Sabah 1 saat yuruyus
30 mekik
Maydonoz kürü
1 dilim salata
2 yemek kasigi omlet
1 dilim cok ince visne receli ekmek
Oglen
1 saat Yuruyus
30 mekik
3 yemek kasigi barbunya
1 cay bardagi ayran
1 dilim kek cilekli
Aksam
Yarim dilim ekmek arasi peynir
1 saat yuruyus
30 mekik
Karin egzersizleri
Son yedigim ekmek beni mahvetti karnim sisti resmen sanki 1 ekmek yemisim gibi boyle cokkkk sinirlendim acaip daha da hirslandimm@@@@@@@
1 hafta boyunca corba ve yogurt agirlik vericem
BIKTIM KILOLARDANNNN BİKTİM MM BİKTİM MM
Eger ben ceylansam nisan da 50 kilo olcamolucammm olucammm vericem bu 7 kg yi ! !!!
Nisam 10 unda 50 olucam yaziyorum buraya
Canım çok az yiyorsun bari iki dilim ekmek ye
ben de yazayım menümü
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
10:00 sade nescafe
12:00 1 porsiyondan az yeşil mercimek yemeği, 1 kase cacık
17:00 kaşarlı tost, sade kahve ( sporra gideceğim için akşam yemeğim bu oldu)
19:00 1 tatlı kaşığı kakao eklenmiş 1 bardak süt
su:3 lt
spor: 1 saat reformer pilates
canimmm cok teşekkür :*Daha ne olsun süpersin canım emeğinin karşılığını alıyorsun. Devam devam
Afferim sana, alma kuzum eve öyle şeyler. !!
Vayyy sen bu işi öğrenmeye başladın. :))))) bende gidiyorum ama sadece salata türü yerim. Ortamlardan da mahrum kalmam:))))
Canım enerjin bol bol olsun İnşaAllah.
canim cift spor yapmistim bir doga yuruyusu bir de spor salonu az da yedigim icin halsiz dustum herhalde..daha az ve duzenli spor yapmalıyım. birden yuklendim benim hatam o oldu.neden canım çok mu aç bıraktın kendini?ben de spora zorla gidip zorla tamamlıyorum resmen.ve gece uykumda resmen tüm vücudum ağrıyor.inanılmaz halsizlik var ne yapsam bilemedim.
Süper menü alkışşben de yazayım menümü
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
10:00 sade nescafe
12:00 1 porsiyondan az yeşil mercimek yemeği, 1 kase cacık
17:00 kaşarlı tost, sade kahve ( sporra gideceğim için akşam yemeğim bu oldu)
19:00 1 tatlı kaşığı kakao eklenmiş 1 bardak süt
su:3 lt
spor: 1 saat reformer pilates
Aaaa çok iyi olur .gözümden kaçmış olanın yakasında oluruzApriL_2007 ben de ispiyonluycam artık Sevilay gibiii
Kuzum ekmekten korkma kararında yersen hiç sorun olmaz.sadece bu hafta böyle oldu canım haftaya sebze yicem bol bol..ya sanki ekmek ya da türevlerini yersem kilo alcakmışım gibi hissediyorum.sanırım bu yüzden spora gidince zorla yapıyorum ayakta zor duruyorum bişeyler eklemem lazım.önümüzdeki hafta daha güzel olcak menülerim inşallah.
Bir çözümü yok. Sadece sabır ve bol su iç bitki çayı iç canım.kızlar halen regl olamadım karnım inanılmaz şişti.ve diyeti zooorlana yapıyorum çok sinir oldummmm çatlıcam az kaldııı
öneriniz var mı hızlandırıcı kekik suyu bile içtim,maydanoz suyu ama yooook.mevsim geçişlerinde böyle bi haller oluyo bana anlamadım..
Ceylan'a uymayın sakın! O ayrı bir güç:))))))) her günse yapılan spor günde yarım saat bile yetercanim cift spor yapmistim bir doga yuruyusu bir de spor salonu az da yedigim icin halsiz dustum herhalde..daha az ve duzenli spor yapmalıyım. birden yuklendim benim hatam o oldu.
canim cift spor yapmistim bir doga yuruyusu bir de spor salonu az da yedigim icin halsiz dustum herhalde..daha az ve duzenli spor yapmalıyım. birden yuklendim benim hatam o oldu.
Tamda bugun kendıme spor programı yapmıstımmmcanım benim çok sevindim bişey olmamasına , sen yinede çektir eeg içiniz rahat eder..
kızz alemsin ssevdim bu işie. ben de ispiyonluycam senin gibi
harikasın dostummmm
bence süper bir sonuç ..ayda 4-5 ideal zaten.. harijka bir sonuç
devaaammmmmm
heeeehhh tam da olmuş işte.. bugün ceza sana 1 saat spor yapacaksın exr,tadan
Kesinlikle. Bak sonra hiç spor yapamayacaksiniz. Sakatlanıp soğursun daha kötü olur babybende aynı hatayı yaptım pazar başladığımda.hale her yanım ağrıyor..daha ağırdan almalıyız canım
O ceza çekilecek o kadar! Kendi iyiliğin için yapman lazımTamda bugun kendıme spor programı yapmıstımmm
ben de aynı senin gibi spordan sonra çok acıkıyordum.. dün denemdim bay tok tuttu. kakaolu olduğu için sanki tatlı bişeyler yemişim gibi geldi.canım afiyet olsun menün çok güzel..kakolu sütü bende denicem güzel olur aslında spordan sonra özellikle tatlı krizine girdiğim için iyi gelebilir.spordan gelip mutfağa dalıyorum direk :)
Ben burdayımpişşt fıstıklar nerdesiniz bakiim
canuuummm.. benim yoğunluk azaldı kendim motive edici işler peşindeyimBen burdayımyoğun çalışıyorum. Sen nasılsın kuzum napiyosun?
Çok iyi fikir senden çalarız bizde:)))) yap yapcanuuummm.. benim yoğunluk azaldı kendim motive edici işler peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?