Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.
afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..
süpersinnn
çok çok iyisin devaaammmm
canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..

kuşuuuummmmm okurken gözyaşlarımı tutamadımm..merak etme annesi kuzucuk bekleyecek vaktini.. dualarım seninle ve minik kuzunla..

dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
19 2 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)

kuşuuuummmmm okurken gözyaşlarımı tutamadımm..merak etme annesi kuzucuk bekleyecek vaktini.. dualarım seninle ve minik kuzunla..

Insallah beklesin. Annesi de sulu goz oldu iyice zaten dunden beri. Hic boyle aglamamistim esim oylece kaldi napacagini bilemez halde. Insallah iyi olsun vakitlice dogsun.

ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh

her yeri calistirdugi icin hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir

Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin

canım benimmm.. kıyamam ben sana.. insan çok kötü oluyor.. ben de ikisinde de düşük tehlikesi atlatmıştım çok ağlamıştım.. şimdi iyisiniz değil mi.. yatak istirahati vermiştir doktor.. dinlen hiç kafana takmamaya çalış.. annesini dinler benim minnakımmm

her yeri calistirdugi icin hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir
çalıştırmak ne kelime, öldürüdü kaslarımı.. 10 . dakikada geberdim , 30 dk zor dayandım valla.. aklıma ne kadar küfür geldiyse ettim .. en çok da kendime ettim kondisyonsuz yapılacak iş değil ..bi de disco gibi ışıklandırma müzik nevrim döndü yaaa..

Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin

ay tesekkur ederiiiim

Dusuk riski de atlattik 2 kere ama onda bu kadar kotu olmamistim hormonlar beni tam ele gecirmemis sanirim. Evet evde yatiyorum simdi. Tesekkur ederim yaa iyi ki varsiniiiz

yuksek ses muzik ve isiklandirma brni kotu etkiler diye dusunuyorum. Yine de kondisyonla iyi forma girilecek sporlardan biri

Dunki menü
10.30 bi yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve iki parmagim kadar yufka biregi
18 bi kepçe çorba iki kepçe karnabahar ymgi 2 yk bulgur pilavı salat yogrr
21 çay
Bi saat kadar hali yikadim 100 ip atladim
3 litre su

Bu tablayu telden yapabilen varr mi bana anlatsa
Bilgisayardan hiç girmiyomda

tüh cnm tatil baska zaman artık havalarda ısınıyor daha keyifli olur iyi yönünden bak:) hormonlar sinir kat sayımı yükseltti zaten seneye iki bebeyle napıcam bilmiyorum

cok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın ağlama sen stres olmasın bebiş bakarsın zamanı bile geçer öyle doğar sende benim gibi artık gel dayanamıyorum dersin oğlum 41 haftada gelmişti:)

Bu tablayu telden yapabilen varr mi bana anlatsa
Bilgisayardan hiç girmiyomda
bende telden yapamıyorum cnm ya cok zor acaba benim telefondan mı dedim de sendede oyle demek

Çok geçmiş olsun canım. Hamilelik hem mucizevi hem de çok zor bir süreç. Allah'ın izniyle bebiş zamanını bekler. Bol bol dinlen ve sakın üzülme.

Çok gecmis olsun canim insallah vaktinde saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim

Ooff supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…