Guzel canim hadi insallah en kisa zamanda gelsin bebisDünkü menüm
Sabah 07
İki dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
1 bardak süt
2 zeytin
Ara 11
Bir armut
Öğle 13
Bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 17
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
10 badem
Akşam 20:30
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Dün evdeydim ve işlerim vardı spor yapamadım
Suda içemedim 1 lt ancak içtim...
Ayy canım İnşaAllah çok teşekkür ederimGuzel canim hadi insallah en kisa zamanda gelsin bebis
güzel menun cnm hıc ekmek yememısınHemen menümü yazayım kızlar çünkü çok yorgunum.
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğle 12:00
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 15:00
3 kaşık menemen, peynir, zeytin
Saat 17:00
Bir tabak yeşil fasulye, büyük bir kase yoğurt
Saat 18:00
5 tane minik nuget
3 lt su. Spor yok
Çok güzel karıncam oldu bu iş bakHemen menümü yazayım kızlar çünkü çok yorgunum.
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğle 12:00
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 15:00
3 kaşık menemen, peynir, zeytin
Saat 17:00
Bir tabak yeşil fasulye, büyük bir kase yoğurt
Saat 18:00
5 tane minik nuget
3 lt su. Spor yok
Geçmişi okudum ama yazmaya zamanım olmadı.ApriL_2007 sizin adınıza çok sevindim.Ben dedim burada senşn bebiş haberini alacağız diye.Emirhanda hamile kalmama ihtimalim vardı.Yumurtlama zamanım olduğu zaman eşime derdim yumurtlama zamanı diye.Şükür oğluma hamile kaldım.Doktorum bu bebek bir mucize demişti.İnşallah seninde kanikeyinde bebek haberini alacağız,ben inanıyorum.
Beni kıskanan kimdi bakayım,şaka bir yana isteyin kızlar oluyor.Önemli olan istediğin kiloya gelip korumak.Benim istediğim kilodan sonra sıkılaşmam lazım.O da olacak inşallah.
Bugün 5 tane sigara böreği ve bir puding kaçamağım oldu.Yarın tekrar düzene gireceğim.Eliptik aldım daha 20 dakika yapabildim.Neyse çocuklar iyi olsun da yaparım.Her anınızın tadını çıkarın.Yarın görüşmek üzere.Hepinizi öpüyorum.
Hayirli haberleriniz gelsin ins kaptanimKızlar dışarıdayım, sabah hastanedeydim. Şimdi lazere geldim. Buradan da yine saat 2 de sonuçları alıp dra göstereceğiz. (Eşim sperm testi verdide) sonra yine döneceğim sizeeeee. Kocaman öpüyorum
Evet ekmeği sadece hafta sonu yemeğe çalışıyorum. Ekmek bana yaramıyor kabız oluyorum :))güzel menun cnm hıc ekmek yememısın
Seni kıskanan bendim ben :))Geçmişi okudum ama yazmaya zamanım olmadı.ApriL_2007 sizin adınıza çok sevindim.Ben dedim burada senşn bebiş haberini alacağız diye.Emirhanda hamile kalmama ihtimalim vardı.Yumurtlama zamanım olduğu zaman eşime derdim yumurtlama zamanı diye.Şükür oğluma hamile kaldım.Doktorum bu bebek bir mucize demişti.İnşallah seninde kanikeyinde bebek haberini alacağız,ben inanıyorum.
Beni kıskanan kimdi bakayım,şaka bir yana isteyin kızlar oluyor.Önemli olan istediğin kiloya gelip korumak.Benim istediğim kilodan sonra sıkılaşmam lazım.O da olacak inşallah.
Bugün 5 tane sigara böreği ve bir puding kaçamağım oldu.Yarın tekrar düzene gireceğim.Eliptik aldım daha 20 dakika yapabildim.Neyse çocuklar iyi olsun da yaparım.Her anınızın tadını çıkarın.Yarın görüşmek üzere.Hepinizi öpüyorum.
günaydın kızlar fazla çıktım tartıda bu sabah
günaydın
uyanınca ılık limonlu su
09,00
2 yumurta 6 ceri domates
1 havu. 1 salatalık 1 avuc fıstık ciğ maydanoz 1 y.k labne
09,00-18,00
2 kahve turk bıtkı cayı limonlu su
sonlara dogru 10 fıstık ve mınnak muz
18,30
2 kase topalak corba 1 tabak salata
20,00 1 bardak muzlu sut oğlana yaptım içmeyince ihale bana kaldı
3 lt su spor sayılmaz ama kendı capımda hareketler günlük 30 dk yuruyus var anneye gıt ömerı al eve gıt :)
Ne mutlu sana bendehamileligimde cokkilo alanlardanim cok sikintili oluyor kilolu olmak senin adina seviniyorum keske bende zamaninda urayla tanismis olsaydim diye icimden geçiyor :)Hala kimse hamile oldugumu anlamiyor nasil is ben anlamadim :)) toplantida biraz rahatsizdim gecen hafta fln diye bahsi gecti ve arada gorustugumuz bir arkadas hayirdir bir sorun yok insallah dedi, hamileyim deyince sasirdi yeni mi dedi :)) oyle hamileyim deyince dikkatli bakinca anlasiliyormus. Nasil anlasilmaz ben anlamadim 7,5 8 kilo aldim neredeyse
Kolayliklar gelsin kaptanGünaydın beybiler, çalışma hayatıma dönmüş bulunmaktayım yineayyyy hayırlısıyla akşam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?