- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Ben daha 54 olamadım canım 56.8 de kaldım.Hedefim 52 çok da zayıf olmak istemiyorum.Sizin ve aprilin insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. Bebisli bol bebisli bir grup oluruz :))
gulfuren canim ya senin hedefin kacti. 54leri gordukce neden burada diye sorasim geliyo hep :))
Kıyamam çok geçmiş olsun.Senin artık dinlenmen lazım.Benim küçük oğlum 32.haftasında gelmek istedi.Açılma olmadı ama devamlı doğum sancısı çektim.İlaç kullanıyordum doğum olmasın diye.Bir gün karnım taş gibi oldu bebekte hareket yok.Acile gittim doktorumu aradım.Kasılmalar vardı ama düzenli değildi.Ama öyle bir kasılmış ki çocuk sıkışmış kalmış ondan hareket edemiyormuş.Koltukları az tırmalamadım doğum sancısından ama zamanında geldi kuzum.Çok sabırsızdı.Şimdi bunları neden uzun uzun anlattım.Moralini topla diye canım.Ama iş sende hareket çok yapma,dinlen.Vileda bile yasaktı bana.Moralini düzgün tut.Hep gözünün önüne bebeğinin vaktinde geldiğini canlandır ve dua et.Bende dua ediyorum.Bu arada doktorun ne dedi?Kizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattikkabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.
Teşekkürlerrr.menü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.
afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..
süpersinnn
çok çok iyisin devaaammmm
canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..
Mrthaba doktorcum.günaydınn canlaarıııımmm
Ha hayyyy çok güldüm.Hemrn magnezyum ve kas gevşetici al bence.ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh
Her yönden maşallahınnnn var.dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
192 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)
Dunki menü
10.30 bi yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve iki parmagim kadar yufka biregi
18 bi kepçe çorba iki kepçe karnabahar ymgi 2 yk bulgur pilavı salat yogrr
21 çay
Bi saat kadar hali yikadim 100 ip atladim
3 litre su