Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin kizlaar. Nasilsiniz. Oku oku bitiremedim ya gecmisi hala :)) ben yaklasik 10 kilo oldum. Gecen haftalarda gezmelerdeydim tabi bana kilo olarak dondu :) her ne kadar her goren cok fitsin verirsin dese de bana hiiiic oyle gelmiyoor kocami kilo olarak yakalamadan doguma gitsem iyiydi :))) yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler

Süper süper süpersin
10 kilo mu? Vayyy nasılsa gidecek onlar sen merak etme sağlığınız iyi olsun yeter nerelere gittin bakim? İşten mi ayrıldın?

Süper süper süpersin
10 kilo mu? Vayyy nasılsa gidecek onlar sen merak etme sağlığınız iyi olsun yeter nerelere gittin bakim? İşten mi ayrıldın?

Isten ayrilmadim daha calisiyorum. Son kez tatil yaptik daha isten ayrilmama 3 4 hafta var

Dunku mnm
Kahvalti yarim dil peyniri 5 zeytin domates 1 dilim ekmk
Ogle 1 yesil elma 1 avuc misir patlagi
Ara 1 tarcinli aktivia 1 cilek
Aksm. 3 kusbasi et.yarim sis kiyma kebabi.salata.1 brdk ayran .1 ymk kasigi eritilmis koyun peyniri
2 lt su
30 dk sabah yuruyus
30 dk ogle yuruyus

Ya ben yarina sabit cikarim heralde.arti olamm da .ya kabizim ondan .bi arkadasim da hep ayni sporu yaptigindan diyo.leslie yapiyorum
55 dk Jillian workout yaptim anam agladi.. Bu kadin Adamin hasatini cikariyor resmen
Ayyyy jillian mi bikac kez yapmistim.cok agrim olmustu
Cok fena bisiler yiyesim var :///
Ne yedin bakimmmm
İyi akşamlar herkese bu hafta herkes tartıda süper rakamlar görür İnsallah
Insallhhhh
Workout nedir
10 kilo cok iyi arkadasim

günaydın taş beton hatunlar..nasılsınız bu sabah?İstanbul'da bahar havası..Ofis ortamında olmak üzücü tabi ama haftasonuna az kaldı

canım süper menü..spordan sonra benim de süt ya da yoğurtla geçiştirmem lazım ama ben eve gidip dondurma yedim :)

Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.

umarım eksi çıkarsın canım..programlı kilo veriyorsun ne güzel..diyetisyenin verdiği menüleri ya da önerileri paylaşırsan çok sevinirim.kilolarımız aynı sayılır.

afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş..ama senin yerinde olsam sporu parça parça yapmam 1 saat yürürüm tempolu hem terlersin hem daha çok kalori yakarsın zamanın varsa tabi.çünkü zaten ilk 15 20 dk ısınmakla geçiyor.

Ever Ben cook memnunum zaten o yuzden hasatim ciksa da yaklasik 2 aydir yapiyorum:) herkese de tavsiye ederim beden kucultmede ve incelmede bir numara

deneyeyim ben de..ama o hatunun videosunu ne zaman açsam yapasım gelmiyor yahu çok enteresan :) billy blanks çok iyi onu da denemelisiniz kızlar o da crossfit yaptırıyor çok yorucu ama çok güzel yağ yakıyor ve sıkılaştırıyor

Güzel canım menün ama öğle misir yiyeceğine daha vitaminli şeyler yesen daha iyi olur.

günaydın taş beton hatunlar..nasılsınız bu sabah?İstanbul'da bahar havası..Ofis ortamında olmak üzücü tabi ama haftasonuna az kaldı
Ne iş yapıyorsun?
canım sen kaç kg ile başladın ? benimde ilk hedefim 65 leri görmek..çatladım yahu hala da göremedim :)
108 ile başladım. Sabır canım mutlaka göreceksin.

ispanyol soğuk lipoliz için ne düşünüyorsun?
ayy valla ne desem yalan olur bir araştırmam lazım..
55 dk Jillian workout yaptim anam agladi.. Bu kadin Adamin hasatini cikariyor resmen
ama sonuçları mükemmel oluyor.. hep beraber yapsak mııı
@kanikey den haber alan oldu mu?
ben de meraktayım

süpppersiiinnnn
10 kilocuk kırkın çıkana kadar gider merak etmeeee
maaşallah harikaaaa
canım süper menü..spordan sonra benim de süt ya da yoğurtla geçiştirmem lazım ama ben eve gidip dondurma yedim :)
ben spordan sonra kıyamıyorum yemeye.. o kadar yorldum yemeyim diyorum ..hımmm seni ispiyonluycaaammm
onu bilmiyorum bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…