- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir
09:30 şekersiz t. kahvesi
12:30 tavuk yemeği 3,4 kaşık, yarım kase ezogelin çorbası
16:00 sade nescafe 10 badem, 2 kuru erik
19:00 1 haşlanmış ymurta, 1 bardak süt( 1 tatlı kaşığı kakaolu)
su:2 lt
spor bölgesel hareketlerimi yaptım
he benim de kuzu gorunmeyen yerleri biraz duzeltmek gerekiyor iste:) aksam atarim bi foto opuyom hepinizi simdi doktora geldim :*Hayrdr ne estetigi profildeki guzellik sen degil misin
Ay ben gobegimi yok etmek isterdim
Yavrummmm kiyamam ben ona
Bakak gorek
he benim de kuzu gorunmeyen yerleri biraz duzeltmek gerekiyor iste:) aksam atarim bi foto opuyom hepinizi simdi doktora geldim :*
Cnm noldu protein diyetine mi basladindünkü menüm
Cnm vitamin takviyesi alsan ozellikle de c vitamini.yesil cay onerebilirm insn kendini dahs canli hissediyo.bi de bence bu donemki yorgunluk hissi psikoloji ile de asilabilir.iyiyim de kalk ev isi. Yap spor yap cocukla ilgilen bisey yap istekızlar geçmek bilmeyen bir uyku hali var üstümde yaaaaaaaaaaaaa :'( çok yorgun hissediyorum bilemedim neden..
Yaaa karin germe ha.nasil karin yaglarini mi aliyolarben düşündüm ve oldum :) karın germe ameliyatı oldum..şimdi de 5 kg versem göğüs olacağım haftaya görüşmem var hatta..kilo verdikten sonra bozulan yerleri düzeltmek istiyo insan.
Afiyet olsun kaptanim cnm yemek yemek istemiyo oglen tavuk yedim ondan mi tokum bilmiyorum.gerci aksm menumde kabak yemegi var onu da sevmiyorum biraz da ondanKızlar nabersiniz?? Bende şimdi eve geldim yemeğimi yiyorum :))))
Saol bebemAfiyet olsun kaptanim cnm yemek yemek istemiyo oglen tavuk yedim ondan mi tokum bilmiyorum.gerci aksm menumde kabak yemegi var onu da sevmiyorum biraz da ondan
Bugun ayin kaciysa o günün menusu
Sabah 07.00 kizarmis ekmek peynir sut
arada 10.00 sınav görevimde açma ikram ettiler yarim yedim
ogleden sonra 16.00 izgara tavuk salata
aksam da yani su anda kafam bozuk bira iciyorum..maximum iki tane içerim..yuruyus 1,5 saat suyu bilmiom
Evet moral bozuk. Eski benimkiyle bi iletişim gerceklesti daha da kafam bozuldu. Adam hasta beni de hasta edicek ondan korkuyorum..Gobus cikmicak april yine de konsantrem iyi cok bozmadim. Yuruyusu o sinirle yaptim zaten.Ayyy göbüş çıkacak! Ne oldu niye moralin bozuk tatlım?
Boşver canım değmez kimse için kendini üzmeyeEvet moral bozuk. Eski benimkiyle bi iletişim gerceklesti daha da kafam bozuldu. Adam hasta beni de hasta edicek ondan korkuyorum..Gobus cikmicak april yine de konsantrem iyi cok bozmadim. Yuruyusu o sinirle yaptim zaten.
Inşallah canimsin cok sagol.. ikinci biradan sonrasini icmeyecegim.. Opuyorum hepinizi.. Herkes mutlulugunun kiymetini bilsin benim gibi yalniz kalmasin..opuyorumBoşver canım değmez kimse için kendini üzmeyeGelecek günlerin çok parlak inan bana, takma kafana hicbirseyi!
Canım bende öpüyorum seniiiiiiInşallah canimsin cok sagol.. ikinci biradan sonrasini icmeyecegim.. Opuyorum hepinizi.. Herkes mutlulugunun kiymetini bilsin benim gibi yalniz kalmasin..opuyorum
Sağol meleğim iyi ki varsınCanım bende öpüyorum seniiiiiiama lütfen karamsarlık yok herşey düzelecek :)))))
Merhaba sevgili arkadaslar umarim hersey gonlunuzcedir:)
Gecmis olsun gulfurencim ayagin nasil oldu? Dedigin gibi nazardan olmustur o kadar hazirlik filan misafirler hayran kalmistir:)
Aprilcim Massachusetts eyaletindeyim Ben.. Yakinda temelli donuyoruz Turkiyeye:)
tektas percem cok yakismis saclarina da bayildim:)
28 mart menume gelecek olursak
9:30 limonlu ilik su
10:30 1 kk peynir
10 zeytin
2 ince dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
1 kucuk elma
2 ceviz
Domates salatalik biber
12:00 filtre Sade kahve
14:30 40 dakika workout
16:30 aksam yemegi
2 kepce mercimek corbasi
5 kasik sebze yemegi
5 kasik yogurt
Bir kase salata
Yaklasik 2,5 lt su
Gunu kacamaksiz kapattim sukur
Sağol canım.Sorma ya sabah kalktım dizim,sol kolum,omuzum ağrıyor.Sporda yapamadım.Beslenme desen aldı balını gidiyor.Yarın yeni bir gün,yeni başlangıç olacak inşallah.Gunaydinnn millet fistik gibi olmanuz dilegiyle:)
Bende diyorum çok iyi kilo vermişsin daha ne olsun.canım ben 5 haftada 5 kilo vermedim ki.keşke versemhaftasonları kaçamak yaptığım için haftaiçi daha çok dikkat etmek istiyorum.akşam spordan sonra dayanamadım haşlanmış tavuk yedim zaten..spor sonrası sauna da yapınca iyice acıkıyorum
Allah Allah doğuma yakın neden bulantı oluyor ki?Asit fazlalığı mı acaba? Kıyamam az kaldı.Çok gezme dinlen bakalım.Iyiyim canim. Yeniden bulantilarim basladi onun haricinde iyiyim. Bebis de iyi cok aukur. Gezmelerdeydim buralara pek bakamadim. Dogum gununuz nasildi sen nasilsin ?
Merhaba canım.Nasılsın?günaydınlaaarrrr
Kuzum okusaydın keşke.Nazar mı değdi acaba? Kıyamam onların ağlamalarına ben.Yüzleri hep gülsün, hiç üzülmesinler.sabah 5 te uyandık kuşumla. miniğim kabus gördü herhalde iç çeke çeke ağlayarak uyandı bi daha da uyumadı..
Protein senbu gidişle kiloları patır patır vereceksin.dünkü menüm
O bende,eşimde,çocuklarda o uyku hali hep var.kızlar geçmek bilmeyen bir uyku hali var üstümde yaaaaaaaaaaaaa :'( çok yorgun hissediyorum bilemedim neden..
Afiyet olmuş ben gelene kadar.İyiyiz sen nasılsın kardeşim?Kızlar nabersiniz?? Bende şimdi eve geldim yemeğimi yiyorum :))))
Neye moralin bozuldu.Boş ver hayat üzülmek için çok kısa.Benşm yiğenim ve yengem bacak ve yanlardan yağ aldırdılar.Dikkat etmediler yine yağlandılar.Tanıdığımız da göbek estetiği oldu ama tekrar başa döndü.Ben bu soğuk vakumlu işlemden yaptıracağım.Her ay bir seansmış ,bakalım incelme olacak mı?Bugun ayin kaciysa o günün menusu
Sabah 07.00 kizarmis ekmek peynir sut
arada 10.00 sınav görevimde açma ikram ettiler yarim yedim
ogleden sonra 16.00 izgara tavuk salata
aksam da yani su anda kafam bozuk bira iciyorum..maximum iki tane içerim..yuruyus 1,5 saat suyu bilmiom
Tesekkur tatlim hersey daha iyi olacak inanıyorum.. estetige gelince aslinda yaglari kendim yakabilirim konsantrem de baya iyi ama benim popoyu kaldirtmam lazim daha buyuk ve sekilli istiyom. moralim de yerine gelir birazSağol canım.Sorma ya sabah kalktım dizim,sol kolum,omuzum ağrıyor.Sporda yapamadım.Beslenme desen aldı balını gidiyor.Yarın yeni bir gün,yeni başlangıç olacak inşallah.
Bende diyorum çok iyi kilo vermişsin daha ne olsun.
Allah Allah doğuma yakın neden bulantı oluyor ki?Asit fazlalığı mı acaba? Kıyamam az kaldı.Çok gezme dinlen bakalım.
Merhaba canım.Nasılsın?
Kuzum okusaydın keşke.Nazar mı değdi acaba? Kıyamam onların ağlamalarına ben.Yüzleri hep gülsün, hiç üzülmesinler.
Protein senbu gidişle kiloları patır patır vereceksin.
O bende,eşimde,çocuklarda o uyku hali hep var.
Afiyet olmuş ben gelene kadar.İyiyiz sen nasılsın kardeşim?
Neye moralin bozuldu.Boş ver hayat üzülmek için çok kısa.Benşm yiğenim ve yengem bacak ve yanlardan yağ aldırdılar.Dikkat etmediler yine yağlandılar.Tanıdığımız da göbek estetiği oldu ama tekrar başa döndü.Ben bu soğuk vakumlu işlemden yaptıracağım.Her ay bir seansmış ,bakalım incelme olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?