Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku mnm
Ac karnina 1 bardak maydanoz kuru
Kahvlti 8.00. 1 domates k.k peynir 1 dilim cvdr
Ara 1 parmk buyuklugunde simit
1 brdk yesil cy
Ogle 13.00. 2 yumurtali omlet.3 ksk yogurt.2 ksk da arpa sehriye pilavi
Ara 3 cicibebe 1 cy brd tarcinli sut.yari. yesil elma
Aksm18.45 2 kucuk adana icli kofte haslanmis.sirkeli salata.2 ksk yogurt .2.5 ksk humus
Ara 1 cy brd sut
Su 2.lt
Spor 30 dk sabh hizli yuruyus
Ogle 30 dk hizli yuruyus

bende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)
Tebrikler canim
bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
9000 süper mis
Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
Hayırlı olsun canım Güle güle kullan basenler icin en güzel çözüm
Canim sana kendi eski tarifimi vermek isterim
Bizim burda hurma bol oldugu icin cekirdegi cirarilmis hurmalari sıcak suda bir iki aşırım kaynattim sonra robotta cektim mama gibi kıvami oluyor onu şekerli bişey canım cektiginde ondan bir kaşık alipa tatli yapiyordum şeker den bin kat iyi
Bide tarif vereyim 5dk keki
1yumurta yarkm çay bardağı süt 1yemek kasigi hurma ezmesi 1yemek kaşığı tam bugday unu biraz kakao 1cay kaşığı kabartma tozu hepsini cirp yagladigin fincana dok tencereye suyun icine birakip 10 kaynadiktn sonra iste sana mis gibi tatli

Kizlar aylardr kendimi bu kadar huzurlu hissetmemistim.tartida cok mutlu oldum.hani insan reglsi bitmeye yakin en azindan odemini verir zayiflar bende o da yoktu artarak gidiyodu kilo..sabh 73.3 u gordum com mutlu oldum odem dahi gitmis olsa ben cok mutluyum gecen hafta pardesunin icinde cok rahatsiz hisdediyordum kendimi.bu sabah 1 kilo gitmis ama daha iyiyim

Tebrikler canim iste bu pes etmdden yola devam ettigin icin ödülünü aldin

Bende menü mü yazayim

Sabah
Yok
Ogle 15
Haşlama tavuk yogurt

16 ..tarçınlı yesil cay

Aksam 20
1 haşlanmış yumurta 2dal maydanoz çeyrek soğan biraz tavuk baharat la durum yaptim kendime kreple yanina ayran

Spor..1saat yürüyüş
Su..3lt

Kaptancım emzirdiğim için bu kadar çok içiyorum. Gece emzirdikçe bile su içiyorum :)))
Doğal sürecin sana katkıları işte ne iyi, su sağlıktır . Bebis nasıl?

tembel_karinca al sana tarif çözümler var canım yeterki uygulamak işte. Ben yapamam, yapamıyorum diye bişey yok
Kesinlikle psikolojik duygusal açlığın getirdiği şeyler yenilmemeliyiz.
Tatlım güzel menün ama karbonhidrat alımında biraz azaltma yap.
Teşekkürler baby tarif için tembel_karinca al sana bi tarif daha...
Tebrikler kuzum

Süpersin dukancı yürüyüş çok iyi cokkkkk.

Canım aynen beni anlatıyorsun. Bende genelde kalan pasta, böreği misafirlerle gönderiyorum. Şu ara oğlumda bir kek yapma hevesi başladı. Daha 4 yaşında ama her şeyi kendi yapmak istiyor. Sonra keki yemiyor haliyle. Ama asıl sorun dediğin gibi o tatlının varlığı beni de defalarca gece yataktan kaldırdı. Bunu yenmem lazım. Yaş 33 olma yolunda hızla ilerliyor ve ben hala nelerle uğraşıyorum diye kendime kızıyorum
Bu arada tarifler için teşekkür ederim kızlar. Desteğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Ama artık biraz daha sabredip hiç değilse şimdilik 2 günde bire düşürsem bile benim için büyük başarı olacak.

TARİHTARTIM KİLOSUFARKHEDEFE KALANSONUÇ
01.07.201578 -22
13.01.201660,3 -17,74,3
15.01.201660,1 -0,24,1
22.01.201659,2- 0,93,2
29.01.201658,7 -0,52,7
05.02.201658,7 -0,52,7
12.02.201659,3 +0,5--
19.02.201659,1 -0,2 --
01.03.201658,9 -0,2 --
ApriL_2007 cnm kilom nasıl gidiyor almamışım cok şükür :) sizinle de devam edebilirmişim yanisuan bebişi öğrendiğimden beri 58-59 arası gidip geliyorum kilo almadım yani inşallah boyle devam eder

geçen hafta başladım aslında 4-5 bin ile. ama artıramadım.. dün de deimki 10 binle başlayayyım..
koenzim 10 çok gerekli değil bence ama kullanayım dersen 30 mg yeterli olur. yaşlı gruba daha yüksek doz öneriliyor..
Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
süper canım güle güle kullan
Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak ki bugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya
ooo regl bitene kadar 2 kilo daha gider maaşallah
hahahaa eşimden uzak duruyorum yeme konusundaaaaa , ama o gelip beni buluyooo
Canım ya 10 000 adım olmuyor bir türlü. Adımsayarla mı ölçüyorsun. Mesela ben günde 45 dk koşu bandı yürüyorum 5 500 adım oluyo 4 km. Kalanıda yok olmuyor 10 000.
dün her fırsatta yürüdüm .. ben daha önce hesaplamıştım 10 dakika 1000 adım yapıyor. yani 45 dakika yürüsen 4500 adım oluyor.inşalalh bugün de tamamlayabilirim 10 bini..
aynısı bende de var, görmeyince aklıma gelmiyor..çocuklqra ve eşime söyledim benden gizli yiyorlar
bence menü çok iyi. kabak tatlısı da az ölçüde ise makul olabiliri.. zamanla olacak kuşum hem emziriyorsun sen .. birkaç gün tutup kendini sonra ödül olarak yiyebişlirsinç
oooooo muhteşeeemmm tebrik ederimm
Günaydın kızlar, bol yağ yakmalı gün olsun hepimizeeee
günaydın kuşumm
Gunaydin kizlar incecik olmaniz,dilegiyle
günaydın prenses kuşum

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
12:00 1 kase cacık, 1 dilim ekmke, 2 kaşık yeşil mercimek yemeği
15:00 1 yeşil elma, 2 küçük hurma
17:00 sade nescafe, 10 badem
19:00 3-4 kaşık mercimek çorbası, 3 kaşık menemen, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
su:3.5 lt
spor: aralıklı yürüyüşle 10 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…