Tam çatlaksınızyesin bakalım yarın göreceğiz onu tartida
Yaklaşık 1/1.5 sene sürmüştür. Tsk ederim canım. Oooo ne güzel işin varmış buradan eğlenceli gözüküyor. Tamam bir tatil işimiz olunca danışacağımız kişiyi de buldukben de yaklaşık 14 senedir bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyorum. İstanbul'dayım sen?
kuzummm süpperdaha ne istiyorsun ! Harika bir haber bu başarılarının devamını dilerim daima canım benim
Teşekkürler babytabi ki canım..tatil konusunda her zaman yardımcı olabilirim..zaten çoook fazla gezen biriyim o yüzden kim nereye gitse bana sorar :):) ben de istanbul'da yaşıyorum kuzum
Teşekkürler babyAaa a peki neresinde oturuyorsun ben beylikdüzü:))))
oooo süpersib canımmm maaşallahMerhabalar diyetisyen dönüşü kilomu bir firsat bulup giripte yazamadım arkadaşlar. 17.Mart 78.4
30 mart 76.5
Giden 1.9 kg
Ayrica giden kilonun hepsi yağ .
inşallah onlar da gidecek hiç merak etme senÇok çok teşekkür ederim. Acayip mutlu ediyor beni bu tablo. En çok ta gidenin hepsini yağdan olması. 6 hafta da 5.5 kilo gitti çok şükür. 10 kilo kaldı hedefime inş zamanla onlar da gider.
Ayrıca diyetisyenim bana aile hekimlerinden ücretsiz olarak pedometre diye adimsayar varmış sanırım. Ondan isteyebilirsin dedi. Haftalık adım sayım 70.000 adım olması gerekiyormus. Günlük 10.000 adım.
yaa içer misin biraları böyle olur iştekizlar selam.ben iptal gibi bu hafta..duzenim bozulduv biraz..kilo verememis olabilirim. sabaha sürpriz artik
hiiiiii.... kaptaaannnnnKizlar az once gozum dondu acayip ac hissettim ve ciss yedim
yien iyi tutmuşsun kendiniBir dilim borek, iki parca bitter cikolatadaha yiyesim vardi AMA tuttum kendimi
en azından öğlen yemişsin akşamı hafif atlatırsan bişeyciğin kalmazEn iyisi bugunku menumu yazayim gozum gorsun ne yedigimi
08:00 limonlu ilik su
08:45 kahvalti
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik maydanoz
1 Elma
1 cay tabagi ceviz badem yerfistigi
11:00 30 dk yuruyus
12:30 2 kasik fava
1 bardak ayran
1 dilim borek
2 parca bitter
Burada saat oglen 1 suanda.. Simdi kahvemi iceyim sporumu yapayim cezami cekeyim
Aksami da hafif atlatayim.. Gun sonunda aksam menumu de yazicam..
hoş geldin semracımmmmSelam herkese ben semra artik bende aranizdayim
aklımız sendeydi canımm. hadi inşallah olacak, duadayız kuzumkızlar merhaba bu ara hiç giremedim yazamadım size kusura bakmayın hem griple boğuşuyorum hemde tatlı bi heyecanım var
transfer sonrası kan değerim çok düşük çıktı dr tedbir amaçlı ilaçlarını bırakma ve 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla dedi
çok şükür değerim katladı hamilelik var dedi ama takip altındayım düşük çünkü değerim.çok sağolun dua ettiniz bana dualarınızı pazartesi vereceğim kan tahlili içinde bekliyorum :)
ben bile öperim seni aferinkaptanım hhem ana evinde olup hem hormon ilaçları içip kilosu sabit olarak döndüm bi öpüğünü alırım
oo fıstık gibisin ne tombulu..tombul tektas:)) kizlar resmimi koydum o gobegi zor kapattim bilginiz olsun
bravo kuzummm .. az dondurma yesen daha güel olurdu.. olsun haftaya daha çok verirsin çok yi vermişsinkızlar selam bildirim yapayım ilk bildirimim
geçen hafta 76,80 KG
bu hafta 76,00 KG
fark - 800,00 gr
dondurmaları yemeseydim daha fazla olabilirdi ama olsun mutluyum..takımda olunca en azından her hafta az da olsa eksi göreceğime inanıyorum..sporla verdim kesin bu hafta kiloyu..yehuuu
Cnm odem de yapar dikkatli olBen de kendime kizginim hep o biralar mahvetti beni...uc gündür tuvalete de cikamiyorum metabolizmam durdu..
Hoşbuldum teşekkür ederimSen bu azimle devam edersen ,inşallah hepsi gider canım.
Cezanı çekeceğin için sorun yok.Arada olur,takılma fazla.Takılınca insanın daha çok yiyesi geliyor.
Hoş geldin canım.
**1.Takım 459. Etap***
ApriL_2007 (64.2///%)
afrodit26 (68///%)
denizzeynep (78.5/77.5/1/%1.27)
gulfuren(55.3///%)
ispanyol (68.7/67.9/0.8/%1.16)
kanikey (55/55//%)kilosu sabit
Keten prenses (67///%)1.kez bildirimde bulunmadı
otimoti (71.4///%)1.kez bildirimde bulunmadı
sevilay 80 (73.4///%) sabit
Sevim_mrt (75///%)
meryemyalcin3546 (77.1///%)
1.Takım Ortalaması:%
canım benim inşallah çok sağol :)baronnes canım inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ne güzel kilo bildirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?