- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
minimum 2 lt içmelisin.. spor da yapıyorsun 2.5 olsa yi olurkızlar günde kaç lt su içmeliyim sizce?masamda 1,5 luk su var hep akşama kadar içiyorum..Sporla birlikte 2 lt yi buluyorum..yeterli midir sizce?
Kuzum sağol bu kisi yani benim ex sevgili psikolojik tedavi göruyor herseyi cok degisti. Bagimlilik derecesinde bana düşkün olan adam ayrildim diye hastanelik olan adam aksam onda iki sokak oteye gidip geldim diye benden ayrıldı..Paranoyalar had safhadaydi zaten cok yordu beni..Ama uzulmeme engel olamiyorum simdilik..Yavas yavas atlaticam galiba..Asiri kiskanclikla basetmek ne zormuş..Akilli olup duygusaldan cikmaliyim. Mantikli olan bitmesi zaten..Yanilmiyorumdur umarim..
İnsallahMerhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
bence çok iyi yapmışsın ayrılmakla.. kıskanç insanla hele de paranoya derecesinde ise yaşamak çok zor , hayatı zindan ediyorarKuzum sağol bu kisi yani benim ex sevgili psikolojik tedavi göruyor herseyi cok degisti. Bagimlilik derecesinde bana düşkün olan adam ayrildim diye hastanelik olan adam aksam onda iki sokak oteye gidip geldim diye benden ayrıldı..Paranoyalar had safhadaydi zaten cok yordu beni..Ama uzulmeme engel olamiyorum simdilik..Yavas yavas atlaticam galiba..Asiri kiskanclikla basetmek ne zormuş..Akilli olup duygusaldan cikmaliyim. Mantikli olan bitmesi zaten..Yanilmiyorumdur umarim..
endişelenme kuzumm herşey iyi gidiyor.. güzel haberle geeelMerhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
Kaldım canım sen iyi gidiyon maşallahMerhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
Canm 12 de kalktim ama ism vardi kahv etmeden ciktim geldim bebegimi doyurdum derken ucbucuk oldu ben daha yeni kahvalti yapmistim dolayisiyla acikmadim :)canım afiyet olsun çok güzel olmuş menün.acıkmadın mı akşama kadar?
Saçma bir şekilde tedirgin oluyorum. Ödevini yapmayan öğrencinin öğretmen önündeki mahcubiyetini yaşıyorumbence çok iyi yapmışsın ayrılmakla.. kıskanç insanla hele de paranoya derecesinde ise yaşamak çok zor , hayatı zindan ediyorar
endişelenme kuzumm herşey iyi gidiyor.. güzel haberle geeel
Bende canım 2 hafta olmasına rağmen 1 kilo anca vermişimdir. Arada duraksiyormus ya kilo verimi ondandır sanırım seninkide. Ayrıca 97 den 79 a düşmek harika bir başarı benceBen takılı
Kaldım canım sen iyi gidiyon maşallah
Ben takılı
Kaldım canım sen iyi gidiyon maşallah
Profiline mi resim yoksa mesaj kısmına mı ekleyeceksin?Kızlar konu açtım girişimci kadınlar sayfasında
Ama resim ekleyemedim.yinede beklerim
Ve resim eklemeyi biri anlatabilir
Mi daha önce yapmisti m şimdi olmuyor
Hoşgeldin canımMerhzba araniza yeni katildim yardimlarinizk bekliyorum
Hoş buldum 24 yaşındayım evliyim 1.71 buyunda ve malesef 106 kiloyum.Hoşgeldin canımbiraz kendinden bahsedermisin?
Aaa bende öyleydim hiç üzülme verirsinHoş buldum 24 yaşındayım evliyim 1.71 buyunda ve malesef 106 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?