canım ben dr a çok gidiyorum ordanda direkt eve geçiyorum kk ya girecek vaktım olmuyor ama dikkat ediyorum yediklerime Allah nasip ederse önümüzdeki cumaya transferim var .bu arada yememe çok dikkat etmeme ragmen yine 55 i gördüm sanırım ilaçlar ödem yapıyor bol su içiyorum .sen nasılsın nasıl gidiyorbaronnes nerelerdesin? Hiç yazmyorsun canım.
canım nasilsinsağol cnm ya son aylardan cok korkuyorum ben kendimi hamur işi yerine kavuna karpuza vermem lazım:) bu arada kocamlada barıştık cok fena barışma hediyesi istedim:)
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bir ara grip oldum halsizlik var işte sürekli yorgun hissediyorum onun dışında iyiyim :=) sen nasılsın bakim tatlım gidiyo mu kilocuklarCan
canım nasilsin
Maşallah 11 hafta olmuş
Bayadr girmiyodun iyisin İnsallah
canm ben nasıl yapıcam bilmiyorum sana kilomu diyim sen yapıver :) gecen hafta 69.7 idim bugun 68.8 cıktım :)***1.TAKIM 456. Etap***ApriL_2007 (64.9///%)
Sevim_mrt (76.9///%)
sevilay 80 (73.3///%)
otimoti (71.2///%)
Gulicikkk (68///%) 3.kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
Keten prenses (68///%)kilosu sabit
EFatos (75.4///%)
denizzeynep (78.9///%)
gulfuren(56.1///%)
buse8 (86///%)
ispanyol (70.2///%)
kanikey (54.6///%)
afrodit26 (62///%)396.etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 60 'a bölündü.
1.Takım ortalaması : %
Tamam canım akşama ben hallederimcanm ben nasıl yapıcam bilmiyorum sana kilomu diyim sen yapıver :) gecen hafta 69.7 idim bugun 68.8 cıktım :)
valla nerdeyse 1 kilo esim diyo napıyosan bana da yap :) yanların ermişi diyo can sımıtlerın yanı :)Tamam canım akşama ben hallederimne güzel gidiyor bakkk kilocuklar:))))
Gülicikk çok iyi gidiyordu.Kötü oldu gitmesi.Ev telaşından buraları unuttu herhalde.Tatlım ne yapacağız senin durumunu bilmiyorum bugün 3.kez bildirimde bulunmadığın için diskalifiye etmek zorunda kalacağım seni, bir ses versen ne iyi olurdu !
Seninde cuman mübarek olsun.Herkess gunaydin hanimlar
Cumaniz mubarek olsun
Dagatesi ile sen fit hamilesiniz maşallah.bende kilo bildirimi yapayım bugün 59,1 geldim ilk öğrendiğimdede 59,2 dim zaten almamışım cok şükür
Diş çıkarma süreci de çok zor.Allah kolaylık versin canım.Uykusuzluk insanı çok geriyor.Patlamaya hazır bolba olman normal.Günaydın kızlar. Geçen cuma 69.1 kg dım bu sabah 68.3 kg.
Bu hafta hiç spor yapamadım. Bir de emziren anneler ödem için yaptığınız şeyler var mı? Oğlum diş çıkartacak gece hiç durmadı haliyle bende pek uyuyamadım. Bugün kendimi patlayacak gibi hissediyorum.
Olsun gidiyor ya önemliolan bu.Çok güzel de sıkılaştın.Spor da yapıyorsun kas oranında artmış olabilir.Diyetisyeninde tartısında belli olur.günaydınlaaarrr..
ancak bu kadar gitmiş. çok zor gidiyooorrr.. valla benim yerimde başkası olsaydı 3 kilo vrmiş olurdu..
buna da şükür
Hadi gözün aydın.Biz kavga ediyoruz ama hediye falan yok,yazık bana.sağol cnm ya son aylardan cok korkuyorum ben kendimi hamur işi yerine kavuna karpuza vermem lazım:) bu arada kocamlada barıştık cok fena barışma hediyesi istedim:)
Yoğunsun baya.Allah kolaylık versin.Şu sıra Ya Allah,Ya Fettah içindiğinden geldiğince çek canım.Aklıma gelince senin için bende okurum.İnşallah hemencecik bebiş haberini alırız.canım ben dr a çok gidiyorum ordanda direkt eve geçiyorum kk ya girecek vaktım olmuyor ama dikkat ediyorum yediklerime Allah nasip ederse önümüzdeki cumaya transferim var .bu arada yememe çok dikkat etmeme ragmen yine 55 i gördüm sanırım ilaçlar ödem yapıyor bol su içiyorum .sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah razı olsun canım benim inş. bu sefr olur hayırlısıyla :)Gülicikk çok iyi gidiyordu.Kötü oldu gitmesi.Ev telaşından buraları unuttu herhalde.
Yoğunsun baya.Allah kolaylık versin.Şu sıra Ya Allah,Ya Fettah içindiğinden geldiğince çek canım.Aklıma gelince senin için bende okurum.İnşallah hemencecik bebiş haberini alırız.
Canım hayırlısı olur inşallah. Allah hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsincanım ben dr a çok gidiyorum ordanda direkt eve geçiyorum kk ya girecek vaktım olmuyor ama dikkat ediyorum yediklerime Allah nasip ederse önümüzdeki cumaya transferim var .bu arada yememe çok dikkat etmeme ragmen yine 55 i gördüm sanırım ilaçlar ödem yapıyor bol su içiyorum .sen nasılsın nasıl gidiyor
amin canım tüm isteyenlere inş. :)Canım hayırlısı olur inşallah. Allah hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsin
sende sart koy cnm barisirken ki kavga etmeden once dusunsunler bir kereGülicikk çok iyi gidiyordu.Kötü oldu gitmesi.Ev telaşından buraları unuttu herhalde.
Seninde cuman mübarek olsun.
Dagatesi ile sen fit hamilesiniz maşallah.
Diş çıkarma süreci de çok zor.Allah kolaylık versin canım.Uykusuzluk insanı çok geriyor.Patlamaya hazır bolba olman normal.
Olsun gidiyor ya önemliolan bu.Çok güzel de sıkılaştın.Spor da yapıyorsun kas oranında artmış olabilir.Diyetisyeninde tartısında belli olur.
Hadi gözün aydın.Biz kavga ediyoruz ama hediye falan yok,yazık bana.
Yoğunsun baya.Allah kolaylık versin.Şu sıra Ya Allah,Ya Fettah içindiğinden geldiğince çek canım.Aklıma gelince senin için bende okurum.İnşallah hemencecik bebiş haberini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?