canım karatay yapıyorum ben o kahvaltıdan sonra acıkmıyorum kı hıc leptin olayı avrya ara öğün bozuyormus ama turk kahvesı soda ayran su limonlu su bozmuyor oda aslında sınır ederek gaza getırıyor :::::)yaz bakalım da görelim
Senin neden sabah akşam arası öyle uzun öğle yemeği nerde?
Tatlı konusunda bravo canım en iyisi hiç yememekesinde yardımcı olsun amaaa ye diye de ısrar edilmez ki?
canım bu cevizi suya koyup içince ne işe yarıyo? bir de bu şeker orucunda neler yasak biraz anlatır mısınGÜNAYDIN
sabah ceviz suyu cevizleri
10 fındık
kahve sade
10,30 kahvaltı
2 yumurta
maydanoz
fıstık çiğ 1 avuç
labne peynır 1 .yk
10,30-19,00
kahve -su -
19,30
5 kasık bulgur pılav
5 kasıkta hındı sote
2 kase mercımek çorba
sonra cay 2 bardak 1 soda
3,5 lt su azıcık sporr var
ilk gün için çok iyiydi
esım dısarı cıktı tatlı alımmı cıkolata alımmı kazandıbı alımmı ama yesene sen seven dıyor malum zamn olmasına ragmen cıkcıkkk dedım
canım karatay yapıyorum ben o kahvaltıdan sonra acıkmıyorum kı hıc leptin olayı avrya ara öğün bozuyormus ama turk kahvesı soda ayran su limonlu su bozmuyor oda aslında sınır ederek gaza getırıyor :::::)
Ohhh süpergünaydın kızlar çok şükür bu sabah yine inmeye başladım :)
ceviz kabızlık için bide tok tutuyor bayacanım bu cevizi suya koyup içince ne işe yarıyo? bir de bu şeker orucunda neler yasak biraz anlatır mısın
yaa bende bak kacınca kactı zaten dıyorum ama ertesı gun tekrar baslamak gerekmerhaba kızlar..geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir.ben iç güveysinden halliceyim.bu arada şunu merak ediyorum uzun süredir diyet yapan arkadaşlar özellikle april bu diyetin devamlılığını nasıl sağlıyorsun.mesela insan 1 kg verince millet hemen başlıyo zayıfladın iyisin falan diye.ama boy 1.60 ve kilo 68 ken nasıl iyi olunuyosa.sonra bende bi havalara giriyorum ve ipin ucu kaçıyo. şimdi sağlıklı beslenme falan diyebilirsiniz ama sağlıksız olan şeyleri de canım istiyo haliyle.off işte bi günah çıkartıyım dedim..
biraz stresliyim ama idare etmeye çalışıyorum cuma günü transfer :)Ayyy dimi ya unutmuşum biliyordum oysakibende duraklama başladığında karatay yapacağım
Ohhh süperkeyfin nasıl tatlım ne zamn transfer olacak?
Eki Görüntüle 1795561 amannn kızlar sakın ha ! :)))))))
döner miii:):):):)Dünkü menü
Sabah
Tarcinli yesil cay
Kahvaltım gec oldu biraz
14.40 2yumurta 1 bardak ayran
Öğle 16.00
Tavuklu corba salca soslu
Akşam 19.30
Corba+döner d.ekmek ayran
Spor.yok
Su.2ltolmustur
:) iyi demişin canm menuuu güzelGÜNAYDIN
sabah ceviz suyu cevizleri
10 fındık
kahve sade
10,30 kahvaltı
2 yumurta
maydanoz
fıstık çiğ 1 avuç
labne peynır 1 .yk
10,30-19,00
kahve -su -
19,30
5 kasık bulgur pılav
5 kasıkta hındı sote
2 kase mercımek çorba
sonra cay 2 bardak 1 soda
3,5 lt su azıcık sporr var
ilk gün için çok iyiydi
esım dısarı cıktı tatlı alımmı cıkolata alımmı kazandıbı alımmı ama yesene sen seven dıyor malum zamn olmasına ragmen cıkcıkkk dedım
cok faydalı canm şekere kolestrole karaciğere kabızlıga ..tok tutuyo kilo verdiriyo düzenli içimde ben de 2 haftadır ıcııyorumcanım bu cevizi suya koyup içince ne işe yarıyo? bir de bu şeker orucunda neler yasak biraz anlatır mısın
Diyetin devamlılığını azmederek sağladım canım bazı günler pes etsemde bikaç gün sonra düzeldim çok isteyince insanın basaramayacagi şey yok. Sen insanlara inanma kime ne senin nasıl durduğun sen kendi mutlu olduğun kiloya inmerhaba kızlar..geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir.ben iç güveysinden halliceyim.bu arada şunu merak ediyorum uzun süredir diyet yapan arkadaşlar özellikle april bu diyetin devamlılığını nasıl sağlıyorsun.mesela insan 1 kg verince millet hemen başlıyo zayıfladın iyisin falan diye.ama boy 1.60 ve kilo 68 ken nasıl iyi olunuyosa.sonra bende bi havalara giriyorum ve ipin ucu kaçıyo. şimdi sağlıklı beslenme falan diyebilirsiniz ama sağlıksız olan şeyleri de canım istiyo haliyle.off işte bi günah çıkartıyım dedim..
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımbiraz stresliyim ama idare etmeye çalışıyorum cuma günü transfer :)
Canım gidecek pes etmek yok! Duraklama olmuş geçecek sen üstüne git.Kızlar benimde vücut ölçülerin çok iyi kiloma gire ama bi turlu kilo gitmiyo
Eski haline gore baya incelmisim
Ama çakılı kaldım 78 de
Canımmm çok geçmiş olsun. Korkuyorsun sanırım! Ama dişçi ya herkes korkar. Şimdi dişini mi çekecek? Yoksa tedavi mi yapcak?ben diş drundan geliyorum hamileyken kanal tedavısı olmustu bı dışım apse yaptı persembe gel alalım dedi
Sucukcuk diyerek bizi kandıramazsın seni seni. Neyse güzel menün ama suyu yükselt canım. Spor yap birde bak ozaman daha iyi olur.dunku menum
sabah 11
ıkı yumurta
salatalık
kupa cay
kk peynır
dort zeytın
bi dilim ekmek
4dilim sucukcuk:)
öğlen nescafe
akşam
5kasık k.fasulye
yogurt bı kase
2 lt su
spor yok
yok cnm tedavılık yerı kalmamıs persembe cekecekDiyetin devamlılığını azmederek sağladım canım bazı günler pes etsemde bikaç gün sonra düzeldim çok isteyince insanın basaramayacagi şey yok. Sen insanlara inanma kime ne senin nasıl durduğun sen kendi mutlu olduğun kiloya in
Canım hiç tahlil yaptırdın mı? İnsülin direncin var mı?
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımstres yapma etkiler herşeyi! Olacak de bu sefer pozitif ol bitanem. Bol şans diliyorum şimdiden:))))) dualarımız seninle.
Canım gidecek pes etmek yok! Duraklama olmuş geçecek sen üstüne git.
Canımmm çok geçmiş olsun. Korkuyorsun sanırım! Ama dişçi ya herkes korkar. Şimdi dişini mi çekecek? Yoksa tedavi mi yapcak?
esımle khvltı yaptık o yerken bn de attım bıkac bidaha yok tmm :) suya calısıyorum bakalım cnm ama spor bu hafta duzensız olur esim gececi dün gece 10da sallamaya basladım gece ıkıde uyudu sıpam gunduz yapamasam esim gelince ya da uyutunca yapıyodum ama sıpam uyumadı :)Sucukcuk diyerek bizi kandıramazsın seni seni. Neyse güzel menün ama suyu yükselt canım. Spor yap birde bak ozaman daha iyi olur.
Selam kizlar nasilsiniz
İyiyiz Canım sen nasılsın? Çok özledik gel kaçak kaçakBen bugun yemek termosu aldim bomba gibi geliyorum bu hafta isede alistim iyice
Kahvalti saatin cok gec olmasina ragmen :)dunku menum
sabah 11
ıkı yumurta
salatalık
kupa cay
kk peynır
dort zeytın
bi dilim ekmek
4dilim sucukcuk:)
öğlen nescafe
akşam
5kasık k.fasulye
yogurt bı kase
2 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?