Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne güzel gönlüne göre olmuş. Başarıyla çıkmışsın. Sevdiğim insanlara yaptığım hazırlıklara bayılırım. Hatta aklımda o kadar şey olur ki bazısı yetişmez. Sana kim geldi?
Evet cok şükür canim kizlarimin kur-an hocalari geldi ve öğretmenlerin eşleri burda öyle güzel dostluklar kuruyoruzki çok güzel anilarimuz oluyo
Maşallah maşallah Tebrikler kaptanim harikasin
Geçmiş olsun canım benimde alerjik hastsligim var malesef cok zor
April cim ben seni istanbullu saniyodum karadenizlisin demek oralara bayiliyorum

Oyyy bu cok şeker maşallah Allah bagislasin
Hoşgeldin canım kilo almissan hic erteleme hemn basla düzenini kur derim zira ipin ucu kaçmadan yakalamak lazım
Bunu sen kendinde test edebilirsin canim yediginin ertesi gün tartida rakamlar oynuyomu onu kontrol et

bizim bebiş kendi ismini kendi koyacak bu gidişle

azim ve gayretle olmayacak sey yok en güzel örnegi de april

Günaydınnnnn kızlar Bugün sendrom yok tatilim hahaaaahh

ay neredeyse carsamba olacak ben hala sendromluyum aksam olsa da yatsak

cook gecmiş olsuun.

bende pc giriyorum hep hiç olmadı boylr bısey

bende bugun yine oldu. bi kızıp girmeyecegim bir daha

amiin. hoşgeldiiin. kızların dediğini diyecegim burada daha güzel verebilirsin listeye girene kadar buralarda takıl

masallah siz de cok güzel vermişsiniz hedefinize de az kalmıs

Merhaba kizlar bugun hic giremedim iste ilk gunumdu 6 yildir calismayinca birden cok yorucu geldi kontrol tartisinida unuttum bu arada

keteeen yeni işin hayırlı olsuuun. bir kaç gün sonra vucudun alısır o tempoyu arar

canım zamanla oturacaktır. moralin bozuk oldugu günler kendine özellikle söz ver.

cok cok gecmiş olsun gulfuren insallah önemli bişey değildir, inşallah bir an önce randevu alıp içinizi ferahlatırsınız.

ay masallah cok güzeeeel. 8 sene öncesinin kilosunu görmek harika olmalı. her sabah yumurta yemekten bende tiksindim bir kaç gündür tosta döndüm ama böyle daha cok ekmek tükettiğim için hemen artıyı gördüm tartıda ben de yarın geri yumurtaya dönecegim yulaflı cok güzel tarifler var

günaydın kızlar. gecmiş o kadar gecmişte kaldı ki ben girene kadar, söylemek istediğim çoğu sey içimde kalmıs olabilir

çok pis kıskandım seni bende ilk etapta 65,sonra 60 ve nihai hedef olarak 58 olmak istiyorum.ve kaç yıl oldu 60 'ı bile görmeyeli..darısı başıma inşallah

Gunaydin kizlar sabh 1 haslnms ymrta 1 dilim ekmk yarimdan az dil peyniri.1 tatli ks tahinli pekmz yedim.
30 dk hizli yuruyus yaptim
Ama az once yine kacamak 2 tane kakolu biskivi
Sonra da 2 kuru hurma

günaydın kızlar
sabah 08,30
2 yumurta
1 havuç domates çeri 6
çiğ fıstık 1 avuc 1 y.k labne

09,00//18,00
turk kahvesi 2 fincan 2 kare bıtter
aksama dogru acıkır gıbı olunca 1 avuc cıg fıstık
aksamda
çilek 6 tane fırın tavuk

vee triliçeyi çok merak edıyordum bıme gelmıs aldım ve yedım ayyy zayıflamadan odul vermiş oldum kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…