Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oo azımlıyız bu hafta baya - olacak tartıda sanırım begendım ispanyolum :)

İnşaAllah kuzum yine umudum yükseldi 2017 de bir bebişimiz olacak sanki aslında olsada iyi olur ozaman da çünkü 10.yilimiz olacak bir taşta iki kuş nede güzel olur
ayy çok güzel oluurrr... hadi bebiiişşşş bekliyoruz seni ..
oo azımlıyız bu hafta baya - olacak tartıda sanırım begendım ispanyolum :)
yaa umarım canım.. çok sıkıldım artık gitsin şu kilolaaarr

İnş herşey duslediginiz gibi olur. Sağlıcakla hayırlısıyla; )

Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı bir çocuk nasip etsin kaptancım

Hala kimse hamile oldugumu anlamiyor nasil is ben anlamadim :)) toplantida biraz rahatsizdim gecen hafta fln diye bahsi gecti ve arada gorustugumuz bir arkadas hayirdir bir sorun yok insallah dedi, hamileyim deyince sasirdi yeni mi dedi :)) oyle hamileyim deyince dikkatli bakinca anlasiliyormus. Nasil anlasilmaz ben anlamadim 7,5 8 kilo aldim neredeyse

Apriliiiiim cooook sevindiiiiiim. Ay hadi insallah yaza kadar guzel haberler gelsiiiiin saglikla insallah. Fit anneler olaliiiiiim :)

not : fit'likten fillige dogru gidiyor olsam daaaa hala umutluyum 40 bitmeden fit olacagima daiir :)
Bende çok sevindim, üstümüzden 1000 yükten en azından 500 ü kalktı

Sen benim idolümsün yapma deme öyle. Fitiz fittt olacağız

İşte bak sen pimpiriklisin kuzum her aya 1 kilo aldın nerdeyse nasıl anlasın insanlar. Ben şöyle biraz güzel yiyeyim, ayda 7/8 kilo alabilen biriyken bana süper gidiyor geliyorsun

Aa ben de dort gozle bahar meyveleri ciksin diye bekliyorum. Mevsimi haric sebze meyve yemedigimiz icin simdilik bakiyorum :))

insallah eksilwrde cikarsin mutlu mutlu oluruuz hep beraber :)
aynen canim bende oyleyim neyseki guzel zamana geliyorum aetik meyvemi alir parka yuruyuse cikarim ins bu yaz

Dünkü menüm

Sabah 07
İki dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
1 bardak süt
2 zeytin

Ara 11
Bir armut

Öğle 13
Bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 17
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
10 badem

Akşam 20:30
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

Dün evdeydim ve işlerim vardı spor yapamadım
Suda içemedim 1 lt ancak içtim...

az kaldi cnm neyseki artik bol bol yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…