- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Merhaba sevgili arkadaslar umarim hersey gonlunuzcedir:)
Gecmis olsun gulfurencim ayagin nasil oldu? Dedigin gibi nazardan olmustur o kadar hazirlik filan misafirler hayran kalmistir:)
Aprilcim Massachusetts eyaletindeyim Ben.. Yakinda temelli donuyoruz Turkiyeye:)
tektas percem cok yakismis saclarina da bayildim:)
28 mart menume gelecek olursak
9:30 limonlu ilik su
10:30 1 kk peynir
10 zeytin
2 ince dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 kucuk elma
2 ceviz
Domates salatalik biber
12:00 filtre Sade kahve
14:30 40 dakika workout
16:30 aksam yemegi
2 kepce mercimek corbasi
5 kasik sebze yemegi
5 kasik yogurt
Bir kase salata
Yaklasik 2,5 lt su
Gunu kacamaksiz kapattim sukur
Saol bebem sanada günaydın, sende fıstık gibi ol :))))Gunaydinnn millet fistik gibi olmanuz dilegiyle:)
Teşekkürler canımmmm herkese Günaydın öpücüklü kalpMerhaba sevgili arkadaslar umarim hersey gonlunuzcedir:)
Gecmis olsun gulfurencim ayagin nasil oldu? Dedigin gibi nazardan olmustur o kadar hazirlik filan misafirler hayran kalmistir:)
Aprilcim Massachusetts eyaletindeyim Ben.. Yakinda temelli donuyoruz Turkiyeye:)
10 zeytin
2 ince dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 kucuk elma
2 ceviz
Domates salatalik biber
2 kepce mercimek corbasi
5 kasik sebze yemegi
5 kasik yogurt
Bir kase salata
Yaklasik 2,5 lt su
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar dediğin gibi.Kıyafetlerde de çok kısıtlama var.Kızlarda çeşit,renk çok.Ama iki erkeğin tadıda başka.
Akşam spordan sonra tek meyve ile geçiştirme bence.Metabolizmanı yavaşlatacaksın.5 haftada 5 kilo iyi vermişsin ama bu şekilde yapıp,sonra gözün dönüp başa dönüyorsun heralde.
Günaydın beybilerAyyy çok zor kalktım
Bizim doğum günü telaşımız benim açımdan son hız devam ediyor ve yorucu olduğu kadar keyifli.Allahım azğız tadıyla kutlamayı nasip etsin.İlk defa böyle bir kutlama yapıyoruz ve oğlumda çok heyecanlı.
Bugün sabit çıktım ama regl oldum.Kilo veren arkadaşlarımı çok çok kutluyorum.
dagatesi nasılsın? @deadline seni de özledik,artık gelsen.
madlen çikolata dışında menün güzel kuzum, sporun harikaaaaİyi akşamlar kızlar 28 Mart Pazartesi menum
Sabah 06.30 1 haslanmış yumurta
5 yeşil seytin
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tane mısır + Çay
Öğle 12.0o Ton balıklı salata
1,5 dilim kızarmış ekmek (üstü zeytin ezmeli)+ Çay
(Balık tadından nefret geldiği için üstüne 2 ince madlen sütlü çikolata)
Ara 16.00 2 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir
Bu arada uyuyakaldıgım için akşam yemeğim 20.00de alelacele oldu
2 dilim kızarmıs ekmek
peynir ve süt
Su 1,5 litre
Spor 2,5 saat tempolu yuruyus
Sevgiler
doktora niye gittin kuzum .. waaaooowww -500 harikasınnSrlam kizlar is arasi bi bakiyim dedim gunduz dr kosustutmayla grcti hala ev isletiyle mesgulum bitmedi ..
Menumu isim biince yazicam sabah kontrl tatisina ciktim -500 april kaptan :) srvindirik oldum
maaşallah çok güzeeelllBugunku mnm
Kahvalti yarim yesil elma
Ogle 2 kasik lor.1 yumrtali omlet 1 dilm cvdr 3 ksk yogurt.1 domates
Ara. 1 kayisili aktivia.1 gunkurusu.
Aksm 1 dilm misir ekmegi.1 dilim cvdr.3 ksk cacik 3 kasik kabak yemegi
Ara yarim greyfut yiyecegim
Spor sabah 30 dk yuruyus
Ogle. 30 dk yuruyus
2 lt su
Cok sukur bugun kacamagim olmadi cok isim vardi kosturmaktan mu bilmem artik
hahhaaaaaaa iyi güldüm sayendeTon balığı oldugu için sanırım. Zaten balıla pek aram yok. O ekmekleri de balık tadını bastırsın diye yedim öğlen.. Akşam ise ne olduğuna inanamazsınız. Ben sabah oldu sandım o yuzden peynir ekmeğe daldımYarın sabah 8 deki derse bu akşam 20.00 da gidicektim nerdeyse.. Hava da niye aydınlanmadıysa diyorum :)) Bu akşamüstü uykuları küçüklüğümden beri bana bunu yapıyor. Çocukken de öğleden sonra kalkıp okula gidicem sanırdım. Malum uyanınca bi yere gitmek kodlanmış beyne
çok yakışmış kuzuuumm.. güzele ne yakışmazkiii çok hoş hatunsun maaşallaaaahhhKızlarr bu arada perçem kestirdim olmuş mu?
afroditim süpersin matineyi hafif atlatmışsın.. akşam da yememşlsin çok güzellMenume geceyim dun;
Sabah11 saniyordum 12mis:)
İki yumurta haslama sarisi ilgaza
Roka marul
Salata domates birer
Cay sekersiz
Bi dilim kepek ekmek
Oglen matinedeydim
13-16 arasi
Yarim lt cay(ikramlar fanta ve kolaydi icmemek icin cay yaptim goturdum :)
İki kasik Makarna salatasi yedim
Bir minik tarcinli kurabis yedim
Bitane de kucuk pogaca yedim mecbur aciktim :)
Aksam iki bardak cay iki kasik yogurt tok tutar diye
İki lt su
Spor yuruyus 20 dk kadar ve v glince bacak hareketleri 15 dk
Annem geldi bakiverdi sagolsun bi de kendi evinde ablamin kizina bakiyor olmaz demedi kostu hemen :)
temelli mi dönüyorsunuz .. bir müddet daha kalın bence ülkenin hali iyi değil neolur ne olmaz..Merhaba sevgili arkadaslar umarim hersey gonlunuzcedir:)
10 zeytin
2 ince dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 kucuk elma
2 ceviz
Domates salatalik biber
2 kepce mercimek corbasi
5 kasik sebze yemegi
5 kasik yogurt
Bir kase salata
Yaklasik 2,5 lt su
günaydın kzummmGünaydın beybilerAyyy çok zor kalktım
hımmm ne estetiği yaptırmayı düşünüyorsun.. fıstık gibisin zaten...ben çok düşünürüm de yemiyo valla yaptıramam herhalde ..aslında estetik yaptırmak istediğim çok yerim varkizlar estetik yaptırmayı dusuneniniz oldu mu? ben bugün bir doktorla görüseceğim.
madlen çikolata dışında menün güzel kuzum, sporun harikaaaa
doktora niye gittin kuzum .. waaaooowww -500 harikasınn
maaşallah çok güzeeelll
hahhaaaaaaa iyi güldüm sayende
çok yakışmış kuzuuumm.. güzele ne yakışmazkiii çok hoş hatunsun maaşallaaaahhh
afroditim süpersin matineyi hafif atlatmışsın.. akşam da yememşlsin çok güzell
temelli mi dönüyorsunuz .. bir müddet daha kalın bence ülkenin hali iyi değil neolur ne olmaz..
şaka şka hoşgeliiinnn bizeeeee ..
menün de süper kuşumm
günaydın kzummm[/
teşekkür kuzummmm Üzgün bi kadina iyi gelen sozler bunlar varolun muckk :)
oy ben o kuzuyu yerim ic mi cekiyo ya kiyamamhımmm ne estetiği yaptırmayı düşünüyorsun.. fıstık gibisin zaten...ben çok düşünürüm de yemiyo valla yaptıramam herhalde ..aslında estetik yaptırmak istediğim çok yerim var
güzel olur valla.. hem göbektekinden kurtulucan hem de popoyu şekillendireceksin çakaaaallloy ben o kuzuyu yerim ic mi cekiyo ya kiyamam
canım estetik olarak kilo da versem popo kivrimimi cok beğenmiyorum..yag enjeksiyonu diye bi teknik varmis ya..bende de hazir yag var gobekten alip oraya koysunlar bence.. bir de boy foto koyarim bakarsiniz..nasil olsa erkek yok burda :)
güzel olur valla.. hem göbektekinden kurtulucan hem de popoyu şekillendireceksin çakaaaalll
Allah razi olsun canim benim yaa aynen evin prensesi kaldim :) dsrisi sana olsun iste boyle cifte cifte . su an alisiksin dedin ya bak aklima sunnet geldi ayy zor ia o yaa ne guzel bunu atlatmistik simdi bir sunnet daha :) kilom da hala ayni cnm cok sukur bebis te iyiymis gelisim olarak demekki bebegin gelismesi icin kilo almaya pekte gerek yokmus . gec te olsa tecrubelerle ogrendimAyyyy çok güzel bir haber bu, bak işte evde sadece bir prenses olacak. Kıymetini bilsinler İnşaAllah arkadaşım. Erkek annesi olmaya alışıksın zor gelmeyecek en azından.
Sağlıklı günler dilerim daima canım benim
He heheh yap o zamn bitane kızçe:))))))) Oyyyyy kuzummm geçmiş olsun, iyi daha kötü bişey olmamış ! Eeee çıtır annesin tabi nazar değecek ! Maşallah diyelim bizde kirk bir kere, kem gözlerden uzak ol bebişim
Kizlar gereken açıklamayı yapmışlarmenün güzel de açlık çekmiyor musun?
Hayrdr ne estetigi profildeki guzellik sen degil misinkizlar estetik yaptırmayı dusuneniniz oldu mu? ben bugün bir doktorla görüseceğim.
Ay ben gobegimi yok etmek isterdimhımmm ne estetiği yaptırmayı düşünüyorsun.. fıstık gibisin zaten...ben çok düşünürüm de yemiyo valla yaptıramam herhalde ..aslında estetik yaptırmak istediğim çok yerim var
Yavrummmm kiyamam ben onasabah 5 te uyandık kuşumla. miniğim kabus gördü herhalde iç çeke çeke ağlayarak uyandı bi daha da uyumadı..
Bakak gorekoy ben o kuzuyu yerim ic mi cekiyo ya kiyamam
canım estetik olarak kilo da versem popo kivrimimi cok beğenmiyorum..yag enjeksiyonu diye bi teknik varmis ya..bende de hazir yag var gobekten alip oraya koysunlar bence.. bir de boy foto koyarim bakarsiniz..nasil olsa erkek yok burda :)
Oyle ama ekekler hatunlarinin com da sisko olmsini istemezler gibi geliyoBen güzel olmayana güzel demem, kilolar verilir canım:))) yaza zaten süperiz eminim. Prens gelecekse senin kilon varken de gelsin ki gerçek aşk olsun babyyy !
Ooooo cok guzel super bi diziKızlar ben biraz kaçıyorum dizimizi izleyeceğiz the walking dead :)))) sonra yine döneceğim sizeeeee grsrz mcukkk,
AminnnnnnGunaydinnn millet fistik gibi olmanuz dilegiyle:)
Ay insallah haftada 1 kilo ha.insallh diyeyim de hepimiz icin dua olsuncanım ben 5 haftada 5 kilo vermedim ki.keşke versemhaftasonları kaçamak yaptığım için haftaiçi daha çok dikkat etmek istiyorum.akşam spordan sonra dayanamadım haşlanmış tavuk yedim zaten..spor sonrası sauna da yapınca iyice acıkıyorum
Masallah bu kacamklara ragmen yine de - 500 gr gitmis cok iyiMenume geceyim dun;
Sabah11 saniyordum 12mis:)
İki yumurta haslama sarisi ilgaza
Roka marul
Salata domates birer
Cay sekersiz
Bi dilim kepek ekmek
Oglen matinedeydim
13-16 arasi
Yarim lt cay(ikramlar fanta ve kolaydi icmemek icin cay yaptim goturdum :)
İki kasik Makarna salatasi yedim
Bir minik tarcinli kurabis yedim
Bitane de kucuk pogaca yedim mecbur aciktim :)
Aksam iki bardak cay iki kasik yogurt tok tutar diye
İki lt su
Spor yuruyus 20 dk kadar ve v glince bacak hareketleri 15 dk
Annem geldi bakiverdi sagolsun bi de kendi evinde ablamin kizina bakiyor olmaz demedi kostu hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?