- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım hoşgeldin aramızaSelam bende geldim 65 kg idim su anda 57.5 kg ile :) hedef 50
1 ay 20 gun gibi surede vermiş bulunuyorum bu kilolari
Tskler hb :) 2 haftaya ben coktan kilolari verir giderimCanım hoşgeldin aramızabaşarılar dilerim daima. Çok hızlı vermişsin ne güzel.
Öncelikle takım listesine girmek için iki haftalık deneme süren var. Sonra listeye gireceksin. Bu zaman zarfında hergün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım :)))
Ekmeği cok tuketiyorsunuz gunde 1 dilim kepekli kafidir11 mart cuma diyet günlüğüm
07.30 500 ml limonlu ılık su
08.00 kahvaltı. 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 elma
12.30 öğlen yemeği : 500 ml su. Melemen maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek
15.00 5i 1arada bitki cayi
16.00 500 ml su
17.30 1 bardak ayran
19.00 aksam yemegi : 500 ml su. 3 adet köfte. Yeşil salata limonlu 2 dilim ekmek
20.00 1 bardak açık çay
23.00 500 ml
15 dakika egzersiz 50 mekik
Yediğim ekmek çok tahıllı diyetisyen eşliğinde yapıyorum diyetimi ayrıca. Eğer okuduysaniz başta ki yazımı bu hafta sonu spor çok fazla yapamadığımı çeşitli nedenlerden dolayı. Normalde günlük 1 saatten fazla yapıyorum sporumu. 1 yaşında kızım olduğu ve emzirdigim için bu sekilde yapıyorum. Dogrudur size çok gelmiş olabilirEkmeği cok tuketiyorsunuz gunde 1 dilim kepekli kafidir
Yediklerinizin yaninda spor veya egzersiz cok az. Ara ogunleriniz de cok
Kac kilosunuz?
Canımmm süper giriş yapmışsın:))))) ne güzel menülerinde sporunda harika !Ekmeği cok tuketiyorsunuz gunde 1 dilim kepekli kafidir
Yediklerinizin yaninda spor veya egzersiz cok az. Ara ogunleriniz de cok
Kac kilosunuz?
:) tesekkurlerCanımmm süper giriş yapmışsın:))))) ne güzel menülerinde sporunda harika !
tesekkur ederim yorumun için:)Kahvalti saatin cok gec olmasina ragmen :)
Proteini de fazla almissin :) ustelik spor yok
2 yumurta cok
Beyazi daha az kaloridir :)
1 yumurta 77 kcal (50g)
Sen 2 tane yemissin 154 kcal :)
4 dilim sucuk :) 106 kcal (32)
4 zeytin 166 kcal (80g)
Digerlerinin olcusu nedir bilemicem ama fazla yemissin :)
Rica ederim :)tesekkur ederim yorumun için:)
kahvaltım mecburen gec bebeğimden fırsat buldugumda yapabiliyorum..
yumurta sarısının birini bebeğime yediriyorum o nedenle iki..
4 tuzsuz zeytın de varsın öle oluversın her gun yemiyorum sonucta:)
sporumu normalde yapıyorum ama bu hhafta böle eşim evde olmadıgından dolayı spor yok :)
son olarak da ben emziren bi anneyim yediklerim böyle olmak zorunda sonucta ıkı kişi besleniyor sayılırız benden bebeğime:)
bu arada hoşgeldin canm :)
Kesinlikle denenmeli, ahhhh birazda fırsat bulabilsek daha iyi olcak ama nerdeeee ben 40 dk lık yürüyüşü zor yapıyorum bazen ama yapmak istememekten değil vakitsizlik heppp.:) tesekkurler
Pilates i herkese oneririm o kadarr cok faydali ki vucut sikilasiyor inceliyor cok degil tam 2 haftada 2 beden bel inceliyor tabii istikrar gosterilirse. Selulut desennn o ne ya selulut nedir ki
Bende ckk vardi dizlerime kadar 1.5 ay dolmadi gozle görülmüyor artik %70 azaldi
Evde kendim yapiyorum 1 saat boyunca pilates ve squat siddetle tavsiye ediyorum vucud rahatliyor nefes almayi ogreniyorsunuzz :)
Ev hanimiyim :) cocuk var okuyacak bu sene mecburen onla ilgilenicem :) yaz gelmeden forma gireyim dedimKesinlikle denenmeli, ahhhh birazda fırsat bulabilsek daha iyi olcak ama nerdeeee ben 40 dk lık yürüyüşü zor yapıyorum bazen ama yapmak istememekten değil vakitsizlik heppp.
Sen çalışıyor musun? Kaç yaşındasın? Neler yapıyorsun? Biraz kendinden bahsedermisin?
Ev hanimiyim :) cocuk var okuyacak bu sene mecburen onla ilgilenicem :) yaz gelmeden forma gireyim dedimPp
Yas 27 benim boy 1 63
İyi geceler baby naber?İyi gecelerrrr herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?