Ins cnmHafta sonu spor yapamadım ama diyet t gaz devamı neyseki.
Boyum 1.67 kilo hedefim de ilk olarak 67. Görur muyum bilmem ama inş devam edicem. Hafta da bir bir gider inş.
Dogru soyluyo kaptanim ben moralimi bozdum da noldu.kilomu takmamaya basladi.tabi gorunuste.bilinc altim kendi kendini yiyo.ama dur diyorum artik hem bilic altima hem kiloyaİnşaAllah canımbence istikrarını bozma moralini bozma gidecek o kilolar
Amin.Gunaydin Günaydın hayirli sabahlar kizlarr yeni bi hafta yeni planlar umutlar Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasınn
Kahvalti yapmadan nasul dayaniyosun cnmÖğle 14.30
İki ince dilim çavdar ekmeği
Sucuklu omlet
Domates,salatalık,peynir
Akşam 19.30
1,5 kepçe tarhana çorbası
Izgara tavuk
Bir kase salata
Kahve
1,5 litresu,2 bardak tarçınlı yeşil çay
Hayirdr cnm iyimsn.iyiyim de iyi ol ins cnmAy april inan hic is yaapmiyorum desem yeri. Minimum is.hani iki tabagi makinaya yerlestirmek bile gozumdw buyuyor. Gecen oylr yerlestirmedim makinada doluydu usendim. 2 gunde tezgahin ustu carsamba pazari oldu :)) sonra daha zor oldu. Trmizlik fln yapmiyorum zaten. Yataktan kalkmak yetiyo yorulmama
Yaaaaaaaa 2-3 saat spor muCanımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.
Haklisingulfuren canm menun iyi :)
ApriL_2007 aprilim son zamanlar bakıyorum da kimse yorum yapmıyo gibi menulere ya da bana mı oyle geliyor
Suuuuhuudünkü menum
sabah iki yum haslama
kupa cay
kk peynır
salatalık
bir dılım ekmek
öğlen ıkı grıssını
cay
aksam
kuru fasulye yarım pors.
yarım dılım ekmek birazn yogurt
sodalı ayran yatarken
ıkı lt su spor yok
Senin menülerinde güzel.dünkü menum
sabah iki yum haslama
kupa cay
kk peynır
salatalık
bir dılım ekmek
öğlen ıkı grıssını
cay
aksam
kuru fasulye yarım pors.
yarım dılım ekmek birazn yogurt
sodalı ayran yatarken
ıkı lt su spor yok
Hiç bir şey imkansız değil.Sen yeter ki iste canım.Hafta sonu spor yapamadım ama diyet t gaz devamı neyseki.
Boyum 1.67 kilo hedefim de ilk olarak 67. Görur muyum bilmem ama inş devam edicem. Hafta da bir bir gider inş.
Günaydın.Amin .Gunaydin Günaydın hayirli sabahlar kizlarr yeni bi hafta yeni planlar umutlar Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasınn
Maşallah patır patır gidecek senin kilolar.Menum
Sabah sade kahve
11.40
2 yumurta domates krep peynir
Ogle 15.00
1kase corba
Aksam 19.30
Tavuk ,corba dkan ekmek yogurt
Spor 40dk yürüyüş
Su.2lt
Günaydınnn.Gunaydinnnnnnnn. 1. Takimin guzel hatunlari
Bu hafta oğlan hasta diye grce uyanık,gündüz yatıyorduk.Geç kalktığım için zor olmuyordu :))) Bugün herkes okulda,bende uyanığım.Şimdi kahvaltı yapacağım.Kahvalti yapmadan nasul dayaniyosun cnm
Hayirdr cnm iyimsn.iyiyim de iyi ol ins cnm
Yaaaaaaaa 2-3 saat spor mu
Haklisin
Suuuuhuu
Ben bi ara yapmistim gerçekten cok fuzel kilo veriyosun sekerli unlu gidalar tuketmiyerwk başarılar dilerim sanagünaydın
bende şeker orucuna basladım 40 gün meyve dahı şekerli bişey yemek yasak
Sanada kolayliklar dilrim canim aslinsa takm olarak bi saat belirlesek mesela 19.00 dan sonra kimse tek lokma bile yemese yasak olsa supr olurdugünaydın hanımlarrr
ben bugün musli ye başladım
kilo veremiyorum hatta alıyorum gibi
bol su da içerek şu süreci kırayım diyorum cumadan sonra normale dönücem :)
Keşke yapabilsem bende kesinlikle benim kilomun sebebidir tatlı çikolata şeker. Kolaylıklar dilerim sizegünaydın
aynen ben yemekten degıl meyvedeen alıyorum ılk denemede bozmustum ama sımdı daha yakınım bıde bayadır karatay yapıyorum sabah yıyorum 6 saat tokum aksamda ne varsa ekmeksızKeşke yapabilsem bende kesinlikle benim kilomun sebebidir tatlı çikolata şeker. Kolaylıklar dilerim size
sağol canım .valla süper fikir ben varım :)Sanada kolayliklar dilrim canim aslinsa takm olarak bi saat belirlesek mesela 19.00 dan sonra kimse tek lokma bile yemese yasak olsa supr olurdu
Bende yeni okidum haberleri dun bakmamistim tvyeTunaydin arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum tabi bu terör saldırısi sonrası nasıl olucaksa artık(
Canımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.
Ben alıştım telefondan yazmaya ama bilgisayardan daha rahat oluyor.Senin uzun yazmalarını özledik.Bir ara ben hastaydım,sonra küçük oğlum çok hasta oldu.Şimdi iyiyiz şükür.Senin bahar yorgunluğu da olabilir.Vallahi benim bile şu an halim yok,devamlı uyumak istiyorum.
gulfuren canm menun iyi :)
ApriL_2007 aprilim son zamanlar bakıyorum da kimse yorum yapmıyo gibi menulere ya da bana mı oyle geliyor
Hafta sonu spor yapamadım ama diyet t gaz devamı neyseki.
Evet çok şükür bu sekilde giderse hafta da 1 kilo olarak ayda 4 kilo. 4 aya kadar da inş dilediğim kiloya ulaşabilirim diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim kızlar iyiyim cok şükür havalar degisiyo bi kisa bi uzun giyiniyoz ondan olsa gerek usutuyorum
Menu guzelcanim ben isey fark ettim kendimde sizinledepaylasayim ne zamn tarcinli yesil ay icsem kesi likle cissslari canim istemiyor ve ogunufresiz atlatiyorum
Kuru fasulye nin yanina ekmek koymasandaolur zatenkuruda yeterince kh var
Ahahaha koptum sabahsabahbakim benim menuyu beyencenmi
günaydın hanımlarrr
ben bugün musli ye başladım
kilo veremiyorum hatta alıyorum gibi
bol su da içerek şu süreci kırayım diyorum cumadan sonra normale dönücem :)
günaydın
Sanada kolayliklar dilrim canim aslinsa takm olarak bi saat belirlesek mesela 19.00 dan sonra kimse tek lokma bile yemese yasak olsa supr olurdu
Keşke yapabilsem bende kesinlikle benim kilomun sebebidir tatlı çikolata şeker. Kolaylıklar dilerim size
aynen ben yemekten degıl meyvedeen alıyorum ılk denemede bozmustum ama sımdı daha yakınım bıde bayadır karatay yapıyorum sabah yıyorum 6 saat tokum aksamda ne varsa ekmeksız
23 nısanda bıtıyor bakalım ne olacak bıde kılo degılde ayna hedefım
güzelmiş canm menun aksam menusu benzıyor :)Menum
Sabah sade kahve
11.40
2 yumurta domates krep peynir
Ogle 15.00
1kase corba
Aksam 19.30
Tavuk ,corba dkan ekmek yogurt
Spor 40dk yürüyüş
Su.2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?