- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
Oooh may gooooot.
İnanmiyoruuuuum
Herkescikler beni gecmiiiiiiş
Bi şişko ben kalmisiiiiim
Spora devam ediyorum haftada 3 gün. G itmedigim bazı günler de bantta yürüyüş yapıyorum. Karnım hep şiş nedenini anlamıyorum. Presi kadın doğuma gidicem. Bakalım ne diyecek.
oti naptın doktor ne dedi ? epeydir listedesin ama sesin cıkmıyor ozlediik.
Gulfuren Canım ben daha önceden dukan diyeti yapmıştım ve çok güzel kilo vermiştim ama ne yazık ki bizim kültürümüze pek uymuyo ve yulaf kepeğini ne yaptımsa sevemedim o nedenle diyet devam etmedi. Şimdi ise dediğim gibi sadece pazar günü sadece protein yiyorum. Hem kolay oluyor evde olduğum için. Hemde hafta sonunun düzensizliğiyle vicdan azabı çekmiyorum. Geçen pazar iyi geçmişti. Yarında iyi geçer inşallah
dukanı ve yulafı bende bir türlü sevemedim. dukan bana hiç saglıklı gelmiyor
Günaydın mutlu pazarlar
Gece sarzim bitince menumu yazmadan cikmak zorunda kaldim :)
Şimdi yazayim
Sabah yok
Karnim agriyodu yiyemedim
Öğle 15
1kase ayran corbasi
1yumurta
Aksam 19
Tantuni yağsız kendi yaptigim krep azcik sogn salata
Ayran
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
metabolizmanın calısması acısından ufacık da olsa bişeyler at agzına. sonra vucut hmm bu saate kadar bişey gelmedi gelmeyecek galiba diye her buldugunu depo ediyor.
Beybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlikşuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.
bitmeyen temizlik ve işler bizim evde de var. yaptıkca cıkıyor hiiç azalmıyor.
evet yaaa fit olalım artııııkkk
yaa kuzum sen takma teyzeleri falan iyi bişey dediklerini sanıyor aonlar.. sen çok az kilo aldın artık düşünme tadını çıkar biraz . doğumdan 2 ay sonra eski haline dönersin merak etme
canıııımmmmm döndün niahyeeeetttt.. hadi başlayalım beraberce mezun olalim..
süpersin tatlım aynıyız senle.. yaza kadar fıstık olursun seeennn
kuşuuummm maaşallah sanaaaa
hoşgeldiiinnn
ohhh ohhh ne de güzelolmuşş
ay ispanyol nedense dikkat etmezsem haftada 1 er 1 er 10 kilo daha alıp 16-17 kilo alıp doguma gidecekmişim gibi hissediyorum
Kizlar artimisiniz eksimi
Ben kendi kilomun gramlarini bile unutuyorum sizde arti veya eksi yazsaniz
eveeet buna katılıyorum sonuna kadar! kiloları asla kafamda tutamıyorum hep unutuyoruuum
bende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)
tebrikleer cumaya daha güzel rakamları görürsün insallah
bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu
masallah! cok özeniyorum bende eskiden cok dikkat ediyordum bu 10 bin adıma. şimdilerde kaçtır acaba dur bende geri döneyim sisteme :)
İnşallah canım.Arada git gellerim oluyor.Burada birbirimize karşı sorumluluklarımız var.Cuma günü listede kilo veren arkadaşların emeğini boşa girsin istemiyorum.Neyse büyük sıkıntı olmuyor al verlerim neyseki.Kaptanım da gitme dedi yolda devam.
Hoş geldin canım.
Ohhh afiyettt olsun.Boşver anneli zamanların tadını çıkarmak lazım.
Ben diyorum sen biraz dikkat etmeye başla,patır patır vereceksin kiloları. Bebişini emziriyorsun değil mi? Senin metabolizma yanıyor şimdi.
Kutlarım arkadaşım.
Gİ diyetine benziyorOndan çavdar ekmeği yeniyor,karatayda ekmeğin her türlüsü yasak.Diyetisyen ile de çalıştım iyi bir verin alamadım biliyorsunuz.Light ürünler sayesinde kolestrolümde yükseldi.Çarşamba günü tahlil de yaptıracağım bakalım zararı olacak mı?
Sen iyi diyorsan sıkıntı yok.Gönül rahatlığı ile yolda devam.Kahvaltıdan sonra hiç acımadık.Bakalım bu nasıl sonuçlanacak.
Adımsayarı aldın mı? Sen yaparsım on bin adım ama bir kereden on bin yapma bence.Önce 5000 adımla başla herhün üzerine 500 yada 1000 adım ekleyerek devam et doktorcuğum.
Sana koenzim 10 tablet soracaktım.Karatay yapanlar balık hapı ile birlikte kullanıyormuş.Kullanılmalı mı ve güne 30 mg olanlar yeterli mi,? 100 mg olanlar 85 tl çok pahalı geldi.
gitmeee tabikii
Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.
eliptik epey güzel calıstırıyor neredeyse tüm kas gruplarını 45 dk yapabilsen haftada 4-5 gün ooo süperr oluur
Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak kibugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya
haftaya listede olursun en kötü ihtimal deadim :)
Bende bugün sabit çıktım
Yoğun temizlik işlerim var boya badana falan ugrayamiyrm
oy oy kolay gelsin, bizim de boya badana işlerimiz var ama diğer işlerden fırsat bulursak sıra ona gelecek
Kızlar durum şöyle ki mesela bugün annemlerde şu küçük paketlerde kek var ya ondan yedim. Kabak tatlısı vardı onu da yedim. Niye yedin diyceksiniz. Baştan direndim sonra yedim işte. Mesela evde de böyle çikolata falan varsa onu yemediğim Zaman çok mutsuz oluyorum. Aklım kalıyo onda. Eve alma diyceksiniz eşim çocuk ister diye alıyo bu sefer ona aldıklarını yiyorum. Ne biliim işte.
Saat 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Yazdığım tatlıları yedim
Saat 15:30
Tavuklu salata
Saat 18:00
2 köfte
4 lt su ve bugün ne yazık ki sadece 30 dk koşu bandı
canım aldırma cocuk da yemesin. kendimize reva görmediğimizi neden kücücük cocuklarımıza yedirelim.
Tebrikler canim
9000 süper mis
Hayırlı olsun canım Güle güle kullan basenler icin en güzel çözüm
Canim sana kendi eski tarifimi vermek isterim
Bizim burda hurma bol oldugu icin cekirdegi cirarilmis hurmalari sıcak suda bir iki aşırım kaynattim sonra robotta cektim mama gibi kıvami oluyor onu şekerli bişey canım cektiginde ondan bir kaşık alipa tatli yapiyordum şeker den bin kat iyi
Bide tarif vereyim 5dk keki
1yumurta yarkm çay bardağı süt 1yemek kasigi hurma ezmesi 1yemek kaşığı tam bugday unu biraz kakao 1cay kaşığı kabartma tozu hepsini cirp yagladigin fincana dok tencereye suyun icine birakip 10 kaynadiktn sonra iste sana mis gibi tatli
ay ay taze hurmalar ne zaman cıkıyo
Kizlar aylardr kendimi bu kadar huzurlu hissetmemistim.tartida cok mutlu oldum.hani insan reglsi bitmeye yakin en azindan odemini verir zayiflar bende o da yoktu artarak gidiyodu kilo..sabh 73.3 u gordum com mutlu oldum odem dahi gitmis olsa ben cok mutluyum gecen hafta pardesunin icinde cok rahatsiz hisdediyordum kendimi.bu sabah 1 kilo gitmis ama daha iyiyim
ay süpeeeer. cumaya gümbür gümbür geliyorsun deseneeee :)
İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri
- Ben, herşeyin farkındayım.
- Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
- Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum.
- Yemek yerken küçük lokmalarla ve iyice tadına vararak yiyorum.
- Lokmalarımı yavaş yavaş çiğniyorum.
- Yediklerimin ağzımda bıraktığı tüm tatların farkına varıyorum.
- Yemek yemek benim için özel bir törendir.
- Ona da tüm önemli işlerim gibi ayrı bir özen gösteriyorum.
- Yemek yemek için mutlaka yeterli zaman ayırıyorum.
- Yemek sırasında sadece yediklerime konsantre oluyorum.
- Yediğim her lokmanın, her lezzetin farkındayım.
- Vücuduma sağlık ve enerji sağladıkları için yediklerime müteşekkirim.
- Vücudum ideal kilomu biliyor ve ben ona güveniyorum.
- Yemek yerken porsiyonlarımı küçük tutuyor, doymadıysam tekrar alıyorum.
- Karnım doyduğunda tabağımda hala bir şeyler kaldıysa, onları olduğu gibi bırakıyorum.
- Ben sadece acıktığımda ve yeteri kadar yemek yiyorum.
bu cümleleri böyle söylemek bana itici geliyor, dogal bulmuyorum. içselleştirip söylemek lazım
pilates hocam mesaj atmış çocuğu rahatsızlanmış bugünki ders iptal. isterseniz spinning dersine katılın dedi. netten baktım da acayip yoran ve kalori yaktıran bir spor , gitsemmi ki acaba, sonrasında araba kullanabilir miyim ondan kararsız kaldım
ooo spinning cok güzel ya katıl bence ispanyol. araba için yol cok uzun değilse 10-15 dk sürebilirsin bence