Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben kaçamak bişey görmedim, aksine iyi gitmişsin sadece akşam yemeği geç olmuş biraz.
günsaydın minnak kuşlarr.. yoğunum biraz
kolaylıklar dilerim toktorcummmm

Kizlar ben de kanikey gibi sabah arti ciktim.az once yarim demet maydanoz ile 1 limonu az kaynattim.1 lt den fazla.aksama kadar onu icicem bakalim.2 gundur dogru duzgun su icmiyorum ondan mi oldu.kacamaklardan mi artik ne diyeyim

Masallah ya cuma gunu sonuc cok iyi olck galiba

Kizlar ben de kanikey gibi sabah arti ciktim.az once yarim demet maydanoz ile 1 limonu az kaynattim.1 lt den fazla.aksama kadar onu icicem bakalim.2 gundur dogru duzgun su icmiyorum ondan mi oldu.kacamaklardan mi artik ne diyeyim

Sabh 30 dk hizli yurudum
1 brdk form cy 1 kupa da yesil cy ictim
bence yarına eksi bile çıkarsn süper olmuş ..
Masallah ya cuma gunu sonuc cok iyi olck galiba
yaa umarım öyle olur..çok sıkıldım yerimde saymaktan

Herkese slmlar bayadir ugrayamadim, uğramadikca yedim yedikcede ugrayasim gelmedi derken bugun yeniden kendime geldim cumaya az kaldi
dun adim sayar yukledim gunluk islerimi yaparken nekadar hareket ediyorum diye baktim ara ara kalktim evi turladim derken sadece 4518 adim yapmışım bugun nolcak bakalım 10000 adim yapanları tebrik ediyorum darisida bana olsun

ben de senin gibi birkaç gün takip ettim 5 bini bulmuyor.. ama 1 haftadır düzenli hergün 10 bine tamamlıyorum.. öğle arası bazen yemekten önce bazen yemekten sonra yürüyorum .. hasta aralarında bina etrafında 2-3 tur atıyorum .. hala tamamlanmadıysa akşam evde leslie yapıyorum

Minnakmi inşallah agzindan duyayim minnak minicik olurumm
Ben kaçamak bişey görmedim, aksine iyi gitmişsin sadece akşam yemeği geç olmuş biraz.
kolaylıklar dilerim toktorcummmm
Ya biberli ekmek yememliydim ama sicak sicak aklimi celdii
Canim firsat buldukca ugra yoksa ipin ucu kaçıyor bendede telefonuda var 10000 olunca alfin ayakkabi hediyem oluyo
Ben de dun tartilmayi unutmusum bugun tartildim ama kahvaltidan sonra olmasina ragmen 69.5 ciktim yani -200 gorunuyor belki daha fazla
Ozaman sabah ac karnina en az -1sindir tebrik ederim

Bugun yemeğe misafirim varr ay yeni isim bitti herşey hazir bi pismesi kaldi bugun yine spor yapamiycam maleseff

Teşekkürler ablammmmm bitanesin güzel yüreklim Çokkk öpüyorum. Tekrar acil şifalar dilerim hiç canını sıkma herşey düzelir. O bisikletin tepesinden inmezsin
Canım benim sende öylesin ve inşallah her şey güzel olacak.Bugün dinlendim moralim iyi şükür.Emirhanında ateşi az yükseldi.Yarın profesörden randevu alacağız.Bakılsın kuzumda içimiz rahat olsun.

günaydın kızlar fazla çıktım tartıda bu sabah
Yediklerin ile alakalı olabilir.Geçen hafta her gün tartıldım ve bulgur ile bakliyat vücudumda su tutuyor.Birde sen hormon ilaçlarına başladın normal.Ödem atıcı çaylar iç canım tabi bu süreçte kullanabiliyorsan.

Seni kıskanan bendim ben :))
Ha hayyyy sensin hatırladım.Hadi moralini bozma ve canın kaçamak çektiği an beni aklına getir.Kadın 39 yaşında ve istediği kiloya 4 kilo kalmış diye düşün ve kaçamapı aldığın yere bırak canım.

O kadar kaçamaktan bir şey olmaz.Bugün sen onu kapatırsın.Maşallah çok iyi gidiyorsun.

Merhaba doktorcum.Nasılsın,fıstık kızın nasıl?

Vayyy çok iyi gidiyorsun.Sen adımsayar aldın değil mi? Telefona yüklenen adımsayar ile normal adımsayarı karşılaştırdım,telefon çok sayıyor bilgin olsun.

Suyu çoğalt,bu yaptığın ile yarın eksi çıkarsın üzülme.

Buraya gelmeyince ipin ucu kaçıyor.Kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor,bırakıyorum.

Ben de dun tartilmayi unutmusum bugun tartildim ama kahvaltidan sonra olmasina ragmen 69.5 ciktim yani -200 gorunuyor belki daha fazla
Sabah daha çok eksi çıkarsın.

Biraz geç kalmış olsam da. Herkese merhabalar..

9 mart salı diyet günlüğüm

07.30 500 ml su
08.00 nescafe fincanı büyüklüğünde misli
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 portakal
12.30 öğlen kahvaltısı : 500 ml su peynir Zeytun 1 haşlanmış yumurta domates maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek acik cay
14.00 yeşil çay
15.30 portakal
16.30 500 ml su
18.00 yeşil kahve
19.00 aksam yemegi : 500 ml su bulgur pilavı 1 kase yoğurt
20.00 2 bardak açık çay
21.00 portakal
22.00 500 ml su
00.00 bitki çayı

50 mekik 20 dakika işten gelirken yürüyüş

Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7

Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7

Evet ya bunu bende merak ediyorum çok su içmek ters etki yaparmiki bende 3 lt bazen daha fazla içiyorum

Kızlar günde en az 2.5 litre su icmelisiniz yoksa za-yif-la-ya-maz-sınız suda sorun yok bence

Gulfiren nasilsin canim haklusin telefondaki adim sayar teli her oynattiginda sayiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…