Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oti naptın doktor ne dedi ? epeydir listedesin ama sesin cıkmıyor ozlediik.

dukanı ve yulafı bende bir türlü sevemedim. dukan bana hiç saglıklı gelmiyor

metabolizmanın calısması acısından ufacık da olsa bişeyler at agzına. sonra vucut hmm bu saate kadar bişey gelmedi gelmeyecek galiba diye her buldugunu depo ediyor.

Beybiler bende bütün gün temizlik yaptım. Bitmeyen temizlik şuan başım çok ağrıyor bir duş alacağım belki geçer.

bitmeyen temizlik ve işler bizim evde de var. yaptıkca cıkıyor hiiç azalmıyor.

ay ispanyol nedense dikkat etmezsem haftada 1 er 1 er 10 kilo daha alıp 16-17 kilo alıp doguma gidecekmişim gibi hissediyorum

Kizlar artimisiniz eksimi
Ben kendi kilomun gramlarini bile unutuyorum sizde arti veya eksi yazsaniz

eveeet buna katılıyorum sonuna kadar! kiloları asla kafamda tutamıyorum hep unutuyoruuum

bende sevine sevine yapayım bildirimimi :)
cuma 76 bugun 75.6 ayy nihayet haftalardır gram oynama yokken bugun -400 gördüm :)

tebrikleer cumaya daha güzel rakamları görürsün insallah

bugünden itibaren 10.000 adım koşulu koydum kendime.. her fırsatta vıttırı vıttırı geziorum ortalarda 10ae 15 er dakika..
şimdiden 9000 adım oldu

masallah! cok özeniyorum bende eskiden cok dikkat ediyordum bu 10 bin adıma. şimdilerde kaçtır acaba dur bende geri döneyim sisteme :)

gitmeee tabikii güzel kilolar ver incecik ol öyle git

Kızlar bugün ikinci el eliptik bisiklet aldım.Manyeyik voit marka.Çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi şükür.200 tl ye aldım ama alanlar hiç kullanmamış.Buda bana güzel gaz olacak inşallah.

eliptik epey güzel calıstırıyor neredeyse tüm kas gruplarını 45 dk yapabilsen haftada 4-5 gün ooo süperr oluur

Bende bugün tartildim 62.8 geldim önce sonra 62.6 geldim hangisini alsak ki bugunde öğlen regl oldum bakalım neler olacak cumaya

haftaya listede olursun en kötü ihtimal deadim :)

Bende bugün sabit çıktım
Yoğun temizlik işlerim var boya badana falan ugrayamiyrm

oy oy kolay gelsin, bizim de boya badana işlerimiz var ama diğer işlerden fırsat bulursak sıra ona gelecek

canım aldırma cocuk da yemesin. kendimize reva görmediğimizi neden kücücük cocuklarımıza yedirelim. aile boyu saglıklı beslenin en güzeli o

ay ay taze hurmalar ne zaman cıkıyo ben cok severim hurma. cok kalorili ondan cok cok yiyemiyorum ama cok severim demeden gecemedim burada aktarlarda hurma ezmesi satıluyor

ay süpeeeer. cumaya gümbür gümbür geliyorsun deseneeee :)

bu cümleleri böyle söylemek bana itici geliyor, dogal bulmuyorum. içselleştirip söylemek lazım içselleştirince cevre de sana öyle davranıyor. hmm sevilay mı o cips yemez hiç alıp ikram etmeyelim. kola içmez ikram etmeyelim gibi. bir de ideal kilo olayında söyle bir ayrıntı var. yag oranı az olursa ideal kilonda fit görünürsün. bu da sporla ve yediklerine dikkat etmekle oluyor kilodan ziyade fit görünüm önemli bence

ooo spinning cok güzel ya katıl bence ispanyol. araba için yol cok uzun değilse 10-15 dk sürebilirsin bence

selam kızlar bugün biraz geç geldim :) çok yoğunum
ben tekrar hormon ilaçlarına başladım yan etkisi acıkma değildde baş ağrısı şuan
asıldım diyete tekrar inş. bu hasta 54 ü göreceğim

Bu tarifide aldım ileride lazım olur.Sağol.

Senin adına çok sevindim.Yılmayıp devam ettiğin için de ayrıca kutlarım.

Günaydın kızlar, bol yağ yakmalı gün olsun hepimizeeee
İnşallahhhh.

Benim küçük oğlumda bu ay beş yaşına girecek.Mutfak işlerini çok seviyor.Kek,kurabiye yapmaya bayılıyor.Yemekleri genelde beraber yapıyoruz.

Dunki menum sabah 9 10 bitkili cay
Kahvalti 10.30 2 yemek kasigi sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
5 zetin

Yesillik bol bol
Ara bofurtlen cayi elma,
Aksam 16
Kucuk bi kasa kisir
Cay
2 lt su
10.000,adim
350 ip
Sen de mi iki öğün beslenmeye başladın? 10.000 adım. 350 ip atlama kutluyorum.
Erkekler bazen halden anlamazlar.Sen canını dıkma canım.Geneli böyle.

Hepsi çok güzel.Gece yatmadan önce okumak daha çok etki ediyormuş.

Kıyamam üşenmeden yapmışsın.Hakkını helal et.Alıntı yaptığımızda seninki gibi kırmızı çizgileri nasıl yapacağız canım?

İyi tatiller,dinlen bol bol.Ev işi ile yorma kendini.Gez,toz,eğlen.

ben tekrar hormon ilaçlarına başladım yan etkisi acıkma değildde baş ağrısı şuan
İnşallah uğraşlarının karşılığını alırsın.Sen azimlisin 54kg rahat rahat görürsün üzülme.

geneli boyle mi bu erkeklerin bilmiyorum ama bu aralar zaten hassasım biraz ilgi görmek şöyle bir yana dursun tartışıp durmak istediğim en son şey şu an . cnm rica ederim cevapla diyip kopyala yapıştır yapıcaksın her yeni satır için de kopyala yapıştır yap içindeki yazıları değiştir .

cok sağol cnm inşallah böyle giderim
Bence harika kilo veermissin ve hamile olmana ragmen dikkat ediyorsun harika
Cok güzel mis bu yazı emegone sağlık canım
Bence hic kaçırma git bende yürüyüş e cikinca biraz useniyorum ama cikinca iyiki cikmisim diyorum hic bir firsati kaçırmamak geek
Ayyy kiyamam canim elerin dert görmesin

İnşallah farkına varır da küslüğünüz uzun sürmez. Aynı ev içinde gerginliği hiç sevmiyorum.Keyfim kaçıyor.Tamam anladım sağol canım.

rica ederim tatlım ne demek. korkuyorum ilk bebeğimde 24 kilo aldığım için dikkat etmeye çalışıyorum işte cnm

İnşallah farkına varır da küslüğünüz uzun sürmez. Aynı ev içinde gerginliği hiç sevmiyorum.Keyfim kaçıyor.Tamam anladım sağol canım.
aynen tatlım inşallah uzun sürmez oğlum etkilenir diye cok endişeleniyorum gerginlikten onun yanında tartışmasak bile yüzler asık oluyo sonuçta

hmm araştır tatlımm bol bol dinlen gez toz izinde :)

rica ederim cnm
Canım tatil iptal ! Uyuuz oldum başka bahara artık. Yine işinin başında Aprilll ile sahalardayım

Canım hikayen nedir, özel değilse biraz anlatır mısın? Bizde bebiş istiyoruz henüz başlamadık tedaviye

Geneli öyle erkeklerin hepsi tembel ! Zorla yaparlar bir işi, düşün ki sen çalışıyor olsanda hep bi naz Sen canını sıkma baby geçer gider ettiğiniz kavga sadece evişi için olsun, Allah beterinden korusun.
Hee birazda sen hassassın bu aralar hamilelikten herşey daha fazla gelir . Heppp bu hormonlar

Yok ben 3 ogun besleniyorum genelde canim bazen ya gec kalkiyoeum yada canim istemiyo

Kızlar bugün yine tatlı türü şeyler yedim ama akşam misafirliğe gitmiştik. İkram tabağına hiç dokunmadım. Millette hemen kızıyo yok ye, yok emziriyosun falan ama günü iyice mahvetmemek için onu yemedim
Saat 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 14:30
Tavuklu salata
Saat 17:30
Tavuklu pilav
Bugün spor yapamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı. 3 lt su. Tatlı ve çikolata ne yazık ki

Ben de yazayim artik dimi menumu
Sabah yumurta peynir cay bi dilim ekmek
Oglen bi mandalina
Aksam bezelye patates havuc turlusu kucuk tabak
Bi kase yogurrt corba
Karisik salata biraz
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav
1 lt su icebilmisim
Spor yok ama bir bucuk śaat ilgaz pasayi ayakta sallamk da spordan sayilmali bence mahvoldu bacaciklarim :)

Iyi geceler kizlar menüm u yazıp cikicsm geçmişe sabah bakarim artik

Sabah.
Kahve
Öğle. .15.00 ..2 haşlanmış yumurta
Krep maydanoz nane domates

Arada yesil cay

Aksam ..19.30
Kıymalı yoğurt çorbası salata

Spor.50 dk yürüyüş
Su 3lt geçti

Kendini bunaltmadan kurtulmaya çalış. Yemeyeceğim dediğimde ben bu uğur yasak olan her şeye bir anda saldırıyorum.Kenfine bana yasak n yok her şeyden yiyebilirim demeye başla. Yasak yasak dedikçe bilinçaltıda seni onlara yönlendiriyor.Mesela kek bir dilim mi yiyorsun normalde yarım ye,sonra çeyrek ye,sonra yemeteceksin inşallah.Aprilin deliği gibi verdiğimiz tarifleri yap,koy dolabına.Yapamıyorum, bırakamıyorum diye şartlandırma kendini canım. Geçmiş olsun oğlunun neyi var?
Birde eşine sorar mısın rica etsem: Bende meniere kulak tansiyonu deniyor,fibromiyalji yumuşak doku,kas romatizması da deniyor birde tirotler çalışmıyor. Mehmet öz D ribose fibromiyalji hastalarına iyi geliyor demiş.Videosuda var.Türkiyede bir markanın buldum hard. İle başlayan marka.Buna iyi değil dediler. Bildiği marka var mı? Yada kreatin ve l carnitin günlük hayatımda enerji vermesi için kullanabilir miyim?

Sabah 8.30
Küçük dilim ananas
3 ceviz
1 bardak kakaolu,tarçınlı süt

Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta
1 pişmiş domates
Az peynir
3 ceviz
2 gün kurusu
Salatalık

Akşam 19.45
1.5 kepçe yayla çorbası
1 kepçe kıymalı kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı ( aslında haftada bir kere yenecekmiş atılmasın diye yedik)
Sarımsaklı yoğurtlu pancar

2 litre su
Spor yok,bugün halsizlik,sırt ve baş ağrısı çok yordu beni.Süpürge ve yerleri sildim halılar yıkamadan geldi yemek yap,mutfak topla bittim.Bisikletimi aldım daha kullanmak nasip olmadı.

Canım bu sorunu benim eşim bilmez. Sanırım keten prensese soracaktın yanlış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…