Pilatese mi başladın? Suyu yükselt bak benim 2lt bile oldu şimdiden. Oğlusun mışıl mışıl uyusun İnşaAllah.Pilaatesimi yarim yarim da olsa yaptim 1lt suyumu ictim simdi de oglusu salliyom bacaklarimdan et kesilmis
Süper süper süper:)))))Dunku menum ve diyetin ilk gunu
Sabah11
Bir yumurta haslama
Balli limonli sicak su kalkinca
Uc biber
Salatalik domates bi tane kepekli ekmek
Cay
Ara
nescafe uc tane cici bebe
Oglen bi porsiyon yogurtlu yagsiz makarna
Ara
Bir elma
Aksam
6 kasik mercimek yemegi
Bir avuc yesillik
Cacik bi kase
Ara uc tane kepekli biskuvi
İki bardak cay
3 lt su
15 dk leslie+ 30 dk pilates
canım maaşallah diyeyim çok güzel olmuşDunku menum ve diyetin ilk gunu
Sabah11
Bir yumurta haslama
Balli limonli sicak su kalkinca
Uc biber
Salatalik domates bi tane kepekli ekmek
Cay
Ara
nescafe uc tane cici bebe
Oglen bi porsiyon yogurtlu yagsiz makarna
Ara
Bir elma
Aksam
6 kasik mercimek yemegi
Bir avuc yesillik
Cacik bi kase
Ara uc tane kepekli biskuvi
İki bardak cay
3 lt su
15 dk leslie+ 30 dk pilates
İspnyolcum sana bisey sorsam hem doktorsun hem annesin kendi sruma ulasamadim fikrini soyle en azindan.. Ben simdi emziriyorum ya d.kontrol hapi olarak hemsire bana cerazette diye bi hap onerdi onu kullandim bi kutu ama hic ara vrrmeden yeniden baslayin yaziyo icinde yasmin ya da baska hap kullansam nolur bu cok duzensiz kanama yapti ben de gecen hafta hasta oldum bugun yine hasta oldum..canım maaşallah diyeyim çok güzel olmuş
canım benim bu konuda çok fazla bilfgim yok ama olanı söyleyeyimİspnyolcum sana bisey sorsam hem doktorsun hem annesin kendi sruma ulasamadim fikrini soyle en azindan.. Ben simdi emziriyorum ya d.kontrol hapi olarak hemsire bana cerazette diye bi hap onerdi onu kullandim bi kutu ama hic ara vrrmeden yeniden baslayin yaziyo icinde yasmin ya da baska hap kullansam nolur bu cok duzensiz kanama yapti ben de gecen hafta hasta oldum bugun yine hasta oldum..
Bi de evremden duydugm kadariyla bu hap kullanirken hamile kalanar olmus korkuyorum valla daha bunun psikolojisini atlatamadim yeni bi taneye huniyle gezerim artik
Tamam canm cok tesekkur ettim :)canım benim bu konuda çok fazla bilfgim yok ama olanı söyleyeyim
doğum kontrol hapları iki çeşit: 1- östrojen ve progesteron içerenler, 2-sadece progesteron içerenler .. 1. grup ilaçlar anne sütünü ve kalitesini azalttıkları için emzirenlere önerilmiyor.. sadece progesteron içerenler örneğin cerazette emzirenlerde güvenle kullanılabilir deniyor ama bazı kadın doğumcular hapların hiçbirini öenrimiyor..bir de 3 aylık iğneler var onlar da emzirenlerde kullanılabiliyor..
yasmine bildiğim kadarı ile 1. gruptan o yüzden kullanma derim..
ama diğerinden memnun değilsen bence doğum kontrol yöntemini doktorunla beraber gözden geçir. spiral veya 3 aylık iğne vs deneyebirlisin..
hamile kalma riski hemen hemen tüm yöntemlerde var (tüp bağlama da bile) .. hapla , spiralle, prezervatifle hepsinde %1-2 risk var ..
Tüp bağlatmada da risk var mı?Doktor hatasıyla mı alakalı?Beş yaşına girecek oğlum sıkıntı olmadı hiç.39 yaşından sonra hamile kalmayayım bir de.canım benim bu konuda çok fazla bilfgim yok ama olanı söyleyeyim
doğum kontrol hapları iki çeşit: 1- östrojen ve progesteron içerenler, 2-sadece progesteron içerenler .. 1. grup ilaçlar anne sütünü ve kalitesini azalttıkları için emzirenlere önerilmiyor.. sadece progesteron içerenler örneğin cerazette emzirenlerde güvenle kullanılabilir deniyor ama bazı kadın doğumcular hapların hiçbirini öenrimiyor..bir de 3 aylık iğneler var onlar da emzirenlerde kullanılabiliyor..
ama diğerinden memnun değilsen bence doğum kontrol yöntemini doktorunla beraber gözden geçir. spiral veya 3 aylık iğne vs deneyebirlisin..
hamile kalma riski hemen hemen tüm yöntemlerde var (tüp bağlama da bile) .. hapla , spiralle, prezervatifle hepsinde %1-2 risk var ..
Hahahah ne güldümTüp bağlatmada da risk var mı?Doktor hatasıyla mı alakalı?Beş yaşına girecek oğlum sıkıntı olmadı hiç.39 yaşından sonra hamile kalmayayım bir de.
Bu güzel bilgiler için teşekkürler toktorcummmmacanım benim bu konuda çok fazla bilfgim yok ama olanı söyleyeyim
Güzel canım menün sen nerde yaşıyorsun?Kizlar herkese iyi aksamlar
23 Mart Çarşamba menüm
Sabah 8.45 1 adet altinbasak
2 kk peynir maydonoz
2 zeytin ve cay
Ogle 2 kasik corba
avuc ici kadar mezgit izgara
3 kasik zeytinyagli enginar ve salata
Aksam 18.00 yarim kepce yogurt corbasi
4 yemek kaşığı barbunya
yasil salata.. Bugün ise gidip gelirken 20+20 dakika yurudum daha da halim yok simdi cay kuşburnu ve turk kahvesi keyfi yapiyoruz acik havada ohhhh gel keyfim gell :)
beşiktastayım canım bem. bazen öğlenlerı yemekhaneye gidiyorum dıyet yıyecekler oluyor onu degerlendırıyorum..o yuzden guzel menulere denk geliyorum diyelim..cuma gelsin artıkkkkkkk :)Güzel canım menün sen nerde yaşıyorsun?
Rabbim kolaylik versi. Hizir as yoldasin olsun insEvet canim gunduzleri calisip spor yapip yemek yapip aksamlari yuksek lisans derslerime gidip ertesi gun icin ogrencilerime konu sunumlarimi hazirlayip oyle uyuyorum. Asiri yorucu bir donemdeyim :/
Cabuk cabuk yat olmadi 1 cay brd tarcinli sut icin cis onlar cis sakin.bak yicen sonra da oturup canin sklck gidip bi daha yicenHastayim canm acayiiiip tatli istiyo dayan diyorum kendime dayan az kaldi yatmaya
Ooooo cuma ya haziriz galibabeşiktastayım canım bem. bazen öğlenlerı yemekhaneye gidiyorum dıyet yıyecekler oluyor onu degerlendırıyorum..o yuzden guzel menulere denk geliyorum diyelim..cuma gelsin artıkkkkkkk :)
Kaptanim cabuk kos tutun elinden yoksa gidip tatli yicekHastayim canm acayiiiip tatli istiyo dayan diyorum kendime dayan az kaldi yatmaya
Canim boy 1.67 ilk hedef kilom da 67.Canım kilolarimi z aynı gidiyo
Senin boyun ve hedef kilon kacti
Bayiliyorum seni. Kuzum hitabinaBen burdayımyoğun çalışıyorum. Sen nasılsın kuzum napiyosun?
Ohhhhh mis misssssssPilaatesimi yarim yarim da olsa yaptim 1lt suyumu ictim simdi de oglusu salliyom bacaklarimdan et kesilmis
Cnm altinbasak biskuvi mi.Kizlar herkese iyi aksamlar
23 Mart Çarşamba menüm
Sabah 8.45 1 adet altinbasak
2 kk peynir maydonoz
2 zeytin ve cay
Ogle 2 kasik corba
avuc ici kadar mezgit izgara
3 kasik zeytinyagli enginar ve salata
Aksam 18.00 yarim kepce yogurt corbasi
4 yemek kaşığı barbunya
yasil salata.. Bugün ise gidip gelirken 20+20 dakika yurudum daha da halim yok simdi cay kuşburnu ve turk kahvesi keyfi yapiyoruz acik havada ohhhh gel keyfim gell :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?