Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oo super ins bende o kilolari gorurum aslinda ahat kilo veren bir insanim sadece diyete baslama asamasi bende uzun suruyo devam ettirmek konusunda cok sıkıntı yasamiyorum .

gulfuren iyiyim ablammm kalktık işe geldik işte! Bitsede gitsek :))))) öpüyorum mcukkk
Zaman senin için çabuk aksın inşallah.Nasıl bir şey insanlar hiç bir şey ile mutlu olamıyor.Bende çalışma hayatını bıraktığım için bazen üzülüyorum.Keşke çalışsaydım diyorum.

Sende iyiki varsın.Burada ilişkimiz karşılıksız.Arkadaşlarımızın hepside samimi insanlar.İnşallah istediğin kiloya indiğini de göreceğiz.

Sen bu hafta birinciliğe oynuyorsun sanki.

Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
Güzel şeyler söyleyecek gör bak.

Merhzba araniza yeni katildim yardimlarinizk bekliyorum
Hoşgeldin aramıza.

Kızlar konu açtım girişimci kadınlar sayfasında
Ama resim ekleyemedim.yinede beklerim
Ve resim eklemeyi biri anlatabilir
Mi daha önce yapmisti m şimdi olmuyor
cevap yazdığın bölümde dosya yükle butonu vra oraya tıkla , sonra resmi yükle , cevaplaya bas..bir dene bakalımm
Hoş buldum 24 yaşındayım evliyim 1.71 buyunda ve malesef 106 kiloyum.
hoş geldin canımm. tam yerindesinnn
ooo nerdeeeee.. birincilik olmaz da yarım kilo bile vermiş olsam havalara ucucamm çok zor gidiyor çünküüü
hemmmen bakıyorum tatlımmm

Neler onerirsiniz ne gibi ip uclariniz var
benim bir önerim vaaarrr.. sakın ha şok diyet yapma sonra geri alıyorsun ve metabolizman feleğini şaşıyor.. ben birkaç kez denedim ve pişman oldum..
suyu en az 2-2.5 lt içmelisin.. akşam yemeğini hafif geçrir, protein mutlaka bir öğününde olsun.. bir de illaki spor.. yürüyüş, leslie ile yürüyüş yapabilrisin

B7gun basliyoruz arkadasimla yuruyuse ama benkm en buyuk problemim su.
Bugun arkadasimla yuruyuse basliyoruz ama benim en buyuk problemim su. Cunku su icemiyorum bazen 1 -2 gun su icmedigim bile oluyo.

B7gun basliyoruz arkadasimla yuruyuse ama benkm en buyuk problemim su.

Bugun arkadasimla yuruyuse basliyoruz ama benim en buyuk problemim su. Cunku su icemiyorum bazen 1 -2 gun su icmedigim bile oluyo.
mutlaka içmelisin.. her saat başı 1 bardak içmeye başla.. sonra yavaş yavaş artırırsın.. yürüyüşe çıkarken yarım litrelik su al yanına yürüüyş bitene kadar ara ara iç mesela..

Anlamadim ki neden. Arada mideme baski yapiyor sanirim. Doktorumla da gorusemedim

Hahahah ay sevilay gece gece cok guldum. Kos kos birini daha yakaladim catallamis fln :))

epeydir bakamamistim cok geriden geliyorum ama dayanamadim yazayim dedim

30 Mart menum;
8:00 limonlu ilik su
08:30 kahvalti
3 yk menemen
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik maydanoz
2 ceviz
13:00 filtre Sade kahve
14:00 55 dk workout
18:30 aksam yemegi
250 gr kadar izgara et
4 yk yogurt
1 kase salata
7 yk kozlenmis sebze
20:00 30 dk yuruyus
Ve 2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…