Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de yazayım menümü
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
10:00 sade nescafe
12:00 1 porsiyondan az yeşil mercimek yemeği, 1 kase cacık
17:00 kaşarlı tost, sade kahve ( sporra gideceğim için akşam yemeğim bu oldu)
19:00 1 tatlı kaşığı kakao eklenmiş 1 bardak süt
su:3 lt
spor: 1 saat reformer pilates

bence de kesin olursun bu gidişle canım günde kaç kez duş alıyorsun üşenmiyor musun aklıma o geldi şimdi bu kadar spordan sonra

Canım çok az yiyorsun bari iki dilim ekmek ye

sadece bu hafta böyle oldu canım haftaya sebze yicem bol bol..ya sanki ekmek ya da türevlerini yersem kilo alcakmışım gibi hissediyorum.sanırım bu yüzden spora gidince zorla yapıyorum ayakta zor duruyorum bişeyler eklemem lazım.önümüzdeki hafta daha güzel olcak menülerim inşallah.

kızlar halen regl olamadım karnım inanılmaz şişti.ve diyeti zooorlana yapıyorum çok sinir oldummmm çatlıcam az kaldııı
öneriniz var mı hızlandırıcı kekik suyu bile içtim,maydanoz suyu ama yooook.mevsim geçişlerinde böyle bi haller oluyo bana anlamadım..

canım afiyet olsun menün çok güzel..kakolu sütü bende denicem güzel olur aslında spordan sonra özellikle tatlı krizine girdiğim için iyi gelebilir.spordan gelip mutfağa dalıyorum direk :)

canimmm cok teşekkür :*

neden canım çok mu aç bıraktın kendini?ben de spora zorla gidip zorla tamamlıyorum resmen.ve gece uykumda resmen tüm vücudum ağrıyor.inanılmaz halsizlik var ne yapsam bilemedim.
canim cift spor yapmistim bir doga yuruyusu bir de spor salonu az da yedigim icin halsiz dustum herhalde..daha az ve duzenli spor yapmalıyım. birden yuklendim benim hatam o oldu.

Süper menü alkışş)))

ApriL_2007 ben de ispiyonluycam artık Sevilay gibiii
Aaaa çok iyi olur .gözümden kaçmış olanın yakasında oluruz catlaksiniz!
Kuzum ekmekten korkma kararında yersen hiç sorun olmaz.

Bir çözümü yok. Sadece sabır ve bol su iç bitki çayı iç canım.

canim cift spor yapmistim bir doga yuruyusu bir de spor salonu az da yedigim icin halsiz dustum herhalde..daha az ve duzenli spor yapmalıyım. birden yuklendim benim hatam o oldu.
Ceylan'a uymayın sakın! O ayrı bir güç:))))))) her günse yapılan spor günde yarım saat bile yeter

Tamda bugun kendıme spor programı yapmıstımmm

bende aynı hatayı yaptım pazar başladığımda.hale her yanım ağrıyor..daha ağırdan almalıyız canım
Kesinlikle. Bak sonra hiç spor yapamayacaksiniz. Sakatlanıp soğursun daha kötü olur baby
Tamda bugun kendıme spor programı yapmıstımmm
O ceza çekilecek o kadar! Kendi iyiliğin için yapman lazım

canım afiyet olsun menün çok güzel..kakolu sütü bende denicem güzel olur aslında spordan sonra özellikle tatlı krizine girdiğim için iyi gelebilir.spordan gelip mutfağa dalıyorum direk :)
ben de aynı senin gibi spordan sonra çok acıkıyordum.. dün denemdim bay tok tuttu. kakaolu olduğu için sanki tatlı bişeyler yemişim gibi geldi.

kızlar kendimce bir tablo yaptım günlük aldığım kalori harcadığım kalori yaptığım egzersizler vs içinde olan .. bir de şu 1 hafta yapıp da bıraktığım 30 günlük mekik, kalça , basen programlarını da kattım.. günlük ne yaptığımı her gün bu şekilde paylaşıcam sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…