liseden kankam orada yaşıyor. Çok ucuz şehriniz.Bende bakıp özelden messaj atarım.
Benim dediğim tarifle yap bakalım bu isteğinin önüne geçebilecek mi?Kızlar durum şöyle ki mesela bugün annemlerde şu küçük paketlerde kek var ya ondan yedim. Kabak tatlısı vardı onu da yedim. Niye yedin diyceksiniz. Baştan direndim sonra yedim işte. Mesela evde de böyle çikolata falan varsa onu yemediğim Zaman çok mutsuz oluyorum. Aklım kalıyo onda. Eve alma diyceksiniz eşim çocuk ister diye alıyo bu sefer ona aldıklarını yiyorum. Ne biliim işte.
Yazdığım tatlıları yedim
Tavuklu salata
2 köfte
Teşekkür ediyorum kaptanım.Tek kelimeyle süper
Cnm anladigim kadRiyla kriz degil seninki.eger tatli krizi degilse coooooookkkk iyi anliyorum seni.ben de ayniyim.ne kadar tok olsam da eger evde tatli varsa hayir diyemiyorum.bazen sinir koyup sinirli yiyorum.bazen misafirden artan tatli pastalari komsulara dagitiyorum.eger tatli dolaptaysa uyku dahi tutmuyo.kriz degil bu psikolojik.ben careyi. Gormemeye calismakta buldum.allah yardimcimiz olsun zor durum gercektenKızlar durum şöyle ki mesela bugün annemlerde şu küçük paketlerde kek var ya ondan yedim. Kabak tatlısı vardı onu da yedim. Niye yedin diyceksiniz. Baştan direndim sonra yedim işte. Mesela evde de böyle çikolata falan varsa onu yemediğim Zaman çok mutsuz oluyorum. Aklım kalıyo onda. Eve alma diyceksiniz eşim çocuk ister diye alıyo bu sefer ona aldıklarını yiyorum. Ne biliim işte.
Yazdığım tatlıları yedim
Tavuklu salata
2 köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?