Sorun degil inmeside var bunun oda 40Hangi merdivenleri çıkıyorsun bakim? Yaaa 100 merdivene göre de giden kalori 40 azmış! Ahhhh 100 olsaydı bari:))) kolay gelsin azimliiiii seni:)
Aleykum selamn hos geldinselamlar minnoşlaaarrr
Yariyor yariyor :) 8 kg verdim 1ay 20 gunde
Tesekkur ederim bu arada dusuncen icin
Benim kemiklerim ince degildir esasinda o beldeki gordugnuz incelik pilates yapmamdan kaynakli
kaynar tarcınlı yedı baharatlı lohusa serbetı bızım burda ustunede bol ceviz atılır cay gıbı içilir :)Canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıyızhaftaya cuma kilo bildiriminde bulunda diğer günler gelemesende sorun değil tatlım. Bütün dualarımız seninle
Canımmm bu defa yine azimlisin süpper. Eğer akşam o kadar dayananabildiysen sen vereceksin eminim
O ne ki kaynar?
Yine olacak sen yeter ki pes etme
Bende dedim de bakalım ne yapacak
Kız ev hayatı bu kadar mı? Dip köşe bucak temizlik olsun, çamaşır ütü olsun, çocuğun kaç yaşında onunla hangi ara vakit geçiriyorsun? Şunları bi deyiver bende ne biliim bi düzen kuramıyorum. İş, ev, 2 çocuk, yemek, çamaşır, bulaşık, eş. Yani çoğu Zaman spor olmuyor. Bu arada bende göçmenim ama yetişemiyorum hiç bi şeye:) duzeni severim dagnikligi pisligi hic sevmem alinan her sey yerine kondumu arka toplamak zorunda kalinmiyor birde dedigim gibi pratik bi insanimdir elim de ayagimda hizlidir yasim 27 bu arada
Evet tadı çok güzel oluyor. Bulgurdan hiç bir farkı yokYani karnabahar tadi hic gelmiyor ayni kisir gibi tadi ben cok begendim
Hepsi var elbet ama biz 3 kisiyiz kalabalik degiliz ayrica evi bokta goturse ben zayiflayana kadar devamKız ev hayatı bu kadar mı? Dip köşe bucak temizlik olsun, çamaşır ütü olsun, çocuğun kaç yaşında onunla hangi ara vakit geçiriyorsun? Şunları bi deyiver bende ne biliim bi düzen kuramıyorum. İş, ev, 2 çocuk, yemek, çamaşır, bulaşık, eş. Yani çoğu Zaman spor olmuyor. Bu arada bende göçmenim ama yetişemiyorum hiç bi şeye
çok güzel vcanımmmBugünkü menü
11 iki yumurta peynir zeytin bi elim kadar bazlama çay
15 bi kupa sütlü kahve
17 bi kepçe çorba 6 köfte salata yarım patates kadar kızartma yoğurt
21 çay
3 litreden fazla su
300 ip atlama. Ev temizligi bütün gun
Menünü alt alta yazarsan sevinirim canım, ve hepsini bir bütün olarak yazarsan dahada iyi olur. Biz genelde dünkü menüm şeklinde paylaşıyoruz yada gecenin sonundaMerhaba bayanlar, bugunku menum soyle: saat 9 da bir buyuk bardak limonlu ilik su, saat 10 da kahvalti: 2 kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalik, 2 cilek, 1 avuc fistik, 4 dolu yemek kasigi kabak tarator.. Simdilik bu kadar aksam yemegi ve diger aktiviteleri gun sonunda yazicam..Bugun kacamaksiz olacak!!
Mımmm güzel enfes bişeye benziyor. Hedefime geleyim ilk işim ondan içmek olacakkaynar tarcınlı yedı baharatlı lohusa serbetı bızım burda ustunede bol ceviz atılır cay gıbı içilir :)
Kız ev hayatı bu kadar mı? Dip köşe bucak temizlik olsun, çamaşır ütü olsun, çocuğun kaç yaşında onunla hangi ara vakit geçiriyorsun? Şunları bi deyiver bende ne biliim bi düzen kuramıyorum. İş, ev, 2 çocuk, yemek, çamaşır, bulaşık, eş. Yani çoğu Zaman spor olmuyor. Bu arada bende göçmenim ama yetişemiyorum hiç bi şeye
Canımmm Çokkk güzel menünBugünkü menü
11 iki yumurta peynir zeytin bi elim kadar bazlama çay
15 bi kupa sütlü kahve
17 bi kepçe çorba 6 köfte salata yarım patates kadar kızartma yoğurt
21 çay
3 litreden fazla su
300 ip atlama. Ev temizligi bütün gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?