Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzel canım menün ama öğle misir yiyeceğine daha vitaminli şeyler yesen daha iyi olur.

Ne iş yapıyorsun?
108 ile başladım. Sabır canım mutlaka göreceksin.

Süpersin canım maşallah diyorum...Ne kadar zamanda verdin peki?Ben turizm sektöründeyim..Yurtdışından grup getiriyoruz ıncoming acentasıyız uzak doğu ile çalışıyoruz..Ben finans kısmındayım işin.Tüm ailem turizmci aynı zamanda ben de turizmden kopamadım anlayacağın..Sizler ne iş yapıyorsunuz tanışalım :)

olması gereken o aslında haklısın..bide eve gelmem akşam 10 u buluyor..tut boğazını yeme dimi ama nerdeeeeeeeeeeeee? haftaya yemicem bakalım bu hafta spora evde devam ederim artık salon yordu 3 akşam üst üste.

Nereye gittiniz?

istanbula geldik aslında iş içindi. biraz calısma biraz gezme oldu

ay inşallah. 12 ile bitirebilsem süper olacak. daha 1 ay var doguma

vallahi yedim cornet bitanecik :) ama 7 km yürüdüm yaaaaaaaaaaaa canım çok istemişti dövün beni

o cornetler bitanecil bile olsa cok yüksek kalorili ve katkı maddesi cok. illa yiyeceksen pastanelerden sütle yapılmıs dondurmalardan 2 top fln ye hem saglıklı hem de daha az kalorili

Tunaydin kizlar :)
Dunku menum
Sabah
Bir bardak sut

Oglen yogurtlu malarna bir porsiyon

Ara bikac tane diyet biskuvi

Aksam
Bes kasik havuc yemegi yogurtlu

Ara
İki grisiini iki bardak cay
1.5 lt su
Esim spora gitti ben sadece ic bcak sikistirma yapabildim

yemedim canm uyudum

Afrodit emziriyordun değil mi? Şu sıra düzgün beslenmiyorsun sanki..

Merhabalar diyetisyen dönüşü kilomu bir firsat bulup giripte yazamadım arkadaşlar. 17.Mart 78.4
30 mart 76.5
Giden 1.9 kg

Ayrica giden kilonun hepsi yağ .
Çok iyisin.Dedik ama dikkat ediyorsun,karşılığını da alıyorsun maşallah.

dagatesi aldıpın kilo fazla değil,zaten doğumda yarısı gidecek canım.En az 3 kg bebeğin olsa, 3 kg da ödem,kan olsa geri kalanıda emzirirken rahat rahat verirsin.Doğumdan sonra bile vücut ödem atıyor.Sen doğuma ve bebeğine odaklan.Zaten beslenme konusunda bilinçli bir insansın.Hamileyken bile bu kadar dikkat ettin.Bravo vallahi,maşallah.

Çok çok teşekkür ederim. Acayip mutlu ediyor beni bu tablo. En çok ta gidenin hepsini yağdan olması. 6 hafta da 5.5 kilo gitti çok şükür. 10 kilo kaldı hedefime inş zamanla onlar da gider.

Ayrıca diyetisyenim bana aile hekimlerinden ücretsiz olarak pedometre diye adimsayar varmış sanırım. Ondan isteyebilirsin dedi. Haftalık adım sayım 70.000 adım olması gerekiyormus. Günlük 10.000 adım.

kizlar selam.ben iptal gibi bu hafta..duzenim bozulduv biraz..kilo verememis olabilirim. sabaha sürpriz artik

Evet canm emziriyorum..
Sacede bikac gundur bogazim aciyo sabah sut iciyorum bir de ekmegi yemiyorum canm onun disinda herseyi tuketiyorum aslinda ama..

En iyisi bugunku menumu yazayim gozum gorsun ne yedigimi
08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik maydanoz
1 Elma
1 cay tabagi ceviz badem yerfistigi
11:00 30 dk yuruyus
12:30 2 kasik fava
1 bardak ayran
1 dilim borek
2 parca bitter

Burada saat oglen 1 suanda.. Simdi kahvemi iceyim sporumu yapayim cezami cekeyim

Aksami da hafif atlatayim.. Gun sonunda aksam menumu de yazicam..

Evet canm emziriyorum..
Sacede bikac gundur bogazim aciyo sabah sut iciyorum bir de ekmegi yemiyorum canm onun disinda herseyi tuketiyorum aslinda ama..
Amann yeme zaten ne geldiyse başımıza hep bu yemekten geldi
Bir dilim borek, iki parca bitter cikolata daha yiyesim vardi AMA tuttum kendimi
İyi ki tutmuşsun kendini yoksa valla halin fenaydı cezanı çekmeni isterim eeee her güzel şeyin bir sonu var
bu arada kaptan tebrik ederim seni hayran kaldim ya ne kadar cok kilo vermissin:) supersin
Canımmm çok tŞk ederim, darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…