Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hiç de saçma değil çok güzel bence
hiç protein yok mu listende et tavuk falan .. bence eklemelisin
benim diyetisyenim veriyordu 2kaşık nesfit 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt v ya yoğurtla.. ben de çok sık yiyorum ..
Merhaba kizlar bugun hic giremedim iste ilk gunumdu 6 yildir calismayinca birden cok yorucu geldi kontrol tartisinida unuttum bu arada
oyyy yorulmuş benim kuzummm..çaki ne yaptı acaba aradı mı seni..
offfff ben de senin gibiyimmm. ama artık abartmıyorum bu kadar.. arada geliyor böyle krizler. tadellenin iekersiz çikolataları var onlardan aldım kriz anında ondan yiyiorm .. dün kayıvalidem tiramisu yapmış , 2 koca dilim verdi. 1 çatal aldım sadece..kendimize hakim olmayı öğreniyoruz bir süre sonra..
Bugun modum cok dusuk neden boyleyim onu da bilmiyorum bu lohusaliu psilolojisini atamadim hala
canımm hava güzel al paşayı çık dolaş biraz sana da ona da çok iyi gelir..
kuşumm kıyamam ona.. ateşi yokken nöbet geçridiyse mutlaka nörolog görsün.. ben hep ateşe bağlı olarak düşünmüştüm..
ben de çok kıstlamalaı diyet yapamıyorum.. yenmeyeceğim bişeyse de canım çekiyor. daha önce karatay yaptım ben 10 ngünde 2- 3 kilo vermiştim .. normalde meyve çok aramam nasıl canım çekiyordu o yüzden bırakmıştım
4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790801
teşekkür ederizz sizinde ktlu olsun
csamımm teşekkürler senin de kutlu olsun
14. Takım arkadaşlarımın adına dünya kadınlar gününüz kutlu olsun Eki Görüntüle 1790867
biz de 14. takımın dünya kadınlar gününü kutlarız sevgileeerrr

dünkü menüm
08:00 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık nesfit, 1 bardak yoğurt
12:00 5 tane ekiili köftenin keöfteleri, 150 gram yoğurt
16:00 1 kupa sade nescafe, 1 avuç beyaz leblebi, 1 avuç kuru meyve
19:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kase salaata, 4 kaşık kısır, 1 çatal tiramisu
su:2.5 lt
spor 8500 adım aralıklı yürüyüş

bu haftaki kilo bildirimini merakla bekliyoruuum.

Gunaydin kizlar sabh 1 haslnms ymrta 1 dilim ekmk yarimdan az dil peyniri.1 tatli ks tahinli pekmz yedim.
30 dk hizli yuruyus yaptim
Ama az once yine kacamak 2 tane kakolu biskivi
Sonra da 2 kuru hurma

ilerleyen saatlerde dikkat edersen telafi edebilirsin kacamagı

azıcık azıcık yeseydin.

kızlarr selamm kaç gündür internete giremiyordum nasılsınız bakalım zayıflamalar nasıl gidiyor :) keten prenses cnm işe başlamışsın hayırlı olsun yorgunlar kervanına hoş geldin doğuma kadar çalışamicam ben galiba cok halsiz hissediyorum kendimi akşam bulaşığı bile yıkayamadan yattım öylece neyseki oğlum uyumuştu yoksa uyumak ne mümkün . ben bu aralar aşermeye başladım galiba canım cok fena birkaç şey istiyor daha alamadık bir türlü çıkmadı

bu haftaki kilo bildirimini merakla bekliyoruuum.
ben artık merk etmiyorum kaç haftadır büyük bir sevinçle çıkyorum hooop bakıyorum artı.. kalorimi azalttım sporu arttırdım inşallah bu sefer vermiş olurum
Kızlar dışarıdayım, sabah hastanedeydim. Şimdi lazere geldim. Buradan da yine saat 2 de sonuçları alıp dra göstereceğiz. (Eşim sperm testi verdide) sonra yine döneceğim sizeeeee. Kocaman öpüyorum
oyyy kuşumm.. güzel haberlerle dön inşallah ..

kıyamam ben sanaaaa .. aşerdiğin şeye bayılıyorummm.. çıksa biran önceee

Haklısınız hiç karıştırmayayım ben en iyisi böyle devam edeyim

gulfuren
Hoşbulduk. Tşk ederim kısmet boyleymis. Hiç aklıma gelmezdi izmir dışında yaşayacağım. Çok özlüyorum zorlanıyorum da zaman zaman 4 yıl olmasına rağmen.
Ayrıca tsk ederim Rabbim tüm evlatlarımizi korusun inş :)

Evet haklısınız. Neyse şimdilik riske atmayayim da. Yemiyim diyetisyene gidene kadar 100 gr zayiflamak bile mutlu ediyor

Aa ben de dort gozle bahar meyveleri ciksin diye bekliyorum. Mevsimi haric sebze meyve yemedigimiz icin simdilik bakiyorum :))

ben artık merk etmiyorum kaç haftadır büyük bir sevinçle çıkyorum hooop bakıyorum artı..

kıyamam ben sanaaaa .. aşerdiğin şeye bayılıyorummm.. çıksa biran önceee

insallah eksilwrde cikarsin mutlu mutlu oluruuz hep beraber :)

kızlar inetrnetim bitti telden giremicem nir hafta aksamları girerim yazmaya
dünkü menum
sabah haslama yumurta btane
kk peynır
salatalık
kupa cay
bı dilim ekmek

öğlen ıkı galeta nescafe

aksam bi porsıyon patates yemegı
yogurt

sodalı ayran
ıkı lt su
spor leslıe 15 dk

Menün çok güzel, ayyyy Özlücez ama napalım akşamları gel ama muhakkak

dagatesi ispanyol beybilerrr çok teşekkürler Şükür şimdilik iyi haberlerle geldik sperm testi sonucu iyi çıktı eşimde bir sorun yokmuş. Bende gitmistim daha once bendede sorun yoktu sadece kilo ver dedi .Bakalım artık yaz sonuna kadar olmazsa tüp bebek merkezine gideceğim

canımm çok sevindimm.. inşallah yakında bebek haberini de alırız
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlarım, hep sevgiyle saygıyla yaşayacağımız günlerimiz olsun İnşaAllah

Eki Görüntüle 1791259

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…