Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaz bakalım da görelim

Senin neden sabah akşam arası öyle uzun öğle yemeği nerde?
Tatlı konusunda bravo canım en iyisi hiç yememek esinde yardımcı olsun amaaa ye diye de ısrar edilmez ki?
canım karatay yapıyorum ben o kahvaltıdan sonra acıkmıyorum kı hıc leptin olayı avrya ara öğün bozuyormus ama turk kahvesı soda ayran su limonlu su bozmuyor oda aslında sınır ederek gaza getırıyor :::::)

merhaba kızlar..geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir.ben iç güveysinden halliceyim.bu arada şunu merak ediyorum uzun süredir diyet yapan arkadaşlar özellikle april bu diyetin devamlılığını nasıl sağlıyorsun.mesela insan 1 kg verince millet hemen başlıyo zayıfladın iyisin falan diye.ama boy 1.60 ve kilo 68 ken nasıl iyi olunuyosa.sonra bende bi havalara giriyorum ve ipin ucu kaçıyo. şimdi sağlıklı beslenme falan diyebilirsiniz ama sağlıksız olan şeyleri de canım istiyo haliyle.off işte bi günah çıkartıyım dedim..

canım bu cevizi suya koyup içince ne işe yarıyo? bir de bu şeker orucunda neler yasak biraz anlatır mısın

Ayyy dimi ya unutmuşum biliyordum oysaki bende duraklama başladığında karatay yapacağım
günaydın kızlar çok şükür bu sabah yine inmeye başladım :)
Ohhh süper keyfin nasıl tatlım ne zamn transfer olacak?

canım bu cevizi suya koyup içince ne işe yarıyo? bir de bu şeker orucunda neler yasak biraz anlatır mısın
ceviz kabızlık için bide tok tutuyor baya
oruçtata meyve pekmez bal sekerli bisey yok 40 gün dıgerı normal yemek hamur iş de yok pişmiş havuc patates yok
aslında zor değl onceden bı kolo mandalına tek seferde 3 pors. meyve yerdım yemek yerıne sımdı anladımkı benim kılo yemekten degıl aksam yenen meyveden sabah 10-11 gıbı kahvaltı sonra 18-19 gıbı aksam yemegı doyana kadar sonra 1 leblebı bıle yok çay soda kahve ayran serbest bu aralarda

yaa bende bak kacınca kactı zaten dıyorum ama ertesı gun tekrar baslamak gerek
önceden kola içmesem duramazdım sımdı cok sekerlı gelıyor içemiyorum bıle

Kızlar benimde vücut ölçülerin çok iyi kiloma gire ama bi turlu kilo gitmiyo
Eski haline gore baya incelmisim
Ama çakılı kaldım 78 de

Eki Görüntüle 1795561 amannn kızlar sakın ha ! :)))))))

Dünkü menü

Sabah
Tarcinli yesil cay
Kahvaltım gec oldu biraz
14.40 2yumurta 1 bardak ayran

Öğle 16.00
Tavuklu corba salca soslu

Akşam 19.30
Corba+döner d.ekmek ayran
Spor.yok
Su.2ltolmustur
döner miii:):):):)
:) iyi demişin canm menuuu güzel
cok faydalı canm şekere kolestrole karaciğere kabızlıga ..tok tutuyo kilo verdiriyo düzenli içimde ben de 2 haftadır ıcııyorum

ben diş drundan geliyorum hamileyken kanal tedavısı olmustu bı dışım apse yaptı persembe gel alalım dedi

dunku menum
sabah 11
ıkı yumurta
salatalık
kupa cay
kk peynır
dort zeytın
bi dilim ekmek
4dilim sucukcuk:)

öğlen nescafe

akşam
5kasık k.fasulye
yogurt bı kase

2 lt su
spor yok

Diyetin devamlılığını azmederek sağladım canım bazı günler pes etsemde bikaç gün sonra düzeldim çok isteyince insanın basaramayacagi şey yok. Sen insanlara inanma kime ne senin nasıl durduğun sen kendi mutlu olduğun kiloya in
Canım hiç tahlil yaptırdın mı? İnsülin direncin var mı?
biraz stresliyim ama idare etmeye çalışıyorum cuma günü transfer :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım stres yapma etkiler herşeyi! Olacak de bu sefer pozitif ol bitanem. Bol şans diliyorum şimdiden:))))) dualarımız seninle.
Kızlar benimde vücut ölçülerin çok iyi kiloma gire ama bi turlu kilo gitmiyo
Eski haline gore baya incelmisim
Ama çakılı kaldım 78 de
Canım gidecek pes etmek yok! Duraklama olmuş geçecek sen üstüne git.
ben diş drundan geliyorum hamileyken kanal tedavısı olmustu bı dışım apse yaptı persembe gel alalım dedi
Canımmm çok geçmiş olsun. Korkuyorsun sanırım! Ama dişçi ya herkes korkar. Şimdi dişini mi çekecek? Yoksa tedavi mi yapcak?

dunku menum
sabah 11
ıkı yumurta
salatalık
kupa cay
kk peynır
dort zeytın
bi dilim ekmek

öğlen nescafe

akşam
5kasık k.fasulye
yogurt bı kase

2 lt su
spor yok
Sucukcuk diyerek bizi kandıramazsın seni seni. Neyse güzel menün ama suyu yükselt canım. Spor yap birde bak ozaman daha iyi olur.

yok cnm tedavılık yerı kalmamıs persembe cekecek tırsıyorum dr ufacık tefecık becebılır mı dıye :)
Sucukcuk diyerek bizi kandıramazsın seni seni. Neyse güzel menün ama suyu yükselt canım. Spor yap birde bak ozaman daha iyi olur.
esımle khvltı yaptık o yerken bn de attım bıkac bidaha yok tmm :) suya calısıyorum bakalım cnm ama spor bu hafta duzensız olur esim gececi dün gece 10da sallamaya basladım gece ıkıde uyudu sıpam gunduz yapamasam esim gelince ya da uyutunca yapıyodum ama sıpam uyumadı :)

dunku menum
sabah 11
ıkı yumurta
salatalık
kupa cay
kk peynır
dort zeytın
bi dilim ekmek

öğlen nescafe

akşam
5kasık k.fasulye
yogurt bı kase

2 lt su
spor yok
Kahvalti saatin cok gec olmasina ragmen :)
Proteini de fazla almissin :) ustelik spor yok
2 yumurta cok
Beyazi daha az kaloridir :)
1 yumurta 77 kcal (50g)
Sen 2 tane yemissin 154 kcal :)
4 dilim sucuk :) 106 kcal (32)
4 zeytin 166 kcal (80g)
Digerlerinin olcusu nedir bilemicem ama fazla yemissin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…