Cumartesi rehaveti.Tartı gününden sonra rahatlıyoruz sanırım. Ben bugün abartmadan ve yasak koymadan, saatlere uymadan bir gün geçiriyorum. Sen nasılsın?Hayirdr yine sessizlik cokmus
He heee aynen ya bende bugün bir değişiğim:))))))Cumartesi rehaveti.Tartı gününden sonra rahatlıyoruz sanırım. Ben bugün abartmadan ve yasak koymadan, saatlere uymadan bir gün geçiriyorum. Sen nasılsın?
Platesini yaptin mi .plates deyincd ebru salli hep aklima geliyo. Bugun canli yayin yapiyodu yine.kadinda gr yag yok lastik gibi dumduz karin.super gorunuyorduevet kuşuummm .. 2 ye kadar çalışıyorum sonra da pilatesim var..
ama çook uykum vaaar
Su asure de olmayaymis iyiyms.Bugnku mnm
Kahvltidomates az peynir.1 kucuk cikolata soslu pankek.1 dilim ekmk
Ara 1 kupa mate cayi
Ogle sirkeli yesil mercimk salatasi 2 ksk yogurt
Ara. 1 salatalik.1 cy brd tarcinli
Aksm. 4ksk kabuska 2 ksk yogurt
1 kupa mate cayi
Ara 1 cy brd tarcinli sut. 4ymk ks asure az sekrli
Su 2.5 lt spor yok ev isi yaptim aksama kadar yoruldum
Cok sukur bugunu boyle bitrdim.kizima yas pasta aldim mini.su saate kadar yemedim.2 defa basina geldi..sonra kendi kendime basladim bu kadar mi iradesizsin falan.kendi kendimw dolabin basinda konusup durdum goren deli sanir
Su asure de olmayaymis iyiyms.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Musmutku pazarlar olsun hepimize
Dün baya zor geçti benim icin nezle olmusum karin agrisi filan baya bi cektim e
Haliyle yediklerimede dikkat etmedim
Menüyü yazmasam daha iyiokadar karistirdimki sormayin
Ay üstümde bi rahsvet var atamiyorummm
Geçmiş olsun.Üşüttün mü acaba? Karın ağrısıda varmış.Bir günden bir şey olmaz.Kaldığın yerden devam edersin.Günaydın kızlar
Kokay gelsin.Ama yilmak yok ayaga kalkip yola devamm inşallah
Regl olacaksın ödemdir.12 den sonra su çok içiyorsan vücut atamıyordur.Benim öfem sorunumvar.Sabah 8 de tartılıp,bir şey yemeden 12 de tartıldığım zaman arada en az 600 gram oynuyor.Kızlar canım sıkkın bu aralar
Nedense sabahlar i geceden daha çok çıkıyorum
Gece kilo alıyorum resmen
Bunun nedeni ne olabilir fikri olan varmı
Adetim gecikti stres yaptım iyice
Ben burdayım geldimAy grup kayiplarda yine. Napiyorsunuz nasilsiniz
Günaydın kızlar
İlginçmişKızlar canım sıkkın bu aralar
Nedense sabahlar i geceden daha çok çıkıyorum
Gece kilo alıyorum resmen
Bunun nedeni ne olabilir fikri olan varmı
Adetim gecikti stres yaptım iyice
Bende iyiyim yorgunum biraz.h.sonu ama hic dinlenenedim. Iki hareket etmekle is yapmakls yavas yavas yorulmaya basladim sanirimBen burdayım geldimbak gelmemişim kimsede gelmemiş nasılsın tatlım?
İyi geceler 4 günlük misafirlerin ardından geldim çok şükür. Öncelikle ben 10 yil once guatr ameliyati oldum. Hipotiroidi hastasıyım. Yan troid hormonu salgilamior vücud ilaç alıyorum bunun için eutrox 150 mg günde bir tane. Sıkı bir diyet uygulamaya ve spora ragmen 3 hafta oldu diyete başlayali 3 kilo verdim. 82 ile başlamıştım. 79 oldum anca.Menülerin güzel,sporun da çok iyi.Kilo verememen entresan.Tahlil yaptırdın mı son zamanlarda?
Hiç veremedin mi? Senin için yüklediğim listeyi gördün mü?
Bugün sessiz bizim kızlar.
Geliyorum kimse yok,sohbet yok.Bakıp bakıp gidiyorum.Hoş geldin canım.Ben burdayım geldimbak gelmemişim kimsede gelmemiş nasılsın tatlım?
Ben iyiyim şükür cumartesi günü yedim,içtim ve midem bulandı.Beş saat yemeye alışmışım,üstüne de az yemeye alışmışım.Çok mutlu oldum ya.Ay grup kayiplarda yine. Napiyorsunuz nasilsiniz
Yorma kendini yorma.Sana yorulmak yasak kuzum. Bol bol dinlen canım.Bende iyiyim yorgunum biraz.h.sonu ama hic dinlenenedim. Iki hareket etmekle is yapmakls yavas yavas yorulmaya basladim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?