- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
senın de mi dişler sorunlu canmgecmis olsun canım darısı benim basima
Hamilelik emzirme derken çok kötü oldu ben korkmuyrm da burada düzgün dktr yok ne yazikkisenın de mi dişler sorunlu canmsağol tesekkür ederim
hmm ilçede falan mısın canmHamilelik emzirme derken çok kötü oldu ben korkmuyrm da burada düzgün dktr yok ne yazikki
Küçük bi koydeyim iş sebebiylehmm ilçede falan mısın canm
anladım canm :/Küçük bi koydeyim iş sebebiyle
Ankarada ydim daha önce 9 ay oldu buraya geleli
Valla ceylan27 yarisa varim dedim ama gozum korktu senden:) bir de kacamak yaptim BugunSurekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Canımmm çok güzel menün spor harika!Bugünkü menü
10 peynir zeytin iki dlm ekmk çay bi ksk bal
15 yarım simit iki bardak çay
18 iki kepçe çorba 3 kepçe barbunya yemgi yogrt
2 saat kadar yuruys 300 ip atlama
3 litre su
Disardaydum ara öğün falan hiç yapmadım
Gofret harici çok güzel menün. Birde spor eklesen offff tadından yenmezMerhaba kızlar menümü yazayım
Sabah 09:00 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 avuç beyaz leblebi
Saat 12:30
4 kaşık Müsliyi bir bardak sütle karıştırdım
1 gofret
Saat 17:00
5 kaşık barbunya, 1 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
Saat 22:30
3 kuru kayısı, 2 ceviz
3 lt su, spor yok
son pişmanlık fayda etmezKahvalti: avuc ici kadar beyaz peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, domates, salatalik, havuc, yarim portakal, 2 ceviz, Ekmek yokkk:) Aksam yemegi: bi porsiyon et, salata,bir kase yogurt corbasi, yogurt 3 lt su icildi, yarim saat Jillian Michaels yapildi Bir dilim cheesecake yedimmm cok pismanim
Eeee o kadar çok çorbayı içersen sabah sabah olacağı bu4 kepce corba cok geldi karnim agridi ,pisman oldum keske yemeseydim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?