Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar günde kaç lt su içmeliyim sizce?masamda 1,5 luk su var hep akşama kadar içiyorum..Sporla birlikte 2 lt yi buluyorum..yeterli midir sizce?

kızlar günde kaç lt su içmeliyim sizce?masamda 1,5 luk su var hep akşama kadar içiyorum..Sporla birlikte 2 lt yi buluyorum..yeterli midir sizce?
minimum 2 lt içmelisin.. spor da yapıyorsun 2.5 olsa yi olur

dünkü menüm
08:00 1 haşalnmış yumurta, 1 dilim peynir
12:00 püreli köfte, 150 gr yoğurt
16:00 unique protein bar, sade nescafe, 5 badem (spor öncesi)
19:30 1 bardak sıcak süt(kakaolu), 1 avuç yer fıstığı
su:3 lt
spor 1 saat reformer pilates, 1 saat ev temizliği

yaa önceden aldığım alıntılarım çıkmamışş
T tektas kuzumm canını sıkma lütfeennn.. hiçbirşey hiç kimse senden değerli değil kii.. üzülme nooluuurr
Kuzum sağol bu kisi yani benim ex sevgili psikolojik tedavi göruyor herseyi cok degisti. Bagimlilik derecesinde bana düşkün olan adam ayrildim diye hastanelik olan adam aksam onda iki sokak oteye gidip geldim diye benden ayrıldı..Paranoyalar had safhadaydi zaten cok yordu beni..Ama uzulmeme engel olamiyorum simdilik..Yavas yavas atlaticam galiba..Asiri kiskanclikla basetmek ne zormuş..Akilli olup duygusaldan cikmaliyim. Mantikli olan bitmesi zaten..Yanilmiyorumdur umarim..

Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.

bence çok iyi yapmışsın ayrılmakla.. kıskanç insanla hele de paranoya derecesinde ise yaşamak çok zor , hayatı zindan ediyorar
Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
endişelenme kuzumm herşey iyi gidiyor.. güzel haberle geeel

bence çok iyi yapmışsın ayrılmakla.. kıskanç insanla hele de paranoya derecesinde ise yaşamak çok zor , hayatı zindan ediyorar

endişelenme kuzumm herşey iyi gidiyor.. güzel haberle geeel
Saçma bir şekilde tedirgin oluyorum. Ödevini yapmayan öğrencinin öğretmen önündeki mahcubiyetini yaşıyorum

Tunaydin kuslar dunku menumu yazayim
Sabah11.30
Bir haslama yumurta
Domates salatalik
Cay
Bir dilim k ekmek

Ara uc dort adet diyet kraker
Bir bardak meyve auyu

Oglen yiyemedim firsat bulup

Aksam
Dort kasik ispanak
Yarim porsiyon makarna
Kkarisik salata

İki bardak cay
Spor 15 dk yiruus
İc bacak hareketleri yaptim oralara taktim bu ara
Suyu bilemiyorum ama ikiye yakindir

Kızlar konu açtım girişimci kadınlar sayfasında
Ama resim ekleyemedim.yinede beklerim
Ve resim eklemeyi biri anlatabilir
Mi daha önce yapmisti m şimdi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…