tebrikler canm :)56.1 kg ya 55 kg ya indim.Tartıya inanamadım.Üç kere tartıldım.Çok mutluyum..1.1 kg verdim.Uzun zamandır böyle kilo vermemiştim.
Canım bende aynı senin gibizyim tatlı oldumu dayanamıyorumKızlar dünkü menümü yazayım
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, 1 avuç beyaz leblebi
Öğle 12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Saat 15:30
1 çikolata, tatlı(
Saat 18:00
4 kaşık köri soslu tavuk, küçük bir kase yoğurt
4 lt su, spor yok
Menülerin güzel,sporun da çok iyi.Kilo verememen entresan.Tahlil yaptırdın mı son zamanlarda?10 mart perşembe diyet günlüğüm
07.30 500 ml limonlu ılık su
08.00 kahvaltı. 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 elma
12.30 öğlen yemeği : 500 ml su. Iki kofte domates maydanoz taze soğan yoğurt 2 dilim tahıllı ekmek
15.00 soda
16.30 500 ml su
18.00 yarım muz
19.00 aksam yemegi : 500 ml su. Taze fasulye yemeği bulgur pilavı salata (marul maydanoz taze soğan oluşumu)
20.00 1 bardak açık çay
22.00 500 ml su
00.00 limonlu pulbiberlu kahve fincanı yoğurt
Toplam 1 saat 15 dakika koşu bisiklet mekik egzersiz twister dambıl
Hiç veremedin mi? Senin için yüklediğim listeyi gördün mü?Bu arada kilo 79.1 çıktı : (
Bugün sessiz bizim kızlar.Herkesler uyumuş
İyi geceler
Çalışıyormusun ispanyol? Sanada günaydın bebemgünaydınlaaarrr
evet kuşuummm .. 2 ye kadar çalışıyorum sonra da pilatesim var..Çalışıyormusun ispanyol? Sanada günaydın bebem
Yine yoğun bir gün ve uykusuzluk dimi? Hep böyle oluyor zaten, koşuşturmaca hayat neyse sağlık olsun canımmmm keyifli hsonları dilerim sana şimdiden:)))evet kuşuummm .. 2 ye kadar çalışıyorum sonra da pilatesim var..
ama çook uykum vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?