Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaa neden dönüyorsunuz ? Herkes aksine oralarda kalmak ister :)))) Gerçi bende vakti zamanında evlenmek için oralara gelecektim de gözüm yemedi vazgeçtim. Ben biraz vatan sevdalısıyım:))))

Menün güzel canım, hepsi çok iyi

Gunaydinnn millet fistik gibi olmanuz dilegiyle:)
Saol bebem sanada günaydın, sende fıstık gibi ol :))))

Teşekkürler canımmmm herkese Günaydın öpücüklü kalp

canım ben 5 haftada 5 kilo vermedim ki.keşke versem haftasonları kaçamak yaptığım için haftaiçi daha çok dikkat etmek istiyorum.akşam spordan sonra dayanamadım haşlanmış tavuk yedim zaten..spor sonrası sauna da yapınca iyice acıkıyorum

Iyiyim canim. Yeniden bulantilarim basladi onun haricinde iyiyim. Bebis de iyi cok aukur. Gezmelerdeydim buralara pek bakamadim. Dogum gununuz nasildi sen nasilsin ?

madlen çikolata dışında menün güzel kuzum, sporun harikaaaa
Srlam kizlar is arasi bi bakiyim dedim gunduz dr kosustutmayla grcti hala ev isletiyle mesgulum bitmedi ..
Menumu isim biince yazicam sabah kontrl tatisina ciktim -500 april kaptan :) srvindirik oldum
doktora niye gittin kuzum .. waaaooowww -500 harikasınn
maaşallah çok güzeeelll
hahhaaaaaaa iyi güldüm sayende
Kızlarr bu arada perçem kestirdim olmuş mu?
çok yakışmış kuzuuumm.. güzele ne yakışmazkiii çok hoş hatunsun maaşallaaaahhh
afroditim süpersin matineyi hafif atlatmışsın.. akşam da yememşlsin çok güzell
temelli mi dönüyorsunuz .. bir müddet daha kalın bence ülkenin hali iyi değil neolur ne olmaz..
şaka şka hoşgeliiinnn bizeeeee ..
menün de süper kuşumm
Günaydın beybiler Ayyy çok zor kalktım
günaydın kzummm

kizlar estetik yaptırmayı dusuneniniz oldu mu? ben bugün bir doktorla görüseceğim.
hımmm ne estetiği yaptırmayı düşünüyorsun.. fıstık gibisin zaten...ben çok düşünürüm de yemiyo valla yaptıramam herhalde ..aslında estetik yaptırmak istediğim çok yerim var

sabah 5 te uyandık kuşumla. miniğim kabus gördü herhalde iç çeke çeke ağlayarak uyandı bi daha da uyumadı..

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir
09:30 şekersiz t. kahvesi
12:30 tavuk yemeği 3,4 kaşık, yarım kase ezogelin çorbası
16:00 sade nescafe 10 badem, 2 kuru erik
19:00 1 haşlanmış ymurta, 1 bardak süt( 1 tatlı kaşığı kakaolu)
su:2 lt
spor bölgesel hareketlerimi yaptım

hımmm ne estetiği yaptırmayı düşünüyorsun.. fıstık gibisin zaten...ben çok düşünürüm de yemiyo valla yaptıramam herhalde ..aslında estetik yaptırmak istediğim çok yerim var
oy ben o kuzuyu yerim ic mi cekiyo ya kiyamam
canım estetik olarak kilo da versem popo kivrimimi cok beğenmiyorum..yag enjeksiyonu diye bi teknik varmis ya..bende de hazir yag var gobekten alip oraya koysunlar bence.. bir de boy foto koyarim bakarsiniz..nasil olsa erkek yok burda :)

güzel olur valla.. hem göbektekinden kurtulucan hem de popoyu şekillendireceksin çakaaaalll

Allah razi olsun canim benim yaa aynen evin prensesi kaldim :) dsrisi sana olsun iste boyle cifte cifte . su an alisiksin dedin ya bak aklima sunnet geldi ayy zor ia o yaa ne guzel bunu atlatmistik simdi bir sunnet daha :) kilom da hala ayni cnm cok sukur bebis te iyiymis gelisim olarak demekki bebegin gelismesi icin kilo almaya pekte gerek yokmus . gec te olsa tecrubelerle ogrendim

kizlar estetik yaptırmayı dusuneniniz oldu mu? ben bugün bir doktorla görüseceğim.
Hayrdr ne estetigi profildeki guzellik sen degil misin

Ay ben gobegimi yok etmek isterdim
sabah 5 te uyandık kuşumla. miniğim kabus gördü herhalde iç çeke çeke ağlayarak uyandı bi daha da uyumadı..
Yavrummmm kiyamam ben ona

Bakak gorek

Ben güzel olmayana güzel demem, kilolar verilir canım:))) yaza zaten süperiz eminim. Prens gelecekse senin kilon varken de gelsin ki gerçek aşk olsun babyyy !
Oyle ama ekekler hatunlarinin com da sisko olmsini istemezler gibi geliyo
Kızlar ben biraz kaçıyorum dizimizi izleyeceğiz the walking dead :)))) sonra yine döneceğim sizeeeee grsrz mcukkk,
Ooooo cok guzel super bi dizi
Gunaydinnn millet fistik gibi olmanuz dilegiyle:)
Aminnnnnn
Ay insallah haftada 1 kilo ha.insallh diyeyim de hepimiz icin dua olsun

Masallah bu kacamklara ragmen yine de - 500 gr gitmis cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…