- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım hiç haberim yok Valla en azından bana bişey deseydi izne ayırırım ama yok gelmiyorGulicik diskalifiye mi simdi uzuldum ama aramizda olmasi guc veriyor
Ha gayret ispanyolcuğum:))günaydınlaaarrr..
ancak bu kadar gitmiş. çok zor gidiyooorrr.. valla benim yerimde başkası olsaydı 3 kilo vrmiş olurdu..
buna da şükür
İspanyolcum güzel gitmiş haksızlık etmegünaydınlaaarrr..
ancak bu kadar gitmiş. çok zor gidiyooorrr.. valla benim yerimde başkası olsaydı 3 kilo vrmiş olurdu..
buna da şükür
Süpper ozaman hiç almamışsın hatta eksilerdesin!bende kilo bildirimi yapayım bugün 59,1 geldim ilk öğrendiğimdede 59,2 dim zaten almamışım cok şükür
sağol cnm ya son aylardan cok korkuyorum ben kendimi hamur işi yerine kavuna karpuza vermem lazım:) bu arada kocamlada barıştık cok fena barışma hediyesi istedim:)Süpper ozaman hiç almamışsın hatta eksilerdesin!
11 haftada çok iyi fit hamilemm benim
cnm profilinde pasif yazıyor siteye giriş yapamadığından mı haber veremedi ki acabaCanım hiç haberim yok Valla en azından bana bişey deseydi izne ayırırım ama yok gelmiyor
Ha gayret ispanyolcuğum:))
sağolun canlarımm.. az ama öz gitsin barii. yılamk yoook yola devam, yaza fit giricemmmİspanyolcum güzel gitmiş haksızlık etmealmamışsın ya en azından fıstığım.
canım benim maaşallah hiç lamamışsın çok iyi.. yazın zaten su içmekten yemeye fırsatın olmaz.. çoks evindim eşinle barışmana.. ne istedin söylesenesağol cnm ya son aylardan cok korkuyorum ben kendimi hamur işi yerine kavuna karpuza vermem lazım:) bu arada kocamlada barıştık cok fena barışma hediyesi istedim:)
günlük kuran okuyacak söz verdi cnm birde altın kolye beğendim onu alacak . inşallah canım ya cok kilo almak istemiyorum yazın akşamları yürüyüşede çıkarım diyorumsağolun canlarımm.. az ama öz gitsin barii. yılamk yoook yola devam, yaza fit giricemmm
canım benim maaşallah hiç lamamışsın çok iyi.. yazın zaten su içmekten yemeye fırsatın olmaz.. çoks evindim eşinle barışmana.. ne istedin söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?