Teskkur ettim tatlim :)Biz de sevindik canim tebrikler
Hay allah de yazacaktim telin isi dr olmus o:) doktorluk haldeyim aslinda bogazim hala kotu daha gecmezse gidicem sanirim cok canm yaniyor yerken icerken..Dra neden gittin? Kolaylıklar dilerim canım . Ne güzellll gelmiş eksiler! Oooo sen bu ev taşıma esnasında ne kilolar verirsin bak gör
Alkışş baby güzellll
Teskkur ettim tatlim :)
Hay allah de yazacaktim telin isi dr olmus o:) doktorluk haldeyim aslinda bogazim hala kotu daha gecmezse gidicem sanirim cok canm yaniyor yerken icerken..
İnsallah kaptanim istahim da kapandi iyice bugun oglen kahvaltimi ancak yapabildim 15.30 da ..once kalktim kargoya gittim geldim toplamda yarim saat yurudum tempolu oldu biraz oglan aglamadan yetiseyim diye:) sonra geldim kahvaltimi yaptim islere koyuld daha simdik oturdum valla sporum bugun boyle :)
Olmuşsun süpperKızlarr bu arada perçem kestirdim olmuş mu?
Annem geldi bakiverdi sagolsun bi de kendi evinde ablamin kizina bakiyor olmaz demedi kostu hemen :)Aman başka bişey olmasında geçer canım boğazın, ama tabi ilaç kullan belki iltihabı bişey vardır. İhmale gelmez.
Koşuşturmacadan öyle olur, haklısın. Sen evde yokken bebişi kim bakıyor?
Cok hos durmus canm :)Kızlarr bu arada perçem kestirdim olmuş mu?
Aynen öyle bende iş çıkışı bugun kaşımı aldırmaya gittim. Kendimi süper hissediyorum.Ben de çok sevdim vazgeçemiyorum artık.. Bir kilomuz kaldı bu değişiklikler motivasyonumu arttırıyor tesekkürler april
Canım matineli güne göre çok iyi geçmiş menün :))))) ayyy o ılgazı da yerim yumurtasınıda :))))) akşamında hafif geçmiş süper olmuş.Menume geceyim dun;
Sabah11 saniyordum 12mis:)
İki yumurta haslama sarisi ilgaza
Roka marul
Salata domates birer
Cay sekersiz
Bi dilim kepek ekmek
Oglen matinedeydim
13-16 arasi
Yarim lt cay(ikramlar fanta ve kolaydi icmemek icin cay yaptim goturdum :)
İki kasik Makarna salatasi yedim
Bir minik tarcinli kurabis yedim
Bitane de kucuk pogaca yedim mecbur aciktim :)
Aksam iki bardak cay iki kasik yogurt tok tutar diye
İki lt su
Spor yuruyus 20 dk kadar ve v glince bacak hareketleri 15 dk
Annem geldi bakiverdi sagolsun bi de kendi evinde ablamin kizina bakiyor olmaz demedi kostu hemen :)
teşekkür beybisi muckCok hos durmus canm :)
Şımarıcak yer arıyoruz yani ben arıyorum en azından :) Kabul etmek lazım bazen küçük kız çocuğu gibiyiz. Öyle değil mi :)
ayyy canimsin ya guzel bakan gozlerine kurban senin..burdaki hatunlar olarak hepimiz guzeliz eminim sadece kilolar golgeliyor..onu da yaza kadar halledip devamli hale getiricez fitligi..ben kendime inanıyorum burdaki herkese de inanıyorum..guzel gunler gorecegiz..prens konusuna gelince :)) onun da yolu biraz kilo vermek sanki april :)Kesinlikle! Ve sadece saçın değil sen de çok güzel bir hatunsun Maşallahyakışıklı prensini bekleyen:))))
ayyy canimsin ya guzel bakan gozlerine kurban senin..burdaki hatunlar olarak hepimiz guzeliz eminim sadece kilolar golgeliyor..onu da yaza kadar halledip devamli hale getiricez fitligi..ben kendime inanıyorum burdaki herkese de inanıyorum..guzel gunler gorecegiz..prens konusuna gelince :)) onun da yolu biraz kilo vermek sanki april :)
Hiç kilo ile alakası yok. Bugün arkadaşımın arkadaşının resmini gördüm 120 kilo iken evlenmiş ve sonra 60 kiloya kadar inmiş.Kaderde ne zaman yazıldıysa, o zaman evleneceğin insan karşına çıkıyor canım.ayyy canimsin ya guzel bakan gozlerine kurban senin..burdaki hatunlar olarak hepimiz guzeliz eminim sadece kilolar golgeliyor..onu da yaza kadar halledip devamli hale getiricez fitligi..ben kendime inanıyorum burdaki herkese de inanıyorum..guzel gunler gorecegiz..prens konusuna gelince :)) onun da yolu biraz kilo vermek sanki april :)
çok teşekkürAlıntılarım gitmiş yine. SağolApriL_2007 herkes beğendi beni sağolsunlar..99 T tektas perçem yakışmış maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?