- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
aprilimApriL_2007 grup olarak bir spor programı yapalım mı.. mesela jillian olabilri leslie olabilri ne dersin
Güzel canım menün ama öğle misir yiyeceğine daha vitaminli şeyler yesen daha iyi olur.
Ne iş yapıyorsun?
108 ile başladım. Sabır canım mutlaka göreceksin.
ayy valla ne desem yalan olur bir araştırmam lazım..
ama sonuçları mükemmel oluyor.. hep beraber yapsak mııı
ben de meraktayım
süpppersiiinnnn
10 kilocuk kırkın çıkana kadar gider merak etmeeee
maaşallah harikaaaa
ben spordan sonra kıyamıyorum yemeye.. o kadar yorldum yemeyim diyorum ..hımmm seni ispiyonluycaaammm
onu bilmiyorum bir bakayım
Nereye gittiniz?
ayy valla ne desem yalan olur bir araştırmam lazım..
ama sonuçları mükemmel oluyor.. hep beraber yapsak mııı
ben de meraktayım
süpppersiiinnnn
10 kilocuk kırkın çıkana kadar gider merak etmeeee
maaşallah harikaaaa
ben spordan sonra kıyamıyorum yemeye.. o kadar yorldum yemeyim diyorum ..hımmm seni ispiyonluycaaammm
onu bilmiyorum bir bakayım
vallahi yedim cornet bitanecik :) ama 7 km yürüdüm yaaaaaaaaaaaa canım çok istemişti dövün beni
yemedim canm uyudumYa ben yarina sabit cikarim heralde.arti olamm da .ya kabizim ondan .bi arkadasim da hep ayni sporu yaptigindan diyo.leslie yapiyorum
Ayyyy jillian mi bikac kez yapmistim.cok agrim olmustu
Ne yedin bakimmmm
Insallhhhh
Workout nedir
10 kilo cok iyi arkadasim
Afrodit emziriyordun değil mi? Şu sıra düzgün beslenmiyorsun sanki..Tunaydin kizlar :)
Dunku menum
Sabah
Bir bardak sut
Oglen yogurtlu malarna bir porsiyon
Ara bikac tane diyet biskuvi
Aksam
Bes kasik havuc yemegi yogurtlu
Ara
İki grisiini iki bardak cay
1.5 lt su
Esim spora gitti ben sadece ic bcak sikistirma yapabildim
Çok iyisin.Dedik ama dikkat ediyorsun,karşılığını da alıyorsun maşallah.Merhabalar diyetisyen dönüşü kilomu bir firsat bulup giripte yazamadım arkadaşlar. 17.Mart 78.4
30 mart 76.5
Giden 1.9 kg
Ayrica giden kilonun hepsi yağ .
Çok çok teşekkür ederim. Acayip mutlu ediyor beni bu tablo. En çok ta gidenin hepsini yağdan olması. 6 hafta da 5.5 kilo gitti çok şükür. 10 kilo kaldı hedefime inş zamanla onlar da gider.Afrodit emziriyordun değil mi? Şu sıra düzgün beslenmiyorsun sanki..
Çok iyisin.Dedik ama dikkat ediyorsun,karşılığını da alıyorsun maşallah.
Aaa neden böyle oldun sen bakim toparlankizlar selam.ben iptal gibi bu hafta..duzenim bozulduv biraz..kilo verememis olabilirim. sabaha sürpriz artik
Evet canm emziriyorum..Afrodit emziriyordun değil mi? Şu sıra düzgün beslenmiyorsun sanki..
Çok iyisin.Dedik ama dikkat ediyorsun,karşılığını da alıyorsun maşallah.
Amann yeme zaten ne geldiyse başımıza hep bu yemekten geldiEvet canm emziriyorum..
Sacede bikac gundur bogazim aciyo sabah sut iciyorum bir de ekmegi yemiyorum canm onun disinda herseyi tuketiyorum aslinda ama..
İyi ki tutmuşsun kendini yoksa valla halin fenaydıBir dilim borek, iki parca bitter cikolatadaha yiyesim vardi AMA tuttum kendimi
Canımmm çok tŞk ederim, darısı başınızabu arada kaptan tebrik ederim seni hayran kaldim ya ne kadar cok kilo vermissin:) supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?