Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi geceler baby naber?
Valla kaptanı m bu aralar menü gitmiyorum kızım iyice hareketlendi
İş güç derken akşam nasl oluyo bilmiyorum
Her gün ip atliorum
Onun dışında sporun yok
Adetim gecikmisti ondan spora konsantre olamadı
Ama oldum artık daha iyi olmak istiyorum son beş kilo icin

Canım geçmiş olsun, zor oluyor tabii gece uyuyamamak. Birde insan üzülüyor yavrusu orada acı çekerken orası da ayrı tabi.

menülerin genel itibariyle güzel canm neyseki ucuz atlatmışsın. Sadece bugün ki menün birazcık ekmek fazla olmuş ama olsun düzelir ilerleyen günlerde

Persembe 4 hafta olacak diyete başlayali 82 ile başlamıştım şu anda 78 çıkıyorum. Ayrıca pkos ve hipotiroidi hastasıyım. Ayda 4 kilo benim için harika bir sonuç :)
Canım valla çok iyisin aynı kilo dayız biraz yarış yapalım ben çok kötü duraksama. Yaşıyorum
Beni gaza getr

Gozunuz yakisikli gorsun :) adi Enes
Oyyyyy Maşallah çok tatlı, çok yakışıklı annesi yandın sen büyüyünce

Sen yinede yaz ipin ucu kaçıyo bak sonra Dikkat ettiğine sevindim yazmayınca vazgeçtin sandım diyetten.

Ayy olmadi etiket telden yazıyorum da
April sana yazicaktim :d

Ben dogumdan sonra 54 ile kaldim hamile 85 ila doguma girdim 9 ay gecmeden eski kiloma geri döndüm hic rejim yapmadim o zAmanlar hirsliyimdir ben kafama koydum mu biseyi o benim dir :) uzun aralardan sonra 65 kg oldum rahatsiz etto beni dedim yine kilo vermeye baslayim

Müthiş kilo almışsın ve müthiş vermişsin tebrik ederim. Hırslısın belli zaten, umarım istediğine en kısa zamanda kavuşursun. Neden olmasın ki dimi ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…