Zaman senin için çabuk aksın inşallah.Nasıl bir şey insanlar hiç bir şey ile mutlu olamıyor.Bende çalışma hayatını bıraktığım için bazen üzülüyorum.Keşke çalışsaydım diyorum.
Sende iyiki varsın.Burada ilişkimiz karşılıksız.Arkadaşlarımızın hepside samimi insanlar.İnşallah istediğin kiloya indiğini de göreceğiz.kızlar iyi ki varsınız..bu aralar canım o kadar sıkkın o kadar stresliyim ki..şurda sizle yaptığım muhabbet bana çok iyi geliyor..doğru düzgün diyet ve spor yapmazdım son bir iki aydır.iki haftadır düzenli spor yapıyorum 4-5 gün..yediklerime dikkat ediyorum.en azından kilo almayacağıma eminim yavaş versem de..seviyorum hepinizi
Sen bu hafta birinciliğe oynuyorsun sanki.dünkü menüm
08:00 1 haşalnmış yumurta, 1 dilim peynir
12:00 püreli köfte, 150 gr yoğurt
16:00 unique protein bar, sade nescafe, 5 badem (spor öncesi)
19:30 1 bardak sıcak süt(kakaolu), 1 avuç yer fıstığı
su:3 lt
spor 1 saat reformer pilates, 1 saat ev temizliği
Güzel şeyler söyleyecek gör bak.Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
Hoşgeldin aramıza.Merhzba araniza yeni katildim yardimlarinizk bekliyorum
Neler onerirsiniz ne gibi ip uclariniz varAaa bende öyleydim hiç üzülme verirsinşimdi 65 kilolardayım:))))
cevap yazdığın bölümde dosya yükle butonu vra oraya tıkla , sonra resmi yükle , cevaplaya bas..bir dene bakalımmKızlar konu açtım girişimci kadınlar sayfasında
Ama resim ekleyemedim.yinede beklerim
Ve resim eklemeyi biri anlatabilir
Mi daha önce yapmisti m şimdi olmuyor
hoş geldin canımm. tam yerindesinnnHoş buldum 24 yaşındayım evliyim 1.71 buyunda ve malesef 106 kiloyum.
ooo nerdeeeee.. birincilik olmaz da yarım kilo bile vermiş olsam havalara ucucamm çok zor gidiyor çünküüüZaman senin için çabuk aksın inşallah.Nasıl bir şey insanlar hiç bir şey ile mutlu olamıyor.Bende çalışma hayatını bıraktığım için bazen üzülüyorum.Keşke çalışsaydım diyorum.
Sende iyiki varsın.Burada ilişkimiz karşılıksız.Arkadaşlarımızın hepside samimi insanlar.İnşallah istediğin kiloya indiğini de göreceğiz.
Sen bu hafta birinciliğe oynuyorsun sanki.
Güzel şeyler söyleyecek gör bak.
Hoşgeldin aramıza.
hemmmen bakıyorum tatlımmm
benim bir önerim vaaarrr.. sakın ha şok diyet yapma sonra geri alıyorsun ve metabolizman feleğini şaşıyor.. ben birkaç kez denedim ve pişman oldum..Neler onerirsiniz ne gibi ip uclariniz var
Bugun arkadasimla yuruyuse basliyoruz ama benim en buyuk problemim su. Cunku su icemiyorum bazen 1 -2 gun su icmedigim bile oluyo.benim bir önerim vaaarrr.. sakın ha şok diyet yapma sonra geri alıyorsun ve metabolizman feleğini şaşıyor.. ben birkaç kez denedim ve pişman oldum..
suyu en az 2-2.5 lt içmelisin.. akşam yemeğini hafif geçrir, protein mutlaka bir öğününde olsun.. bir de illaki spor.. yürüyüş, leslie ile yürüyüş yapabilrisin
mutlaka içmelisin.. her saat başı 1 bardak içmeye başla.. sonra yavaş yavaş artırırsın.. yürüyüşe çıkarken yarım litrelik su al yanına yürüüyş bitene kadar ara ara iç mesela..B7gun basliyoruz arkadasimla yuruyuse ama benkm en buyuk problemim su.
Bugun arkadasimla yuruyuse basliyoruz ama benim en buyuk problemim su. Cunku su icemiyorum bazen 1 -2 gun su icmedigim bile oluyo.
minimum 2 lt içmelisin.. spor da yapıyorsun 2.5 olsa yi olur
Dimi ya55 dk Jillian workout yaptim anam agladi.. Bu kadin Adamin hasatini cikariyor resmen
Yeme canım dayan cumaya ne kaldiCok fena bisiler yiyesim var :///
Sağol canım.Sorma ya sabah kalktım dizim,sol kolum,omuzum ağrıyor.Sporda yapamadım.Beslenme desen aldı balını gidiyor.Yarın yeni bir gün,yeni başlangıç olacak inşallah.
Bende diyorum çok iyi kilo vermişsin daha ne olsun.
Allah Allah doğuma yakın neden bulantı oluyor ki?Asit fazlalığı mı acaba? Kıyamam az kaldı.Çok gezme dinlen bakalım.
Merhaba canım.Nasılsın?
Kuzum okusaydın keşke.Nazar mı değdi acaba? Kıyamam onların ağlamalarına ben.Yüzleri hep gülsün, hiç üzülmesinler.
Protein senbu gidişle kiloları patır patır vereceksin.
O bende,eşimde,çocuklarda o uyku hali hep var.
Afiyet olmuş ben gelene kadar.İyiyiz sen nasılsın kardeşim?
Neye moralin bozuldu.Boş ver hayat üzülmek için çok kısa.Benşm yiğenim ve yengem bacak ve yanlardan yağ aldırdılar.Dikkat etmediler yine yağlandılar.Tanıdığımız da göbek estetiği oldu ama tekrar başa döndü.Ben bu soğuk vakumlu işlemden yaptıracağım.Her ay bir seansmış ,bakalım incelme olacak mı?
Ever Ben cook memnunum zaten o yuzden hasatim ciksa da yaklasik 2 aydir yapiyorum:) herkese de tavsiye ederimDimi yaama güzel de oluyor. Sonuç mükemmel
Masallh masallh sporlar yapilmis
Kaptanim kos yakaladim birini.yas pasta catallamis.bi de hem mercimk corbasi hem pilavi hem de o da yetmiyo gibi ekmegi ayni anda yemis
Masallh allah bagislasin cnm
Ahaaaa bi tane daha yakaladi. Oooooo olmaz ki cnm.....
Cnm benim sen bu hirsla yaparsn.amaaaa arkadaslsr dogru soyluyo senin iyiligin icin dikkat et cnm bu kadar spor asiri kas kaybi a ses olabilir
Cumaya var vakit daha.yapilir ins
Ooooooooo platesler yapilmis sutler icilmis mis. Mis
Noldu kaptanima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?