Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

GÜNAYDIN
menu yazmayım kacamak yok sadece gece kendımı nutellanın basında buldum ve suan mıdem bulanıyor sekerden
yenı arkadaslar hosgelmış

Gunaydin hanimlar az once arkadaslarla toplu kahvalti vardi receller cikolatalar borekler vs.ben onlardan ayri kalmamk icin kahvaltimi evde yapmadim.amaaaaa diyetimn disina da cikmadin zeytin peynr domates.borek hakkimi da aldim.tas firin borekleri.esime goturcem.hem esimin ogle
Yemegini aradan cikaririm ugrasmamis olurm.

GÜNAYDIN
menu yazmayım kacamak yok sadece gece kendımı nutellanın basında buldum ve suan mıdem bulanıyor sekerden
Nekadar yedin kasikladin mi yoksa.kiz sevi. Mrt sen de benim gibisin daha nereye kadar mehter takimi olcaz 2 ileri 1 geri durdemenin zamani geciyo bak

Ama ama ( bu kaçamak değil ki. Ben yine canımın istediklerini yicem ama 17:00 dan önce
Vallaha bilmem diyetisyenler 5 ten once kacamak yap demiyolar.( darilmiyosun dimi saka yollu soyluyorum.yoksa ben de super biri degilim.burdaki kizlar bilirler cok kacamaklarimi.su aralar iyiyim ya diyette ondan bu kendime guvenim)
Ben de burdayımmmm eve bayilmadan geldim ama kahveyle zor durdum ayakta.. sizler nelr yaptiniz nasil gidiyor diyetler sporlarrr
Hayirdr calisiyomusun
@kanikey transfer nasıl geçti acaba? İnşallah bebiş haberini alırız.
Insallh
Günaydınnnnn beybiler diyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
Evettttttttt

Evet canim gunduzleri calisip spor yapip yemek yapip aksamlari yuksek lisans derslerime gidip ertesi gun icin ogrencilerime konu sunumlarimi hazirlayip oyle uyuyorum. Asiri yorucu bir donemdeyim :/

Günaydınnnn. Aynen devam bu sabah 77 yi görmek tartıda acayip motivasyona neden oldu bende. Herkes için güzel bir gün olur umarım.
Daha ne olsun süpersin canım emeğinin karşılığını alıyorsun. Devam devam
GÜNAYDIN
Afferim sana, alma kuzum eve öyle şeyler. !!
Vayyy sen bu işi öğrenmeye başladın. :))))) bende gidiyorum ama sadece salata türü yerim. Ortamlardan da mahrum kalmam:))))
Evet canim gunduzleri calisip spor yapip yemek yapip aksamlari yuksek lisans derslerime gidip ertesi gun icin ogrencilerime konu sunumlarimi hazirlayip oyle uyuyorum. Asiri yorucu bir donemdeyim :/
Canım enerjin bol bol olsun İnşaAllah.

günaydın kızlar

bugün ki menümü yazayım hemen

sabah 9,30 2 yumurtadan peynirli omlet,çay

öğlen haşlanmış tavuk büyükçe dilim 13,00

spora gitmeden süt bir bardak tarçınlı,1dilim dil peyniri

akşam spordan sonra da peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum çünkü 22,00 gibi evde olabiliyorum

spor 1 saat tempolu yürüyüş,biraz da ağırlık çalışırım zaman kalırsa

su 2 lt

afiyet olsun canım.büyük başarı bence..süpersin

canım benim çok sevindim bişey olmamasına , sen yinede çektir eeg içiniz rahat eder..
Bakim soyle ispiyonlanacak birileri var mi.
kızz alemsin ssevdim bu işie. ben de ispiyonluycam senin gibi
harikasın dostummmm
Aynen bende sevindim giden kiloda bu kez cogunun yağ olmasına çok şükür. 17.02.2016 da başladım 82.2 ile 17.03.2016 da 78.4 düm. 1 ayda cok olmasa da diğer arkadaşlar kadar ben gayet memnunum bu sonuçtan.
bence süper bir sonuç ..ayda 4-5 ideal zaten.. harijka bir sonuç
Günaydınnnnn beybiler diyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
devaaammmmmm
GÜNAYDIN
heeeehhh tam da olmuş işte.. bugün ceza sana 1 saat spor yapacaksın exr,tadan

Ben de burdayımmmm eve bayilmadan geldim ama kahveyle zor durdum ayakta.. sizler nelr yaptiniz nasil gidiyor diyetler sporlarrr

neden canım çok mu aç bıraktın kendini?ben de spora zorla gidip zorla tamamlıyorum resmen.ve gece uykumda resmen tüm vücudum ağrıyor.inanılmaz halsizlik var ne yapsam bilemedim.

oooo süpersinnnn bravo sanaaa
müthişşşş.. aferin arkadaşım

Canım çok az yiyorsun bari iki dilim ekmek ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…