Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

(Biraz saçma oldu canım pek bişey istemedi dün)

Dünkü menüm

Sabah 10
İki dilim ekmek
Bir yumurta
Bir kk peynir
2 çay

Ara 14
Bir elma

Akşam 18
İki dilim ekmek
Yaklaşık bir yumurtadan omlet
Bir bardak süt

Ara 21
İki mandalina
İki kasik yoğurt

İki litre su
45 dk yürüyüş

7 mart 2016 pazartesi

07.30 - 500 ml limonlu ılık su
08.00 - kahvalti kib. kutusu peynir 5 adet zeytin. haslama yumurta. İki dilim tahıllı ekmek şekersiz çay yarım domates
09.00 - yeşil çay
10.00 - 500 ml su
11.00 - Portakal
12.00 - bitki çayı
13.00 - 500 ml su
14.00 -öğle yemeği -yeşil salata ( marul maydanoz mısır havuç domates) iki dilim tahıllı ekmek
15.00 - besi biryerde bitki çayı
16.00 - 500 ml su - Portakal
17.00 - çay
18.00 - koşu bandı bisiklet 45 dakika . 500 ml su
19.00 - 2 kasik yoğurt. Domates yarım
Uc dilim tahıllı ekmek
20.00 acik cay sekersi 5 adet kraker

Uyumadan yarım saat önce de bitki çayı icecegim. Ayrıca sabah egzersiz yapamadım inş gece yatmadan önce 50 mekik cekicem. Tabi kizim erken uyurda izin verirse

Bugünkü menum de bunlardi arkadaşlar..
Bugünde çok şükür 3 litre su içmeyi basardim

Ayrıca kahvaltida hafta içi mısır gevreği yiyorum ben bir kaç gün. Diyetisyen e sormadım unutmuşum. Tavsiye ediyor musunuz. Kimisi kalorisi çok kilo aldırıyor diyo. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba arkadaşlar.

O şekilde yiyenler oluyor, zayıflamak için yiyorlar ama sonucu ne çıkıyor bilmiyorum. Ben sevmiyorum oyüzden hiç denemedim .

Diyeyisyenin ne yazdıysa onu ye tatlım, liste harici yeme gittiğinde sor bakalım varmı bir yararı?

Mrb kızlar. Bugün güzel başladı kötü bitti menü olarak.
Sabah09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğle12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Sonra annemlerin dolapta pasta gördüm hadi 1 dilim yedim. Kabak tatlısı gördüm ondanda yedim. Annemin işi vardı o nedenle spor yapamayıp eve geldim.
Evde de tatlı yedim sonra börek yedim. Sonra mide bulantısından öldüm
Ve itiraf ediyorum bugün yine moralim bozuktu ve sonu bu oldu. Off ya şu tatlıyla duygusal durumumu bir ayrımadım gitti. Pişmanım ((

İyi başlangıç kötü son! Seninkisi gerçekten açlıktan değil stresten tatlım bende senin gibiydim ama kurtuldum zamanla. Hiç bir olay, hiç bir insan senin diyetinden önemli değil. Senin vücudun önemli, ilk önce senin sağlığın. Kimse için değmez emin ol

Sen yaparsin canim bununda ustesinden gelirsin allah buyuk merak etme kendine inan yeterki

Eh iste biraz sıkıldım Bir de Caki bensiz Durmuş da ben onsuzluga daha çok zor alıştım galiba diyette sacma sapandi bugun

İlk günler geçer kuzum herşeye alışırsın birkaç haftaya kadar. Haklısın iş hayatı zor, ama düzene girdiğinde herşey daha güzel olacak

İlk günler geçer kuzum herşeye alışırsın birkaç haftaya kadar. Haklısın iş hayatı zor, ama düzene girdiğinde herşey daha güzel olacak
Evet canim ya bide ben o kadar ara verince bocaladim galiba alisirim insallah ben yatiyorum simdi o kadar spor beni yormuyodu simdi yoruldum iyimi galiba stresinde etkisi var

Aynen kaptanım açlıktan değil. Aç gözlülükten. Sanırım yıllar geçtikte bazı şeylere daha takılır oldum. Günlerce üstümden atamıyorum. Son 1 aydır canımı sıkan konu aynı aslında. Niye unutamıyorum anlamıyorum. Halbuki insan olgunlaştıkça bu tür şeyleri umursamaz olması lazım.

Bazen insanin cani bisey istemiyor bole canm ama iyi yine de

Bugun modum cok dusuk neden boyleyim onu da bilmiyorum bu lohusaliu psilolojisini atamadim hala

Sağol canım.Perşembedeb beri oğlum ateşli,düşemedi bir türlü.Allah size de şifa versin canım.

Kızlar ptesi kontrol tartımın sonucu -300 gözüküyor bakalım cumaya ne olacak
Kutlarım sen mezun olacaksın bu gidişle.Maşallah kaptanım.

Nöbet ateşi yokken oldu.Bugün çocuk doktoru nöroloğa götür dedi.Randevu almaya çalışıyorum üniversite hastanesinden.Öksürük dediğin gibi geniz akıntısı.Dün geceden beri iki kere balgam kustu.Yoruldu çocuk artık ya,halim yok,ilaç içmekten bıktım diyor.İlgin için teşekkürler.

Evet kızım. Çok çok tşk ederim. ismi yağmur Şevval 13 aylık şimdi. Hızla büyüyor cimcime
Aramıza hoş geldin.Kızın çok tatlı maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ben izmir liyim ailem hepsi orada. Eşim de osmaniye li onun ailesi de osmaniye de yaşıyor. Yılda 1-2 kere izmire ailemin yanına gidebiliyorum anca. Uzak olduğundan malesef
Bende İzmirdeyim canım.Bayada uzağa gitmişsiniz.

Çokk tatlı maşallah.Tam ısırmalık .

Sende böyle devam edersen güzel kilo verirsin.

Merhaba kizlar bugun hic giremedim iste ilk gunumdu 6 yildir calismayinca birden cok yorucu geldi kontrol tartisinida unuttum bu arada
Hayırlı olsun.Allah kolaylık versin canım.

Olmuş bitmiş,kendini üzme.Şu andan sonrasına bak canım.Moralini bozanda her neyse aklına geldiği anda iptal de,işe yarıyor.

Eh iste biraz sıkıldım Bir de Caki bensiz Durmuş da ben onsuzluga daha çok zor alıştım galiba diyette sacma sapandi bugun
Kuzummm aferin ona.Biz çocuklardan daha çok bağımlıyız heralde.

Bugun modum cok dusuk neden boyleyim onu da bilmiyorum bu lohusaliu psilolojisini atamadim hala
Ben lohusalık döneminde hep ağlardım.Normalde pozitif bir insanım ama emirhana tek baktım ve zor bir bebekti heralde ondan

56.1 kg dan 55.5 kg ya inmişim şükür. -600 gram.8 sene önce bu kiloyu görmüştüm.Ama bugün çeyrek simit yedim.Biraz karatayın dışına çıkacağım,her sabah yumurta yemek midemi bulandırdı.Enteresan olan eşim bir haftada 1 kg verdi,normalde dikkat ettiği zaman daha çok kilo verir.Bugün morali bozuldu,kendini dağlara vurdu.7 km dağa çıkmış,inmiş.Biz sadece sabahları çavdar ekmeği yemeye karar verdik.Arada yulaflı kahvaltıda yapacağız.Bakalım cuma sonuç ne olacak?Aslında benim de keyfim yok bugün,dün gecede emirhan zor bir gece geçirdi.Allah hepsine şifa versin.Yediklerimi yarın yazarım,iyi geceler fıstıklar.İyiki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…