- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşgeldin SemracımSelam herkese ben semra attım bende Aranızda yim
Hoşbuldum canm ben 25 yaşında 2 xocuk annesiyim biri 5 yaşında diğeri 11 aylik 65 kilo 163 boyundayım 60 kilonun altına düşmek istiyorum ama olmuyo bir türlü beni motive edecek birileri lazım emzirmiyorum 86 kilo ile dogum yapmıştım bu aradaHoşgeldin Semracımbiraz kendinden bahsedermisin?
Aslında çok güzel vermişsin, azimli olursan diğerini de verirsin meraklanmaHoşbuldum canm ben 25 yaşında 2 xocuk annesiyim biri 5 yaşında diğeri 11 aylik 65 kilo 163 boyundayım 60 kilonun altına düşmek istiyorum ama olmuyo bir türlü beni motive edecek birileri lazım emzirmiyorum 86 kilo ile dogum yapmıştım bu arada
İnternet paketi bitince nasıl olcam amaAslında çok güzel vermişsin, azimli olursan diğerini de verirsin meraklanma
Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım . Kararlı ve istekliysen bu iş olur
Tabiki olur, her gün aktif olabilirsen daha iyi olur tabi. Zaten zamanla takım kurallarıni öğrenirsin canım . Yarın sabah kilo bildirimi varr belirtirseniz sevinirimİnternet paketi bitince nasıl olcam ama
Birde menu paylaşımına yarın başlasam olurmu
Tam çatlaksınız
Yaklaşık 1/1.5 sene sürmüştür. Tsk ederim canım. Oooo ne güzel işin varmış buradan eğlenceli gözüküyor. Tamam bir tatil işimiz olunca danışacağımız kişiyi de buldukSüpersin canım maşallah diyorum...Ne kadar zamanda verdin peki?Ben turizm sektöründeyim..Yurtdışından grup getiriyoruz ıncoming acentasıyız uzak doğu ile çalışıyoruz..Ben finans kısmındayım işin.Tüm ailem turizmci aynı zamanda ben de turizmden kopamadım anlayacağın..Sizler ne iş yapıyorsunuz tanışalım :)
kuzummm süpperMerhabalar diyetisyen dönüşü kilomu bir firsat bulup giripte yazamadım arkadaşlar. 17.Mart 78.4
30 mart 76.5
Giden 1.9 kg
Ayrica giden kilonun hepsi yağ .
Supersiiiin canimmmmMerhabalar diyetisyen dönüşü kilomu bir firsat bulup giripte yazamadım arkadaşlar. 17.Mart 78.4
30 mart 76.5
Giden 1.9 kg
Ayrica giden kilonun hepsi yağ .
Sen bu azimle devam edersen ,inşallah hepsi gider canım.Çok çok teşekkür ederim. Acayip mutlu ediyor beni bu tablo. En çok ta gidenin hepsini yağdan olması. 6 hafta da 5.5 kilo gitti çok şükür. 10 kilo kaldı hedefime inş zamanla onlar da gider.
Ayrıca diyetisyenim bana aile hekimlerinden ücretsiz olarak pedometre diye adimsayar varmış sanırım. Ondan isteyebilirsin dedi. Haftalık adım sayım 70.000 adım olması gerekiyormus. Günlük 10.000 adım.
Cezanı çekeceğin için sorun yok.Arada olur,takılma fazla.Takılınca insanın daha çok yiyesi geliyor.En iyisi bugunku menumu yazayim gozum gorsun ne yedigimi
08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik maydanoz
1 Elma
1 cay tabagi ceviz badem yerfistigi
11:00 30 dk yuruyus
12:30 2 kasik fava
1 bardak ayran
1 dilim borek
2 parca bitter
Burada saat oglen 1 suanda.. Simdi kahvemi iceyim sporumu yapayim cezami cekeyim
Aksami da hafif atlatayim.. Gun sonunda aksam menumu de yazicam..
Hoş geldin canım.Selam herkese ben semra artik bende aranizdayim
aynen canm :)Amann yeme zaten ne geldiyse başımıza hep bu yemekten geldi
İyi ki tutmuşsun kendini yoksa valla halin fenaydıcezanı çekmeni isterim eeee her güzel şeyin bir sonu var
Canımmm çok tŞk ederim, darısı başınıza
Ben de kendime kizginim hep o biralar mahvetti beni...uc gündür tuvalete de cikamiyorum metabolizmam durdu..Kaptanim sabitim.guya diyetisyene gidiyorum.sen dikkat etmazsen diyetisyen napsin kendime com kizdim
baronnes den haber alan oldu mu?
Aa ben de gecmisi bir heves okuyordum transferi basarili gecti galiba listede yok diye.baronnes insallah guzel haberler vardir
kaptanım hhem ana evinde olup hem hormon ilaçları içip kilosu sabit olarak döndüm bi öpüğünü alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?