Canım yok daha haber salı günü gidecekti. Listede oysakiAa ben de gecmisi bir heves okuyordum transferi basarili gecti galiba listede yok diye. @kanikey insallah guzel haberler vardir
Süper süper süpersin30 Mart menum;
8:00 limonlu ilik su
08:30 kahvalti
3 yk menemen
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik maydanoz
2 ceviz
13:00 filtre Sade kahve
14:00 55 dk workout
18:30 aksam yemegi
250 gr kadar izgara et
4 yk yogurt
1 kase salata
7 yk kozlenmis sebze
20:00 30 dk yuruyus
Ve 2.5 lt su
10 kilo mu? Vayyy nasılsa gidecek onlar sen merak etme sağlığınız iyi olsun yeterGunaydin kizlaar. Nasilsiniz. Oku oku bitiremedim ya gecmisi hala :)) ben yaklasik 10 kilo oldum. Gecen haftalarda gezmelerdeydim tabi bana kilo olarak dondu :) her ne kadar her goren cok fitsin verirsin dese de bana hiiiic oyle gelmiyoorkocami kilo olarak yakalamadan doguma gitsem iyiydi :))) yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler
Süper süper süpersin
10 kilo mu? Vayyy nasılsa gidecek onlar sen merak etme sağlığınız iyi olsun yeternerelere gittin bakim? İşten mi ayrıldın?
Nereye gittiniz?Isten ayrilmadim daha calisiyorum. Son kez tatil yaptikdaha isten ayrilmama 3 4 hafta var
Ya ben yarina sabit cikarim heralde.arti olamm da .ya kabizim ondan .bi arkadasim da hep ayni sporu yaptigindan diyo.leslie yapiyorumbenim bir önerim vaaarrr.. sakın ha şok diyet yapma sonra geri alıyorsun ve metabolizman feleğini şaşıyor.. ben birkaç kez denedim ve pişman oldum..
suyu en az 2-2.5 lt içmelisin.. akşam yemeğini hafif geçrir, protein mutlaka bir öğününde olsun.. bir de illaki spor.. yürüyüş, leslie ile yürüyüş yapabilrisin
Ayyyy jillian mi bikac kez yapmistim.cok agrim olmustu55 dk Jillian workout yaptim anam agladi.. Bu kadin Adamin hasatini cikariyor resmen
Ne yedin bakimmmmCok fena bisiler yiyesim var :///
Insallhhhhİyi akşamlar herkese bu hafta herkes tartıda süper rakamlar görür İnsallah
Workout nedir30 Mart menum;
3 yk menemen
5 zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
250 gr kadar izgara et
4 yk yogurt
1 kase salata
7 yk kozlenmis sebze
Ve 2.5 lt su
10 kilo cok iyi arkadasimGunaydin kizlaar. Nasilsiniz. Oku oku bitiremedim ya gecmisi hala :)) ben yaklasik 10 kilo oldum. Gecen haftalarda gezmelerdeydim tabi bana kilo olarak dondu :) her ne kadar her goren cok fitsin verirsin dese de bana hiiiic oyle gelmiyoorkocami kilo olarak yakalamadan doguma gitsem iyiydi :))) yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler
dünkü menüm
08:00 1 haşalnmış yumurta, 1 dilim peynir
12:00 püreli köfte, 150 gr yoğurt
16:00 unique protein bar, sade nescafe, 5 badem (spor öncesi)
19:30 1 bardak sıcak süt(kakaolu), 1 avuç yer fıstığı
su:3 lt
spor 1 saat reformer pilates, 1 saat ev temizliği
Merhaba bayanlar herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün tartı günü diyetisyen r gidiyorum. tartı neler söyleyecek çok endişeli yim. Önceki gidiş tarihim 17 Mart 78.4 kg idi.
Dunku mnm
Kahvalti yarim dil peyniri 5 zeytin domates 1 dilim ekmk
Ogle 1 yesil elma 1 avuc misir patlagi
Ara 1 tarcinli aktivia 1 cilek
Aksm. 3 kusbasi et.yarim sis kiyma kebabi.salata.1 brdk ayran .1 ymk kasigi eritilmis koyun peyniri
2 lt su
30 dk sabah yuruyus
30 dk ogle yuruyus
Günaydın arkadaşlargünümüz Çokkk güzel geçsin İnşaAllah. (Yarın tartı günü lütfen hafif takılalım eksilere kavuşalım )
Ever Ben cook memnunum zaten o yuzden hasatim ciksa da yaklasik 2 aydir yapiyorum:) herkese de tavsiye ederimbeden kucultmede ve incelmede bir numara
Aaa bende öyleydim hiç üzülme verirsinşimdi 65 kilolardayım:))))
Güzel canım menün ama öğle misir yiyeceğine daha vitaminli şeyler yesen daha iyi olur.Dunku mnm
Aksm. 3 kusbasi et.yarim sis kiyma kebabi.salata.1 brdk ayran .1 ymk kasigi eritilmis koyun peyniri
2 lt su
30 dk sabah yuruyus
30 dk ogle yuruyus
Ne iş yapıyorsun?günaydın taş beton hatunlar..nasılsınız bu sabah?İstanbul'da bahar havası..Ofis ortamında olmak üzücü tabi ama haftasonuna az kaldı
108 ile başladım. Sabır canım mutlaka göreceksin.canım sen kaç kg ile başladın ? benimde ilk hedefim 65 leri görmek..çatladım yahu hala da göremedim :)
ayy valla ne desem yalan olur bir araştırmam lazım..ispanyol soğuk lipoliz için ne düşünüyorsun?
ama sonuçları mükemmel oluyor.. hep beraber yapsak mııı55 dk Jillian workout yaptim anam agladi.. Bu kadin Adamin hasatini cikariyor resmen
ben de meraktayım@kanikey den haber alan oldu mu?
süpppersiiinnnn30 Mart menum;
3 yk menemen
5 zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
250 gr kadar izgara et
4 yk yogurt
1 kase salata
7 yk kozlenmis sebze
Ve 2.5 lt su
10 kilocuk kırkın çıkana kadar gider merak etmeeeeGunaydin kizlaar. Nasilsiniz. Oku oku bitiremedim ya gecmisi hala :)) ben yaklasik 10 kilo oldum. Gecen haftalarda gezmelerdeydim tabi bana kilo olarak dondu :) her ne kadar her goren cok fitsin verirsin dese de bana hiiiic oyle gelmiyoorkocami kilo olarak yakalamadan doguma gitsem iyiydi :))) yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler
maaşallah harikaaaaDunku mnm
2 lt su
30 dk sabah yuruyus
30 dk ogle yuruyus
ben spordan sonra kıyamıyorum yemeye.. o kadar yorldum yemeyim diyorum ..hımmm seni ispiyonluycaaammmcanım süper menü..spordan sonra benim de süt ya da yoğurtla geçiştirmem lazım ama ben eve gidip dondurma yedim :)
onu bilmiyorum bir bakayımdeneyeyim ben de..ama o hatunun videosunu ne zaman açsam yapasım gelmiyor yahu çok enteresan :) billy blanks çok iyi onu da denemelisiniz kızlar o da crossfit yaptırıyor çok yorucu ama çok güzel yağ yakıyor ve sıkılaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?