- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Malesef dun biraz kacamak yaptimbanauygn olmayan sey yedim ama bugun telafi edicegim insallah
Menum
Sabah
Yok
Öğle 14.00
Izgarada tavuk ayran salata
Arada yesil cay
Aksam 20.20
Domates corbasi
Tavuk salata biberli ekmekavuc ici kadar
Spor,40dk yürüyüş
Su.2 lt fazla icemedim disaridaydim
kolaylıklar dilerim toktorcummmmgünsaydın minnak kuşlarr.. yoğunum biraz
Masallah ya cuma gunu sonuc cok iyi olck galibadünkü menüm
09:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, sade nescafe
12:00 6 ızgara köfte, salata
16:00 1 avuç beyaz leblebi, 1 sade nescafe, 5 badem
18:30 2 haşlanmış ymurta, salata
su:2.5 lt
spor: sabah bölgesel hareketlerimin 2. günü, 10 bn adım
Kizlar ben de kanikey gibi sabah arti ciktim.az once yarim demet maydanoz ile 1 limonu az kaynattim.1 lt den fazla.aksama kadar onu icicem bakalim.2 gundur dogru duzgun su icmiyorum ondan mi oldu.kacamaklardan mi artik ne diyeyim
bence yarına eksi bile çıkarsn süper olmuş ..Sabh 30 dk hizli yurudum
1 brdk form cy 1 kupa da yesil cy ictim
yaa umarım öyle olur..çok sıkıldım yerimde saymaktanMasallah ya cuma gunu sonuc cok iyi olck galiba
ben de senin gibi birkaç gün takip ettim 5 bini bulmuyor.. ama 1 haftadır düzenli hergün 10 bine tamamlıyorum.. öğle arası bazen yemekten önce bazen yemekten sonra yürüyorum .. hasta aralarında bina etrafında 2-3 tur atıyorum .. hala tamamlanmadıysa akşam evde leslie yapıyorumHerkese slmlar bayadir ugrayamadim, uğramadikca yedim yedikcede ugrayasim gelmedi derken bugun yeniden kendime geldim cumaya az kaldi
dun adim sayar yukledim gunluk islerimi yaparken nekadar hareket ediyorum diye baktim ara ara kalktim evi turladim derken sadece 4518 adim yapmışım bugun nolcak bakalım 10000 adim yapanları tebrik ediyorum darisida bana olsun
Minnakmigünsaydın minnak kuşlarr.. yoğunum biraz
Ya biberli ekmek yememliydim ama sicak sicak aklimi celdiiBen kaçamak bişey görmedim, aksine iyi gitmişsinsadece akşam yemeği geç olmuş biraz.
kolaylıklar dilerim toktorcummmm
Canim firsat buldukca ugra yoksa ipin ucu kaçıyor bendede telefonuda var 10000 olunca alfin ayakkabi hediyem oluyoHerkese slmlar bayadir ugrayamadim, uğramadikca yedim yedikcede ugrayasim gelmedi derken bugun yeniden kendime geldim cumaya az kaldi
dun adim sayar yukledim gunluk islerimi yaparken nekadar hareket ediyorum diye baktim ara ara kalktim evi turladim derken sadece 4518 adim yapmışım bugun nolcak bakalım 10000 adim yapanları tebrik ediyorum darisida bana olsun
Ozaman sabah ac karnina en az -1sindir tebrik ederimBen de dun tartilmayi unutmusum bugun tartildim ama kahvaltidan sonra olmasina ragmen 69.5 ciktim yani -200 gorunuyor belki daha fazla
Canım benim sende öylesin ve inşallah her şey güzel olacak.Bugün dinlendim moralim iyi şükür.Emirhanında ateşi az yükseldi.Yarın profesörden randevu alacağız.Bakılsın kuzumda içimiz rahat olsun.Teşekkürler ablammmmm bitanesin güzel yüreklimÇokkk öpüyorum. Tekrar acil şifalar dilerim hiç canını sıkma herşey düzelir. O bisikletin tepesinden inmezsin
Yediklerin ile alakalı olabilir.Geçen hafta her gün tartıldım ve bulgur ile bakliyat vücudumda su tutuyor.Birde sen hormon ilaçlarına başladın normal.Ödem atıcı çaylar iç canım tabi bu süreçte kullanabiliyorsan.günaydın kızlar fazla çıktım tartıda bu sabah
Ha hayyyy sensin hatırladım.Hadi moralini bozma ve canın kaçamak çektiği an beni aklına getir.Kadın 39 yaşında ve istediği kiloya 4 kilo kalmış diye düşün ve kaçamapı aldığın yere bırak canım.Seni kıskanan bendim ben :))
O kadar kaçamaktan bir şey olmaz.Bugün sen onu kapatırsın.Maşallah çok iyi gidiyorsun.Malesef dun biraz kacamak yaptimbanauygn olmayan sey yedim ama bugun telafi edicegim insallah
Menum
Sabah
Yok
Öğle 14.00
Izgarada tavuk ayran salata
Arada yesil cay
Aksam 20.20
Domates corbasi
Tavuk salata biberli ekmekavuc ici kadar
Spor,40dk yürüyüş
Su.2 lt fazla icemedim disaridaydim
Merhaba doktorcum.Nasılsın,fıstık kızın nasıl?günsaydın minnak kuşlarr.. yoğunum biraz
Vayyy çok iyi gidiyorsun.Sen adımsayar aldın değil mi? Telefona yüklenen adımsayar ile normal adımsayarı karşılaştırdım,telefon çok sayıyor bilgin olsun.dünkü menüm
09:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, sade nescafe
12:00 6 ızgara köfte, salata
16:00 1 avuç beyaz leblebi, 1 sade nescafe, 5 badem
18:30 2 haşlanmış ymurta, salata
su:2.5 lt
spor: sabah bölgesel hareketlerimin 2. günü, 10 bn adım
Suyu çoğalt,bu yaptığın ile yarın eksi çıkarsın üzülme.Kizlar ben de kanikey gibi sabah arti ciktim.az once yarim demet maydanoz ile 1 limonu az kaynattim.1 lt den fazla.aksama kadar onu icicem bakalim.2 gundur dogru duzgun su icmiyorum ondan mi oldu.kacamaklardan mi artik ne diyeyim
Buraya gelmeyince ipin ucu kaçıyor.Kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor,bırakıyorum.Herkese slmlar bayadir ugrayamadim, uğramadikca yedim yedikcede ugrayasim gelmedi derken bugun yeniden kendime geldim cumaya az kaldi
Sabah daha çok eksi çıkarsın.Ben de dun tartilmayi unutmusum bugun tartildim ama kahvaltidan sonra olmasina ragmen 69.5 ciktim yani -200 gorunuyor belki daha fazla
Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7
Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7
Evet ya bunu bende merak ediyorum çok su içmek ters etki yaparmiki bende 3 lt bazen daha fazla içiyorum
@ ApriL_2007 kaptanim gözünüz aydın inşallah en kisa zamanda bebis haberini alırsınız
3 ile 4 litre arası şu içiyorum. Spor da yapıyorum ama tartıda etkisi hiç yokKızlar günde en az 2.5 litre su icmelisiniz yoksa za-yif-la-ya-maz-sınızsuda sorun yok bence
Gulfiren nasilsin canim haklusin telefondaki adim sayar teli her oynattiginda sayiyorCanım benim sende öylesin ve inşallah her şey güzel olacak.Bugün dinlendim moralim iyi şükür.Emirhanında ateşi az yükseldi.Yarın profesörden randevu alacağız.Bakılsın kuzumda içimiz rahat olsun.
Yediklerin ile alakalı olabilir.Geçen hafta her gün tartıldım ve bulgur ile bakliyat vücudumda su tutuyor.Birde sen hormon ilaçlarına başladın normal.Ödem atıcı çaylar iç canım tabi bu süreçte kullanabiliyorsan.
Ha hayyyy sensin hatırladım.Hadi moralini bozma ve canın kaçamak çektiği an beni aklına getir.Kadın 39 yaşında ve istediği kiloya 4 kilo kalmış diye düşün ve kaçamapı aldığın yere bırak canım.
O kadar kaçamaktan bir şey olmaz.Bugün sen onu kapatırsın.Maşallah çok iyi gidiyorsun.
Merhaba doktorcum.Nasılsın,fıstık kızın nasıl?
Vayyy çok iyi gidiyorsun.Sen adımsayar aldın değil mi? Telefona yüklenen adımsayar ile normal adımsayarı karşılaştırdım,telefon çok sayıyor bilgin olsun.
Suyu çoğalt,bu yaptığın ile yarın eksi çıkarsın üzülme.
Buraya gelmeyince ipin ucu kaçıyor.Kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor,bırakıyorum.
Sabah daha çok eksi çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?