gunaydim kaptannm Evet sıkı bir sekilde devam :)Günaydınnnnn beybilerdiyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
Günaydınnnn. Aynen devam bu sabah 77 yi görmek tartıda acayip motivasyona neden oldu bende. Herkes için güzel bir gün olur umarım.Günaydınnnnn beybilerdiyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
Çok haklısınız. Kişiden kişiye fark ediyor. Sonuç benim için gayet sevindirici :)Önemli olan kilo vermen ve yağdan vermen. Başkalarıyla kıyaslama kendini, herkesin metabolizması ayrı canım.
Nekadar yedin kasikladin mi yoksa.kiz sevi. Mrt sen de benim gibisin daha nereye kadar mehter takimi olcaz 2 ileri 1 geri durdemenin zamani geciyo bakGÜNAYDIN
menu yazmayım kacamak yok sadece gece kendımı nutellanın basında buldum ve suan mıdem bulanıyor sekerden
yenı arkadaslar hosgelmış
Kiyamam sen de benim gibisin .ben alistim uyuyorum cok guzel bebegi sallarken.ohhh missss rezil uyku baldan tatli olurmusAyakta Bebek sallıyor :))
Vallaha bilmem diyetisyenler 5 ten once kacamak yap demiyolar.( darilmiyosun dimi saka yollu soyluyorum.yoksa ben de super biri degilim.burdaki kizlar bilirler cok kacamaklarimi.su aralar iyiyim ya diyette ondan bu kendime guvenim)Ama ama( bu kaçamak değil ki. Ben yine canımın istediklerini yicem ama 17:00 dan önce
Hayirdr calisiyomusunBen de burdayımmmm eve bayilmadan geldim ama kahveyle zor durdum ayakta.. sizler nelr yaptiniz nasil gidiyor diyetler sporlarrr
Insallh@kanikey transfer nasıl geçti acaba? İnşallah bebiş haberini alırız.
EvetttttttttGünaydınnnnn beybilerdiyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
Evet canim gunduzleri calisip spor yapip yemek yapip aksamlari yuksek lisans derslerime gidip ertesi gun icin ogrencilerime konu sunumlarimi hazirlayip oyle uyuyorum. Asiri yorucu bir donemdeyim :/Vallaha bilmem diyetisyenler 5 ten once kacamak yap demiyolar.( darilmiyosun dimi saka yollu soyluyorum.yoksa ben de super biri degilim.burdaki kizlar bilirler cok kacamaklarimi.su aralar iyiyim ya diyette ondan bu kendime guvenim)
Hayirdr calisiyomusun
Insallh
Evettttttttt
aynen bı kasık belkı ıkı kasık yedım :)Nekadar yedin kasikladin mi yoksa.kiz sevi. Mrt sen de benim gibisin daha nereye kadar mehter takimi olcaz 2 ileri 1 geri durdemenin zamani geciyo bak
Daha ne olsun süpersin canım emeğinin karşılığını alıyorsun. Devam devamGünaydınnnn. Aynen devam bu sabah 77 yi görmek tartıda acayip motivasyona neden oldu bende. Herkes için güzel bir gün olur umarım.
Afferim sana, alma kuzum eve öyle şeyler. !!GÜNAYDIN
menu yazmayım kacamak yok sadece gece kendımı nutellanın basında buldum ve suan mıdem bulanıyor sekerden
Vayyy sen bu işi öğrenmeye başladın. :))))) bende gidiyorum ama sadece salata türü yerim. Ortamlardan da mahrum kalmam:))))Gunaydin hanimlar az once arkadaslarla toplu kahvalti vardi receller cikolatalar borekler vs.ben onlardan ayri kalmamk icin kahvaltimi evde yapmadim.amaaaaa diyetimn disina da cikmadin zeytin peynr domates.borek hakkimi da aldim.tas firin borekleri.esime goturcem.hem esimin ogle
Yemegini aradan cikaririm ugrasmamis olurm.
Canım enerjin bol bol olsun İnşaAllah.Evet canim gunduzleri calisip spor yapip yemek yapip aksamlari yuksek lisans derslerime gidip ertesi gun icin ogrencilerime konu sunumlarimi hazirlayip oyle uyuyorum. Asiri yorucu bir donemdeyim :/
Canım kilolarimi z aynı gidiyoÇok haklısınız. Kişiden kişiye fark ediyor. Sonuç benim için gayet sevindirici :)
Gunaydin hanimlar az once arkadaslarla toplu kahvalti vardi receller cikolatalar borekler vs.ben onlardan ayri kalmamk icin kahvaltimi evde yapmadim.amaaaaa diyetimn disina da cikmadin zeytin peynr domates.borek hakkimi da aldim.tas firin borekleri.esime goturcem.hem esimin ogle
canım benim çok sevindim bişey olmamasına , sen yinede çektir eeg içiniz rahat eder..ispanyol üniversiteye götürdüm deyince hayır olsun dedim.Kızının iyi olmasına sevindim.Allah tüm çocuklara şifa versin.Bende oğlumu doçente götürdüm.Korkulacak bir durum göremedim,enfeksiyon sebep olmuş olabilir ama yinede eeg çekilsin dedi.Nisan 13 ye eeg çekilecek.
kızz alemsin ssevdim bu işie. ben de ispiyonluycam senin gibiBakim soyle ispiyonlanacak birileri var mi.
harikasın dostummmmBugunku mnm
Kahvlati 6.30. 2 zeytin. 1 domates.2 ymk ks lor.yarim cy ks corek otu.1 dilim cvdr.
Ara 1 yesil elma.1 kupa yesil cy
Ogle 12.30 haslnmis karnibahar brokoli yarim havuc.yarim tabak
3 ymk ks yogury.1 dilim cvdar.beyaz lahana salatasi
Ara 1 su brd yarim yagli sut.4 gunkurusu
Aksm.19.15. 1 haslnmis baget.2 ymk ks bulgur pilavi.1 kepce cacik.lahana salatasi.
2.5 lt suyu gecti
Sabah 30 dk yuruyus.aksm 1 saat leslie 4 miles
bence süper bir sonuç ..ayda 4-5 ideal zaten.. harijka bir sonuçAynen bende sevindim giden kiloda bu kez cogunun yağ olmasına çok şükür. 17.02.2016 da başladım 82.2 ile 17.03.2016 da 78.4 düm. 1 ayda cok olmasa da diğer arkadaşlar kadar ben gayet memnunum bu sonuçtan.
devaaammmmmmGünaydınnnnn beybilerdiyetler nasıl gidiyor ? Disiplinli bir şekilde yola devam dimi
heeeehhh tam da olmuş işte.. bugün ceza sana 1 saat spor yapacaksın exr,tadanGÜNAYDIN
Ben de burdayımmmm eve bayilmadan geldim ama kahveyle zor durdum ayakta.. sizler nelr yaptiniz nasil gidiyor diyetler sporlarrr
oooo süpersinnnn bravo sanaaaGunaydin hanimlar az once arkadaslarla toplu kahvalti vardi receller cikolatalar borekler vs.ben onlardan ayri kalmamk icin kahvaltimi evde yapmadim.amaaaaa diyetimn disina da cikmadin zeytin peynr domates.borek hakkimi da aldim.tas firin borekleri.esime goturcem.hem esimin ogle
müthişşşş.. aferin arkadaşımgünaydın kızlar
bugün ki menümü yazayım hemen
sabah 9,30 2 yumurtadan peynirli omlet,çay
öğlen haşlanmış tavuk büyükçe dilim 13,00
spora gitmeden süt bir bardak tarçınlı,1dilim dil peyniri
akşam spordan sonra da peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum çünkü 22,00 gibi evde olabiliyorum
spor 1 saat tempolu yürüyüş,biraz da ağırlık çalışırım zaman kalırsa
su 2 lt
Canım çok az yiyorsun bari iki dilim ekmek yegünaydın kızlar
bugün ki menümü yazayım hemen
sabah 9,30 2 yumurtadan peynirli omlet,çay
öğlen haşlanmış tavuk büyükçe dilim 13,00
spora gitmeden süt bir bardak tarçınlı,1dilim dil peyniri
akşam spordan sonra da peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum çünkü 22,00 gibi evde olabiliyorum
spor 1 saat tempolu yürüyüş,biraz da ağırlık çalışırım zaman kalırsa
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?