tuzlu bişey yediysen ödem yapmıltırGünaydın kizlar bende kilo bildirimi yapayım dün bile tartilirken 65.5 çıktım bugun 67.0 neden bilmiyorum
67 diyelim
aaa çok güzel olur atsanaBende eski ve yeni fotolarini atayimmi farkı görün belki motive olursunuz
Hadi insallah kat kat artsin degerlerin :)kızlar merhaba bu ara hiç giremedim yazamadım size kusura bakmayın hem griple boğuşuyorum hemde tatlı bi heyecanım var
transfer sonrası kan değerim çok düşük çıktı dr tedbir amaçlı ilaçlarını bırakma ve 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla dedi
çok şükür değerim katladı hamilelik var dedi ama takip altındayım düşük çünkü değerim.çok sağolun dua ettiniz bana dualarınızı pazartesi vereceğim kan tahlili içinde bekliyorum :)
amin canım çok tşk ederim :)Hadi insallah kat kat artsin degerlerin :)
maşallah canım tebrik ediyorum
maaşallah arkadaşım süper olmuşsun
maaşallah arkadaşım süper olmuşsun
Geçmiş olsun ve çok çok sevindim.Yanımda olan kocaman sarılırdım. Kendine çok dikkat et canım. Değerlerinin yükseldiği haberini de alacağız inşallah.Ya Fettah çekmeye devam et.kızlar merhaba bu ara hiç giremedim yazamadım size kusura bakmayın hem griple boğuşuyorum hemde tatlı bi heyecanım var
transfer sonrası kan değerim çok düşük çıktı dr tedbir amaçlı ilaçlarını bırakma ve 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla dedi
çok şükür değerim katladı hamilelik var dedi ama takip altındayım düşük çünkü değerim.çok sağolun dua ettiniz bana dualarınızı pazartesi vereceğim kan tahlili içinde bekliyorum :)
İyi görünüyorsun maşallah.tombul tektas:)) kizlar resmimi koydum o gobegi zor kapattim bilginiz olsun
Dondurmaya rağmen güzel kilo vermişsin.Kutlarım.kızlar selam bildirim yapayım ilk bildirimim
geçen hafta 76,80 KG
bu hafta 76,00 KG
fark - 800,00 gr
dondurmaları yemeseydim daha fazla olabilirdi ama olsun mutluyum..takımda olunca en azından her hafta az da olsa eksi göreceğime inanıyorum..sporla verdim kesin bu hafta kiloyu..yehuuu
Ödem yapmıştır vücut.Günaydın kizlar bende kilo bildirimi yapayım dün bile tartilirken 65.5 çıktım bugun 67.0 neden bilmiyorum
67 diyelim
Çok iyi bravo.
hahhah ne güzel olurdu sarılırdık sıkı sıkı çok sağol canım aynen devam çekiyorum dualarla oldu biliyorum rabbim devamını getirsin inş :)Geçmiş olsun ve çok çok sevindim.Yanımda olan kocaman sarılırdım. Kendine çok dikkat et canım. Değerlerinin yükseldiği haberini de alacağız inşallah.Ya Fettah çekmeye devam et.
.
kızlar ne güzel hava var dışarda yahu..ofiste duramıyorum kaçacağım az kaldı :) bu arada ben haftaya mı listeye alınacağım sayın kaptanımApriL_2007
Sen kapışmayı bırak canım.Sağlıkla bebişini büyüt inşallah.Evet 55 gördüm,dikkat etmiyorum,etsem bu hafta 54 kg görürdüm.hahhah ne güzel olurdu sarılırdık sıkı sıkı çok sağol canım aynen devam çekiyorum dualarla oldu biliyorum rabbim devamını getirsin inş :)
bu arada benimle aynı kilo oldun maşallah daha iyi kapışırız seninle :)
Canım haftaya kaldı çünkü, diskalifiye olduğun için paylaşım alanına senin bilgilerini paylaşacağım. Tüm takımlar okeylerse listeye alacağımbüyük ihtimalle haftaya cuma listede olursun bu hafta çok dikkat yani:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?