Afiyet olsun kuşum günaydın, vee kolay gelsin işindeSabah uyanir uyanmaz limonlu ilik suyumu ictim
amsterdam12 kuzum sen daha önce takımlarda yarışmıştın yaa, ozamanlarda 5.takım seni diskalifiye etmiş ! haberin varmıydı?
Bugun ayin kaciysa o günün menusu
Sabah 07.00 kizarmis ekmek peynir sut
arada 10.00 sınav görevimde açma ikram ettiler yarim yedim
ogleden sonra 16.00 izgara tavuk salata
aksam da yani su anda kafam bozuk bira iciyorum..maximum iki tane içerim..yuruyus 1,5 saat suyu bilmiom
Cnm noldu protein diyetine mi basladin
Cnm vitamin takviyesi alsan ozellikle de c vitamini.yesil cay onerebilirm insn kendini dahs canli hissediyo.bi de bence bu donemki yorgunluk hissi psikoloji ile de asilabilir.iyiyim de kalk ev isi. Yap spor yap cocukla ilgilen bisey yap iste
Yaaa karin germe ha.nasil karin yaglarini mi aliyolar
Dunku menum kizlar
Sabah 15.30:)
Domates salatalik
Bi dilim kepek ekmek
Cay
İki yumurta haslama
Ara yok oglen yok :)
Aksam bitane tavuk but dort kasik bakla yemegi salata
İki lt su
Yatim saat yuruyus+bacak sklastirma hareketleri
Tesekkur tatlim hersey daha iyi olacak inanıyorum.. estetige gelince aslinda yaglari kendim yakabilirim konsantrem de baya iyi ama benim popoyu kaldirtmam lazim daha buyuk ve sekilli istiyom. moralim de yerine gelir biraz
evet canım ozguven sart. arttirmak lazim..dun görüştüm doktorla aklima yatti gibi..ama hizli kilo verme sarkma olursa toplayamayiz dedi..abartmadan ayda bir kilo ver derin kendini toparlasin daha guzel sonuc alalim dedi..benim bir ay bekleyesim yok nisan ortasi gibi dusunuyorumeğer yaptırmak istiyorsan düşünme yaptır bence..ben ameliyattan sonra dikkat edebilseydim şimdi sonucum çok çok daha iyi olurdu..ama özgüvenim yerine geldi..pantolon bile giysem o alt göbek sarkmış duruyodu..şimdi yine göbeğim var kilomdan dolayı ama daha sıkı..özgüvenin tavan yapacak emin ol canımbenim kuzenim 7 kg yağ aldırdı eğer dikkat edersen güzel sonuç alıyorsun onun kilosu coktu tabi.senden okadar almaz doktorun..ama dikkat etmezsen yağ aldırmadığın yerlerde yağlanma oluyor..spor şart!
evet canım ozguven sart. arttirmak lazim..dun görüştüm doktorla aklima yatti gibi..ama hizli kilo verme sarkma olursa toplayamayiz dedi..abartmadan ayda bir kilo ver derin kendini toparlasin daha guzel sonuc alalim dedi..benim bir ay bekleyesim yok nisan ortasi gibi dusunuyorum
kuşummmmm... dün akşam eve dönerken uyuyakaldı zilli tam ben yatıcam 11 de uyanıverdi.. 2 buçukta yattımm , çok uykum vaaaarrrrrr..ama yine de çok tatlıııııispanyol kuzum, bebiş nasıl? Bu gece uyuyabildimi? Teyzesi yer totosunu onun :)))))
Menülerinde yakıyor valla hadii kolay gelsin
yaa aslında ben de çok itiyorum ama cesaretim yoookkk.. bravo sanaaabenim sadece bel çevremden yağ aldı doktor.çok kilon yok dedi ama pişman oldum keşke aldırmışken basen göbek heryerden aldırsaymışım o kadar acı çektim :) karın germe de sarkık olan kısmı kesip atıp karnını geriyorlar canım..yağ aldırmak onun yanında hiçbişey heraldebu kadar da cesaretliyim :)
kızlar iyi ki varsınız..bu aralar canım o kadar sıkkın o kadar stresliyim ki..şurda sizle yaptığım muhabbet bana çok iyi geliyor..doğru düzgün diyet ve spor yapmazdım son bir iki aydır.iki haftadır düzenli spor yapıyorum 4-5 gün..yediklerime dikkat ediyorum.en azından kilo almayacağıma eminim yavaş versem de..seviyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?