Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sizin ve aprilin insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. Bebisli bol bebisli bir grup oluruz :))

gulfuren canim ya senin hedefin kacti. 54leri gordukce neden burada diye sorasim geliyo hep :))
Ben daha 54 olamadım canım 56.8 de kaldım.Hedefim 52 çok da zayıf olmak istemiyorum.

Kıyamam çok geçmiş olsun.Senin artık dinlenmen lazım.Benim küçük oğlum 32.haftasında gelmek istedi.Açılma olmadı ama devamlı doğum sancısı çektim.İlaç kullanıyordum doğum olmasın diye.Bir gün karnım taş gibi oldu bebekte hareket yok.Acile gittim doktorumu aradım.Kasılmalar vardı ama düzenli değildi.Ama öyle bir kasılmış ki çocuk sıkışmış kalmış ondan hareket edemiyormuş.Koltukları az tırmalamadım doğum sancısından ama zamanında geldi kuzum.Çok sabırsızdı.Şimdi bunları neden uzun uzun anlattım.Moralini topla diye canım.Ama iş sende hareket çok yapma,dinlen.Vileda bile yasaktı bana.Moralini düzgün tut.Hep gözünün önüne bebeğinin vaktinde geldiğini canlandır ve dua et.Bende dua ediyorum.Bu arada doktorun ne dedi?

Teşekkürlerrr.

günaydınn canlaarıııımmm
Mrthaba doktorcum.

ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh
Ha hayyyy çok güldüm.Hemrn magnezyum ve kas gevşetici al bence.

Her yönden maşallahınnnn var.

Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben

[eUOTE="ispanyol, post: 45428128, member: 632103"]allah kabul etsin canım sahur yapmadın mı[/QUOTE]

Tesekkrler canim. Yok sahur yapmiyorum boylece zayiflamamada etkisi oluyor hem borclarimi bitiriyor hem zayifliyorum

Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben
oyyyyy oyyyyy dikkat ettt
ben de bu akşam buluşuyorum kızlarla ama dışarda olacağımız için ızgara, salata ile kurtaruırım diye düşünüyorum

canım ;Allah yardımcın olsun zamanında bebeğin sağsalim doğsun inşallah

Menun guzel canm keske bn de boyle su icrbilsem emziriyorum ama icim almiyo resmrnn

[eUOTE="ispanyol, post: 45428128, member: 632103"]allah kabul etsin canım sahur yapmadın mı

Tesekkrler canim. Yok sahur yapmiyorum boylece zayiflamamada etkisi oluyor hem borclarimi bitiriyor hem zayifliyorum [/QUOTE]
Allah kabul etsin. İyi dayanabiliyorsun.

TARİHTARTIM KİLOSUFARKHEDEFE KALANSONUÇ
12.02.201690.9 -20.9
17.02.201689.1 -1.8
19.1
24.02.201687.9 -1.217.9
04.03.2016---
11.03.2016- --
18.03.2016- --
25.03.2016- ---
1.04.2016- ---
08.04.2016- - --

nasıl yaptınız yaa ben bi türlü beceremedim

dagatesi kuzummm, benim güzeller güzeli hamilem. Nasıl üzüldüm yaşadıklarına, seni çok iyi anlıyorum. Burnumun direği sızladı okuyunca Rabbim sizin yardımcınız olsun. Bebişimiz vaktiyle zamanında gelsin İnşaAllah.

Lütfen sende güçlü ol, seni bilirim yaparsın bunu hep öyleydin. Stressss yasak artık sana, kendine dikkat edeceksin. Hep gül gülümsemek en doğal ilaç şimdi sizeeeee hep iyi haberlerinizi duymak istiyoruz 1.Takım olarak duam sizinle güzel hamilem

Rabbim en kısa zamanda dilediğine kavuştursun, hayırlısı ile arkadaşım. Gerçekten yaşından dolayı çok avantajlısın, süper bu. Hem sendede sorun yokmuş budahada avantaj çok güzel.
Çok teşekkür ederim paylaştığın için, bakalım bizde ne çıkacak hayırlısı olsun.
İlaçların ne gibi yan etkisi var ? Ahhhh bende en çok ondan korkuyorum. Çünkü banada ilaç çok dokunur . Eğer tedavi gerekirse o ilaçlardan hayattan soğurum orası kesin.
Allah bu sefer bebeğinin güzel haberini almayı nasip etsin .Aprilin ve senin bebiş haberini en kısa zamanda alalım inşallah.
İnşaAllah ablammm hayırlısı ile saolasın.
ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh
Hadi yaa ! O kadar zormuydu kıyamam sana ben bebemmm. Ahhhh git diyede ısrar ettiydik. Özür
Menüye gellllll gellllll
Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin
Oyyyyy o çakimin küçük ellerini yerimmm. Süpersin kuşummm
Ayy ayy! Neler yapmışlar benim toktorcummmma gitme gitme bidaha bebem spordan soğursun tam alışmışken
Canım çok güzel menün bakalım cumaya gelecekmi eksiler

Bu tablayu telden yapabilen varr mi bana anlatsa
Bilgisayardan hiç girmiyomda
Telden çok zor kuzum, ben yapabilirsem sanada yaparım pcye geçtiğim zaman
Dunku menum niyetliydim
iftar 18. 1Kepce kurufasulye, 2yk pilav, 1balik, salata, 1d. ekmek
21. Çay, yarim dilim kek birazda kraker
Cisssslar gelmiş o 21 olmasaymış süper.
Öyle bişey yok istesen frenlersin hafif olanlardan yersen bişey olacağını sanmıyorum

dagatesi allah yardımcın olsun canım ya allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım sakin ol canım stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…