Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

insallah cnm ama sanmam -1 cok :)
insallah cnm
harikasn cnm ama ıkı portakal cok gunde bırının yerne elma yıyebılırsn hm lıflı hem portakal kdar kalorılı olmaz tok tutar

insallah cnm ama sanmam -1 cok :)

insallah cnm
harikasn cnm ama ıkı portakal cok gunde bırının yerne elma yıyebılırsn hm lıflı hem portakal kdar kalorılı olmaz tok tutar
Evet haklısın bende farkındayım ama evde portakal vardı. Elma m bitti :)

Senin menün gayet güzel.Bulguru yediğim ertesi gün vücudum su tutuyor.Bilginiz olsun.

Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7
Çok iyi gidiyorsun .Ödem için ne içiyorsun?

Bugun de su an itibariyle 4111 adim oldu en iyisi yatmadan 5000 e tamamlamaya calisayim
Telefon ise fazla sayabiliyor.

Gulfiren nasilsin canim haklusin telefondaki adim sayar teli her oynattiginda sayiyor
Bugün iyiyim şükür.Evet ben ikisini birlikte taşıdım arada fark çok oluyor. Sen nasılsın çalışma hayatına alıştın mı?

Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim
Haklısın. Seni kutluyorum canım.Ben bıraktığım halde ipsiz 2.olmuşum.

Bulgur su tutar mı hiç bilmiyorum doğrudur dun aksam yenisi bulgur . Ödem için birşey içmemmi gerek. Valla ben hicbirsey bilmiyorum açıkçası ilk defa diyet yapıyorum. Diyetisyen de herhangi bir şey söylemedi bununla ilgili.

Öğle 15.00
2 dilim küçük çavdar ekmeği
Bir dilim peynir
İki dilim domates
1 acı yeşil biber
Çay
2 gün kurusu 2 ceviz

Akşam 19.45
2 kepçe yayla çorbası
4 kaşık barbunya
Sarımsaklı yoğurtlu atom marul,roka,salatalık
1 gün kurusu 1 ceviz

21.00
Sütlü neskahve

2.5 litre su,2 bardak yeşil çay
30 dakika eliptik
50 mekik
30 ters mekik

Bulgur yediğiö günden sonra tartıldığım zaman fazla çıkıyorum.Çok denedim her seferinde fazla çıktım.Sen emziriyorsun ödem için ne kullanabileceğini diyetisyenine sor bence.Ben beşi bir arada çay içiyorum.Sen suyuda çok içiyorsun oda ödemi vücuttan atıyormuş.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.Karatayın bazı şeyleri mantıklı geliyordu ama diyetisyenlerin de az az sık sık söylemleri hep kafamı karıştırmıştı.Kendi yaşantımda diyetisyen ile de çalıştım.Bir ayda zar zor bir buçuk kilo verdim.Karatay ile bir haftada 1,5 kilo verdim ve beni şaşırtan baskülde yağ oranım 29.4 görmem oldu.Karatayın yöntemiyle yağdan gitti ve spor yapmadığım halde kasta artma oldu.Gerçekten şaşırdım.Şu an sadece 5 saat ara ile yiyorum ve akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum.Şu sıra gece uykusuzluğundan emirhan ile geç uyandığımız için kahvaltıda geç oluyor.Buda 17-18 saat açlık oluyor ama uyandığım zaman hiç açlık hissetmiyorum.Bu şekilde yapıp da zayıflayanlar vardı ama bunun adını unuttum.

3 ile 4 litre arası şu içiyorum. Spor da yapıyorum ama tartıda etkisi hiç yok

Canım sabret gidecek. Acelesi yok. Çünkü kiloyu da alırken yavaş yavaş alıyoruz. Sen istikrarını bozma yeterli...
Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim

Eee tecrübe konuşuyor. Haklıydın. Bu arada tebrik ederim 1.liğini, öpüyorum...

Bulgur su tutar canım ama sorun değil bir iki güne gider. Yinee de sor bir diyetisyenine.

Oooo spora gel çok iyi, menüde güzel...

Benimde çok kafam karışıyor. Arasız mı? Araĺı mı olmalı diye ama ben şuanda aralı yapıyorum. Bakalım yap bir oda iyi bence çünkü insan, bazen günlük kosusturmacadan ara yapamıyor ki. :)))))

canımmmmmm cok sevindim ne güzel sorun olmamasını duymak en iyisi bebiş düşüncesini kafandan tamamen atmaya çalışman stres de cok etkiliyormuş çünkü hadi bakalım hiç ummadığın bir anda yakın zamanda gelir inşallah minik kuzucuğun

gunaydın bende karatayda karar kıldım tartıda olmasada aynada fark goruyorum
sabah ılık su limonlu
kahvaltı 2 yumyum
1 havuc 1 salatalık 5 ceri 1 avuç fıstık çig
1 yk labne maydanoz bıraz

09,00-18,00
kahve su cay bugun akşama dogru aycekırdegı ve fıstık yedım çiğ

20,00
1 kase mercımek 1 bardak salgam 1 kase yogurtlu mısır

3 lt su spor günlük aktıvıte

yıllardır hayatı insülin direnci,diyetisyen,kilo alma kilo verme ve spor yapma ya da yapmamayla geçmiş birisi olarak karatayın çok mantıklı olduğunu söyleyebilirim.mesela diyetisyen listesinde 2-3 saatte bir beslenme oluyordu ve ekmek var.o zaman ben 2 saati bile zor ederdim ve sürekli açtım.aklımda sadece yemek fikri vardı.yok sebze ye yok et ye.yok çantanda şunu taşı yok bu.sonuç zar zor verilmiş 1-2 kilo ve akabinde fazlasıyla geri alma.şeker ilacı kullanmama rağmen kan değerlerim bile yıllarca hiç iyi olmadı.doktor ne tehditler etti bak insüline geçicem diye.ama benim aklım fikrim hep yemek ve tatlıdaydı.
şimdi tam bir karatay diyeti yapmasamda kafama yatmaya başladı.bol zeytinyağı ve tereyağı kullanırken içim rahat.ve kesinlikle ara öğünlü değilde ara öğünsüz beslenmek lazım.ben hem emzirdiğim için hem de tam hazır olmadığım için şu ara kafama göre besleniyorum ama bebeğim biraz daha büyüdüğünde karatay diyeti yapıcam kesinlikle.

dünkü menümü yazmaya fırsatım olmadı hemen yazayım
sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,1 avuç beyaz leblebi
saat 12:00
4 kaşık müsliyi 1 bardak sütle karıştırıp yedim
saat 15:00
1 muz
saat 17:00
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
1 köfte,salata
saat 21:00
2 minik sigara böreği ve 2 dilim baklava (misafirliğe gitmiştik ve yemesem olurdu ama herkes yerken bende yedim)
bu arada oğlumun çikolatasından da bir ısırık yedim.eskiden olsa fazlasıyla yerdim.şimdilik buna da şükür..
3 lt su,spor yok
bugün tatlı yememe günüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…