Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum kizlar
Sabah 15.30:)
Domates salatalik
Bi dilim kepek ekmek
Cay
İki yumurta haslama

Ara yok oglen yok :)
Aksam bitane tavuk but dort kasik bakla yemegi salata

İki lt su
Yatim saat yuruyus+bacak sklastirma hareketleri

ispanyol kuzum, bebiş nasıl? Bu gece uyuyabildimi? Teyzesi yer totosunu onun :)))))
Menülerinde yakıyor valla hadii kolay gelsin

amsterdam12 kuzum sen daha önce takımlarda yarışmıştın yaa, ozamanlarda 5.takım seni diskalifiye etmiş ! haberin varmıydı?

evet sanırım öyleydi.çok fazla giremiyordum işler yoğundu ve yeni ameliyat olduğum için spor yapamıyordum çok fazla motivasyonum çok düşmüştü..onlar da haklı olarak takım dışı bıraktılar beni.zaman bulamıyordum hiç o sıra..

sen de benim gibisin akşama kadar dikkat et..sonra kafam bozuk diyip şarap ,bira götür..direk göbek :) içme işini haftasonlarına saklamak lazım kuzu arada o da..

günaydın kızlar dün akşam ki menüme karnabahar ekledim..spordan gelince deli gibi aç hissettim..az yağlı karnıbahar yedim bir tabak..spor çıkışım geç oluyor ya ona bi çözüm üretmem şart.eve gelmem akşam 9 buçuk-10 civarı oluyo..o saatten sonra bişey yemek istemiyorum çünkü 11 gibi yatağa giriyorum..aç olunca da gözüm dönüyor ne yapsam sizce kızlar?

benim sadece bel çevremden yağ aldı doktor.çok kilon yok dedi ama pişman oldum keşke aldırmışken basen göbek heryerden aldırsaymışım o kadar acı çektim :) karın germe de sarkık olan kısmı kesip atıp karnını geriyorlar canım..yağ aldırmak onun yanında hiçbişey heralde bu kadar da cesaretliyim :)

Dunku menum kizlar
Sabah 15.30:)
Domates salatalik
Bi dilim kepek ekmek
Cay
İki yumurta haslama

Ara yok oglen yok :)
Aksam bitane tavuk but dort kasik bakla yemegi salata

İki lt su
Yatim saat yuruyus+bacak sklastirma hareketleri

canım afiyet olsun çok güzel olmuş menün.acıkmadın mı akşama kadar?

Tesekkur tatlim hersey daha iyi olacak inanıyorum.. estetige gelince aslinda yaglari kendim yakabilirim konsantrem de baya iyi ama benim popoyu kaldirtmam lazim daha buyuk ve sekilli istiyom. moralim de yerine gelir biraz

eğer yaptırmak istiyorsan düşünme yaptır bence..ben ameliyattan sonra dikkat edebilseydim şimdi sonucum çok çok daha iyi olurdu..ama özgüvenim yerine geldi..pantolon bile giysem o alt göbek sarkmış duruyodu..şimdi yine göbeğim var kilomdan dolayı ama daha sıkı..özgüvenin tavan yapacak emin ol canım benim kuzenim 7 kg yağ aldırdı eğer dikkat edersen güzel sonuç alıyorsun onun kilosu coktu tabi.senden okadar almaz doktorun..ama dikkat etmezsen yağ aldırmadığın yerlerde yağlanma oluyor..spor şart!

kızlar iyi ki varsınız..bu aralar canım o kadar sıkkın o kadar stresliyim ki..şurda sizle yaptığım muhabbet bana çok iyi geliyor..doğru düzgün diyet ve spor yapmazdım son bir iki aydır.iki haftadır düzenli spor yapıyorum 4-5 gün..yediklerime dikkat ediyorum.en azından kilo almayacağıma eminim yavaş versem de..seviyorum hepinizi

evet canım ozguven sart. arttirmak lazim..dun görüştüm doktorla aklima yatti gibi..ama hizli kilo verme sarkma olursa toplayamayiz dedi..abartmadan ayda bir kilo ver derin kendini toparlasin daha guzel sonuc alalim dedi..benim bir ay bekleyesim yok nisan ortasi gibi dusunuyorum

bende her an karar verebilirim göğüs için..yaza kadar anca ödemler iner..çok şişiyosun aml dan sonra çünkü iyileşme süreci bayağı sabır işi..tezcanlı da olunca hemen olsun bitsin istiyorsun..ama spor yapmaya başladığında sporu ihmal etme yediklerine de dikkat et ki bi anlamı olsun ameliyat masasına yatmanın ..aslında önce hedef kiloya inmek sonra ameliyatı olmak lazım da biz sabredemiyoruz işte..

ispanyol kuzum, bebiş nasıl? Bu gece uyuyabildimi? Teyzesi yer totosunu onun :)))))
Menülerinde yakıyor valla hadii kolay gelsin
kuşummmmm... dün akşam eve dönerken uyuyakaldı zilli tam ben yatıcam 11 de uyanıverdi.. 2 buçukta yattımm , çok uykum vaaaarrrrrr..ama yine de çok tatlııııı
yaa aslında ben de çok itiyorum ama cesaretim yoookkk.. bravo sanaaa
ben de seviyorum kiiiii

yaa önceden aldığım alıntılarım çıkmamışş
T tektas kuzumm canını sıkma lütfeennn.. hiçbirşey hiç kimse senden değerli değil kii.. üzülme nooluuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…