Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hafta sonu spor yapamadım ama diyet t gaz devamı neyseki.

Boyum 1.67 kilo hedefim de ilk olarak 67. Görur muyum bilmem ama inş devam edicem. Hafta da bir bir gider inş.
Ins cnm
İnşaAllah canım bence istikrarını bozma moralini bozma gidecek o kilolar
Dogru soyluyo kaptanim ben moralimi bozdum da noldu.kilomu takmamaya basladi.tabi gorunuste.bilinc altim kendi kendini yiyo.ama dur diyorum artik hem bilic altima hem kiloya
Gunaydin Günaydın hayirli sabahlar kizlarr yeni bi hafta yeni planlar umutlar Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasınn
Amin.

Öğle 14.30
İki ince dilim çavdar ekmeği
Sucuklu omlet
Domates,salatalık,peynir

Akşam 19.30
1,5 kepçe tarhana çorbası
Izgara tavuk
Bir kase salata
Kahve

1,5 litresu,2 bardak tarçınlı yeşil çay
Kahvalti yapmadan nasul dayaniyosun cnm

Hayirdr cnm iyimsn.iyiyim de iyi ol ins cnm
Canımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.
Yaaaaaaaa 2-3 saat spor mu

gulfuren canm menun iyi :)
ApriL_2007 aprilim son zamanlar bakıyorum da kimse yorum yapmıyo gibi menulere ya da bana mı oyle geliyor
Haklisin

Suuuuhuu

Senin menülerinde güzel.

Boyum 1.67 kilo hedefim de ilk olarak 67. Görur muyum bilmem ama inş devam edicem. Hafta da bir bir gider inş.
Hiç bir şey imkansız değil.Sen yeter ki iste canım.

Gunaydin Günaydın hayirli sabahlar kizlarr yeni bi hafta yeni planlar umutlar Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasınn
Günaydın.Amin .

Menum

Sabah sade kahve

11.40
2 yumurta domates krep peynir

Ogle 15.00
1kase corba

Aksam 19.30
Tavuk ,corba dkan ekmek yogurt
Spor 40dk yürüyüş
Su.2lt
Maşallah patır patır gidecek senin kilolar.

Gunaydinnnnnnnn. 1. Takimin guzel hatunlari
Günaydınnn.

Kahvalti yapmadan nasul dayaniyosun cnm

Hayirdr cnm iyimsn.iyiyim de iyi ol ins cnm

Yaaaaaaaa 2-3 saat spor mu

Haklisin

Suuuuhuu
Bu hafta oğlan hasta diye grce uyanık,gündüz yatıyorduk.Geç kalktığım için zor olmuyordu :))) Bugün herkes okulda,bende uyanığım.Şimdi kahvaltı yapacağım.

günaydın hanımlarrr
ben bugün musli ye başladım
kilo veremiyorum hatta alıyorum gibi
bol su da içerek şu süreci kırayım diyorum cumadan sonra normale dönücem :)

günaydın hanımlarrr
Sanada kolayliklar dilrim canim aslinsa takm olarak bi saat belirlesek mesela 19.00 dan sonra kimse tek lokma bile yemese yasak olsa supr olurdu

Tunaydin arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum tabi bu terör saldırısi sonrası nasıl olucaksa artık (

Keşke yapabilsem bende kesinlikle benim kilomun sebebidir tatlı çikolata şeker. Kolaylıklar dilerim size
aynen ben yemekten degıl meyvedeen alıyorum ılk denemede bozmustum ama sımdı daha yakınım bıde bayadır karatay yapıyorum sabah yıyorum 6 saat tokum aksamda ne varsa ekmeksız
23 nısanda bıtıyor bakalım ne olacak bıde kılo degılde ayna hedefım

Canımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.

3 saat sporu ömrünün sonuna kadar yapabilecekler mi merak ediyorum. bu sporlar aynı şok diyetler gibi. hayatın boyunca sok diyetle beslenirsen geri almayacagın gibi (tabi saglıgın ne hale gelir tartısılır!) bu sporları da bıraktıgın an geçmiş olsun. cünkü vucut bir süre sonra hem egzersiz de hem de beslenmede belli bir seviyeye adapte oluyor. o yüzden mühim olan devam ettirilebilir spor ki haftada 3-4 gün 45-60 dakika ideal ve düzenli saglıklı beslenme

geçmişler olsun. ogluna üni hastanesine götürecektin o noldu? ne dediler inşallah kötü seyler dememişlerdir. bahar herkesi bir carpıyor ara ara sanırım.

gulfuren canm menun iyi :)
ApriL_2007 aprilim son zamanlar bakıyorum da kimse yorum yapmıyo gibi menulere ya da bana mı oyle geliyor

ben menülere bakmıyorum bu aralar cünkü cok kacamaklı bir grubuz, benim de canım hiç olmadık anda "ımmmm olsa da ben de yesem" moduna giriyor okuyunca. o yüzden özellikle okumadan atlıyorum

neden görmeyesin ? her sey azim. bu konuda kaptanımız ApriL_2007 bir numara 100 küsürlerden 60lara düştü maşallah onaaa :)

Evet çok şükür bu sekilde giderse hafta da 1 kilo olarak ayda 4 kilo. 4 aya kadar da inş dilediğim kiloya ulaşabilirim diye düşünüyorum :)

her hafta 1 kilo gitmez canım. ilk kilolar hızlı gider, ödem ve yeni düzene geçişten dolayı. fakat bir süre sonra daha az olur. ideal olan haftada yarım kilodan ayda 2 kilo vermek. ilk kiloları hızlı verdikten sonra bu döneme girince moral bozup bırakma

tarcın iştah kapatır, kan sekerini düzenler o yüzden gec acıkırsın ya da ani düşüşler olmadıgı için saldırmazsın bir şeylere. yeşil cay candır :)

günaydın hanımlarrr

bol su bol hareket, inşallah kırarsın, cumaya eksilerde olursun

günaydın
bende şeker orucuna basladım 40 gün meyve dahı şekerli bişey yemek yasak

günaydın. kolaylıklar diliyoruum.

Sanada kolayliklar dilrim canim aslinsa takm olarak bi saat belirlesek mesela 19.00 dan sonra kimse tek lokma bile yemese yasak olsa supr olurdu

sanırım bu cok mümkün değil. bir ara konusmustuk hemen herkes 19' a ancak işten eve dönüyordu. hoş şimdi grup cok değişti belki mümkün olabilir. en azından persembe günleri yapılsa bile kardır bence güzel fikir. ama aktif grupta olsaydım ben katılamazdım. eve varmam 19.30'u buluyor.

Keşke yapabilsem bende kesinlikle benim kilomun sebebidir tatlı çikolata şeker. Kolaylıklar dilerim size

sen de yapabilirsin bir süre sonra alısınca deneyebilirsin 1 günlük olarak bile yapabilirsin.

kesinlikle, aynada yagdan verip spor yapınca daha fit duruyor insan

dünkü menum
sabah
iki yumurta
3 dilim sucuk kk peynır
kupa cay bi dilim ekmek
salatalık

öğlen ıkı tuzlu cubuk cay

aksam küçük parca tavuk göğsu haslama
ıkı kasık pilav
yogurt bi kase

ara cay
bi tane kestane sekeri :)

ıkı lt su spor yapamadım temızlık yaparak gecti gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…